Drie meisjes op een rij, hoe gaat het met Aimy?

En toen werd mijn kleinste meisje Aimy, ineens grote zus. Lana was mijn eerste en maakte mij mama en toen kwam ons kleine meisje Aimy, ik zag haar als de jongste van ons gezin en vond het geweldig om te zien hoe Lana de grote zus werd en Aimy steeds meer interactie met Lana kreeg. Toen raakte ik zwanger en kwam er een klein zusje bij wat Aimy de middelste van de drie maakte. Hoe gaat het eigenlijk met haar? Toen ik Aimy kreeg deelde ik al hoe Lana omging met de komst van haar zusje, nu vertel ik dit over Aimy maar vertel ik meer leuke feitjes over haar en haar ontwikkeling en wat haar zo typeert en ik sluit af met een toffe winactie!

Aimy was pas 11 maanden toen ik zwanger raakte van Feline, ik denk dat zij de zwangerschap daardoor niet echt bewust heeft meegemaakt. Lana daarentegen wel, het was haar tweede keer om grote zus te worden. Toen Feline werd geboren merkte ik toen ik in het ziekenhuis lag dat zij het vooral leuk vond om mij te bezoeken, maar interesse in haar babyzusje was er nog niet echt. Toen we thuis kwamen groeide deze interesse met de dag en sindsdien verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht zodra ik beneden kom met Feline.

Aimy is nu ik dit typ 20 maanden oud, ze wordt 2 in februari en wat zijn die bijna 2 jaar toch snel gegaan. Aimy is een pittige dame die goed van zich afbijt. Lana is een meisje die de kat uit de boom kijkt en gevoeliger op dingen reageert, Aimy is een dame die overal gelijk op afvliegt en haar mondje opentrekt. Ze is pittiger in de zin van, meer driftbuien, meer grenzen opzoeken en doet alles na wat Lana doet, maar dan een graadje erger. Met haar hebben we dus ook echt onze handen vol. Eten gaat ook maar net hoe het haar uit komt en het liefst klimt ze uit de Tripp Trapp als ze het eten niet lekker vindt of ze gooit alles op de grond. Allemaal dingen die horen bij de fase waar ze doorheen gaat maar dit is soms best een uitdaging. Aimy is een heel lief meisje, ze komt bij je knuffelen wanneer ze daar behoefte aan heeft, maar is niet zo’n enorme knuffelkont als haar grote zus. Wel is ze enorm zorgzaam zowel voor ons als Lana en haar babyzusje en dat is geweldig om te zien.

Fotografie: Vol Liefde Fotografie

Aimy is een meisje die zomaar een half uur in een hoekje met een stuk speelgoed kan spelen in opperste concentratie. Ze gaat haar eigen gang wel en laat van zich horen wanneer ze hier behoefte aan heeft. Ik kan er zo van genieten om haar te zien spelen en dingen ziet ontdekken. Ze heeft een hele grote fantasie, spreekt nog in een onverstaanbaar brabbeltaaltje met af en toe wat herkenbare woordjes en ze geniet duidelijk van het leven. Als moeder kan je niet trotser zijn dan dat te zien aan je kindje. Ik kreeg een heel leuk stuk speelgoed opgestuurd voor Aimy wat ik graag met jullie als mama tip wil delen!

Van het speelgoedmerk Clementoni kregen we de Sprekende Activiteitentafel opgestuurd. Aimy is heel nieuwsgierig dus toen ik de doos openmaakte kwam ze gelijk op me af gerend en hoorde ik de vrolijke ‘oeh, open open en ahh‘ al uit haar mondje komen. Deze activiteitentafel biedt allemaal vrolijke en leerzame activiteiten aan die de creativiteit en fantasie van je kindje prikkelen. Deze tafel is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden tot 4 jaar. Je kunt deze tafel eerst zonder de pootjes gebruiken wanneer je kindje nog kruipt, maar wanneer het zichzelf op kan strekken tot staan, stimuleert deze tafel je kindje om eraan te gaan staan. Zo groeit het speelgoed dus helemaal met je kindje mee. Je kindje kan er vervolgens woordjes mee leren, geluidjes en liedjes luisteren en dit alles binnen de thema’s zoals lezen, koken, tuinieren, tekenen en muziek. Allerlei zintuigen van je kindje worden zo geprikkeld.

Ik merk aan Aimy dat ze dit soort speelgoed heel interessant vindt en op haar eigen tempo dit gaat ontdekken. Ze kan er zo een hele tijd zoet mee zijn zonder direct bijzijn van ons, maar ze kan er ook vrolijk mee spelen samen met Lana. Ik ben zo benieuwd hoe Feline straks hiermee gaat spelen samen met Aimy. Aimy en Feline schelen natuurlijk niet enorm veel qua leeftijd ten opzichte van Lana en Aimy, dus ik denk dat ze nog heel veel samen zullen gaan spelen zodra Feline al wat meer kan.

Wat ons en Aimy betreft is de Clementoni activiteitentafel echt een aanrader voor je kindje! Zeker wanneer je kindje dol is op vrolijke liedjes en uitdagende activiteiten. Deze activiteitentafel is o.a te koop bij Intertoys. Het leuke is, wij mogen er twee weggeven!

WIN: 2x De Clementoni Sprekende Activiteitentafel!
Wil jij er een winnen? Like dan de Facebookpagina van Kellycaresse en laat hieronder bij de reacties weten dat je meedoet en waarom je wilt winnen. Over een week neem ik contact op met de winnaars (dus laat een geldig mailadres achter) en wie weet speelt jouw kindje of die van je zoon, zus, vriendin of wie dan ook binnenkort met deze leuke tafel!

Hoe oud is jouw kindje en wat vindt jouw kindje leuk om te doen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

130 reacties

 • Patty
  31 oktober 2017

  Mijn dochter wordt over 5 weken alweer 2 jaar, ik vind dit echt een geweldig leuke leeftijd! Ze kan zo ondeugend zijn, maar ook zo lief. Ik zou deze wel willen winnen voor onze kleine meid omdat ze dus op 5 december alweer 2 jaarw wordt. Zou echt een leuk verjaardagscadeau zijn voor haar!

 • Deborah
  31 oktober 2017

  Wat leuk om te lezen! Hier 2 jongens, toen de jongste geboren werd, was de oudste 31/2. Hij heeft dus net als Lana, alles goed meegekregen.
  Het verschil in karakter en vooral in uitingen is net zo groot als je schrijft over jouw meisjes.
  Ik doe graag mee aan de winactie, voor mijn lieve gastouder, die al 5 jaar voor ons gezin klaar staat. De jongens voelen zich zo fijn bij haar.
  En ze heeft kindjes van 0-4 dus iedereen kan er mee spelen.

 • Mama van Dijk
  31 oktober 2017

  Fleur onze jongste is bijna 1 jaar
  Toevallig schreef ik vandaag over de cadeaustress. Want wat geef je een tweede nu in hetzelfde geslacht. We kwamen tot de meest leuke cadeaus maar dit had er ook tussen mogen staan. Erg leuk Fleur is gek op muziek. Wij doen mee! -x-

  Mama van Dijk

 • Mama van Sophie
  31 oktober 2017

  Doe graag mee voor Mn dochtertje Sophie ze wordt in januari 1 maar loopt kwa ontwikkeling ver voor. Zo probeerd ze an dr bank naar de tafel losse stApjes te zetten en is ze echt op zoek naar uitdaging de meeste speelgoed voor haar leeftijd vindt ze al
  Niet
  Meer interessant ik denk dat ze deze activiteitentafel heel leuk zal
  Vinden ze is gek op
  Ontdekken en op muziek en geluidjes!

