KC Photodiary : Wooninspiratie opdoen en genieten van de lente!

1

Jeej, de lente is overduidelijk begonnen en wat word ik blij van die zon! Ik merk dat ik dan gelijk beter in mijn vel zit, de kinderen vrolijker zijn en je een heleboel meer activiteiten kunt uitvoeren. En dat deden we dan ook, we waren lekker veel buiten te vinden en hoe dat eruit zag in foto’s deel ik vandaag in de nieuwste KC Photodiary.

IMG_3171

Qua format voor de KC Photodiary ben ik er nog niet helemaal uit of ik dit de fijnste methode vind, maar daarvoor wil ik het nog even uitproberen 😉

– Vorige week maakte Yannick heerlijk verse asperges klaar met een gekookt eitje, een lekker roomsausje en ham. Daar aten we aardappeltjes bij en een zalmpje uit de oven. Heerlijk! Ik ben dol op asperges en blij dat dit seizoen weer begonnen is.
– Van HipenHout kreeg ik de super leuke Mijlpaalblokken om mijn weken zwangerschap (en als het kindje er is) bij te houden voor op de foto en vlogs. Ook krijg ik hele mooie zwangerschapskaarten van Fromwoodwithlove Zo leuk!
– Vrijdag ging ik uitgebreid shoppen bij de Action, ze hadden er zoveel leuks en allemaal helemaal in mijn kleurtje en lente proof! Hier komt nog een aparte shoplog en picknick vlog van, binnenkort online (warning: je wordt er heel hebberig van haha)
– En vrijdag frietdag bij mijn ouders toen Yannick was werken. Heerlijk! Mij maak je heel erg blij met frietjes, maar de meisjes natuurlijk ook!
IMG_3172

-Ik ben dol op tosti’s en het is ook echt zo’n lunch die je dan maakt als er nog maar weinig variatie aan broodbeleg nog in huis is haha. Dit was mijn tosti van maisbrood, ham, kaas en ketchup, simpel en lekker!
-We besloten de woonboulevard op te zoeken om wat wooninspiratie op te doen voor ons droomhuis. Al duurt het verhuizen nog heel lang, het is heerlijk om ideetjes op te doen en te fantaseren over wat je allemaal zou willen. Rechtsboven zie je Lana die dan heel serieus met ons meedoet en alle banken en stoelen beoordeeld. Zo leuk!
-De salontafel rechtsonder vinden we allebei erg leuk en praktisch. We hebben het al die tijd met van die simpele tafeltjes gedaan (tja makkelijk met kinderen en ‘we gaan ooit nog verhuizen dus dit is prima’) maar nu willen we wel voor iets gaan wat langer meegaat en ook wat opbergruimte biedt. Hoe vinden jullie deze?
-We aten heerlijke taco’s met veel groente er doorheen, een salade en natuurlijk kaas erop.

IMG_3173

-Zaterdagavond had ik een feestje van een vriendin en haar vriendin die hun verjaardag vierden. Er waren wat oud-collega’s aanwezig dus dat was een hele leuke avond. Ze hadden zelf mini appeltaartjes en soezen gemaakt dus dat was smullen!
-Zondagmiddag spendeerden we eerst met een tekenmiddag met de meiden. We kregen deze producten van Crayola waarmee je knoeivrij kunt kleuren, hierdoor kan Aimy van 1 jaar al op haar manier meedoen. Super gezellig natuurlijk.
-Daarna nam ik Lana mee naar het dorp en hadden we even een meidenmiddagje samen, het was ook zo lekker weer! We aten een lekker ijsje en gingen een beetje shoppen.
– Ook even naar de Hema waar ik heel hebberig werd van alle turquoise home accessoires die ze momenteel verkopen.

