He, een plog! Dat is lang geleden. Zo’n twee jaar geleden deelde ik vrijwel wekelijks wel een plog, en daarna ben ik dat helemaal vergeten. Een plog is een photoblog, eigenlijk zoals mijn photodiary, maar dan bedoel ik het specifiek als photoblog van een dag. Maar ik besloot het hele weekend te ploggen, al bracht mijn gezondheid daar ook een beetje verandering. Enfin, we hadden ook wat leuke afspraken dus ik neem jullie soort van mee in mijn weekend in foto’s! En dat zijn een heleboel foto’s, ploggen jullie gezellig mee?  😛

Ik begin deze plog op vrijdag. Yannick had 24-uurs dienst en zou rond 7.00 thuiskomen. Lana kruipt rond 06.00 al bij me in bed en kijkt een filmpje op de iPad. Ik kolf en voed vervolgens Feline voor het tijd is om op te staan.

Ik maak ook mezelf klaar, al zijn die oogjes van mij nog wel heel klein. Feline slaapt de laatste tijd wat minder goed door en dat voel ik haha! Gelukkig doet een goede laag make-up  redelijk wat wonderen.

Ik maak de meisjes klaar en begin met Feline. Die was en verschoon ik en geef ik een heerlijk trappelpakje aan. Deze is van Zeeman en vind ik zo fijn! Ideaal dat er sokjes aan vastzitten 😉 Daarna ga ik Lana aankleden en Yannick kleedt Aimy aan.

Tijd voor ontbijt, ik ga voor mijn favoriete en vaste recept. Magere Franse kwark met banaan in plakjes, pindakaas en wat ahornsiroop. Ik drink er koffie bij (een must haha!) en een grote kop thee.

De oudste meisjes ontbijten met een boterhammetje pindakaas. Daarna brengt Yannick Lana naar school en hij brengt Aimy vervolgens naar mijn ouders. Ik ben nog even thuis om op te ruimen, Feline klaar te maken omdat zij meegaat naar onze afspraken van die dag. Feline neem ik meestal nog mee naar afspraken wanneer dit mogelijk is. Ze is een heel rustig en makkelijk meisje dat goed slaapt in de kinderwagen of auto en zo kan ik haar gewoon live voeden. Vind ik handiger dan kolven.

Yannick, ik en Feline vertrekken richting Den Bosch voor de woonboulevard want we gaan op zoek naar ons nieuwe bed. Ons bed is na 7 jaar trouwe dienst aan vervanging toe dus dat kunnen we dan gelijk laten bezorgen in ons nieuwe huis. We zijn op zoek naar een goede boxspring.

Even voelen, erin ploffen en ‘proefslapen’. We proberen het een en ander uit en vervolgens zijn we er uit en bestellen we ons nieuwe bed. Jeej! Dat wordt lekker slapen in ons nieuwe huis.

Er ging een extra vlog live vrijdag en ik geniet enorm van de berichten die ik van jullie krijg via de Instastories dat jullie aan het kijken zijn. Het blijft voor mij zo bizar te beseffen dat jullie thuis aan het kijken zijn!

Als we thuiskomen heb ik een enorme honger en neem ik een bakje kwark met muesli. En koffie met slagroom ,een craving van mij. (jullie snappen dat ik het woord craving mag gebruiken zonder dat hier zwangerschapsspeculaties bij komen he ;). )

En Feline geniet ook van haar ochtendsnack 😉

Kellycaresse in actie haha! We kregen echt een geweldig pakketje binnen van het mooie babymerk Jollein en Feline mocht als eerst de items proberen. Een babykleding lijn, binnenkort deel ik jullie de foto’s hiervan maar ik ben helemaal verliefd. Te leuk om mijn meisje ermee op de foto te zetten,

Lunchtime! Ik begon met een volkoren boterham met filet americain en daarna nam ik twee crackertjes met tonijnsalade, lekkorrrr! En natuurlijk een grote kop thee erbij.

