10 irritaties die we allemaal herkennen!

irritaties

10 irritaties die we allemaal herkennen! Vaak heb ik heel veel geduld, kan ik situaties goed handelen en naast me neer leggen. Sommige dingen zijn gewoon gruwelijk irritant. De laatste tijd schreef ik ze op, ik vond het leuk om die in een blogpost te verwerken. Sommige dingen of situaties zijn gewoon super irritant en ze blijven zich herhalen. In veel van deze situaties heb ik er zelf gewoon schuld aan hoor, maar toch zijn ze irritant! Herken jij deze ook?

10 irritaties die we allemaal herkennen!

1. De tandpasta is op, althans er lijkt voldoende in te zitten, je zou er echt nog wel een paar ‘porties’ uit kunnen krijgen maar nee, wat je ook doet er komt niets meer uit. Wij hebben een ‘back-up’ kastje met allerlei verzorgingsproducten die we op voorraad hebben, maar ook daar zit dan geen tandpasta meer in, irritant!
2. Een lege wc rol, waar je dan te laat achter komt en er staat verder ook geen wc papier meer op voorraad in de toiletruimte, no words more needed.
3. Je hebt zin in een kopje thee, je zet de waterkoker aan en een uur later besef je dat je een kopje thee aan het zetten was, je bent het gewoon vergeten. Of je zet een kopje thee, laat deze even afkoelen, gaat ondertussen aan de slag met je kindje en daarna besef je dat je geen thee meer gedronken hebt. Dit overkomt me te vaak (vooral sinds ik moeder ben).
4. Pakken die niet opengaan. Pakken met drinken of eten met een zogenaamde ‘handige’ sluiting om open te maken of met zo’n lipje. Je wilt gewoon even wat melk pakken voor in je koffie en ondertussen hannes je een tijdje tot je het pak open krijgt. En niet dat je je dan realiseert dat een schaar erbij pakken sneller zou gaan.
5. Je hebt wat plakband nodig, je wil nog even een cadeautje snel inpakken voor een verjaardag. En dan is het beginnetje van de plakband foetsie. Je kunt het begin soms echt niet vinden, zo irritant!
6. Je wekker zetten, voor de wekker wakker worden en deze uitzetten en daarna veel later wakker schrikken en je verslapen hebben. Of overtuigd zijn van het feit dat je je wekker gezet had. Dat deze ineens niet is afgegaan? Of was je hem vergeten te zetten? grr!
7. Je hebt wat haast maar besluit nog wel je haar even met een stijltang te stylen. Je zit daarna in de bus of in de auto en kunt je niet meer herinneren of je je stijltang wel hebt uitgezet. Of je vergeet of je je huis wel of niet goed op slot gezet had. Terugrijden of vertrouwen op je onderbewustzijn?

bron

8. ‘Typgebrek’ op je telefoon. Uren met iemand WhatsAppen en gewoon niet meer normaal kunnen typen, worden wordt : ‘wordeb’, haha wordt ‘hshs’ etc. Inclusief een irritante autocorrectie functie die de meest bizarre woorden suggereert voor de woorden die jij wilde typen.
9. Je kindje heeft een hele heftige poepluier die gewoon per direct verschoond moet worden. Je kindje wil niet stil blijven liggen en het liefst alle kanten op draaien, irritatiepuntje….
10. Geen chocolade in huis hebben wanneer je daar heel erg veel zin in hebt. En wanneer je je boodschappen doet denk je heel sterk : ‘Ik koop geen chocolade, ik kan prima zonder’.

Dit waren herkenbare 10 irritaties van mij. Ik ben benieuwd of jij je in deze herkent of nog veel meer irritatiepuntjes kunt noemen. Ik vind het ook wel grappig om dit van anderen te horen. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Jenn
  22 maart 2015

  Haha, sommige zijn idd wel heel herkenbaar!
  Jenn onlangs geplaatst…Sharing Saturday #33My Profile

 • Saskia
  22 maart 2015

  Haha wat ontzettend leuk geschreven, eigenlijk herken ik alle puntjes wel 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk Kletsartikel: Hoe gaat het nu met mij?My Profile

