Dag vlog 4: Beginnen met zindelijkheidstraining..

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Ik neem je gezellig weer een dagje mee in mijn leven net na de kerst en nog voor Oudjaarsdag, ik vind dat altijd van die gekke dagen waarbij ik helemaal de dag of ritme kwijt ben. Ik neem je mee in afgelopen maandag. We gaan naar de speeltuin, we zijn begonnen met zindelijkheidstraining bij Feline en ik vertel je hoe wij dit iedere keer en ook nu hebben aangepakt, ik ga Sims spelen met mijn oudste dochter en verder vooral huiselijke gezellige beelden. Kijk je gezellig met ons mee in de vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Hanneke
    30 december 2020

    Wat grappig. Wij hadden precies hetzelfde potje. Onze zoons wilden er alleen nooit op. Ze vonden het heel vies dat ze zo dicht boven hun poepje of plasje zaten. Die zijn met een opstapje en een kindertoiletbril gelijk op de normale wc gestart op dezelfde leeftijd als Feline. Toen gaven ze namelijk aan dat ze dat graag wilden. Bij ons was het binnen een week gedaan. Geen ongelukjes, zowel overdag als ‘s nachts ging het goed. Juist omdat ze zelf hadden aangegeven dat ze er klaar voor waren.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.