Koffers inpakken: Wat zit er in mijn koffer naar Curaçao!

Dia1

Toen ik mijn koffers aan het inpakken was voor onze vakantie Curaçao besloot ik dat het leuk was om dit op film te zetten! Wat neem je zoal mee als je thuis nog in de winterstemming zit en naar een vakantiebestemming gaat waar de zon volop schijnt? Ik loop altijd het risico veel te veel kleding en spullen mee te nemen (herkenbaar voor jullie?). Niets is zo vervelend als fingers crossed je koffer te laten wegen op de luchthaven. Daarnaast wil ik ook niet te weinig meenemen en dan daar veel wasjes moeten doen. Vandaag laat ik je op video zijn dat ik mijn koffers inpak en vertel ik daarbij wat ik meeneem en wat ik zoal op vakantie aan doe. Bikini’s, luchtige kleding voor op het strand, jurkjes voor als als je uit eten gaat enzovoorts.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden! Lukt het jou om binnen het aantal kilo’s te blijven om je koffer geen overgewicht te laten krijgen? Neem jij ook het liefst je hele garderobe mee op vakantie? ;). Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 • Marion
  22 maart 2015

  Jeetje, Kelly, ik wist niet dat jullie 6 weken gingen! 😛
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #33My Profile

 • Kelly Caresse
  22 maart 2015

  Hahahahah! Super handig toch, voldoende kleding en mijn koffer had geen overgewicht op Schiphol

 • Nesrin
  22 maart 2015

  Zes weken?!? Hahaha. Dacht even dat het echt zo was.
  Nesrin onlangs geplaatst…Personal update: vlog, winactie & other newsMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  22 maart 2015

  Ik neem meestal te weinig mee haha. Maar goed, wij gaan nooit vliegen dus het gewicht van de koffer is niet zo belangrijk. Een ding scheelt. Zomerkleding is lichter dan winterkleding dus er kan meer mee haha.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…MAMABLOG | Veelgestelde vragen (en hun antwoorden)My Profile

 • Anneleen
  22 maart 2015

  Leuk om te zien, Kelly! Ik vind een koffer altijd inpakken altijd iets lastigs omdat ik dan bang ben om iets te vergeten of te weinig mee te nemen… Ik ben benieuwd naar de koffer van Lana:)

 • Kelly Caresse
  22 maart 2015

  Ah dankjewel! Dinsdag om 12.00 komt de video online met de inhoud van Lana’s koffertje 😀

 • Kim | Kimsbloglife
  22 maart 2015

  Haha leuk om te zien, inderdaad wel veel maar ik ben ook zo 😀 Ik neem altijd veel te veel mee, maar je hebt zoveel leuke zomerkledij en dan wil je die natuurlijk allemaal op vakantie kunnen dragen, haha! Wel vervelend met al die medicatie voor je diabetes zeg, dat je dat ook allemaal moet meesleuren en dan misschien nog miserie krijgt bij de douane.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: spring is in the air!My Profile

 • Annemae
  22 maart 2015

  Leuk! Ben benieuwd naar het koffertje van Lana!
  Annemae onlangs geplaatst…Mijn spotifylijstMy Profile

 • Esther
  22 maart 2015

  Altijd zo leuk, handig én interessant om te zien 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Dagje Amsterdam + shoplogMy Profile

 • Lifesabout
  22 maart 2015

  Nou ik vind het altijd een uitdaging om binnen de kilo’s te blijven…ik neem dan ook altijd veel te veel mee. De helft draag ik dan niet…maar ja, stel je voor dat hè…;)

 • Dita
  22 maart 2015

  Heel leuk om te zien. Ik neem altijd veel te veel mee, iets vrouweigen denk ik 😉
  Dita onlangs geplaatst…Ik hou van het voorjaar! ♥My Profile

 • Eline
  22 maart 2015

  allemachtig wat veel kleren!
  Eline onlangs geplaatst…Salade met haloumiMy Profile

 • Martina
  22 maart 2015

  Wow wat een berg! Wel herkenbaar hoor, altijd wil ik zo min mogelijk meenemen maar als ik alles klaar heb liggen schrik ik toch altijd weer van de hoeveelheid spullen haha.
  Martina onlangs geplaatst…16 Maart 2015 – Wat moet ik regelen voor de kleine?My Profile

 • Nicky
  22 maart 2015

  Oeps, als ik dit zie denk ik dat ik nog best veel meeneem, maar ja zoals je al zei: Beter teveel dan te weinig 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Take A Look In My Life #3My Profile

 • Milou
  22 maart 2015

  Nee, ik neem nooit veel mee. Mijn vriend en ik doen samen met 1 koffer. Maar dan gaan we naar een warm oord en dan weten we dat we geen dikke vesten of broeken mee hoeven te nemen. Daarnaast neem ik altijd wat biotex mee in een zakje, voor een eventueel klein wasje. Wat leuk om te zien wat jouw kofferinhoud is! Lijkt me inderdaad wel lastig met al die spulletjes voor je suikerziekte!
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • Danielle
  23 maart 2015

  Leuk om te zien! Wij zijn net 2 weken naar Dubai geweest, precies tzelfde; in de winter je zomerkleding inpakken is raar!!!
  En wij nemen ook altijd teveel mee, ik had teveel warme kleding mee en toch nog shirtjes staan wassen terwijl we genoeg kleding hadden, maja dan wil je die nog n keer aan haha. En op de terugweg moesten we bijboeken omdat we zoveel hadden geshopt, te erg!
  veel plezier!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.