Vlog deel #2: Voorbereiden op Borstvoeding en gezinsuitje

Vandaag heb ik deel 2 van deze weekvlog voor jullie. In deze weekvlog krijg ik bezoek van een lactatiekundige die me hele fijne voorlichting geeft ter voorbereiding op het geven van borstvoeding, ondanks dat het mijn derde keer wordt, vind ik het toch heel spannend en wil ik hier wat dingen over opnemen in mijn bevallingsplan. In deze vlog kocht ik een wel hele grappige gadget bij de Action en nemen we jullie mee naar een heel gezellig gezinsuitje bij een pluktuin. Kijk je weer mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie deden tijdens de zwangerschap om je voor te bereiden op borstvoeding. In mijn eerste zwangerschap liet ik dit nog erg op me af komen maar daar ben ik toch anders in gaan staan. Ook ben ik benieuwd of jullie weleens bij een pluktuin zijn geweest met jullie kinderen, wij vonden het echt een aanrader namelijk. Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Aneta
  18 augustus 2017

  Wat fijn dat er iemand is die jou onzekerheden weg kan nemen. Mijn vriendinnetje mocht pas na 4 weken kolven. Dat vond ik best bijzonder. Leuke trouwens, wat quality time met Lana

 • Frank
  18 augustus 2017

  Heel fijn voor je de informatie over borstvoeding en vooral door de onzekerheid. Hoe gaaf is doe pluktuin ? had er nog nooit van gehoord, heel erg tof!

 • Femke
  18 augustus 2017

  Leuke vlog. Zo’n pluktuin vind ik leuk! Ik ga eens een zoeken waar er een bij mij in de buurt is. In vind pluktuinen voor bloemen ook zo leuk.

 • Patricia
  18 augustus 2017

  Wij zijn zelf naar een informatie-avond over borstvoeding in het ziekenhuis geweest.

 • Nathalie
  18 augustus 2017

  Die pluktuin, hoe leuk is dat! Ik had al iets voorbij zien komen in je Instastories/Instagram (volgens mij), dus ik had al wat rondgekeken of hier ook iets in de buurt zit. Bedankt voor de tip, want er is best wat leuks te doen in de omgeving en ik denk dat veel mensen dat niet eens weten!

 • Essma
  18 augustus 2017

  Na mijn keizersnede werd Aiden niet gelijk weggehaald. Hij werd meteen op mijn borst gelegd en aangelegd. Dit was een ‘gentle sectio’ zoals genoemd wordt. Hij mocht net zo lang bij me liggen als mogelijk was. Mijn bloeddruk zakte daarna erg hard, dus werd ik naar een andere kamer gebracht om bij te komen. Aiden heeft daarna verder bij papa nog een ruim op z’n borst gelegen. De pasta die jullie aten heet ‘Fussili’ Hahaha ??

 • Sophie
  18 augustus 2017

  Oh leuk zeg, zo’n pluktuin! Jullie ondernemen altijd wel iets, echt leuk om te zien! Wat een mooie herinneringen zullen jullie kinderen later hebben :))

 • Irene
  18 augustus 2017

  Jullie zijn echt mijn voorbeeld gezinnetje haha. Met name omdat jullie met het gezin hele leuke dingen doen, maar soms ook lekker met z’n tweeën.
  En tevens werken/ eigen bedrijf etc. Echt top!

 • Vanessa
  18 augustus 2017

  Heerlijk, zo’n zwangerschapsmassage! Ook omdat je dan even op je buik kunt liggen. Die pluktuin ziet er ook leuk uit, ideaal als gezinsuitstap!

 • zebrazonderstrepen
  18 augustus 2017

  leuke vlog, hopelijk heb je weer genoten van je week!

 • Nelleke
  18 augustus 2017

  Ik hoop dat de borstvoeding dit keer wat sneller op gang komt bij je 🙂 Ik ben nu zwanger van de tweede en hoop ook weer lang te kunnen voeden! Mag ik vragen waar je die prachtige subtiele ketting vandaan hebt (die met de initialen van je kindjes)?

 • Kelly
  18 augustus 2017

  Die pasta is fussili haha! Wel erg lekker ! Leuke vlog weer!

 • Michelle
  18 augustus 2017

  Wat een leuk idee, naar een pluktuin gaan! Die onthoud ik 🙂

 • rachel
  19 augustus 2017

  pluktuinen zijn echt super leuk 😀 met de meiden vroeger ook heen geweest en zal mij nog wel een keer leuk lijken 😀

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.