 • Mama van Riley
  31 oktober 2017

  Graag voor mijn zoontje. Hij is heel actief aan het ontdekken en vindt de meeste speeltjes van z’n leeftijd al niet meer interessant. Hij moet echt uitgedaagd worden. En hij vindt muziek erg leuk.

 • Rowena Flothuis-Sloot
  31 oktober 2017

  Bij ons is het 3 jongetjes op een rij ?
  De oudste is 5, de middelste 2 en de jongste 15 weekjes, het is zo heerlijk om te zien hoe ze met elkaar om gaan!
  Het zijn echte jongens, dus stoer, bijdehand en lekker ravotten, maar ook zo onwijs lief, gevoelig en knuffelig.
  Zo grappig hoe je je dochters omschrijft, heel herkenbaar bij ons ook… de oudste is ook echt een kat uit de boom kijker, maar zodra hij los komt, is hij ook echt ‘los’ en de middelste is veel drukker, denkt dat hij ook 5 is en dat hij dus alles kan en mag. Beide zijn het onwijze knuffelkonten, hier geniet ik echt van, en ze zijn beide zo lief voor hun kleinste broertje; kusjes geven, een muziekje aan zetten, knuffelen en ga zo maar door, de middelste doet het momenteel nog net wat vaker, maar dit kan ook komen omdat de oudste al naar school gaat.
  Ik doe graag mee aan de winst ie van clementoni, denk dat onze jongens hier heel leuk mee kunnen spelen en veel van kunnen leren. De oudste is er al te oud voor, maar hij is heel leergierig en vindt het ook echt leuk om zijn broertjes te helpen.

  Liefs,
  Rowena (mama van Giann, Daley & Xavi)

 • Femke
  31 oktober 2017

  Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met Aimy. Logisch dat ze de zwangerschap niet heel bewust heeft meegekregen, maar schattig lijkt het mij om die grote glimlach te zien als je met Feline aan komt lopen.

 • Gaby
  31 oktober 2017

  Onze mooie zoon Finn wordt morgen alweer 6 weken. Ooooh wat gaat de tijd hard. Hij is ons eerste kindje dus nog geen grote broer of zus die hem de grote wereld in helpt. Hij is nu al erg nieuwsgierig naar deze grote wereld en denk dat hij dit super zou vinden!!

  Ps. Sinds kort bij je blog maar zo super leuk om te lezen!!

  Liefs Gaby

 • Marloes
  31 oktober 2017

  Oh wat een leuke actie, ik doe graag mee!
  Mijn jongste zoontje wordt volgende maand 1 en gaat zich nu overal aan optrekken. Ik vind het zo leuk om te zien hoe hij zich ontwikkeld! Hij is ook een heel ander kind als mijn eerste, die ook wat rustiger en meer terug getrokken is. Maar de interactie tussen de twee broertjes is geweldig! Ik denk dat ze beide veel plezier zullen beleven aan dit mooie speelgoed!

 • Dymph
  31 oktober 2017

  Onze zoon en dochter schelen 2 jaar en 3 maanden. Onze zoon (ruim 3,5) is helemaal gek van dino’s en praat over niets anders meer. Onze dochter (bijna 1,5) doet hem veel na en gromt en brult wanneer de dino’s weer tevoorschijn komen, haha! Zij heeft uiteraard nog geen specifieke voorkeur/interesse en vindt alles even interessant! Maargoed, vooral nu beginnen we te merken hoe anders onze kinderen zijn en zich ontwikkelen. Terwijl onze zoon met anderhalf al heel wat zinnetjes weg brabbelde, doet zijn zusje het nu rustiger aan en beginnen de eerste woordjes langzaamaan te komen. Voor onze Fiene zou deze activiteitentafel heel erg leerzaam (en leuk) zijn!

 • Romina
  31 oktober 2017

  Oh ik wil erg graag winnen! Mijn zoontje word over 3 weken 2 jaar maar ook voor zijn zusje van 5 maanden is dit erg mooi om mee te spelen!

 • Lotte Karnebeek
  31 oktober 2017

  Mijn zoontje is nu 14 maanden en is gek van die activiteiten tafel! We hebben hem gekregen van een kennis. Helaas is die hier kapot gegaan, de muziekjes en geluidjes doen het niet meer. Hij was er uren zoet mee. dus we doen graag mee met de actie

 • Danielle
  31 oktober 2017

  Wat leuk om te lezen dat ze al zo’n leuke grote zus is. Ik doe graag mee voor de winactie. Onze zoon is nu 13 maanden en echt een kleine muzikant. Trommelt overal op, en speelt graag keyboard met zijn opa. Zou natuurlijk heel leuk zijn als hij zijn eigen muziektafel heeft waarmee hij ook nog eens kan oefenen er gaan staan. X Danielle

 • Maaike
  31 oktober 2017

  Wat mooi om te lezen dat aimy haar zusje erg leuk vind.

  Ik ben nu 28 weken zwanger van mijn 2de kindje. Mijn dochter is als haar broertje komt 18 maanden.
  Ik was even oude toen mijn broertje kwam en ook in de zelfde maand.

  Mijn dochter is gek op muziek, dingen proberen met haar fijne motoriek. Ze kan al best veel zeggen dus dit cadeautje zal haar verder stimuleren in haar ontwikkeling.

  Liefs maaike

 • Monique Hoezen
  31 oktober 2017

  Wat een leuk stuk. En herkenbaar. Heb zelf 2 jongens 1 van 3 Kyano en 1 van 1 Xavy. Ze hebben alle 2 zo’n verschillende karakters. Kyano is net zoals jij Lana beschrijft en Xavy is een ondernemende dreumes, laat van zich horen als hij het er niet mee eens is, wil uitgedaagd blijven maar kan zich ook goed vermaken met speelgoed. Ik doe graag mee voor onze kleine dreumes zodat hij lekker kan blijven spelen en kan ontdekken. Want dat is iets wat hij graag doet. Fingers crossed. En wat heb je toch een heerlijk gezinnetje. Geniet van je meisjes en je man!

 • Cynthia
  31 oktober 2017

  Leuk om dit te lezen. Wij hebben een meisje van bijna 3 een jongetje van 4,5 maand én ook een meisje van 20 maanden. Ik zie zoveel gelijkenissen. Maar nu ik een paar maandjes mama ben van 3 kindjes zie ik ook dat juist de aandacht van het middelste kindje er wel eens bij in schiet. Haar grote zus kan al heel goed communiceren, haar baby broertje heeft natuurlijk veel baby aandacht nodig en zij huppelt hier wat doorheen. Ook hier is de tweede een stuk pittiger dan nummer 1. Wat zou het leuk zijn om haar blij te kunnen maken met dit leuke kado!

 • Lianne
  31 oktober 2017

  Mijn dochter is nu 14 maanden en klimt overal op, kan ook boos worden als ik haar van de tafel haal en gooit ook met eten wanneer ze er geen zin in heeft. Ondanks al deze ondeugden hou ik van d’r en word ik elke dag blij! Voor haar ben ik thuis gaan werken als gastouder en dat is de beste keus ooit geweest. Daarom zou zo’n activitytafel leuk zijn, voor haar en de andere gastkindjes!

 • Joni
  31 oktober 2017

  Leuk stuk om te lezen! Wij hebben een dochter die 20 januari 2 jaar wordt en die 20e januari ben ik ook uitgerekend van ons 2e kindje, een jongetje! Onze dochter is net als jullie middelste een pittige tante maar het verschil is dat ze moeilijk alleen kan spelen (als in: na 2 minuten is t al wel weer klaar)! Wie weet kan de activiteitentafel daar verandering in brengen! En omdat zus en broertje straks ook niet heel erg veel van elkaar schelen, ook leuk om samen mee te spelen natuurlijk! Leuk verjaardagscadeau! (En kraamcadeau ineen ?)

