VLOG: 13 weken zwanger, voorgevoel jongen/meisje?

Dia1

Wauw, wat een mooie week was dit. Een week vol drukte die begon met een afspraak bij de gynaecoloog voor een controle en echo, maar waarin ik ook 2 heerlijke dagen op pad was in Amsterdam voor jullie events en afspraken. Onder andere de Meet en Dinner waar ik een aantal van jullie mocht ontmoeten, een heel bijzonder gala, veel gezelligheid. Maar ook fijne momenten met mijn gezin, buitenspelen met Lana, Lana die leerde fiets en meer. En ik vertel wat over mijn eigen voorspelling van het geslacht van de baby haha! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien
Abonneer je gratis op het Kellycaresse Youtube kanaal

Had jij een voorgevoel van het geslacht van je kindje? En dacht je het aan de vorm van je buik te zien? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en reacties bij de comments!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Patricia
  5 april 2017

  Een echt voor gevoel had ik niet. Wel altijd een voorkeur gehad voor ik zwanger was, maar als het zover is ben je blij met beide (laatst ook over geschreven). Zou mezelf nog eens langs de bakerpraatjes meetlat moeten leggen, maar de Chinese kalender had het in mijn geval bijvoorbeeld mis.
  Patricia onlangs geplaatst…Twee weken na de uitgerekende datum… – PollMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  5 april 2017

  Hoi Kelly, wat een superleuke en drukke week had je! Staat je leuk die vlecht! En wat ben je gegroeid! Ik denk dat je een jongetje krijgt, maar ik ben heel slecht in raden. Bij mijn eerste dacht ik dat het een jongetje zou worden en toen was het een meisje en bij mijn tweede zwangerschap dacht ik dat ik een meisje zou krijgen en toen bleek het een jongetje te zijn. Mijn buik was bij beide zwangerschappen volgens mij redelijk hetzelfde. Hopelijk ben je nu wat minder misselijk.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Slapeloze nacht met kinderenMy Profile

 • chucky1012
  5 april 2017

  Spannend hoor.
  Als het maar gezond is….
  Tijdens mijn zwangerschappen klopte het voorgevoel.

 • Tineke
  5 april 2017

  Mijn voorgevoel klopte wel, ik was er gewoon van overtuigd dat het een jongetje was. Ik ben benieuwd of jouw voorgevoel ook klopt. Ik kon mij net zoals bij jou niet voorstellen dat het het andere geslacht zou worden. Dat spijkerjasje wat je aanhebt in je vlog is erg leuk.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Hobby`s die ik wil proberenMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  5 april 2017

  Wat een super leuke en drukke week heb je gehad. Ik ben benieuwd wat het kindje gaat worden.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Het is bijna pasen…tijd voor een tak!My Profile

 • Channa
  5 april 2017

  Ik heb nooit een voorgevoel gehad. Hoopte wel op eerst een jongen en dan een meisje, maar gevoelsmatig had ik geen flauw idee.
  Channa onlangs geplaatst…Wij gingen buiten de schoolvakanties om op vakantie…My Profile

 • Nicole
  5 april 2017

  Ik had t voorgevoel dat t weer een meisje zou zijn maar misschien was t wel zelfbescherming. Want ik hoopte op een jongetje. Natuurlijk als t kindje maar gezond is dat is t belangrijkste maar dat staat los van een wens hebben.
  Nicole onlangs geplaatst…Lifestyle2love – win €15,- shoptegoed! | HAPPY BIRTHDAY winweekMy Profile

 • Josan
  5 april 2017

  AUW Dat lijkt ,me zeer doen als je je huid daar verbrandt. Ook zo dichtbij je slaap. Ik herken dat je zegt over een je voorgevoel. Als je twee meiden hebt, is het inderdaad vreemd om het anders voor te stellen. Wel grappig hoe nuchter je reageert op hoe je draagt tijdens de zwangerschap. Chubby & Lovehandles 😀 Joh, je sport het er straks wel weer af.
  Josan onlangs geplaatst…Slim opgroeien met schermen, tips & tricsMy Profile

 • Sophie
  5 april 2017

  Ah Kelly! Je werkt zo hard aan je blog. Ik blijf het onwijs bijzonder vinden hoe vele blogs leeglopen, terwijl jouw blog gaat als een speer! En dat met twee kinderen en een derde op komst! Ga zo door want ook ik kom hier graag! 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #68 – Gewoon een geluksvogel!My Profile