 • Sophie
  22 maart 2015

  Wat een herkenbare dingen! Ik kan me ook irriteren aan het feit dat wanneer je de warm water kraan zachtjes aanzet, dat hij steeds zachter gaat lopen soms. Soms stopt hij zelfs helemaal op wat druppels na en daar sta ik dan met mijn ingezeepte handen hihi
  Sophie onlangs geplaatst…Wat je deze week echt gelezen moet hebbenMy Profile

 • Marion
  22 maart 2015

  Hihihi, ik ken ze lang niet allemaal, want ik irriteer me niet zo heel snel meer tegenwoordig, maar 4 en 8. Hell yeah!
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Zaterdag 21/3My Profile

 • Manon
  22 maart 2015

  Leuk! Ik vind het vreselijk als ik net een poepluier “open” heb gemaakt en ik kom er achter dat er nog maar 2 doekjes in het pak zitten….
  Manon onlangs geplaatst…Mijn favoriete TV programma’sMy Profile

 • Jess
  22 maart 2015

  Veel dingen zijn herkenbaar. Momenteel hier gigantische gevechten met een bijna zindelijke peuter die niet verschoond wil worden. Gruwelijk irritant, arghhhh!
  Jess onlangs geplaatst…Back in the daysMy Profile

 • Dionne
  22 maart 2015

  Hahaha! Wat een herkenbare dingen! Super leuk om te lezen!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Positieve vibe, Hardlopen & naar DublinMy Profile

 • angelique
  22 maart 2015

  Hahaha heel erg herkenbaar
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Tea TagMy Profile

 • amanda
  22 maart 2015

  Ja ik herken ze ook allemaal. En wat als je vriend de boodschappen voor je wil doen maar je dan alles zelfs de wekelijkse dingen nog steeds moet opschrijven anders vergeet hij het. Xx
  amanda onlangs geplaatst…Hoe maak ik mijn tuin klaar voor de lente?My Profile

 • Anouk
  22 maart 2015

  Haha leuk lijstje! Ik herken vooral die autocorrect! Maar dan op mijn macbook, zoo vervelend als hij zomaar dingen gaat “verbeteren”
  Anouk onlangs geplaatst…NOTD: Blue & YellowMy Profile

 • Dagmar
  22 maart 2015

  Hahaha aaah zo leuk geschreven, geniaal artikel. En met kopje thee herken ik gelijk haha <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Behind the scenes #82 – Netflix, slangen en sportenMy Profile

 • Dita
  22 maart 2015

  Haha, stuk voor stuk allemaal herkenbaar al erger ik mij niet zo snel. Dat van die poepluier is erg herkenbaar vanuit mijn werk op het kdv 😉
  Dita onlangs geplaatst…Ik hou van het voorjaar! ♥My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  22 maart 2015

  Hahahaha, dat van die chocolade heb ik ook wel eens. Zo irritant ;). En dat kopje thee wat je vergeet, ook heel herkenbaar :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Als ongesteld zijn je lichaam kapot maakt; endometrioseMy Profile

 • Miranda
  22 maart 2015

  Haha, sommige zijn zeker herkenbaar!
  Ik vergeet ook altijd dat ik de waterkoker aan heb gezet en de laatste porties tandpasta krijg ik er ook nooit uit!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Babykleertjes showenMy Profile

 • elize
  22 maart 2015

  Hahaha! Heel herkenbaar:)
  elize onlangs geplaatst…Video: 10 outfits met een leren jasjeMy Profile

 • Lifesabout
  22 maart 2015

  Dat kopje thee….zooo herkenbaar…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Indiase kippenpoten.My Profile

 • Seline
  22 maart 2015

  Die kop thee is inderdaad heel erg herkenbaar! Eigenlijk allemaal wel haha.. Behalve dan de chocola, dat lust ik niet 😉
  Seline onlangs geplaatst…Komt er nog een derde?/ grofgebekte mensenMy Profile

 • Guusje
  22 maart 2015

  Haha, super herkenbaar! De hele dag mooi weer, totdat je naar buiten mag en het begint te regenen, is ook een irritatiepuntje voor mij! (:
  Guusje onlangs geplaatst…Outfit – Sunny, happy daysMy Profile

 • Nathalie
  22 maart 2015

  Yup, been there done that maar ik kan echt geïrriteerd geraken van onbeleefde, ongemanierde mensen die je tegenkomt overal!
  Nathalie onlangs geplaatst…Webshop tip #3 • Mymepal + WINACTIE !My Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  22 maart 2015