 • Vera
  31 oktober 2017

  Ja voor mijn kleine meisje die 1 maandje jonger is dan Amy. Super leuk. Evie is ook helemaal fan van dit soort speelgoed.

 • Vera
  31 oktober 2017

  Aimy bedoel ik natuurlijk

 • Maike
  31 oktober 2017

  Wat lijkt mij dat leuk speelgoed! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje die volgende maand 2 wordt! En ook mijn kleine gastkindjes zouden dit superleuk vinden!

 • Sammy
  31 oktober 2017

  Mijn dochtertje Vesper is nu 2,5 jaar en net grote zus geworden van baby Mavey. Ze is super lief voor haar kleine zusje maar ze vraagt echt mega veel aandacht. En daarmee bedoel ik in de zin van ze lijkt heel erg op mij qua karakter dus dat aandacht vragen is iets erger dan zou moeten. Ze is eigenwijs en koppig, maar als ze eenmaal heerlijk aan het spelen is heb je geen kind aan haar. Maar de speeltafel zou ik graag will en voor onze jongste dochter, niet dat ze er met haar 2 weken nu al wat aan heeft maar over een tijdje zal ze er zeker iets aan hebben ?

 • Kim
  31 oktober 2017

  Ik wil graag mee doen met de winactie! Onze zoon is volgende week precies 20 maanden oud en ik merk dat hij uitdagingen nodig heeft op de dag. Natuurlijk gaan wij veel naar buiten met hem zodat hij daar dingen kan ontdekken, maar nu met het slechte weer voor de deur zou dit ideaal zijn om hem bezig te houden!

 • Anneke
  31 oktober 2017

  Ik zou graag meedoen met deze toffe winactie! Na drie kindjes (13-9-7) zijn we nu in verwachting van ons laatste kindje. Na de derde dachten er compleet te zijn en hebben we alles weg gedaan. Hoe tof zou het zijn om dit te winnen voor onze kleine Puk!

 • Whitney brinkman
  31 oktober 2017

  Onze dochter zal dit geweldig vinden ze is altijd zn bezig bijtje?
  Ze wordt 22 december 2 jaar!

  We duimen!!!

 • Kim
  31 oktober 2017

  Wij hebben een dochtertje van bijna 5 maanden en mijn man heeft een zoontje van bijna 5 (begin januari) echter zou ik aan deze winactie willen deelnemen voor mijn lieve zus die een tweeling (jongen/meisje) heeft van bijna anderhalf jaar in december.
  Mijn zus en haar man hebben een enorme moeilijke periode achter de rug, hun kindjes, Toby en Mayley, werden namelijk na jarenlang IVF ook nog eens met 24 weken geboren, ze hebben het op een haartje na overleeft met veel complicaties, en een operatie voor Mayley. Zij kwamen vorig jaar eind december na 6 maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen eindelijk thuis! Maar ook hierna zijn er complicaties geweest bij voornamelijk Toby waardoor ze alsnog veel naar het ziekenhuis moesten gaan en er vaak frustratie instond omdat er niets gedaan werd vanuit de professionals en het maar allemaal weggeschoven werd. Nu is gelukkig alles stabiel en gaat het heel goed waarom wij allemaal heel erg blij zijn, ze groeien goed, wel liggen ze enorm achter en kruipt Mayley nu sinds 2/3 maanden pas, Toby nog niet, wel is hij nu gaan zitten, ik denk wel dat Mayley binnenkort gaat proberen om te lopen. Ze wogen bij de geboorte slecht 675 gram en 670 gram en nu zijn het lekkere kindjes die op gewicht komen. Ik zou deze activiteiten tafel graag voor hun willen winnen, ik weet namelijk zeker dat ze de activiteiten en liedjes erg leuk zullen vinden en het leerzaam voor ze is. Ik wil de tafel graag voor hun eerste sinterklaas geven, daar ik enorm blij ben dat alles goed gaat met hun!

 • Anja
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik denk dat onze dochter Dewi van bijna anderhalf er veel plezier aan kan beleven. En daarna babybroertje Sem!

 • Jamanja
  31 oktober 2017

  Ik ga ook een gokje wagen om te winnen, want je weet het tenslotte maar nooit! ? Ik doe mee voor mijn dochtertje, ze vind alles wat geluid maakt helemaal geweldig! En ik weet zeker dat ze van dit speelgoed blij word. Dus bij deze, wij doen mee ?

  Leuk artikel om te lezen, bijzonder hè hoe alle kindjes zichzelf weer op een andere manier ontwikkelen. Fijne dag vandaag!

 • Kim
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee voor ons dochtertje Faelynn die 18 november 1 wordt. Ze is alles aan het ontdekken en probeert zich overal aan op te trekken, dus ook aan dingen die daar niet zo geschikt voor zijn?! Ik denk dat ze ontzettend veel leerplezier van de tafel zou hebben! Liefs, Kim

 • Kim
  31 oktober 2017

  Wat is Aimy toch een heerlijk meisje zo te lezen!! (Net als haar zus en zusje natuurlijk ?) leuk om te zien dat drie meiden toch heel verschillend kunnen zijn! Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje van 1,5. Ze is heerlijk alles aan het ontdekken en net als aimy is ze heel nieuwsgierig en leergierig. Dus dit zou een perfect cadeau voor haar zijn. ?

 • Arina
  31 oktober 2017

  Jaa, ik doe mee! Voor mijn zoontje van 1,5 en zijn brusje die er straks aan komt. Zij zullen ongeveer net zoveel schelen als Aimy en Feline, dus hopelijk ook veel speelplezier samen!

 • Aneta
  31 oktober 2017

  Haha super grappig dat Aimé alles na doet. Minder voor jullie misschien met zo’n pittige dame. Ze is wel heel lief voor haar kleine zusje. Echt een schattige foto

 • Stefanie
  31 oktober 2017

  Onze zoon is echt precies hetzelfde als aimy. Dat is soms wel veel werk. Lijkt me ook moeilijker nu je er 3 hebt. Ik denk dat hij ook de speeltafel wel leuk zou gaan vinden. Zijn woordjes zijn tot nu toe alleen maar auto en boom haha

 • Jolien
  31 oktober 2017

  WoW daar wordt ons meisje Dina ook helemaal enthousiast van, daarom doe ik mee voor haar! Ze wordt in december als alles goed gaat grote zus, ik herken in haar een aantal dezelfde karaktertrekken als dat Aimy heeft! Ze kan ook helemaal opgaan in der spel!

 • Fleur Leenders
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee voor mijn kleine en nieuwsgierige dochter Rosalie. Ze is 20 maanden en is een echte brabbelkont en wil de wereld ontdekken. Dit zou ze geweldig vinden.

 • Denise
  31 oktober 2017

  Ons dochtertje floortje is nu 2, op 5 september is zij grote zus geworden van Puck. Onze dochtertjes schelen volgens mij maar een weekje! Zo leuk om de vergelijkingen te zien en dezelfde fases waar we inzitten! Zowel jij en ik als onze dochters. Floortje is een ontzettend trotse zus en wil ook graag helpen met haar zusje maar vooral veel knuffelen en haar vasthouden! Ze zou ook graag het clementoni tafeltje willen uittesten. Zodat ze het over een tijdje aan haar zusje uit kan leggen en ze er samen veel plezier van hebben!

