Lana’s outfit + Mama shoptip!

kleding-bij-borstvoeding-3

Vandaag deel ik eens niet een outfit post van mij, maar twee outfits van Lana en daarbij een hele leuke shoptip voor mama’s! Ik mocht kennismaken met een nieuwe webshop en vind ‘m zo leuk, deze wil ik jullie niet wil onthouden. Qua kledingstijl vind ik het bij mijn meisjes leuk om girly te combineren met stoere items. Dus een jurkje op een stoere maillot bijvoorbeeld, of een pastelroze vestje op een stoere jeans. Inmiddels vindt Lana het al veel te leuk om mee te beslissen wat ze draagt, dus haar stem is heel belangrijk daarvoor. Herkennen jullie dit van toen jouw kindje 2-3-4 werd?

Mevrouw Lana weet steeds beter wat ze wil. Ik mocht wat items bestellen bij de webshop Cakewalk en toen deze binnenkwamen en ik ze aan Lana liet zien, was ze gelijk enthousiast. Vooral over de jurk en de glittermaillot, een stoere meisjescombi. Ik zal je wat foto’s delen van de outfits van Lana.

img_5196

Wat gaat ze er stoer bij staan he 😉 

Hier draagt mijn grote meid een lekker warme jurk van Cakewalk waar een grappig bloemenrokje aan vast zit. Lekker kleurrijk en fel, ik vind dat kinderkleding kleur mag bevatten. Dat straalt vrolijkheid en enthousiasme uit, net als de spring in het veld die Lana zelf is. De jurk is lekker warm en van warm materiaal. Daaronder draagt ze een stoere glittermaillot die ook wel als legging te dragen is. Helemaal ready ook voor de aankomende feestdagen.

img_5200

Hier draagt ze de maillot en een trui. De trui valt bij Lana wat langer maar dit oversized effect vind ik juist heel erg leuk. De trui is lekker kleurrijk, heeft mooie illustraties erop en wat geborduurde bloemen. Echt een prachtexemplaar en gewoon heel uniek.

2
Na deze twee outfits op de foto gezet te hebben, vond Lana het wel genoeg en ging ze lekker spelen, maar ook dit mooie setje kreeg ik binnen van Cakewalk. Een stoere jeans met geborduurde opdrukken van maantjes, sterretjes en bolletjes met daarboven een echt ‘Kelly’ vest. Lana vond het vest ook helemaal leuk (maar wilde de jurk gewoon niet meer uit haha). Het vest is van heel zacht materiaal en op allerlei outfits te combineren. Hier zijn we heel erg blij mee!

Wat is Cakewalk? Een vrolijk merk vol zelfvertrouwen voor ambitieuze en avontuurlijke meiden. Je herkent de kleding aan unieke handgemaakte prints en vrolijke kleuren. De kwaliteit is goed en de kleding voor grotere meiden is net wat meer volwassen en voor de mini’s bevat het een extra vleugje zoetheid. De items zijn duurzaam en eerlijk ontwikkeld. Met dit merk draagt je dochter eens wat anders. Ik vind het erg leuk dat ik dit merk ontdekt heb.

Neem zeker even een kijkje op hun webshop als je op zoek bent naar stoere en mooie meisjeskleding. Houdt mijn blog zeker in de gaten want op korte termijn komt er een winactie online waarin je een outfitje kunt winnen van Cakewalk!
Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfits vinden en of jij al bekend bent met Cakewalk? Laat je reactie achter bij de comments.

Ps. Om 12.00 een tweede artikel online 🙂

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.