  Haha super leuk om te lezen. Wat toevallig trouwens, ik heb vandaag een artikel online staan met de 10 dingen waar ik blij van word hahah.
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…LIJSTJE: 10 dingen waar ik blij van wordMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  22 maart 2015

  Haha, leuk artikel! De meeste dingen zijn heel herkenbaar! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…OOTD: spring is in the air!My Profile

 • Thuis bij | Milou
  22 maart 2015

  Haha leuk! Sommige dingen zijn zeker herkenbaar. Ik heb dat van de thee met koffie. Ik gebruik dolce gusto en als de koffie dan koud wordt vind ik dat zo zonde! En dat met die wekker waarvóór je wakker wordt vind ik juist lekker! Dan kan ik mij namelijk nog even omdraaien… Hmm!
  Thuis bij | Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 • beautifulday4makeup
  22 maart 2015

  Voor mij is 3 heel erg herkenbaar.
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Look for … A beautiful springMy Profile

 • Annemijn
  22 maart 2015

  Haha nummer 3 heb ik echt altijd..
  Annemijn onlangs geplaatst…En de winnaar is……My Profile

 • Wendy
  22 maart 2015

  Haha wat leuk geschreven! En sommige dingen zijn zooo herkenbaar! :’)
  Wendy onlangs geplaatst…Video: Als het stormt in je levenMy Profile

 • Anneleen
  22 maart 2015

  Haha leuk om te lezen! Vooral het 3e puntje is voor mij erg herkenbaar. Ik probeer mijn thee meestal uit een glazen kom te drinken. Anders vergeet ik ook dat er nog in zit 😉

 • femketje
  22 maart 2015

  heel herkenbaar :’)
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 21/3; Dark Mermaid.My Profile

 • Eline
  22 maart 2015

  Net heel je huis aan kant hebben en dan een kind wat er binnen 3 minuten samen met de kat er weer een puinzooi van maakt! Grrrrr.
  Eline onlangs geplaatst…Salade met haloumiMy Profile

 • Marleen
  22 maart 2015

  Punt 3 van de thee heb ik echt altijd! En nummer 10 ook wel, alleen in een iets andere vorm; als ik geen zin heb in chocola is het in overvloed in huis, heb ik er wel zin in is alles opgegeten door mijn broers – zo irritant!

 • Demi
  22 maart 2015

  Sommige zijn idd heel herkenbaar vooral die van de tandpasta en thee -.-
  Demi onlangs geplaatst…DIY 1case 4 designsMy Profile

 • Nicky
  22 maart 2015

  De meeste herken ik meteen, behalve die met een kind te maken hebben want die heb ik nog niet! Ik irriteer me vooral als iemand anders een lege wc-rol laat hangen, hoe moeilijk is het om deze even te vervangen!
  Nicky onlangs geplaatst…Take A Look In My Life #3My Profile

 • Simone
  22 maart 2015

  Haha, zitten wel herkenbare dingen tussen!
  Simone onlangs geplaatst…Huizenjacht #1: De tegenvallerMy Profile

 • Suus
  22 maart 2015

  Vooral je thee vergeten en het typgebrek kan ik me ook erg in vinden als irritatie punt 😛
  Suus onlangs geplaatst…Boeken.. wat lees jij?My Profile

 • Roxanne
  22 maart 2015

  Ik herken er genoeg haha 😛
  Roxanne onlangs geplaatst…Verhuisd!My Profile

 • Maartje
  23 maart 2015

  Bij de tandpasta de bovenkant er even afknippen, dan kun je er nog zo twee dagen mee doen!

 • Sheela
  23 maart 2015

  Haha dat met chocolade klopt! Er zou een machine moeten zijn waarmee je slechts 1 stuk chocola per dag kan nemen. Want als het in huis is, is het meteen op. Als het er niet is erger je er zo fel aan.
  Sheela onlangs geplaatst…How to: perfecte manicureMy Profile

 • Eilish (artisticstateofmind)
  26 maart 2015

  Haha geweldig lijstje! Herkenbaar!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Personal ♥ Ik deed mee aan het NAKP!My Profile

 • yvette
  11 maart 2016

  Haha heel herkenbaar! Vooral nr 7. Vroeg me toevallig net nog af of ik mijn haarstijler wel uit had gedaan!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.