KC PLOG: Blunder bij consultatiebureau en vakantie in eigen land!

Wat gezellig dat je weer meekijkt met een splinternieuwe KC Plog en ik heb een lekker uitgebreide plog voor jullie van een heerlijke dag. Het was afgelopen maandag, mijn werkdag die ik opdeelde in werk, maar ook fun! Want nu met het zomerrooster neem ik wat vroeger vrij en doen we in de middag hele leuke dingen. Ook had ik een afspraak bij het consultatiebureau waar ik een dikke blunder maakte haha, en we gingen een avondje naar de Efteling waar we lekker een hapje aten. Kijk je met ons mee?

Good morning, hoe duikface anno 2010 kun je kijken haha, daar kwam ik later pas achter! Ik had net ontbeten en was al vroeg mijn kantoor in gedoken om al vroeg aan het werk te gaan zodat ik ook eerder klaar kon zijn. Yannick was vrij dus hij zorgde voor de meisjes. Super fijn.

En mijn chaotische brein was weer toe aan wat meer planning want ik ben zo vergeetachtig als wat, maar dat is ook niet gek als je afspraken vergeet op te schrijven of niet echt vooruit plant. Op zich oke in een rustigere periode zoals de zomer, maar toch was ik toe aan wat structuur dus ik nam mijn Succesplanner er weer bij om een goede planning te maken voor de komende periode.

En ik ging aan de slag met editten, mijn favoriete bezigheid, ik vind dat zo leuk om te doen! Muziekjes zoeken bij bepaalde fragmenten, leuke overgangen en effecten, ik word er blij van.

En toen kwam de pakketbezorger met een heel heel leuk cadeau voor Lana dus ik vroeg haar deze op mijn kantoortje te openen omdat ze mama mocht helpen met testen. Dat vond ze heel erg leuk! Het is de Kids SuperStar Move Karaokeset van Vtech, een magische 8-in-1 microfoon waarmee ze karaoke kan spelen, meezingen, spelletjes op kan doen om met ritmegevoel te oefenen, grappige stemvervorming kan aanzetten, leuke geluids- en lichteffecten kan toevoegen en nog veel meer. Lana is door het dolle heen en wil hier de hele dag mee spelen. Een hele leuke cadeautip voor kindjes die net als Lana dol zijn op optreden, zingen, dansen en muziek!

Na wat uurtjes werk is het lunchtijd! Heel simpel maar lekker: Twee volkoren boterhammen met op ieder een gebakken eitje met ham en een kopje thee erbij, lekker! Yannick was ondertussen met de meisjes op pad dus ik lunchte alleen om vervolgens nog een uurtje te werken.

Na het werken ga ik nog even een home workout doen, daar krijg ik altijd lekker veel energie van. Ik kies voor een dansworkout van 30 minuten via het Youtubekanaal van Popsugar. Even lekker losgaan en dansen, heel leuk om te doen vind ik!

Dan is het tijd om met Aimy de auto in te springen voor het consultatiebureau. Rugzakje mee, consultatieboekje niet vergeten en we kwamen netjes op tijd, top zou je denken 😉

Eenmaal daar aangekomen blijkt dat ik niet met Aimy had hoeven komen, maar dat Feline aan de beurt is! En daar kwam ik pas achter toen ik Aimy al helemaal had uitgekleed haha. Aimy snapte er niets van dus wat doet een peuter, lekker opstandig. Ze wilde niet meer aankleden en ook niet meer zelf lopen. Dus ik liep met het zweet op mijn rug met een peuter in luier in mijn armen naar de auto toe. Je moet wat haha!  Vervolgens rijden we naar huis, neemt Yannick Aimy van me over en neem ik Feline mee die het voorbeeldig deed bij het CB. Ze is heel goed gegroeid en zit netjes qua ontwikkeling. Daar word je als mama heel blij van.

Als we thuiskomen spring ik nog even alleen de auto in om nog wat boodschappen te doen. Als moeder van drie is het doen van boodschappen in je eentje soms al echt een uitje haha!

Ik haal weekboodschappen dit keer bij Aldi en ook alvast wat boodschappen voor de barbecue voor de dag erna. Altijd fijn om weer een volle koelkast te hebben met boodschappen.