IMG_3174
– Daarna aten we zelfgemaakte broccolisoep met een broodje hamburger met ei, spek en sla. Een beetje vitamines en een beetje snacken noem ik het maar 😉
– En op zondagavond kijk ik Boer Zoekt Vrouw, vaste prik. Ik baal nu al dat het seizoen bijna is afgelopen haha. Heerlijk programma en ik ben zo nieuwsgierig waar de boeren voor gaan kiezen en hoe hun weekendje weg met hun gekozen vrouw gaat zijn!
– Maandag was een drukke werkdag, de meiden waren bij mijn ouders. Ik snackte tussendoor achter mijn computer met een waldkorn beschuit met kaas en wat druiven. Zo lekker die bruine beschuiten!
– En in de avond aten we zuurkool, met een kuiltje jus natuurlijk en worst!
IMG_3175

-De Cravings hebben me weer te pakken deze zwangerschap hoor. Het liefst eet ik kroketten, vette snacks en ja zure matten op zijn tijd. Mijn kaken beginnen al pijn te doen bij het idee van zure matten, maar ik vind ze zo lekker haha.
– Dinsdag heb ik in de ochtend wat uurtjes gewerkt, Yannick was lekker vrij dus besloten we de zon op te zoeken en in de middag naar de Efteling te gaan! Heerlijk dat dat gewoon kan als je zo dichtbij woont en een abonnement hebt. We lunchten met pannenkoeken, daarbij kwam Pardoes nog even bij ons aan tafel en genoten van het mooie weer en elkaar.

IMG_3176

-De collage heeft een gekke volgorde. Rechtsboven en rechtsonder zie je mij en yannick in de Efteling. Bovenaan een selfie toen we net het park in kwamen, rechtsonder een selfie terwijl we op een bankje genoten van de meisjes die zelf aan het spelen waren in het speeltuintje. Ik was nogal moe na een paar uurtjes Efteling dus dat bankje kwam goed uit.
– Linksboven zie je de Rode Linzencurry die ik in de avond gekookt had. Hier komt binnenkort recept van online, verwerkt in een video met een eetdagboek er in. Deze rode linzen curry maak je in een handomdraai met erg weinig ingrediënten, maar hij is zo lekker!
– Linksonder zie je mijn ontbijtje van dinsdag en woensdag. Waar ik in mijn zwangerschap alleen nog maar ontbeet met broodjes ei, besloot ik dit te switchen naar een ander ontbijtje omdat de broodjes ei me ook tegen gingen staan haha. Om het gezond te houden maakte ik weer eens (sinds een hele lange tijd) havermoutpap klaar, deze maakte ik extra lekker met wat kaneel, pindakaas en plakjes banaan, mmm!

IMG_3224

-Gisteren heb ik in de ochtend thuis gewerkt, in de middag ging ik met Yannick naar een afspraak bij Zapf Creations waar Babyborn van is. Ik kreeg er onder andere een kijkje in de prachtige showroom. Als klein meisje speelde ik al met poppen en wilde ik zo graag een Babyborn en Lana heeft al sinds haar eerste verjaardag een Babyborn pop en Aimy de mini variant. Het was daarom onwijs speciaal om daar een kijkje te mogen nemen!
-Wauw mijlpaal, het Kellycaresse Youtube kanaal behaalde ruim 30.000 abonnees. Ik kan het niet geloven, ik werd er emotioneel van toen ik het ontdekte. Wauw dankjewel iedereen die geabonneerd is. Dat vind ik zo mega tof!
-Om dit te vieren reden Yannick en ik na onze afspraak door naar Den Haag voor een heerlijk diner bij restaurant Mama Kelly. Dit restaurant stond al heel lang op mijn wishlist, je raadt het al, als Mama Kelly zijnde wil je daar geweest zijn. Wat een mooie plek is dat, aan alles is wel gedacht. We begonnen met een lekker drankje en borrelhapje, en daarna drie heerlijke gangen. We hebben de kreeft geproefd en die is ook zo lekker! Ik nam een virgin cocktail en we namen een lekker toetje na. Zulke grote mijlpalen mogen gevierd worden.

