Kleding shoppen in de aanbieding doe je zo!

Ben jij ook dol op aanbiedingen als het om kleding shoppen gaat? Ik wel, het liefst koop ik in de sale of net buiten het seizoen. Maar nu de stenen winkels niet open zijn kan dit natuurlijk ook gewoon online. Ik deel je mijn strategie om altijd kleding in de aanbieding te shoppen, zowel voor jezelf als je kinderen. Het hele gezin dus ;).

Waar ik voorheen echt kon genieten van een dagje shoppen in een stad, lees: slenteren, winkel in en uit, veel tijd doorbrengen in de pashokjes en er echt een uitstapje van maken, neem ik daar de laatste jaren de tijd niet meer voor en ligt mijn interesses er ook niet echt meer. Nu stenen winkels ook niet open zijn, is het niet eens een optie meer dus online shoppen it is. Ik bestel kleding graag bij webshops zoals Sheclothes, Myjewellery, Mango en Zara, H&M maar ik bestel ook graag via Wehkamp of Zalando. Ik heb een vrij makkelijke kledingmaat en weet vrijwel zeker dat mijn maat past, indien een kledingstuk valt zoals de maat dit zegt. Ook zie je vaak maattabellen of kun je jezelf vergelijken met het model van de foto.

Wanneer je in het seizoen de mode koopt, betaal je de hoofdprijs maar naar mate het seizoen afloopt gaan de prijzen dalen. Een jas kopen voor de winter is voordeliger als de lente begint en die draag je het jaar erop gewoon weer. Winterlaarzen zijn in de herfst het duurst, maar koop je ze vanaf november dan gaan de prijzen dalen. Ook houd ik altijd de ‘sale’ tab in de gaten bij web shops en begin daar met kijken voor ik de reguliere afdelingen afloop. Als ik eenmaal gevonden hebt wat ik wil shoppen en ik heb mijn winkelmandje af, ga ik online op zoek naar kortingscodes om zo hopelijk nog een korting mee te pakken en dan is het tijd om af te rekenen.

Dit doe ik zo ook wanneer ik kleding koop voor mijn meisjes of mijn man. Ben jij ook echt een koopjesjager? En wat doe jij om goedkoper te shoppen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.