Dan gaan Yannick en ik (en Feline natuurlijk!) door naar onze volgende afspraak, in Breda bij Opel, leuk! Ik werk al een hele tijd met veel plezier samen met Opel dus we gingen het hebben over de plannen voor de komende tijd.

Wat staat deze Opel Grandland X er prachtig bij op hun kantoor, jammer dat deze auto niet drie-autostoeltjes-proof is haha!

Gelukkig is deze Opel Adam in roze wel drie-kidsproof haha! We kregen van hen deze te leuke speelauto voor de meisjes dus deze foto maakten we om door te sturen naar Lana en Aimy die bij opa en oma waren. Te leuk toch! Dankjewel Opel voor dit geweldige cadeau, de meisjes hebben er het hele weekend mee gespeeld.

Na onze afspraak gaan we naar mijn ouders toe waar Lana en Aimy heerlijk aan het spelen waren.  Mijn ouders hadden Lana opgehaald van school, ze is vrijdagmiddag altijd vrij. Geweldig om te zien hoe ze het daar naar hun zin hebben.

Van de ene opa/oma naar de andere, we zijn bij mijn schoonouders uitgenodigd voor het eten en mijn schoonmoeder maakte deze heerlijke kippenragout met veel groente, rijst en broccoli. Lekker en gezond!

Nadien moet ik even naar de Action voor wat huishoudelijke dingetjes, maar ik kwam deze tip daar tegen. Een tip voor mama’s met een poppenmoedertje of poppenvadertje in huis. De first love Mini Baby Born verkopen ze daar nu! Daarmee heeft Aimy vanaf haar eerste verjaardag veel gespeeld en binnenkort kan Feline ermee gaan spelen. Een ideale pop om te geven voor ze groot genoeg zijn voor de interactieve grotere pop.

Bij Action ging ook deze zak mee, dus daar heb ik iets te veel van gesnoept nadat we de meisjes op bed gelegd hadden :P. Ze zijn zeer verslavend haha! Yannick is die avond naar een voetbalwedstrijd van RKC Waalwijk met mijn vader.

We compenseren het wel met een bakje druiven en een grote mok thee. Ondertussen kijk ik wat vlogs van Youtubers die ik volg.

Dan voel ik me ineens helemaal niet lekker. Buikpijn, buikgriep en vervolgens voel ik de koorts opkomen. Het kan niet van de paaseieren komen 😉 Lana was die week ook ziek geweest met die klachten dus ik denk dat ik nu aan de beurt was. Met een misselijk en koortsig gevoel, voed ik Feline en ga ik daarna op tijd slapen met een paracetamol terwijl ik hoopte dat ik me de dag erna beter zou voelen.

Het griepje zet toch door en daarom is dit de eerstvolgende foto, op zondag. Ik blijf Koos make-uploos in mijn huispak en hier zie je mij liggen op de grond op een kleedje samen met Aimy, Lana en Feline. Mijn meisjes : wat kan ik toch van ze genieten. Aimy en Lana zijn hier Feline aan het knuffelen, dat is toch geweldig om te zien. Zo schattig ook dat kale bolletje van Feline er tussen 😉

Tummy time voor Feline! Oefenen op het buikje en Aimy doet het voor haha! Handig die grote zussen 😉

Ik voel me iets beter en ga aan de slag met deze prinses, we gaan cupcakes bakken!

Wel echt de simpele variant uit een kant en klaar pakje, maar dat moet kunnen. Het worden paddenstoel cakejes!

Als de cakejes uit de oven komen en afgekoeld zijn ga ik ze samen met Lana versieren, dat vindt ze natuurlijk het leukst om te doen.

Tadaa! Missie geslaagd 😉 Wat een schattige cakejes zijn het geworden.