 • Kelly
  5 april 2017

  Heerlijke vlog weer ! Wat schattig om Lana zo te zien fietsen. Ik ben heel benieuwd naar je samenwerking met de Action 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…In de bioscoop: Beauty and the beastMy Profile

 • Merel
  5 april 2017

  Bij mij klopte het voorgevoel drie keer. De laatste keer pas de avond voor de echo trouwens, toen ik babykleertjes op vouwde om naar zolder te brengen en plots voelde dat ik ze waarschijnlijk nog wel even nodig zou hebben. En idd!

  Spannend verder, ben benieuwd of jouw voorgevoel ook klopt!
  Merel onlangs geplaatst…Voor je het weet zijn ze groot: 7 (kloppende) clichés over het ouderschapMy Profile

 • Marloes
  5 april 2017

  Lekker weekje! De meet&greet was inderdaad super leuk!! Ik had tijdens de zwangerschap geen voorkeur, wel dacht ik de tweede keer dat ik een jongetje zou krijgen maar ben super blij met mijn twee meiden ❤
  Marloes onlangs geplaatst…Hoe houd je je relatie leuk?My Profile

 • Frank
  5 april 2017

  Wat een leuk weekje! Helaas geen meet&greet voor mij om de kneepjes van het vak te leren ?. Wij hadden allebij een sterk vermoeden dat het een jongen zou gaan worden… en dat is het ook geworden ?
  Frank onlangs geplaatst…Een PapadagMy Profile

 • Sandra
  5 april 2017

  Wat spannend zeg! Ik ben echt zo benieuwd 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…SPAM YOUR BLOG!My Profile

 • Marijke
  5 april 2017

  Bij beide keren klopte mijn voorgevoel niet haha. Terwijl ik normaal gesproken blind op mijn gevoel vertrouwd. Qua zwangerschappen dus niet!
  Marijke onlangs geplaatst…Geboorte traktatieMy Profile

 • Nicole
  5 april 2017

  Spannend hoor! Ben heel benieuwd! Ik denk een meisje 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Au! Borstvoeding geven met vasospasmenMy Profile

 • Chantal van baarlen
  5 april 2017

  Hoi kelly,

  Mijn voorgevoel klopte bij de eerste en bij de tweede wil ik graag geloven dat het een jongetje zou worden omdat mijn man dat zou graag wilde maar was toch weer een meisje haha
  Jouw blog is ook de enige die ik volg omdat ik veel herken en de onderwerpen vind ik over het algemeen ook erg leuk.
  Alleen die over waar ze al hun geld aan uit geven zie ik ineens niet meer?
  Ik denk dat je een derde meisje krijgt.

  Mooie dag!

 • Nathalie
  5 april 2017

  Ik dacht bij de eerste een jongen en dat bleek te kloppen… Bij de tweede dacht ik ook aan een jongen omdat ik me helemaal hetzelfde voelde maar ik dacht aan een meisje omdat ik OOIT eens naar een waarzegster was geweest die zei dat ik twee kids zou krijgen: een meisje en een jongen.

 • Karlien
  5 april 2017

  Wat een gezellige week. Bij mijn kinderen had ik in beide gevallen een goed gevoel, bij kinderen van anderen is het altijd fout 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…7 kindvriendelijke restaurants HaarlemMy Profile

 • Dionne
  5 april 2017

  Leuke enthousiaste vlog weer. Tof al die afspraken en die buik groeit hard zeg!
  Dionne onlangs geplaatst…De inrichting van je huis | Scandinavisch vs. klassiekMy Profile