Ook dit pakketje was binnengekomen, een hele leuke lunchset van Mepal voor Lana. Een unicorn broodtrommel en drinkbeker. Het leuke aan het broodtrommeltje is dat er een handig bakje in zit waardoor je de trommel kunt verdelen in drie vakken om allerlei lekkers mee te nemen. Ook zit er een vorkje bij dus dat is handig om blokjes fruit te eten. Heel blij met deze set voor het overblijven van Lana zodra ze weer naar school gaat. Zelf heb ik een fijne waterfles gekregen.

Rond 16.30 springen we met z’n allen de auto in voor een rondje en een hapje bij de Efteling. Zo handig om zo dichtbij te wonen en dat de Efteling in de zomer tot 20.00 open is. Ideaal dus om nog even een rondje te gaan wandelen.

Even een foto gemaakt zodat ik kan onthouden waar we geparkeerd staan haha, ik heb vaak genoeg lang gezocht tot ik eindelijk de auto kon vinden ;).

Feline zit heerlijk tegen me aan in de draagzak (van Tula) en dat vinden we allebei zo fijn.

Heerlijk aan de wandel met mijn drie meisjes, trotser kan ik niet zijn hoor. We genieten van het mooie park en het samenzijn en de meisjes kletsen er heerlijk op los.

Foodstop! We gaan het La Place restaurant testen die een soort menu ontwikkeld hebben in samenwerking met de Efteling, we zijn benieuwd en hongerig 😉

De dienbladen volladen met lekkers, het eten ziet er erg goed uit en het assortiment bevat voor ieder wat wils.

De buit! Hamburgertjes, een halve haan, frietjes en kindermenu’s voor de kindjes. Het kindermenu bevat een broodje hamburger, een mini smoothie, bakje rauwkost, een waterijsje als toetje en een leuke pen van de Efteling. De kinderen vinden het heerlijk en wij genieten ook van het eten buiten. Zeker een tip om eens heen te gaan dus!

Na het eten wandelen we nog een tijdje rond en nu mag Feline bij papa op de rug. Ik smelt als ik deze foto zie, zo schattig! Feline houdt met haar handjes haar papa stevig vast. Echt te lief dit.

Als we thuiskomen geef ik Feline nog een laatste voeding waarbij ze bijna in slaap valt, te zoet! Daarna is het tijd om de meisjes in bad te doen en daarna is het natuurlijk bedtijd ;).

Als we de meisjes in bad hebben gedaan is het tijd om de haartjes te borstelen en daarbij deel ik gelijk een hele leuke tip. Zoals jullie wellicht weten ben ik dol op de Anti-Klit haarborstels van Zenner. Sinds we deze gebruiken is het borstelen van de haren pijnloos en een stuk makkelijker. Je kunt deze haarborstel zowel op nat als droog haar gebruiken en hij werkt tegen statisch haar. Hierboven zie je allerlei varianten van deze fijne haarborstel, ik vind ze er zo leuk uit zien! (Ps. Op mijn Instagram mag ik 5 pakketten weggeven met de anti-klit haarborstel en leuke Zenner haaraccessoires, zeker meedoen als je hier ook zo enthousiast van wordt!)

*Dit stukje is in samenwerking met Zenner. 

Na het badje gaan de kinderen naar bed en zodra die slapen kruip ik achter mijn laptop aan de keukentafel om deze plog in elkaar te zetten want morgen ben ik de hele dag op pad voor een te leuke fotoshoot, maar daarover later meer. Na het werken aan de plog ga ik nog even lekker douchen, mijn haar weer wassen en opfrissen en dan lekker slapen. Dankjewel dat je weer gezellig met ons meekeek! En tot de volgende plog 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

5 gedachten over “KC PLOG: Blunder bij consultatiebureau en vakantie in eigen land!”

  1. wat een heerlijke plog weer meis en heb wel even goed gelachen om je blunder haah zag het op je instastory en dacht aaah nee kel hahhaha maar kan gebeuren 😀 en beter dit dan je kind in de maxi naast of op de auto laten staat hahaha

  2. je kan ook een broodje kaas nemen ipv een hamburger, we zijn er vorige week maandag geweest iets gezonder

  3. Leuke dag was dit. En je blunder was best grappig haha.
    Ik vraag me altijd af he zon tula op die leeftijd. Zon kleintje vindt t toch veel fijner om lekker rond te kunnen kijken zittend in een buggy. Nu zitten ze zo vast. Maar dat is mijn mening?

  4. Hee Kelly,

    Wat ik meestal doe is een locatie sturen van de plek die ik moet onthouden, naar degene met wie ik ben.

    Misschien een tip? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.