KC Budgetchallenge XL: Doe jij mee?

Yeah, het nieuwe jaar is aangebroken en traditiegetrouw heb ik daarom deze maand ook weer de KC Budgetchallenge, de derde editie dit keer en we gaan nu voor een XL versie. Niet enkel besparen op boodschappen, maar we gaan ook aan de slag met het besparen op allerlei overige kostenposten en vaste lasten, aan de slag met een digitaal kasboek en ik ga je het spaarsysteem leren dat ik zelf hanteer om zo makkelijker te kunnen sparen voor je spaardoelen. Ga je dit keer ook gezellig mee doen?

KC Budgetchallenge XL: Doe jij mee?

Dit keer wilde ik de budget challenge wat uitgebreider gaan aanpakken. Ik ben al iemand die heel goed kan sparen en wij gaven nooit bizar veel uit aan allerlei kostenposten, maar we hebben hier nog meer structuur in aangebracht wat ons al honderden euro’s bespaard heeft. Zo hebben we een auto de deur uit gedaan en besloten wij zoveel mogelijk dingen op de fiets te gaan doen, maar nog meer aanpassingen hebben wij gedaan. We zijn ons meer gaan verdiepen in sparen en besparen en hebben al honderden euro’s bespaard met wat simpele aanpassingen. Dit inspireerde mij om jullie hierin mee te nemen. Het verbaasde me hoe eenvoudig je honderden euro’s per maand en daardoor duizenden euro’s per jaar kunt besparen door wat eenvoudige aanpassingen en bewustwording van je inkomsten en uitgaven draagt hier enorm aan bij. Ik maakte een digitaal kasboek en ging onze inkomsten en uitgaven bijhouden en we zijn allerlei vaste lasten gaan verlagen. Zo hebben we allerlei abonnementen opgezegd, verzekeringen aangepast en besloten om allerlei impulsaankopen uit ‘prullaria’ zoals ik het ook wel noem te minimaliseren. Ook ben ik het sparen met een uniek ‘Jar systeem’ weer structureel gaan toepassen waardoor we elke maand weer sparen voor onze spaardoelen. Alle ervaringen en kennis die ik heb opgedaan heb ik gebundeld in de KC Budget challenge extreme die vanaf 11 januari gaat beginnen en ik ga je precies laten zien hoe wij op deze manier maandelijks honderden euro’s besparen.

Komende 4 weken (vanaf 10 januari) neem ik jullie elke zondag mee in de extra vlog waarin ik boodschappen ga doen met het weekbudget die ik extra strak ga instellen. Deze video’s zijn vrij toegankelijk en gratis te bekijken voor mijn volgers en YouTube abonnees.

Daarnaast heb ik voor wie mee witl doen een KC Budgetchallenge XL Programma gemaakt met 4 video’s, een digitaal kasboek systeem om je inkomsten en uitgaven te plannen, e-book geschreven en een Facebook groep gemaakt. Dit programma is voor wie echt even haar inkomsten en uitgaven inzichtelijk wil maken om honderden euro’s per maand te besparen. Je krijgt een e-book met mijn 30 beste boodschappen bespaartips en een video waarin ik je meeneem in hoe ik mijn boodschappen voordelig en gezond koop. Ik leg je in een video met e-book uit hoe ik het Jar systeem toepas om zo elke maand in allerlei spaarpotjes geld te sparen, ik deel een video met mijn beste bespaartips voor de overige lasten en ik geef je een kijkje in mijn digitale kasboek. Je krijgt een uitgebreide uitleg hoe je heel makkelijk zelf het meegeleverde digitale kasboek kunt invullen en ik laat je mijn kasboek zien. Zodat je aan het einde van de maand voor jezelf een financieel plan hebt om komend jaar duizenden euro’s te besparen en eindelijk eens echt je spaardoelen te kunnen gaan realiseren.

Nog even op een rijtje:

De KC Budgetchallenge XL Programma

  • Video: Hoe ik tientallen euro’s bespaar op mijn boodschappen om zo gezond en lekker te eten met mijn gezin.
  • E-book: De 30 beste tips om te besparen op je boodschappen.
  • Een digitaal kasboek in excel om je eigen financieel plan voor 2021 op te stellen en zo structureel te sparen en besparen.
  • Video:  Tutorial hoe je zelf het kasboek eenvoudig kunt invullen met jouw financiële status en doelen.
  • Video: Mijn Jar systeem hoe ik elke maand structureel in allerlei spaarpotjes spaar.
  • Video: Zo bespaar je honderden euro’s op vaste lasten en overige uitgaven.
  • Video: Een kijkje in ons kasboek en hoe wij onze inkomsten en uitgaven verdelen en zo enorm veel kunnen sparen en besparen.
  • Facebook groep met de KC Budgetchallenge XL 2021 groep waarin we samen onze doelen, bespaartips en ervaringen delen
  • Je kunt meedoen voor een hele kleine investering. De eerste 50 deelnemers doen mee voor €9,99 inclusief btw. Iedereen die zich daarna aanmeldt betaalt €14,99 inclusief btw. Die investering heb je er al uit in de eerste week dat je voordeliger boodschappen doet dankzij de handige tips ;).

Meld je hier aan!

We starten maandag 11 januari met de Facebookgroep en de eerste content. 

Ik heb er enorm veel zin in om mee aan de slag te gaan. Het lijkt me erg leuk om in een besloten groep aan de slag te gaan om zo elkaar te inspireren en motiveren om te sparen en besparen op allerlei uitgaven. Ik denk dat het enorm motiverend werkt om dit samen te gaan doen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.