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Super leuk dat je weer mee keek. Wat voor leuke dingen hebben jullie gedaan tijdens de zonnige dagen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • Tineke
  6 april 2017

  Ik zal binnenkort weer eens naar Action, de dingen in je winkelwagen zien er leuk uit. En wat ideaal dat je een abonnement op Efteling kunt nemen als je zo dichtbij woont.
  Liefs

 • simpel, met een snufje liefde
  6 april 2017

  Wat een leuke week heb je gehad. Gefeliciteerd met je nieuwe youtube mijlpaal. Het weer was vorige week inderdaad lekker lenteachtig, deze week vind ik het tot nu toe echt een stuk minder.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De week, met een snufje liefde #1My Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  6 april 2017

  Leuke week weer! Gefeliciteerd met het prachtige aantal abonnees op Youtube! Gezellig dat jullie gisteravond uit eten zijn geweest om het te vieren. Ik heb niet zoveel gedaan, eigenlijk alleen maar gewerkt. Het is nu hoogseizoen voor ons bedrijf. Fijne dag!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De verhouding werk en privé is uit balansMy Profile

 • Patricia
  6 april 2017

  Ik was vooral aan het wachten… met 41 weken kom de bevalling niet lang meer op zich laten wachten. En inderdaad: dinsdag was het zover, daarna dus in het kraambed van zon achter het raam genoten samen met mijn zoon.
  Patricia onlangs geplaatst…TwijfelMoeder is mama; maak kennis met onze zoonMy Profile

 • Femke
  6 april 2017

  Fijn dat jullie zo kunnen genieten van de Efteling, blijft een geweldig park. Het zonnige weer was heerlijk en heb er na wat verhuisdozen uitpakken op zondag heel erg van genoten. Komende zondag wordt het waarschijnlijk weer heerlijk weer hè :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MAC Nippon (cremesheen) + WIN ♡My Profile

 • Femke
  6 april 2017

  Fijn dat jullie zo kunnen genieten van de Efteling, blijft een geweldig park. Het zonnige weer was heerlijk en heb er na wat verhuisdozen uitpakken op zondag heel erg van genoten. Komende zondag wordt het waarschijnlijk weer heerlijk weer hè :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MAC Nippon (cremesheen) + WIN ♡My Profile

 • Josan
  6 april 2017

  Ik zie dat ik even langs Hema en de Action moet. Terwijl ik er momenteel weg probeer te blijven. Iets met sparen 😉 Afgelopen week was ik vooral druk om alles aan kant te werken voor de bruiloft die ik dit weekend in Engeland heb. Verder begon ik met het werken van meer uren op het werk. Gefeliciteerd met je mijlpaal!
  Josan onlangs geplaatst…En toen ging ik niet meer naar het consultatiebureauMy Profile

 • Nicole
  6 april 2017

  Hmm weer veel lekker eten in je diary haha. Tis dat ik nu overal misselijk van wordt haha..
  Nicole onlangs geplaatst…StudioKisa – verjaardagsset | HAPPY BIRTHDAY winweekMy Profile

 • Channa
  6 april 2017

  Wat een heerlijke dagen en weer volop lekker eten op de foto’s!! Hier vooral lekker genoten van de kinderen die continu willen buitenspelen in het zonnetje. En we waren vorige week ook nog eens heerlijk op vakantie.
  Channa onlangs geplaatst…Op vakantie: Center Parcs de VossemerenMy Profile

 • Heleen
  6 april 2017

  Ziet er weer druk, maar gezellig uit! De salontafel vind ik ook erg leuk!
  Heleen onlangs geplaatst…De leukste cadeaus onder de €10!My Profile

 • Merel
  6 april 2017

  Heelijk, naar de efteling met dat mooie weer. En gefeliciteerd met het behalen van je mijlpaal!

  Wij hebben vooral veel in de tuin gezeten vorige week en zijn een ochtend naar het strand gegaan. Heerlijk!
  Merel onlangs geplaatst…Merel onderzoekt: bakerpraatjes tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Kelly
  6 april 2017

  Wat een heerlijke week ! En proficiat met de 30000 abonnees ! Het is je meer dan gegund! Ik genoot van het zonnetje en was veel op pad. Oh en ik heb de schoonmaakkriebels gekregen door dit weer haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Recept – Mc Donalds New York bagel 2.0My Profile