Dan is het lunchtijd en ik geef Lana en Aimy twee volkoren boterhammen met de chocopasta van de kleine keuken, ze vindt ‘m uiteraard heel lekker!

Zelf lunch ik weer eerst met een volkoren boterham met tonijnsalade en daarna twee crackertjes filet Americain. Natuurlijk ook met een kop thee erbij. Ik breng daarna Feline en Aimy naar bed.

Als de kleinste meisjes slapen, ga ik met Lana aan de slag aan tafel. We oefenen spelenderwijs met letters en daarna de cijfers. Super leuk om te ontdekken wat ze ook al op school geleerd heeft. Ze vindt het heel leuk om dit samen te oefenen en we maken er gewoon een spelletje van.

Rond thee tijd drinken we een kopje thee en proeven we onze zelfgebakken cakejes. Ze smaken erg goed!

Dan is Feline weer wakker en geef ik haar al liggend op de bank borstvoeding. Ik ben groots fan van liggend voeden 😉 #LazyMom

Zodra Aimy uit bed komt krijgt ze ook drinken en een cupcake en daarna lezen we samen in een leuk prentenboekje.

Ondertussen was Yannick druk aan de slag in de keuken voor SjenkiesKitchen waar hij deze heerlijke zoete aardappel/pompoen/wortelsoep voor klaarmaakte met bruschetta met een tomaten/basilicum salsa. Dit is dus ook gelijk mijn avondeten, wat bof ik met zo’n goede thuiskok 😉

Daarna ga ik de meisjes in bad toen terwijl Yannick afruimt en dan gaan Aimy en Lana naar bed. Ik maak deze plog af met Feline naast me die nog wacht tot het tijd is voor de laatste voeding. Ik ben al een heel stuk opgeknapt gelukkig en ben blij dat het griepje uiteindelijk nog van korte duur was. Een nieuwe werkweek wacht me op en ik heb er zin in!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze (zeer uitgebreide) plog vonden en of jullie dit vaker willen zien, let me know bij de reacties hieronder of op social media.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “KC PLOG: Ons weekend in foto’s!”

  1. Superleuk, zo’n uitgebreide plog van een heel weekend! Leuk om twee dagen mee te kijken in jullie gezinsleven 🙂 Die soep ziet er echt heerlijk uit! En wat leuk dat jullie van Opel ook de roze kinderauto meekregen. Een nieuwe auto voor de ouders, een nieuwe auto voor de kinderen 😉

  2. Ik ben altijd gek op photologjes! Heerlijk om eens in het leven van iemand anders mee te kijken :). En wat een leuke samenwerkingen met bedrijven heb je toch!

  3. Ik ben fan van plogs! Vlogs vind ik ook leuk hoor, maar ik heb niet altijd tijd om te kijken. Zo’n plog is ideaal om lekker tussendoor te kijken. Wat mij betreft mogen ze weer vaker 🙂 Erg leuk om een uitgebreid kijkje in je weekend te krijgen. Die cakejes zijn inderdaad heel schattig, lijkt me erg leuk om dat met je kindjes samen te kunnen doen.

  4. Leuk om te zien! Balen dat je je even wat minder voelde maar juist weer fijn dat het van korte duur was 🙂

  5. Jaaa! Liggend voeden! Love it! Maar ligt Feline nou op jouw arm? Ik heb mijn arm altijd onder mijn hoofd…
    En nu heb ik zin in cupcakes :'( hahaha!
    Leuk dat je weer eens een plog online zet Kelly!

  6. Superleuk, zo’n uitgebreide plog! Zeker voor herhaling vatbaar 😉 Mijn dochtertje draagt ook veel trappelpakjes met voetjes, lekker warm en comfortabel, en zoveel handiger dan losse sokjes! Ik ben ook gek op de Milka paaseitjes maar dan met Daim smaak. Gelukkig was je griepje van korte duur, ik ben al enkele weken grieperig en dat is best lastig met zo’n klein meisje in huis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.