 • felicia
  5 april 2017

  wat super leuk een klets video over je voorgevoel over het geslacht
  ik zit dit nu op mijn werk te schrijven maar zal vanavond als mijn kleine meid haar middag dutje doet en mijn twee oudste dochtertjes buiten spelen op mijn gemak gaan bekijken
  ik zelf had tijdens mijn eerste zwangerschap totaal geen voorgevoel over wat het zou zijn
  maar had de wens voor een jongen. het bleek bij de 20 weken echo een meisje
  en vreemd genoeg was ik toch meteen blij want ik dacht toch ook leuk voor mijn man
  hij had namelijk al 1 zoontje uit zijn vorige huwelijk
  tijdens mijn tweede zwangerschap had ook dit keer totaal geen voorgevoel over wat ik bij me droeg .maar hoopte nu weer op een jongen bij de 20 weken echo bleek het weer een meisje ons tweede prinsesje .toen hoe dankbaar en blij ik ook was moest ik toch even slikken ik had dit keer weer zo gehoopt op een jongen
  maar ik voelde mij schuldig erover dat ik zo dacht want ze was een heel rustig echt super rustig en lief makkelijke baby .mensen zeiden ook zo rustige baby en dreumes zie je niet vaak heb je geluk mee ze was en is nog steeds met haar 6 jaar gek op mama en een heel zacht meisje.
  tijdens de derde zwangerschap van jasmijn had ik heel erg het idee dat het een jongen kon zijn maar niet zo zeer kwa gevoel maar meer omdat mijn derde zwangerschap heel anders was in vergelijking met de eerste twee zwangerschappen
  ik was sneller uit mijn doen en veel sneller ongeduldig ook voelde ik mij monrustiger niet thuis te brengen gevoel
  minder fit
  en de hele dag misselijk heel veel dingen niet meer kunnen eten wat toen wel gewoon kon
  heel veel verschillen zo kenden ik zwanger zijn nog niet. dus dacht ik grote kans dat het dan een jonge is maar nee het bleek bij de 20 weken echo weer een meisje haha een derde prinsesje .
  ik had mij er bij neer gelegd wij werden een zoet zacht meisjes gezin haha
  nu ben ik in verwachting van ons vierde kindje op 25 augustus uitgerekend
  en had totaal geen gevoel over wat het zou zijn tot paar weken geleden toen kreeg ik ineens sterk een goed gevoel bij een meisjes naam een naam die ik normaal nooit zou kiezen voor een meisje de betekenis sprak mij en mijn man ook erg aan
  opeens voelde ik een soort onverklaarbare blijheid van dit meisje moet deze naam gaan dragen ons meisje
  en tot mijn verbazing was mijn man het er meteen mee eens als het een meisje is zal ze deze naam krijgen
  ik kreeg ineens sterk het gevoel dat het een meisje is wat ik bij mij draag en gek genoeg wil ik het nu ook het hoeft niet meer perse een jonge te zijn
  we zullen het maandag 10 april gaan weten ik en mijn man zitten nu al in spanning
  volgende week maandag bij de 20 weken echo krijgen we weer te horen wat het is

 • rachel
  5 april 2017

  zal me een worst wezen wat het word mop, jongen of meisje als het maar gezond is :D, leuke vlog weer meis xxxx
  rachel onlangs geplaatst…Opruimwoede….My Profile

 • Kelly Caresse
  5 april 2017

  He Chantal,

  Dankjewel voor je berichtje.
  Zondag is er weer een Budget talk, die komt om de week op zondag online maar is een keer overgeslagen door de zwangerschaps-artikeltjes hihi
  Maar it is back, vind dat ook een hele leuke rubriek.
  Wat leuk dat je ook twee meiden hebt hihi!
  Jij ook een mooie dag 🙂

 • Lisette
  5 april 2017

  Ik had bij beide een voorgevoel en bij beide klopte het! Maar ook dat kan natuurlijk vreselijk toeval zijn. Leuke vlog ?
  Lisette onlangs geplaatst…Opleiding of ervaring My Profile

 • Essma
  5 april 2017

  Je moer vaker een vlecht doen! Staat leuk!!! Wat gezellig dat je zoveel met Mamatothemax onderneemt! Ze lijkt me ook een hele sympathieke meid! Power to you girls! ??
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #10My Profile

 • Dees
  5 april 2017

  goed verwoord Nicole.
  Er lijkt wel een soort taboe op te liggen, je mag geen voorkeur hebben of in ieder geval niet uitspreken.
  Ik heb er altijd van gedroomd een dochter te hebben. Bij mijn eerste zwangerschap dacht ik een jongen te dragen. Net als jij denk ik dat het zelfbescherming was. Ik ging uit van een jongen, mocht het dan toch een meisje blijken te zijn dan was dat extra leuk.
  Ik mocht trouwens de zo gewenste dochter krijgen 🙂

