Extra vlog: Werken als moeder en de kinderen missen

Vandaag heb ik een extra vlog voor jullie waarin ik jullie meeneem tijdens mijn twee dagen op de Negenmaanden/huishoud beurs. Ik was dus twee dagen op pad voor mijn werk en als moeder herken je de struggle vast wel. Je bent dol op je werk, maar hele dagen van huis zorgt er ook voor dat je je kind(eren) mist. Zeker als je kleinste nog een baby’tje is, dan is dat weer gaan werken best wel even een drempel. Ook ik herken dat gevoel en daarom is dat dan ook het onderwerp van deze vlog. Je kijkt mee tijdens mijn gezellige daagjes weg, maar ook hoe ik dit allemaal geregeld heb qua opvang en hoe ik me erbij voel. Ik ben benieuwd of jullie je in mij herkennen, kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Extra vlog: Werken als moeder en de kinderen missen
Ik ben 
enorm benieuwd hoe jullie dit ervaren als werkende moeders. Vind je het ook wat moeilijker wanneer je wat verder van huis bent voor je werk? Hoe sta jij hier bij stil?  Herken je de struggle? Je weet dat je kinderen het hartstikke naar hun zin hebben bij papa/opa & oma/de opvang, zelf geniet je van je werk, maar toch kan het gevoel aan je knagen. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. 
Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Rianne
  2 maart 2018

  Ja hoor, het word wel minder met de jaren dat je de echt mist tijdens je werk. Je weet dat de kinderen het goed hebben en maken maar langer dan 8 uur is wel een dingetje idd!

  Wbt de ochtend routines, bij ons gebeurd het weleens dat we in alle drukte brood vergeten uit de vriezer te halen.
  Ik heb hierdoor eigenlijk altijd uit voorzorg 4 pakketjes gesmeerd brood verpakt per 2 in de vriezer liggen…
  En alles leg ik klaar de avond ervoor, scheelt zoveel tijd!
  Ook kleding, Wat er in de haren moet en gymtassen .
  Zelfs het huiswerk van de oudste (11) ligt klaar zodat ze het niet kan vergeten…

 • Daani
  2 maart 2018

  Leuk die filmpjes met een speciaal onderwerp. Ik heb een paar vragen voor je volgende onderwerp basisschool. Hoe kies je een basisschool en wanneer moet je je kind inschrijven? Ik hoorde dat dit al een paar jaar van te voren moet.

 • rachel
  2 maart 2018

  heb weer genoten van je video meis en ja werkende mama met 3 kids … snap best dat je ze mist maar het maakt het dan weer heerlijk als je samen met ze bent toch 😉

 • zebrazonderstrepen
  2 maart 2018

  Niet te veel nadenken en doorgaan. Ik vertrek over een week weer naar us, zowel zij als ik missen elkaar. Maar helaas, doorgaan.

 • Charlene
  3 maart 2018

  Ik ben wel minder gaan werken maar vind t heerlijk om te gaan werken. Bijna ontspannen is t voor mij.
  Kindjes gaan naar de opvang en ze hebben t naar hun zin. Ik ben even een paar uurtjes geen mama. Heerlijk.

 • Elouise
  3 maart 2018

  Heel herkenbaar! Ik heb jarenlang fulltime gewerkt naast ons gezin en nu sinds september ’15 huismoeder voor onze drie kindjes. Ik had vooral het gevoel zo ontzettend veel te missen van hun ontwikkeling: Tegen de tijd dat ik thuis kwam in de avond, kon ik ze vaak nog net naar bed brengen en dat maakte me zo verdrietig. En ik vond het heel moeilijk dat ik veel leuke mijlpalen door mijn werk heb gemist. Dan hoorde ik van de leidster van het kinderdagverblijf dat hij die dag voor het eerst los had gelopen bijvoorbeeld, dat maakte me zo verdrietig soms. Nu ik ons babymeisje iedere dag mee maak realiseer ik me des te meer hoeveel ik van mijn jongens (nu 9 en 5) heb gemist de afgelopen jaren.
  Op dit moment overweeg ik weer te solliciteren, maar zolang we nog geen passende oplossing hebben voor de opvang van onze kindjes blijf ik gewoon thuis. Het is al moeilijk zat <3

 • Helene
  3 maart 2018

  Hi Kelly,
  Heel herkenbaar! Ik werk zelf 4 dagen en moet zeggen dat het ook heerlijk is om mijn eigen ding te doen, mezelf te blijven ontwikkelen als persoon en moeder. Nadenken over interessante vraagstukken (niet alleen maar: wat zullen we vanavond eens gaan eten), en omgaan met anderen. Ik vind moeders (of vaders) die kiezen om fulltime voor het gezin te zorgen ontzettend knap, maar ik zou er zelf dood ongelukkig van worden. Niks is zo heerlijk om na een drukke werkdag mijn kinderen op te halen en dan de echte ‘quality time’ met ze doorbrengen.
  Reizen doe ik ook, op voorwaarde dat ik elk weekend terug mag vliegen ongeacht waar ik op de wereld ben (of zij vliegen naar mij toe). Zo houden we het leven ook een beetje spannend 😉

 • Anneleen
  3 maart 2018

  Kan me voorstellen dat je de kindjes mist wanneer je zo’n lange dagen van huis weg bent! Des te fijner om ze ‘s avonds terug dicht bij jou te hebben! 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.