 • Marieke
  31 oktober 2017

  Hoi! Wat veel reacties al op je artikel en winactie! Ik zou deze activiteiten tafel heel graag winnen voor ons kindje dat op komst is. Over 2,5 week ben ik uitgerekend en ons kindje zal dan van alle facette van het speelgoed gebruik kunnen maken, ik ben nu al benieuwd hoe ik zijn/haar ontwikkeling met behulp van deze tafel kan volgen! Dus ik maak graag een kans!! Groetjes Marieke

 • Suze
  31 oktober 2017

  Weer een leuke blog om te lezen! En super leuk om deze toffe prijs te winnen voor mijn zoontjes? In Februari uitgerekend van mijn 2e kindje en hoe leuk zal het zijn als de 2 boys samen kunnen spelen met deze fantastische prijs! Wij gaan duimen!!@

 • Giada
  31 oktober 2017

  Oeh! Die is leuk!
  Mijn zoontje is nu 15 maanden en een echte ontdekker, hij vind het leuk om geluidjes en vormpjes te passen en te kijken hoe alles werkt.

  Ik denk dat hij deze tafel wel heel erg leuk zou vinden!
  Dus ik doe graag mee met de winactie!! ?

 • Dita
  31 oktober 2017

  Wat een leuke winactie! Voor mijn dochter Mila zou ik graag deze tafel willen winnen. Ze scheelt bijna niets in leeftijd met Amy en zo te lezen hebben ze een beetje hetzelfde karakter. Mila kan soms erg pittig zijn maar vermaakt haar met bepaald speelgoed heel leuk. Dit zou er prima bij passen. En niet alleen bij haar maar ook bij de kindjes in onze vriendenkring die straks regelmatig komen spelen.

 • Ingemar
  31 oktober 2017

  Wat ontzettend leuk om te lezen! Ik ben zelf de oudste thuis en heb nog een jonger zusje en broertje. Ik herken mij en mn zusje ontzettend in Lana en Aimy. Ik ben meer de kat uit de boom kijken en wat gevoeliger. Daarnaast ben ik een echte knuffelkont. Mn zusje daarentegen is een pittigere tante die haar mondje wel opentrekt, en minder van de knuffels is als dat ik dat ben. Heel leuk om zo te lezen!

 • Rebecca
  31 oktober 2017

  mijn zoontje is nu 16 maandjes en ik denk dat hij deze speeltafel geweldig zou vinden, ik doe graag mee met de winactie!

 • Romy
  31 oktober 2017

  Ja lief hè als ze zo zorgzaam zijn over Feline, Hier ook 3 kids zelfde leeftijden als jou kinderen dus dat is wel leuk!

  Ik zou hem willen winnen voor mijn zoontje die net als aimy is. Ben benieuwd hoe interessant hij het vindt! Wil het graag uit proberen! Dan kunnen we het daarna mooi doorgeven aan de jongste ! Ideaal dus..

 • Sharon
  31 oktober 2017

  Wat leuk Kelly, hoe Aimy reageert op haar zusje en hoe leuk ze haar vind. Ik doe graag mee met de winactie voor onze dochter Tamar ze word in December 2 jaar, en is zoals ik het lees net als Aimy ook wat stouter/boefiger dan haar grote zus ?. Ze vind het leuk om te zingen(in brabbeltaal) en dansen en dingen te ontdekken dus ik denk dat ze er erg blij mee zal zijn als we winnen

 • Marthe
  31 oktober 2017

  Lijkt me geweldig om deze voor de 1e verjaardag te geven van onze zoon Siem. Hij is een echte ontdekker, en vind van alles leuk.

 • Irene
  31 oktober 2017

  Dit zou echt iets zijn voor mijn zoon die over een klein maandje 3 jaar wordt. Hij is een echte ontdekker en wil van alles weten hoe het werkt en of je er bovenop kan klimmen. Hij zit nu in de fase dat hij een gigantische spons is. Alle informatie zuigt hij op. Tellen, liedjes, hij pikt het zo op! Met deze activiteitentafel heeft hij weer iets nieuws om te ontdekken! Extra leuk om hem even in het zonnetje te zetten, zeker nu hij sinds 5 maandjes grote broer is en er soms wel even aan moet wennen dat hij de aandacht moet delen. Maar oh wat herken ik de liefde die jij omschrijft. Hier zijn het twee mannetjes die beiden meteen gaan lachen en stralen als ze hun broer(tje) zien <3

 • Esther
  31 oktober 2017

  Wat leuk om te lezen hoe zorgzaam Amy is!
  Ik doe heel graag mee met de winactie. Onze dochter wordt in november 1 jaar en wil ook heel graag de hele wereld ontdekken.Het liefst staand! Deze speeltafel zal haar enorm uitdagen en nieuwe vaardigheden leren en laten ontdekken!

 • Penelope Broos
  31 oktober 2017

  Wat superleuk zeg! Ik ben zo benieuwd hoe onze dochter gaat reageren op haar zusje dat in febrauri wordt geboren♡♡♡♡ Ze is vanaf het begin al erg begaan met haar zusje en kroelt en klets tegen mijn buik. Ze zei ook meteen dat ze het eerste flesje enz wil geven straks (haha bv). Maar ze is heel erg lief en straks zouden ze heel lief samen kunnen spelen met vriendinnetje Yara erbij van 2. Zo schattig om de verschillende leeftijden bij elkaar te zien en hun interactie. ?

 • Nathalie
  31 oktober 2017

  Ooh die wil ik graag winnen voor m’n dochtertje van ruim 9 maanden 🙂 ze heeft al een tafel maar ze raakt hierop uitgekeken. Zou haar graag nieuwe impulsen willen geven 🙂 ik ga snel je fb liken ?

 • Nancy
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee aan deze winactie ?
  Dit is echt wat voor mijn zoontje van 1 jaar en 3 maanden! Hij heeft veel toet toet auto’s en zoef zoef dieren maar daar kan hij nog niet zoveel mee. Deze activiteitentafel lijkt mij heel leerzaam en hopelijk gaat hij hierdoor mee woordjes leren. Dit speelgoed is ook ideaal voor mij dan ligt niet de hele kamer onder met speelgoed. ?

 • Suzanne
  31 oktober 2017

  Wat een leuke update over Aimy! Ik ben nieuwsgierig of ze ook nog borstvoeding krijgt? Ik heb 2 meisjes, Dewi is 18 maanden en Neda is 3 maanden, dus een beetje vergelijkbaar met jouw jongsten 🙂 Daarom lijkt de activiteitentafel me enorm leuk!!

 • Kim
  31 oktober 2017

  Leuke actie Kelly! Mijn dochter houdt hiervan 🙂 dus doe ik graag mee. Haar Papa is een beetje allergisch voor herrie speelgoed maar onze gup is er dol op. De paar items die ze heeft zijn favoriet dus dit zou voor haar een mooie aanvulling zijn

 • rachel
  31 oktober 2017

  onze meiden zijn al veel ouder maar herken veel in je verhaal 😉 en je hebt echt 3 heerlijke grietjes in huis mop waar je echt nog wel je handen aan vol krijgt ;’) zo dat die 2 wat grotere al wat ruzie hadden hahahah nouuuuu kel geloof mij maak je borst maar nat moahahaha, en niet zeggen oh nee dat zal hier niet gebeuren nou geloof mij bitchfight is comming honey als ze wat ouder zijn hihi fijne dag lieffie <3

 • Elisa
  31 oktober 2017

  Ik doe super graag mee voor mijn lieve Angelo. 22/10 is hij 1 geworden maar niet echt een mooi cadeau voor hem kunnen kopen omdat dat financieel niet haalbaar is. Dit zou geweldig zijn voor mijn kleine man !