 • Vanessa
  6 april 2017

  Hé Kelly, misschien een beetje laat maar gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben jou gaan volgen toen jij zwanger was van Aimy en ik zwanger van mijn Sara. En kijk nu, 30.000 volgers! Gefeliciteerd, je verdient het! Mooie diary, ik vond de vorige methode mooier, praktischer maar dat is mijn persoonlijke mening. Bedankt voor je site, ik leer nog steeds veel van jou. Onder anderen, het genieten van mijn gezin, eten en van het feit dat je iedere dag wel iets leuks kan doen, hoe klein dan ook. Gr vanuit het stadje bij jou in de buurt, Heusden

 • Mary-Lou
  6 april 2017

  Hoor inderdaad veel goede dingen over Mama Kelly. Ik heb een paar collega’s die er laaiend enthousiast over zijn. Gefeliciteerd met je mijlpaal van 30000 abo’s. Ik denk dat de tafel heel praktisch is, maar eerlijk gezegd vind ik ‘m niet zo.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Ik ging op stap met 3 kinderen en dit gebeurde er…My Profile

 • Nicole
  6 april 2017

  Fijn hè dat het steeds lekker weer is! Zure matten brrrrrrr die krijg ik echt niet naar binnen 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Oh oh, wat wist ik het allemaal goedMy Profile

 • Linda
  6 april 2017

  Hi! Super leuke foto’s, alleen is deze nieuwe ‘format’ op een telefoon erg slecht te lezen. Liever grotere foto’s en direct dan de beschrijving eronder.
  😉
  Liefs Linda

 • Inez
  6 april 2017

  Ik ben nog steeds voorstander van het oude format, dit is echt vervelend als je op je telefoon de website leest.

  Verder ben ik echt jaloers dat jullie zo lekker dichtbij de Efteling wonen. En ik zie dat ik ook maar weer eens naar de Action moet, benieuwd naar de shoplog!

 • Sandra
  6 april 2017

  Wat een leuke foto’s vol heerlijk eten. Die kussentjes met die meloentjes zijn echt zo leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…OPGEMAAKT MAART 2016My Profile

 • Frank
  6 april 2017

  Wat een mooie salontafel is dat. En wat ideaal dat je zo dicht bij de efteling woont. Niets fijner om met lekker weer even langs het volk van laaf te lopen ?
  Frank onlangs geplaatst…Een PapadagMy Profile

 • gwendy
  6 april 2017

  Wat een leuke week weer 🙂 Echter merk ik dat ik er vluchtig overheen scroll. omdat ik anders van boven naar beneden moet scrollen voor foto en tekst. Dat is mij teveel werk. oude format echt veeeeeel beter. Of je moet het zo houden, maar dan zonder tekst is ook een optie.

 • Romy
  6 april 2017

  Wauw, wat veel abonnees! En je hebt ze stuk voor stuk meer dan verdiend! Gefeliciteerd! 🙂 Dat klinkt weer als een fijn weekje! Ik ben wel een beetje jaloers dat jullie zo dichtbij de Efteling wonen 😉 Het lijkt me heerlijk om daar regelmatig naartoe te kunnen.
  Romy onlangs geplaatst…Girlboss of niet?! | Mijn ambities voor Vaker VrolijkMy Profile

 • Melanie
  6 april 2017

  Weer een heerlijk weekje gehad zo te zien. Gefeliciteerd met het behalen van 30.000 abonnees.
  Melanie onlangs geplaatst…Simpel te maken Pinata voor Pasen.My Profile

 • irma
  6 april 2017

  Wat een gezellige drukke week weer Kelly, leuk om te zien! En nog van harte gefeliciteerd met je 30.000 abonnees! Hoera!
  irma onlangs geplaatst…Zomer met Pip StudioMy Profile

 • Sylvia
  6 april 2017

  Wat een mooie heerlijke week. Gefeliciteerd met je mooie mijlpaal van YouTube het is je van harte gegund. Wat een lieve foto’s van jou en je man in de efteling. En zo bijzonder restaurant mama kelly. Fijne week weer
  Sylvia onlangs geplaatst…Update persoonlijke en blogdoelen 2017My Profile

 • Nicole
  6 april 2017

  Die salontafel is super leuk! Hier nu ook simpele tafeltjes omdat het zo makkelijk is.. maar gelukkig nu aan het wachten op een andere die besteld is! Is toch wat mooier! Grote manden eronder zodat de luiers die je lekker makkelijk beneden op de bank verschoont uit het zicht kan opbergen! 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Succesvol je huis opruimen? Hier 10 tips!My Profile

