Het is zover, mijn zwangerschapsverlof is ingegaan. Ik ben de 34 weken zwangerschap gepasseerd en de meeste vrouwen gaan met 34 weken of uiterlijk 36 weken zwangerschap met verlof. Met mijn ervaringen met vroeggeboorte, besloot ik de 34 weken zwangerschap aan te houden als startdatum van mijn verlof. Als ZZP-er (zelfstandige zonder personeel) heb je recht op zwangerschapsverlof, maar je bent dan zelf verantwoordelijk voor het zoeken van vervanging voor je werkzaamheden of dat je vooraf alles goed vooruit werkt (dit is ook afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent). Ik koos ervoor om de afgelopen maanden mijn zwangerschapsverlof voor te bereiden door artikelen vooruit te schrijven en video’s te maken zodat ik toch van een welverdiend zwangerschapsverlof kan genieten en dat jullie niets van mijn updates hoeven te missen. Hierdoor verandert er voor jou als lezer/kijker of volger dus heel weinig, maar ik wil wel middels een persoonlijke update delen hoe dit eruit gaat zien voor jullie en voor mij. Wat kun je verwachten rondom mijn uitgerekende datum, enzovoorts.

Kelly met zwangerschapsverlof, hoe en wat?

Ik heb het geluk dat ik een enorm leuke baan heb waarbij ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik heb dan ook niet volledig verlof want ik zal wel blijven vloggen en om de week een KC Photodiary maken tijdens mijn verlof. Deze items zijn natuurlijk wel onder voorbehoud van mijn gezondheid en de geboorte van de baby. Wordt ze onverwachts toch eerder geboren of gaat het niet goed met mijn gezondheid, dan zal dit effect hebben op mijn updates. Ook zal ik actief blijven op social media, allemaal dingen die ik ook veel te leuk vind om te blijven doen. Ik vind het erg leuk om jullie mee te kunnen nemen in de bijzondere periode waar we in zitten en die ons te wachten staat.

Wat kunnen jullie verwachten?
Iedere werkdag kun je een update verwachten op de blog. Dit kan een artikel zijn op de maandag en dinsdag, maar op woensdag zal dit de vlog zijn en op vrijdag de extra video. Ik heb een heleboel leuke blogposts ingepland staan over allerlei onderwerpen, precies zoals jullie gewend zijn van mijn blog. Ook heb ik video’s vooruit gemaakt met bijvoorbeeld de babykamer roomtour, commode tour, wat zit er in mijn vluchttas voor de bevalling, wat zit er in de luiertas voor drie kinderen?, een vernieuwde roomtour van Lana’s kamertje en nog veel meer. Hier heb ik de afgelopen periode enorm veel tijd en liefde in gestoken en ik kijk er naar uit om deze met jullie te delen. Ik zal natuurlijk de reacties blijven lezen want daar word ik zo enorm blij van.

Op donderdag kun je om de week een ‘verse’ KC Photodiary verwachten met onze belevenissen in foto’s en verder ben ik natuurlijk nog actief op social media. Maar dit allemaal afhankelijk van hoe ik mij voel en waar ik behoefte aan heb. Het kan dus ook zijn dat er weleens geen artikel, vlog of photodiary online zal komen. Vooral de vlogs vind ik lastig om uitspraken over te doen, omdat deze natuurlijk heel erg afhankelijk zijn van mijn situatie op dat moment. Maar mijn doel is om lekker te blijven vloggen, omdat ik dat ook zo leuk vind om te doen.

Ik zal wel iets minder actief zijn op social media en soms ook dagen niets posten op bijvoorbeeld Instagram. Dat betekent dan niet dat ik al aan het bevallen ben, maar dat ik op dat moment ervoor kies om even wat minder actief te zijn. In principe is het de bedoeling dat ik gewoon actief blijf op social media en jullie in de Instagram Stories een soort behind the scenes blijf delen. Volgen jullie mij daar al? Instagram @Kellycaresse

Zodra ons derde meisje geboren is, post ik daar wat van op social media, zodra ik daar klaar voor ben. Wanneer er daarna een vlog of photodiary online zal komen, durf ik niet te zeggen. Misschien neem ik dan een vlogpauze van een paar weken, maar misschien ben ik al wel vrij snel met het delen van de eerste vlog of photodiary. Dat vind ik lastig om te voorspellen en ik laat de tijd en mijn gevoelens daarin bepalen hoe ik dit ga doen.

Ps. Zelf ook met zwangerschapsverlof? In dit artikel deelde ik allemaal activiteiten en dingen om te doen tijdens je zwangerschapsverlof!

Ik ga de komende, tenminste 8-10 weken, genieten van een heleboel rust, mijn meisjes Lana en Aimy en alle voorbereidingen op de komst van ons derde meisje. Daarna hoop ik een mooie kraamtijd tegemoet te gaan en met rust te kunnen herstellen van mijn bevalling met keizersnede. Dit alles ga ik natuurlijk vastleggen in vlogs en artikelen, die op een later moment gedeeld zullen worden. Ik vind het zo leuk om jullie hierin mee te nemen.

Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie medeleven, lieve berichtjes, bezoekjes aan mijn blog, het bekijken van mijn vlogs en video’s en alles wat bij Kellycaresse.nl komt kijken. Het is geweldig om zo’n trouwe groep vrouwen te hebben die zo intens met ons meeleven. Dat is ongelooflijk en zo speciaal! Ik kan het soms echt niet geloven dat ik dankzij jullie mijn dromen kan waarmaken, dankjewel!