 • Caroline
  31 oktober 2017

  Mijn oudste zoon is nu 3,5 en mijn jongste zoon wordt 2 in januari. Dus mijn twee boefjes hebben super veel aan elkaar. Ze houden van muziek en van Duplo. Samen dansen en gek doen is dan ook favourite activiteit nummer 1.

 • Caroline
  31 oktober 2017

  Wij doen graag mee voor de activiteiten tafel

 • Caroline Minderhoud
  31 oktober 2017

  Link naar fb nu wel aanwezig.

 • Eefje
  31 oktober 2017

  Mijn zoontje is net zo oud als Aimy en wordt volgende maand grote broer. Hij is nu heel erg bezig met dit is van mij en dat van jou. Samen spelen vindt hij soms wat lastig maar vaak roept hij ‘mama ook’. Dan wil hij graag samen spelen. Ik vind het wel spannend hoe hij straks gaat reageren op de baby, wat hij er van vindt

 • Monique verhoeve
  31 oktober 2017

  Zou ik heel graag willen winnen! Mijn dochter is 13 maanden en loopt sinds kort. Ze vind dingen met kleuren en geluiden echt geweldig, deze lijkt me daarom ideaal aangezien ze er aan kan staan want zitten doet ze nu niet zo graag meer nu ze kan lopen uiteraard. Begin maart wordt ze grote zus en het lijkt me geweldig als ze uiteindelijk straks hier gezellig samen mee kunnen spelen.

 • Carina
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee met de winactie voor de speeltafel! ? Onze dochter ? is bijna 10 maand, en we zitten soms met onze handen in het haar wat voor speelgoed we moeten kopen. Allemaal zo duur en zo vreselijk veel keus! ?

  Heerlijk om te lezen hoe je het reilt en zeilt met 3 meiden!

  Fingers crossed voor de actie en hopen op wat geluk ? ☘☀️

 • Deborah
  31 oktober 2017

  Wat een leuk artikel om zo wat meer te leren over Aimy! En natuurlijk om dit leuke nieuwe stuk speelgoed te kunnen presenteren. Ik doe graag mee voor ons kleine ondernemende dame van 10 maanden oud. Ze ligt voor op de ontwikkeling dus zxou hier denk ik al lekker mee kunnen spelen, een leuke nieuwe uitdaging! Ze zit momenteel steeds aan de speelgoed van onze hond ipv haar eigen speelgoed, tijd voor iets nieuws Dus! Geniet van jullie mooie gezin ♡

 • Steffie
  31 oktober 2017

  Heey!
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Mijn neefje is 2 en zou dit keileuk vinden.
  Hij is ook superondernemend en houdt van dingetjes met geluidjes etc.
  Keileuk om met Sinterklaas cadeau te doen.
  Liefs steffie

 • Lysanne
  31 oktober 2017

  Heey Kelly!
  Super schattig om te zien!
  Ons ventje is heeeeel nieuwsgierig en zo’n tafel zal hem denk ik meer stimuleren te gaan staan en lopen want dat doet hij met zijn 17 maandjes nog niet los. Daarom doe ik graag mee met de winactie!

  Liefs!

 • Jet
  31 oktober 2017

  Hallo kelly,
  Wat een ontzettende leuke vlogs en blogs maak je!
  Ik kijk er iedere keer weer naar uit om ze te zien.
  Ook deze zag ik weer voorbij komen en doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje!
  Zei heeft ook een dochtertje die in februari 1 word en ik gjn het haar heel erg!
  Ik zie haar eens in de paar maanden aangezien we niet bij elkaar om de hoek wonen en toch al 13 jaar vriendinnen zijn.

  Ik ga duimen!

  Liefs, Jet

 • Lotte
  31 oktober 2017

  Wat een leuke update! Volgende week is het een jaar geleden dat ik moeder werd van een heel lief dochtertje. Bij jouw verhalen droom ik ook altijd van een groot gezin, misschien wel ooit met drie meiden (of jongens natuurlijk:)). Ons meisje is inmiddels flink uitgekeken of haar kleine baby speelgoed en wordt denk ik helemaal dol van iets met zo veel knopjes en geluiden. Knopjes zijn haar grootste hobby haha. In de tussentijd geniet ik nog even van jouw vlogs en verhalen op de site en droom ik lekker verder. Liefs!

 • Rianka
  31 oktober 2017

  Leuk om te lezen dat het met Aimy zo goed gaat! Ze scheelt maar een paar weekjes met mijn dochtertje Lorena. Die is 19 maanden en ook al volop aan het kletsen op haar manier. Ik weet zeker dat zij dit speelgoed ook super interessant zal vinden! Daarom doe ik graag mee met deze winactie:D.

 • Noor
  31 oktober 2017

  Goed om te horen dat het met jullie zo goed gaat! En wat worden ze groot, ik weet nog dat Lana geboren werd.

 • Marije
  31 oktober 2017

  Hoi,
  Wat een schatje is Aimy toch. Ik herken veel van haar in onze eigen dochter Kiki (14 maanden). Onze oudste dochter Lynn (bijna 3 jaar) lijkt qua karakter wat meer op Lana. Onze Kiki is ook het ‘onbenullige’ type haha en Lynn is een stuk rustiger en meer van het kat uit de boom kijken.
  Ik wil graag meedoen aan de winactie voor onze jongste dochter Kiki. Zij vind het onwijs leuk om nieuw speelgoed te ontdekken. Ze loopt nog niet los, maar ze kan al wel mooi aan de activiteitentafel staan. In februari verwachten wij ons derde kindje, dus hij/zij kan er tzt ook leuk mee spelen. En ik denk dat Lynn, de oudste, het ook nog wel erg leuk vind om er mee te spelen.
  En nu maar hopen dat we winnen hihi!

 • Swenne
  31 oktober 2017

  Dat lijkt me een leuke speeltafel. Ik zou graag winnen voor mijn dochter van 16 maanden. Haar broer van 3,5 jr zal het vast ook nog leuk vinden. Ik merk nu al aan mijn kinderen dat ze soms niet met, maar zeker ook niet zonder elkaar kunnen. Mooi om te zien hoe sterk die band is.

 • Jeldou
  31 oktober 2017

  Mijn dochter Féline zou het super gaaf vinden! Ze is gek op speelgoed waar muziek uit komt 😀

 • Marina
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoon van net 1 jaar.

 • Lynne
  31 oktober 2017

  Mijn meisje is nu 1,5 jaar en wordt over zo’n 4 maandjes ook grote zus! Dus dit zou leuk zijn voor beide meisjes om te winnen.

 • annemarie
  31 oktober 2017

  Wij doen graag mee met deze te gekke winactie. Dochter Amy van 1,5 is erg ondernemend. En vind alles leuk en interessant waar geluid uit komt. Zusje noa van 6 maanden. Gaat rollen en kijkt op van geluid en licht. Dus dit speelgoed zou erg goed van pas komen. 🙂

 • Yara
  31 oktober 2017

  Oh wat een leuk ding! Mijn dochter Noah zou dat fantastisch vinden! Ze is erg ondernemend en altijd in om meer te ontdekken. Zou een super Sint of Kerst cadeautje zij

 • Judith
  31 oktober 2017

  Super leuk dat er weer een winactie is! Jouw vlogs, blogs en instagram story geven zo’n leuke inkijk in jouw leven.
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn vriendinnetje die binnenkort haar tweede kindje verwacht. Haar eerste dochtertje wordt hierdoor ook grote zus en heeft door de aandacht voor de nieuwe baby dan wel wat leuks verdiend!

