Challenge: Ik ga Yannick scheren!

Dia1

Vandaag heb ik echt een hele grappige video op de planning staan (al zeg ik het zelf). Yannick en ik hadden de grootste lol, ik ging hem namelijk scheren. Je leest het goed, ik ging mijn man zijn baard en snor scheren. Iets waar ik natuurlijk helemaal geen kaas van heb gegeten en dat blijkt ook wel in de video, neem de video dus ook niet te serieus 😉 Benieuwd hoe Yannick eruit ziet met een snor en zin in 7 minuten vol lol? Kijk dan zeker even onze challenge video.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat een lol hebben we gehad. Scheren is helemaal niet zo makkelijk blijkt wel. Maar oefening baart kunst. Dit don’t try this at home experiment was in ieder geval erg leuk om te doen.

Wel ga ik even wat tips delen die van belang zijn om te weten als het gaat om het scheren van de baardgroei (wie weet heb je er nog wat aan voor je eigen partner).
Scheren levert het beste resultaat op wanneer je dit na het douchen doet, de huid is door het warme water dan wat zachter en de haartjes hierdoor ook. Dit maakt het scheren veel makkelijker. Zorg ervoor dat je korte bewegingen maakt als je scheert en let op de richting van de haargroei. Door de huid glad te trekken tijdens het scheren, krijg je een veel beter scheerresultaat. Wil je een snor scheren? Gillette heeft de Precision Trimmer ontwikkeld die 5 mesjes bevat en heel makkelijk in hoekjes kan waardoor je de snoer veel beter kan scheren. Ook handig te gebruiken rond moedervlekjes om wondjes te voorkomen.

Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen met scheren zijn. Wat gebruikt jouw partner bij het scheren en wat gebruik je zelf het liefst? Ook ben ik benieuwd wat jullie van onze video vonden! J Laat je reactie achter bij de comments.

#KellycaresseAd in samenwerking met Gillette.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Challenge: Ik ga Yannick scheren!”

 1. Haha ik ken het maar al te goed. Mijn vrouw heeft mij ook ooit proberen te scheren.. geen succes ?. Nu scheer ik mezelf niet meer omdat ik elke keer een ingegroeid haartje kreeg en mijn vrouw een baardje mooier vind ?. Leuke video!!
  Frank onlangs geplaatst…Een PapadagMy Profile

 2. Hahaha grappig. Ik heb mijn vriend wel eens geschoren toen ik nog de kappersopleiding deed. Wat een verschrikking. Ik had ook echt zo’n professioneel mesje. Die kun je dus beter niet gebruiken hahaha. Nu laat hij zijn baardje staan en af en toe trimt hij die met een tondeuse. Dat is toch makkelijker 😉
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mamasieraden van Names4everMy Profile

 3. Hahahaha leuk 😉
  Ik herinner me nog dat ik als klein meisje met een scheermesje mijn gezicht had open gesneden want ik speelde ermee.

  Xoxo

 4. haha leuk!! Ro scheert zowel elecktrisch als met een mesje en nee ik ga hem niet scheren haha vroeger wel gedaan maar nu niet meer
  rachel onlangs geplaatst…TomatensoepMy Profile

 5. Doodeng vond ik het de eerste keer dat ik een man nat moet scheren. Op mijn werk komt het nu steeds vaker voor dat we de clienten nat scheren. Ik heb het onderhand redelijk onder de knie.
  Toevallig gebruikt iemand ook de trimmer. Erg fijn om in de kleine hoekjes te komen.
  Ik vind een baard altijd erg mooi, maar inderdaad wel verzorgd. Helaas heeft mijn man niet zoveel baardgroei en laat hem dus nooit staan.
  Rachel onlangs geplaatst…VerhuizenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.