VLOG 37: Mijn verjaardag en geef ik nog borstvoeding?

Jeej, super leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl! In deze vlog vier ik mijn verjaardag en verrast Yannick me met iets heel speciaals, ik deel daarnaast ook een hele gewone huiselijke mamadag met de meisjes en laat zien hoe ik heel makkelijk mijn pasta bereid en voor een paar dagen kook. Je ziet Feline vol trots oefenen met stapjes maken samen met mij, ik vertel wat meer over het borstvoedingsverhaal van Feline en ik geef je de handige tip om de haren van jezelf (en je dochters!) te kunnen ontklitten, kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met Zenner

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “VLOG 37: Mijn verjaardag en geef ik nog borstvoeding?”

  1. heerlijke vlog weer meis en je bent gewoon een wandelende melk fabriek de afgelopen jaren hihi maar respect hoor!!! fijne dag lieverd

  2. Zien er goede haarborstels uit! En wat fijn dat je je verjaardag zo gezellig gevierd hebt ! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.