 • Nicole
  5 april 2017

  Gezellige blog! En gewoon nog een keertje nagenieten van de Meet & Greet! 🙂 Ik dacht bij allebei de keren een jongen… en heb 2 mooie meiden! En ik had bij allebei een bal naar voren hangen! Ik kreeg bij de laatste te horen ja je krijgt een jongen hoor want die nemen de schoonheid van de moeder weg.. uhm oké bedankt.. ik zie er dus niet uit.. ??
  Nicole onlangs geplaatst…Veranderd bloggen je?My Profile

 • Anouk
  5 april 2017

  Gezellige vlog weer en wat groei je prachtig! Ik denk dat jullie weer een meisje krijgen <3 Nog zo'n dametje erbij. Bij mijn eigen zwangerschap dacht ik ook aan een meisje maar met 15 weken was het overduidelijk een jongen. Echt betrouwbaar is mijn voorgevoel dus niet 😀
  Anouk onlangs geplaatst…When Mommy Goes Shopping – voorjaar 2017My Profile

 • Sabrina
  5 april 2017

  Een jongen zou een leuke aanvulling zijn denk ik 😉
  Sabrina onlangs geplaatst…Het bucketlist: een boekje voor jou en grootoudersMy Profile

 • Loes
  5 april 2017

  Ik ben zooo benieuwd wat het gaat worden! Ben dol op gender reveals haha, zo spannend.
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van MaartMy Profile

 • Inge
  6 april 2017

  Mijn voorgevoel klopte beide keren… Eerste een jongen en tweede een meisje. En bij de eerste droeg ik rond en was dus een jongen en tweede dus een meisje en van voren.. Bakerpraatjes gingen hier dus niet op haha..
  En zeker is gezondheid het allerbelangrijkste! Maar dat wil niet zeggen dat je niet mag fantaseren over het geslacht..
  Ik heb het al eens eerder genoemd en denk een JONGEN!

 • Kelly
  6 april 2017

  Haha Kelly !

  Zo gelachen om je…Dat je zei dat je dan aan alles ziet dat je zwanger bent maar even serieus dat komt ook merendeels door de diabetes hoor…
  En daar kan ik alleen maar volmondig op ja zeggen! Ging van 52 kilo naar 88 kilo en ik was 2x achter elkaar zwanger eerste keer een jongentje 2de een meisje 2013 2014 suikers gingen goed merendeels wel opgenomen gelegen maar goed dwaal af maar ze zeide door dat ik insuline van een varken gebruik de levimir en de novorapid dat daar hormonen inzitten en hoe meer eenheden hoe dikker ik zou worden en ja dat was zeker het geval…waarom ik die insuline gebruikte was dat volgens mijn internist toen het kindje meer levensvatbaar zou zijn etc. Maaar….
  Ik had het ook en me gezicht werd echt rond… zelfs me neus werd dik ?
  Ik vind jou helemaaal niet dik en je straalt helemaal ?

  Maar ik Denk een jongentje haha waarom geen idee althans een beetje wel komt die:…Ze zeggen als je een mooie gloed hebt en straalt het een jongentje word en als het een meisje is ze de schoonheid van mama weg pikt dus vandaar dat ik zeg een jongentje wat je straalt meis ??

 • Lea
  7 april 2017

  Hoi Kelly! Leuke vlogs weer. Zelf ook zwanger en een weekje eerder uitgerekend. Voor mijn gevoel heb je best wel wat echo’s. Ik vroeg me af of je er ook bij stil hebt gestaan dat er nooit onderzoek is gedaan naar echografie en dat het misschien schadelijk kan zijn voor de baby? Mijn schoonmoeder heeft ons een beetje bang gemaakt met allemaal artikelen. Mijn vriend wil nu niet meer naar de pretecho. Ook ben ik gevraagd of nja de baby, als echo model maar dit hebben we helaas om die reden ook afgestaan. Vroeg me af of jij je hier ook hebt verdiept of dat dit voor jou nieuw is?

  Groetjes Lea

 • D
  11 april 2017

  En wat is het geworden.. het geslacht van de baby

 • Anneleen
  21 april 2017

  Ik bekijk deze vlog wat laat, maar daarom zeker niet minder leuk… 🙂 Zien er heel gezellige daagjes uit in Amsterdam! Kan me voorstellen dat je hier wat vermoeid door was.
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.