 • rachel
  6 april 2017

  gefeliciteerd lieffie met het behalen van de 30.000 😀 en weer een heerlijke goed gevuld weekje met leuke dingen 😀 xxxx
  rachel onlangs geplaatst…Notd catriceMy Profile

 • Malou
  6 april 2017

  Wat leuk zeg, dat restaurant!
  Malou onlangs geplaatst…Wat zetten we met Pasen op tafel?My Profile

 • Leonie van Mil
  6 april 2017

  Heerlijk hoor! En gefeliciteerd met de 30000 volgers. Hartstikke leuk!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Uitdelen op het kinderdagverblijfMy Profile

 • Loes
  6 april 2017

  Wat een heerlijke week, veel lekker eten! Ik dacht heel even dat je met een speciaalbiertje in je hand zat op de laatste foto, haha!
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van MaartMy Profile

 • Mya
  6 april 2017

  Hele leuke tafel qua stijl! Maar niet erg praktisch. Vind ik dan. Ik kocht zelf namelijk een paar jaar geleden net zoiets, en daarnaast ook nog een tv meubel en dressoir met rieten mandjes. Staat echt heel sfeervol, maar in gebruik vind ik ze niet praktisch omdat de lades zelf niet echt lekker schuiven en je ze soms deels op moet tillen om ze goed terug te krijgen (daar hebben kinderen meestal geen geduld voor, heb ik namelijk soms al niet eens, haha). En als je echt dingen erin wilt opbergen wordt het ook nog wel redelijk stoffig omdat de lades zelf niet helemaal afgesloten zijn. Daarom ben ik nu voor nieuwe meubelen aan het sparen, ik vond het hierdoor zelf namelijk een beetje een miskoop. Zonde, want het heeft wel heel wat gekost!
  Afgelopen week heb ik gewoon gewerkt! Maar af en toe wel lekker even buiten gewandeld met het lekkere weer! Morgen naar de Harry Potter expo (zin in!!) en het weekend gezellig naar een vriendin (ook super veel zin in, shoppen en lekker uit eten!)
  Mya onlangs geplaatst…Nieuwe hobbyMy Profile

 • Huismama
  6 april 2017

  Ik krijg gewoon trek wanneer ik al die foto’s voorbij zie komen hihi. Gefeliciteerd met zoveel abonnee’s!
  Huismama onlangs geplaatst…Brief aan mijn lieve vriendinMy Profile

 • Lifesabout
  6 april 2017

  Van harte met je geweldige mijlpaal!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gerechten zonder pakjes en zakjes #69. Kerrieroomsaus voor bij groenten (Knorr)My Profile

 • Wendy
  6 april 2017

  Jeej, ik vind jouw photo diary’s altijd zo leuk om te zien!! Haha, bij de aanblik van die zure matten kreeg ik ook meteen zere kaken, maar heerlijk hoor af en toe snoepen 😉 En Gefeliciteerd met je abbo’s, top top top!
  Wendy onlangs geplaatst…7 lekkere, gezonde snacks onder 100 kcal!My Profile

 • Anne
  6 april 2017

  Hoi! Ik vind het vorige format echt veel beter om te lezen op telefoon. Met dit format lees ik het liever niet merk ik, omdat je voortdurend terug moet scrollen naar de foto. En ik reageer nooit, maar ik ben fan van je blog! Ik zou het leuk vinden om eens een artikel te lezen over of jij je kinderen iets meegeeft over verschillende geloven en hoe je dat doet? Groetjes, Anne

 • Nathalie
  7 april 2017

  Ik heb zelf nooit cravings gehad. OEF! Alhoewel, ik lustte plots wel héél graag mandarijntjes…
  Nathalie onlangs geplaatst…Webshoptip | MiniverseMy Profile

 • Nathalie
  7 april 2017

  Ik heb zelf nooit cravings gehad. OEF! Alhoewel, ik lustte plots wel héél graag mandarijntjes…
  Nathalie onlangs geplaatst…Webshoptip | MiniverseMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.