 • Kim Thijssen
  31 oktober 2017

  Ik zou graag mee doen voor me meisje die 8 november 1 word. Het zou een mega leuk cadeau zijn voor haar! Ik heb alleen geen Facebook.. maar toch probeer ik het.

 • Elisabeth
  31 oktober 2017

  Wat heb je het leuk geschreven over Aimy! Je schrijft echt alsof ik mee kan kijken 🙂

 • Melissa
  31 oktober 2017

  Onze Levay is bijna 15 maanden oud speelt en loopt graag met de babywalker van vtech en de auto’s van vtech toet toet zijn op dit moment erg interessant!
  Ik zou deze activiteiten tafel graag voor hem winnen weer een nieuwe uitdaging voor Levay ?

 • Kelly
  31 oktober 2017

  Ik doe mee voor onze lieve, vrolijke man van 7 maanden. Hoewel onze dochter van 3 jaar dit soort dingen ook nog altijd leuk vind.
  Onze zoon is nu echt aan het ontdekken. Dus speelgoed met geluidjes en lichtjes is nu helemaal geweldig voor hem. Ideaal ook voor Sinterklaas of Kerst!
  Ondanks het “grote” leeftijdsverschil zullen ze hier heerlijk mee samen spelen.
  Ze zoeken elkaar iedere keer op en het is leuk om te zien hoe mijn dochter haar broertje overal bij wil betrekken. En hoe blij hij wordt als hij haar ziet. Of als ze lekker gek doet.

 • Rens mama van Fae&Denn
  31 oktober 2017

  Mijn kids schelen 5 jaar, denk dat elk leeftijdsverschil voor/nadelen heeft. Hoe blij mijn oudste was met haar broertje, en hoeveel ruzie Ze nu hebben ?. Oudste is nu 8 en de jongste net 3. Maar ze zijn ook gek op elkaar hoor. Ik doe graag mee met de winactie, denk dat mijn zoontje zich prima kan vermaken met de tafel. Ook leuk voor als ik visite krijg van andere kindjes. ??

 • Wilma
  31 oktober 2017

  Oh wat is dit weer een leuke winactie! Deze zou ik graag winnen voor mijn dochter van 7,5 maand. Ze kan nog niet zelfstandig staan maar voor straks lijkt me deze heel erg leuk. Zo fijn voor de ontwikkeling, wie weet mag ze deze met Sinterklaas wel uitpakken ?

 • Denise
  31 oktober 2017

  Wat herken ik het karaktertje van Aimy is ons dochtertje Jolijn van nu 9 maanden oud. Ook een lekker pittig meisje wat weet wat ze wil. Ze is dan ook uitgekeken op het echte baby speelgoed en wil niks liever dan oefenen om te kruipen en gaat staan. Het zou dus een schot in de roos zijn voor haar!

 • Suzanne
  31 oktober 2017

  Ik ben een trouwe volger/ kijker van je blog en vlogs
  Ik laat eigenlijk nooit een reactie achter , ik val onder de ‘stille’ volgers ?
  Maar wat zou ik die activiteiten tafel onwijs graag winnen !!!
  Ik heb 2 zoontjes.. Bram is 3 jaar en Nick is bijna 8 maanden
  En ik zie ze al helemaal samen met de tafel spelen, lijkt me geweldig! ?

 • Dianne vds
  31 oktober 2017

  Heel herkenbaar! Tussen mijn kids zit 15 maanden, ineens zijn ze groot 🙂
  Ik loot graag mee voor mn boys van 22 en 7 maanden. Ze spelen al graag samen. En hie leuk zou het zijn dat ze deze activiteitentafel samen kunnen ontdekken!!! Duimen maar 🙂

 • Maria
  31 oktober 2017

  Op 17-10-17 zijn wij voor het eerst trotse ouders geworden van onze dochter Evie!
  Ze is nu nog veel te jong en klein om met de activiteitentafel te spelen maar je kunt zoiets toch nooit te vroeg in huis hebben!?
  Het lijkt me super leuk om onze prinses hier straks mee te zien spelen<3

 • Kirsten
  31 oktober 2017

  Ik doe heel graag mee voor onze jongste dochter die net zo pittig en ondernemend is als jullie Aimy. Ze is nu net 1 maar oo wat een handenbindertje. Als ik niet oplet klimt ze in of juist uit de triptrap, staat ze boven aan de trap of zit ze de prullenbak leeg te halen?.

  Moet wel eerlijk zeggen tussen de oudste en de jongste zit ongeveer 3,5 jaar maar zijn echt 4 handen ol 1 buik. Sochtends als ik beneden kom met de jongste is het gelijk knuffelen en kusjes geven. De hele dag zijn ze ook heerlijk samen aan het spelen. Zo lief!

 • Marita
  31 oktober 2017

  Wat een leuk artikel om te lezen en wat een leuke winactie. Hier verwachten we ons vierde kindje. Onze oudste is 5 (en daarmee te groot voor deze speeltafel) maar daaronder hebben we 2 meiden van 3 jaar en van bijna 11 maanden die vinden deze tafel vast fantastisch om samen te ontdekken. En daarna kan ons ukkie wat we over 3 maanden verwachten er als het groter is ook weer plezier aan beleven. Leuk he om te zien hoe ieder weer anders reageert op een baby in huis. Hier is vooral de oudste helemaal weg van de jongste. En de oudste twee zien samen erg uit naar de ‘nieuwe baby. Onze jongste van bijna 11 maanden weet straks niet beter want zij begrijpt er natuurlijk nog niks van. We duimen met zn allen voor de speeltafel hoor! 😉

 • Marjolein
  31 oktober 2017

  Ik waag een gokje! Voor mijn dochter van 13 maanden die alles aan het ontdekken is. Ze loopt nog niet maar staan lukt haar al zeker

 • Suzanne
  31 oktober 2017

  Wauw, wat een gave tafel! Lijkt me geweldig voor mijn zoontje die net in oktober 1 is geworden. Hij staat het liefst de hele dag (maar loopt nog niet), deze activiteiten tafel zit ideaal en heel welkom zijn! Zo kan hij lekker staand spelen. ?

 • Cynthia Meijer
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee voor onze kindjes de oudste Zoë 3.5jr die gaat volgend jaar naar school en Tyler 9.5 maand gaat nu beginne met optrekken en beide worden ze in maar Grote zus en grote broer !

 • Femke
  31 oktober 2017

  Mijn zoontje is 13 maandjes en een enorm actief en onderzoekend ventje. Ik zou het ontzettend gaaf vinden als hij in deze speeltafel weer nieuwe uitdagingen ontdekt. Mijn schoonzus is zwanger en zij kan deze speeltafel mooi lenen als haar kleintje er is. Twee vliegen in 1 klap 🙂

 • Kim
  31 oktober 2017

  Graag doe ik mee aan deze winactie! Waarom? Mijn lieve nichtje wordt in december 1 jaar oud. Het is een lieve dame die nu al fanatiek mee probeert te doen met Just Dance als haar zus van 7 dit speelt. Ik vind het zo gaaf om te zien dat ze al zoveel probeert en steeds meer ontdekt. Daarom dacht ik dat dit het perfecte cadeau voor haar verjaardag is en daarom zou ik graag willen winnen.

 • Wendy
  31 oktober 2017

  Mijn zoontje van 21 maanden lijkt best wel op Aimy qua karakter als ik hoor hoe jij haar beschrijft. Ook hij is een pittig ding met een behoorlijk eigen willetje. De laatste tijd weet hij niet goed waar hij mee moet spelen lijkt het. Daarom wil graag meedoen met de winactie. De speeltafel zal vast in de goede smaak vallen bij Jens!