We keep in touch en dikke knuffel voor jullie!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

46 gedachten over “Kelly met zwangerschapsverlof: Personal update, hoe en wat?”

 1. Ik wens je een hele fijne verlofperiode!
  Hoop dat je lekker je rust kunt pakken & genieten van je gezin.
  Ik moet zelf nog 2 weekjes voordat ik met verlof ga, ontzettend spannend.

 2. Ik wens je een fijn verlof en een voorspoedige laatste periode van je zwangerschap en natuurlijk de bevalling. Spannend!

 3. Heel goed van je! Geniet van de rust, je gezin en de laatste loodjes. En alvast heel veel succes met het op de wereld zetten van je wonder en natuurlijk met je herstel. Ps ik als papa blijf je ook zeker volgen ??.

 4. Knap van je hoor dat het je gelukt is zover vooruit te werken. Nu lekker genieten van je welverdiende verlof en je voorbereiden op alles wat komen gaat. Ben super benieuwd hoe het leven je met 3 meiden straks bevalt. (Oh en of nummer 3 ook zoveel haar heeft)

 5. Fijn verlof gewenst! Ik ben zelf ook sinds vandaag met zwangerschapsverlof, daar was ik ook echt aan toe. Ben zo benieuwd wanneer ons tweede kindje zich zal melden! Geniet van je verlof en van je dochters en je man. Fijn dat je voor ons zo veel hebt voorbereid, knap gedaan! En ik volg je ook zeker op Instagram 🙂

 6. Ik wens je een heel fijne zwangerschapsverlof toe. Fijn dat het zo goed is gelukt om vooruit te werken. Geniet van de rust en vrije tijd!

 7. Ik wens je een fijn verlof toe. Sterkte met de laatste loodjes. Geniet nog even van het getrappel in je buik. Zo bijzonder!

 8. Je welverdiende rust. Genieten van al het moois om je heen. Toch lijkt het me best lastig om rust te nemen met deze baan. Goed dat je ervoor gekozen hebt om vooruit te schrijven.

 9. Heel leuk voor je. Geniet er maar van. Ik ben net een jaar thuis geweest en ga op 1 september weer werken. Halftijds want ik heb dat jaar ook niet stilgezeten. Ik heb mijn blog kunnen uitbouwen tot mijn halftijds bijberoep en daarom ga ik halftijds terug werken. Ik wil het even bekijken hoe het loopt en dan zien we wel verder. Veel succes alvast!!! Nog eventjes…

 10. Geniet lekker van je verlof & succes met alles klaarmaken voor de baby. Hier nu bijna in week 28 van de zwangerschap dus dat schiet ook lekker op!

 11. Wat fijn dat je zoveel vooruit hebt kunnen werken, waardoor je nu van je welverdiende zwangerschapsverlof kunt genieten. Ik wens je een heerlijke verloftijd toe! Ik blijf je blog gewoon volgen en ben zó benieuwd naar jullie derde meisje 🙂

 12. Ik wens je een heel mooi einde van je “laatste” zwangerschap. Probeer er extra van te genieten en natuurlijk ook van en met je mooie gezinnetje!

 13. Geniet van je verlof en van je mooie gezinnetje! En natuurlijk van deze bijzondere tijd straks met z’n 5en, of 6en natuurlijk met Patrick haha! X

 14. Wat heerlijk dat je zo vooruit hebt kunnen werken, dat zal vast een gerust gevoel geven. En als we even wat minder horen, is dat natuurlijk ook goed he, gewoon heel hard gaan genieten! Ik wens je een heel fijn verlof toe!

 15. Ja dat staat er ook bij in dit artikel, ik blijf lekker vloggen zo lang het kan?? liefs

 16. Wat fijn dat je verlof is ingegaan (OK apart gezien van de dingen die je nog blijft doen, maar dat doe je met plezier dus dat scheelt haha)
  Ik hoop voor je dat je je zwangerschap zo gezond mogelijk voort kunt zetten en je lekker kunt genieten met de meisjes nu ze nog met z’n 2en zijn. Beseft Lana het al steeds meer dat ze straks nog een zusje erbij krijgt?
  Geniet ervan en ik blijf je blog/vlog volgen, ik ben benieuwd naar wat er de komende tijd online zal komen!

 17. Kelly, je doet het onwijs leuk! Goed van je zo vooruit werken enzo..
  Ik ben zelf ook in verwachting, deze week is week 33 en ik ga zelfs nog een poosje door met werken (namelijk tot week 36) maar ik heb heel veel aan je vlogs/blogs t.a.v. mijn eigen zwangerschap en vind het zo leuk om te zien hoe je met je dochters omgaat. Wij krijgen ook een meisje dus een enorme inspiratiebron. Dank je wel :).

 18. Ik wens je nog een goede zwangerschap toe en ben echt benieuwd wanneer jullie derde meisje zich aandient en hoe het allemaal gaat! Ik volg je al sinds lana een baby was. Geniet nog lekker even van je twee meiden en het zwanger zijn! Liefs Andrea

 19. Een heeeeeelll fijn verlof! En doe rustig aan met herstellen van je keizersnede! Eerst aan jezelf denken en aan jullie mooie meisjes.

 20. Wat fijn dat je van je verlof kunt gaan genieten! Dit is mijn eerste zwangerschap als thuisblijfmama (3e kindje ook) en ondanks dat ik bijna 37 weken zwanger ben heb ik helemaal niet het gevoel van verlof, zo raar. 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.