Oproepje: Stuur je kerstboom in!

kerstboom

Vorig jaar heb ik een oproepje geplaatst om je kerstboom in te sturen om te delen op mijn blog, dit werd zo goed door jullie ontvangen en vond ik zelf ook zo leuk, dat ik dit dit jaar weer doe! Heb jij een leuke kerstboom die je wil delen?


Onze kerstboom vorig jaar met kleinere Lana, hoe lief!

Oproepje:
Het lijkt me leuk om weer een verzamelartikel te maken met foto’s van jullie kerstbomen! Lijkt het je leuk om een foto te delen van jouw kerstboom? Mail me dan op Kelly @ Kellycaresse.nl met in het onderwerp ‘inzending kerstboom‘. Stuur in je mailtje een foto en vermeld daar je naam in (voornaam of anoniem of eventueel met url) en wie weet komt jouw kerstboom binnenkort voorbij op Kellycaresse.nl. Lijkt me super gezellig om daar een inspiratie artikel over te maken waarin zo’n 8 versierde kerstbomen van bezoekers voorbij gaan komen! Ga jij je kerstboom insturen?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.