 • Laura Heeling
  31 oktober 2017

  Wauw wat een leuke win actie! ? Super leuk voor onze jongste zoon die 24 november 1 jaar word, hij kan hier dan mooi mee spelen samen met zijn grote broer die 3,5 jr oud is.

 • Adre
  31 oktober 2017

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, ik lees graag je blog. Mijn zoontje is 19 maanden oud dus ik herken veel dingen van Aimy in hem terug. Hij doet ook graag zijn grote broer na. Zo een activiteitentafel zou hij helemaal geweldig vinden.

 • Sanne
  31 oktober 2017

  Wat mooi om te lezen hoe Aimy erop reageert. Hier is het leeftijdsverschil iets groter namelijk 2,5 jaar dus ook een hele andere situatie. Die activiteitentafel ziet er super leuk uit en ook echt iets voor mijn ondernemende en soms wat ondeugende zoon Noud van nu net 15 maanden. En ook zijn zus van bijna 4 jaar weet er vast raad mee haha!! Ik ga hier stiekem duimen draaien 😉

 • Annemieke
  31 oktober 2017

  Lieve Kelly.
  Ik doe graag mee met de winactie. Voor Jolien zou het heel leuk en welkom speelgoed zijn. Ze is 14 maanden en gaat nu uit zichzelf staan. Dus staant spelen lijkt me ideaal.
  Veel groetjes Annemieke

  Ps ik kijk echt al je vlogs, bijna 2 jaar nu ☺️ En lees vaak de updates en verhalen op de blog. Ik ben fan

 • Leonie
  31 oktober 2017

  Oh wat herkenbaar! Ook hier een tweede dametje die ook zo’n karakter heeft en wat minder knuffelig. Een totaal ander meisje dan onze eerste dochter, maar oh wat genieten we van dr!
  Momenteel zitten we in een grote verhuizing en dit vergt zoveel energie van ons allemaal. Leuk om dit cadeautje in ons nieuwe huis neer te zetten! Ze wordt in januari 1 jaar!

 • Rebecca
  31 oktober 2017

  Wat een mooie tekst weer… hoe schattig, die meiden van jullie!
  De activiteitentafel zou te gek zijn voor ons zoontje, die nu ook steeds meer gaat ontdekken… die zou ik ontzettend graag winnen!

 • Maaike
  31 oktober 2017

  Ik loot ontzettend graag mee voor mijn jongste zoon! Mijn oudste zal het ook mooi vinden, maar met 3,5 er sneller op uitgekeken raken. Maar de jongste is net 1 jaar en ik gun hem echt wat speelgoed van hem zelf in plaats van veel wat hij deelt met zijn broer. Dit lijkt me er perfect voor.

 • Fee
  31 oktober 2017

  Mijn zoontje Seff is nu 1 jaar en 4 maanden oud! En wat herkenbaar hoe aimy zich ontwikkelt. Seff is zeer ondernemend en ziet overal wel iets leuks in. Hij oefent volop met woordjes en zingt en danst het liefst de hele dag, een heerlijk mannetje! Ik denk dan ook dat hij heel blij zou worden van de activiteiten tafel, hoe leuk! Ik doe dus graag mee!

 • Chantal
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Chaenn. Zou echt super tof zijn om dat te winnen!

 • Marnella
  31 oktober 2017

  Wat leuk, ik doe mee voor ons net 1 jarig dochtertje die volop in ontwikkeling is. Deze zou hier zeker aan mee helpen:)

 • Colinda
  31 oktober 2017

  Dit cadeautje zou perfect zijn voor onze zoon van 6 maand oud hij wordt zo snel al groot en wil zoveel mogelijk ontdekken. Als hij het niet leuk genoeg vind dan begint ie te gillen als een meisje. En dan komt zijn grote broer van 2 en half hem iets ander brengen

 • Veronica
  31 oktober 2017

  Toen je zwanger was van Aimy, was ik in verwachting van mijn tweeling. Ik zou eigenlijk ook in februari bevallen maar ben uiteindelijk 6,5 week te vroeg in januari bevallen. Mijn kindjes zijn dus ongeveer net zo oud als mijn twee boefjes. Ik herken veel gedrag wat je omschrijft, erg leuk om te lezen! Ik denk dat ze het tafeltje net zo leuk zullen vinden dus ik waag graag een poging om hem te winnen 🙂

 • Annemieke
  31 oktober 2017

  Ik doe graag mee voor onze dochter die ook in februari 2 wordt. Veel dingen zijn zo herkenbaar in deze leeftijd. Altijd leuk om je clogs te zien. Je hebt een prachtig gezinnetje waar je trots en dankbaar boor mag zijn

 • Christianne
  31 oktober 2017

  Oh , wat leuk!! Ik doe graag mee voor onze dochter van 1,5.. Ik herken haar erg in jouw bovenstaande verhaal dus ik denk dat ze dit erg leuk zal vinden! Heb zelf nog weinig speelgoed met geluid voor haar (omdat ik dat stiekem een beetje irritant vind) maar merk dat ze dit soort speelgoed wel heel leuk vind bij anderen… Dus laat ik haar een plezier doen en proberen dit voor haar te winnen ♡

 • Veerle van Geresteijn
  31 oktober 2017

  Hoi Kelly, ons zoontje van bijna 10 maanden is heel enthousiast met de activiteitentafel bij opa en oma. We zoeken er een voor bij ons thuis voor veel speelplezier. Wie weet is deze winactie de uitkomst voor ons?

 • Iris snijder
  1 november 2017

  Ik herken veel in jouw verhalen over de pit van aimy en de fase waar ze doorheen gaat. Onze thom wordt in december twee. Hij heeft een grote broer van vijf die hij in alles volgt. Maar…als het hem even niet past, dan laat hij dat zeker weten. Hij is heel lief en grappig maar oh wat een pit. Hij is gek op dansen en kletsen dus dit zou een superkado zijn voor zijn tweede verjaardag.

 • Haia
  1 november 2017

  Leuk zeg. Super voor mijn dochter die zo graag op ontdekking gaat en zot is van muziekjes en geluidjes. Ze is nu 1,5 jaar. Straks kan baby buik,kleine broer ook meespelen.

 • Maaike
  1 november 2017

  Wauw! Alsof je onze Gijs (16 maanden) omschrijft… Fijn om die herkenning te lezen in jouw blogs. Motherhood rocks maar soms wil ik gewoon zeker weten of ik niet de enige ben die in deze achtbaan zit van fases! Net een terrorweek (zoals ik dat noem) achter de rug en jawel… Gijs gaat praten sinds vandaag!!!!! En daar kunnen geen 100 terrordagen tegenop… *smelt*

  Ik doe graag mee met de winactie zodat Gijs steeds meer woordjes leert en zich helemaal kan uitleven met muziekjes en knopjes.

  Liefs!

 • Melanie
  1 november 2017

  Heel leuk voor mijn kleine zoontje die erg nieuwsgierig is.

 • Karin
  1 november 2017

  Hoi Kelly, onze oudste dochter was 15 maanden toen ze grote zus werd, even wennen maar nu kan ze niet zonder haar zusje. Ze wil al veel doen met haar zusje maar dit lukt niet altijd. Jongste wordt 6 dec 1 jaar en misschien is dit wel een leuke speeltafel waar ze samen bij kunnen staan! Kunnen ze echt “samen” spelen.

  Groetjes

 • Anne
  1 november 2017

  Leuk om te lezen hoe het met Aimy gaat. Grappig ook dat ze toch een heel ander karaktertje heeft dan haar grote zus!
  Omdat ik geen Facebook (meer) heb, kan ik niet meedoen met de winactie. Mijn zoontje is in augustus 1 geworden en vindt dit soort speelgoed ook geweldig! Tot een paar maanden geleden waren alleen stapelbekers interessant (lees: gooien etc. Haha). Nu pakt hij regelmatig een boekje, blokken, een houten puzzel en inderdaad speelgoed wat geluid maakt. Doet het altijd goed!

 • Nathalia
  1 november 2017

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Celeste Sophia. Ze is een ondernemende dreumes en ze wordt met Sinterklaas 1 jaar. Dit zou het perfecte cadeau zijn!!!

 • Angela Super
  1 november 2017

  Wat weer een leuk artikel. Ik ben op dit moment in verwachting van ons eerste kindje en den dat deze tafel heel erg gaat helpen in zijn of haar ontwikkeling. Geslacht is nog een verassing ☺️. Dus ik doe graag mee aan de winactie. En bedankt dat je in je artikelen mij helpt mijn zorgen wat weg te nemen voor de komst van de kleine!

 • Danique
  1 november 2017

  Ik doe graag mee met deze winactie! Hoewel mijn dochter nu nog erg jong is hiervoor ben ik er al wel achter dat de tijd heel snel gaat en voor ik het weet is ze 1!
  Ik merk nu al dat ze heel geïnteresseerd is in eigenlijk alles dus weet zeker dat ze dit fantastisch zal vinden!

 • Annemarie
  1 november 2017

  Lijkt me super leuk om deze cadeau te doen aan onze dochter van 1,5. Ze is dol op muziek en geluiden dus zal hier helemaal blij van worden!

 • Serena
  1 november 2017

  Wat gaaf! Die zou ik wel willen winnen voor mijn nichtje van 4 maandjes. Ze gaat zo hard met haar ontwikkeling en dit zal echt een uitdaging voor haar worden.
  Verder kan ik er niet over meeklesten wij hebben 1 kindje maar als ik hoe zorgzaam mijn zoontje 2.5 is voor zijn nichtje dat is zo mooi om te zien. Daar gaat mijn moederhart van smelten!

 • Sigrid
  1 november 2017

  Onze dochter Philou is nu bijna 7 maanden. En het karaktertje van haar is al best duidelijk merkbaar. Pittig en laat ook zeker van haar horen. Op het KDV geven ze het zelfs aan ? Onze zwangerschap verliep helaas niet zoals geweest. Bij week 6 gaven de artsen aan dat we haar voor 99% zouden verliezen, dat het een miskraam zou zijn. Maar niets bleek minder waar. Wat een sterke meid! En dat zien we nu terug in haar. Ze gaat veel op ontdekkingstocht, hoe jong ze dan ook is. Vindt kleuren, muziekjes en figuren helemaal het einde. Ik denk dat ze hier dus heel eeg veel plezier van gaat hebben. En we kunnen het dus optimaal gaan gebruiken. Eerst zonder de poortjes en daarna met. We winnen het dus erg graag ☺️

 • Leonie
  1 november 2017

  Hoi Kelly,

  Als ik dit zo lees herken ik veel van mijn zoontje in het gedrag van aimy, ook een kleine ontdekker met een eigen willetje. Hij is nu 14 maanden en ik ben zwanger van de tweede. Ongeveer hetzelfde leeftijdsverschil tussen mijn kinderen. En dat van Feline en aimy.

  Het lijkt mij leuk om te winnen voor mijn zoontje (en later voor zijn broertje/zusje) zodat hij verder op ontdekkingspad kan…

  Liefs
  Leonie

 • Michelle Morrien
  1 november 2017

  Graag voor ons zoontje van 14 maanden. Hij is een kleine ontdekker en ik denk dat hij er nog lang plezier van gaat hebben! Wat een blij kind zal ik hebben als hij dit mooie cadeau zou krijgen 🙂

 • Denise
  1 november 2017

  Goedemorgen!

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje van 10 maanden!
  Op het moment is hij heeeel erg geintresseerd in alles wat geluid maakt en knopjes heeft. Hij kan zich ook sinds een paar weken optrekken aan alles en nog wat en gaat dan gezellig dansen op de muziek haha. Hij probeert ook woorden of geluiden te herhalen (Hatjie en auw zijn erg populair haha). Ik denk dat de tafel daarom goed gebruikt gaat worden!

  xx

 • Ariënne van der Slikke
  1 november 2017

  Hoi Kelly, graag doe ik mee voor mijn dochtertje Èlodie die in april 2jr wordt en als alles goed gaat in maart voor het eerst grote zus wordt. Ze was ook heel lang zoet met haar babywalker, dus ik weet zeker dat ze deze activiteitentafel ook super gaat vinden! Groetjes, Ariënne

 • Ruben
  1 november 2017

  Neefje Guust is bijna 7 maanden jong en een verjaardagscadeautje waar hij uren, weken, maanden en jaren van kan gaan genieten, kan leren, kan ontdekken … is iets wat ik mijn petekind heel erg graag wilt schenken. Momenteel is speelgoed nog niet erg aan hem besteed, maar naar bepaalde muziekjes kan hij wel al vlot luisteren. Ik hoop dat het snel vooruit gaat en Guust een flinke peuter en kleuter mag worden.

 • Rosa
  1 november 2017

  Ik heb 2 dochters tegelijk gekregen en dan is het weer heel anders. 8 oktober zijn ze 1 jaar geworden en hebben elkaar helemaal ontdekt. De 1 heel zorgzaam en vriendelijk de ander… tja wilt niet delen en is kattig echte zussen dus. Jou 3tal zo bijzonder en wat ben je gezegend!!

  Doen graag mee met de winactie.

 • Iris
  2 november 2017

  Helaas hier geen FB maar me vriend heb m even voor je geliked !
  Mijn jongste meisje word aankomende vrijdag 1 jaar & deze emo mama kan wel een presentje gebruiken :).
  Mijn oudste was 6 toen haar zusje werd geboren en die is een echt moedertje, helemaal niet jaloers, bij elke kik staat ze aan de bedje en hoe ik in t begin dacht dit is “nieuwigheid” is t na bijna een jaar nog niks veranderd. Elke vrije moment brengt ze door met dr zusje.

 • Bieke
  5 november 2017

  Voor ons zoontje zou dit super zijn! Hij is nog maar 6 maandjes oud en begint de laatste tijd écht te genieten van spelen. We merken wel dag hij van een uitdaging houdt, wat niet altijd makkelijk te vinden is.
  Deze tafel zou super zijn om met hem mee te groeien. Bovendien verhuizen we rond kerst naar ons eigen huisje, waar er zeker plaats genoeg is voor dit leuke stuk speelgoed! ?

 • Karin
  5 november 2017

  Hoi Kelly,
  Ben ik nog op tijd voor de win actie?! Mijn dochtertje is 14 maanden en ik ben heel erg zoekende naar passend speelgoed. Ze speelt momenteel het liefst met alles wat geen speelgoed is en waar ze eigenlijk niet mee mag spelen? Sleutels, pennen, traphekje….dus met deze tafel met allerlei verschillende items zou ik haar mogelijk van die andere dingen af kunnen houden! ☺
  Groetjes Karin
  En Ps, mooi hoe je schrijft over Aimy. Wat is het toch fijn om mama te mogen zijn he?!

 • Lotje
  5 november 2017

  Ja, ik wil graag meedoen voor mijn broer. Hij is net een week geleden papa geworden van zijn zoon en zijn dochtertje is 2.5. Ideaal om deze tafel uit te testen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.