KC Photodiary: Wat een heerlijke week!

kcdiaryTijd om jullie weer mee te nemen in mijn week in foto’s, de eerste weer sinds twee weken. Want de vorige photodiary was een vakantie diary en de week ervoor had ik een uitgebreide photoblog voor jullie omdat ik toen op Mallorca zat. Vandaag dus weer een kijkje in de afgelopen week in foto’s, kijk je mee?

Vorige week genoten we van de laatste warme dagen en dit deden we door heerlijk in de tuin te zitten bij een vriendin waar onze kindjes in een badje konden spelen om zo verkoeling op te zoeken.

Aimy eet al hartstikke goed haar hapjes op en inmiddels voegen we steeds meer toe ‘wat de pot schaft’ om haar lichaam te laten wennen aan wat ‘kruidigere’ gerechten. Zo aten we vorige week de ‘Riz au gras’ van mijn schoonmoeder en dit ging er bij Aimy in als zoete koek. Door de borstvoeding denk ik dat ze al veel kruidig eten gewend is (ik eet vrijwel dagelijks wel knoflook en kruiden haha) dus denk ik dat ze hier daarom heel goed op reageerde.

We bezochten vorige week twee keer de Efteling, omdat het kan als je een abonnement hebt. Yannick werkt onregelmatig dus is ook vaker overdag vrij en dan nemen we het ervan.

Ook voor Lana is dat feest, ze kijkt iedere keer haar ogen uit en klets honderduit over alles wat ze ziet.

Ook schoten we foto’s voor de samenwerking die ik heb met Stokke. Een mooiere locatie als de Efteling kan ik bijna niet bedenken 😉

Yannick en ik vinden likeur 43 heel erg lekker en zij kwamen uit met de Licor 43 ‘Orochata’ smaak. Die wilden wij natuurlijk proeven dus tijdens het kijken van onze favoriete serie in de avond (jullie weten welke haha) namen wij lekker een borreltje (#geen18geenalcohol). En deze smaak is veel te lekker, lekker romig, lichtzoet, een touch van amandel, I love it (maar met mate uiteraard haha).

Ik ging aan de slag met het filmen van een nieuwe video, namelijk van het maken van babyhapjes met de babycook. Ik heb nu ook weer een hele voorraad babyhapjes in huis haha. Ik kreeg veel vraag naar deze video en deze komt binnenkort online 🙂

Ik kookte een lekkere ovenschotel uit het Lekker&Simpel kookboek en dit smaakte heerlijk. Ik vind het altijd leuk om te experimenteren met recepten dus was erg blij toen ik dit receptenboek opgestuurd kreeg. Aanrader!

Heerlijk relaxen op bed met mijn kleinste meisje op schoot na een voeding, blijven fijne momentjes.

Dit weekend bezochten we de Efteling om er te lunchen haha en ik maak dan altijd een foto van het vak waar we geparkeerd staan (been there dat ik dat niet deed en uren naar mijn auto moest zoeken)

We lunchten bij Polles keuken bij het pannenkoekenrestaurant. Lekker!

In de avond mochten we aanschuiven bij mijn schoonouders voor het eten en daar startten we met een typische ‘oma soep’. Wie kent deze niet, zo lekker.

Weekend! Wijn en onze (nu) favoriete chips (ja en favoriete serie haha)

Zondag was ik de hele dag in Amsterdam om daar de inspirerende ‘Masterclass Ondernemen’ te volgen waarvoor ik door Annic was uitgenodigd. Ik ben dol op ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft en ik heb al veel mogen leren van Annic. Ik vond de Masterclass dan ook erg leuk om bij te wonen. (ps. in mijn nieuwste weekvlog kun je het boek winnen!)

Deze masterclass vond plaats op een prachtige locatie in het Renaissance hotel in Amsterdam.

Nieuwe voornemens: productiever en efficiënter werken, en dus weer op mijn eigen kantoor in huis. Zo gezegd zo gedaan begon ik deze week aan mijn ‘eerste’ werkdag weer op mijn kantoor. Stom dat ik dat niet meer deed, ik heb een prachtige werkplek (zie kantoor tour video) die van alle gemakken (en een lekker grote computer) is voorzien en toch ging ik steeds weer overal en nergens met mijn laptopje zitten haha. Ik maakte een to-do list en ging heerlijk aan de slag zonder afgeleid te worden door andere dingen. Doen waar ik het meest blij van word van mijn werk: Lekker schrijven, video’s editten en nieuwe ideetjes uitwerken.

Toen Lana terug was van de peuterspeelzaal gingen we lekker spelen. Ik vind het stiekem zo leuk dat ze dol op is poppen, Barbie etc. Daar haal ik weer helemaal de kleine Kelly mee naar boven.

Pasta di Papa in de avond, die kan Yannick zo lekker koken he. Lana eet dan ook altijd netjes haar bordje op en ook Aimy gaven we een klein beetje wat ze met veel smaak oppeuzelde.

Ik bestelde deze week de boodschappen bij Albert Heijn omdat ik nog een familybox mocht testen. Dan komen je boodschappen gelijk met gratis verzending mee, net zo makkelijk.

Mijn favoriete workout: Bodypump die ik wekelijks wel probeer te volgen. Wat is jouw favoriete workout?

De komkommertijd is voorbij, het blog-seizoen is weer begonnen. Dat merk ik aan de sterk groeiende bezoekersaantallen (thanks!) maar ook de leuke perspakketten die weer binnenkomen. Van Disney ontving ik een prachtige Aden & Anais doek met Disney print en van kinderwagenmerk Joolz een heerlijke Mom sweater, zo leuk!

Hoe stoer en groot Patrick ook lijkt, eigenlijk is het een lieve knuffelkat. Als ik alleen thuis ben (als Yannick bijvoorbeeld een avond/nachtdienst heeft) komt Patrick nog meer bij me kroelen, heerlijk!

Het is ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn, ik had een klein ongeluk met mijn auto doordat ik moest uitwijken voor een tegenligger. Flinke klapband en erg geschrokken. Uiteindelijk twee banden kapot en ook de velgen die nogal krom waren gegaan. Gelukkig zijn wij (ik en de meisjes zaten in de auto) ongedeerd, maar moest mijn auto wel weggesleept worden naar de garage. Een flinke kostenpost wel, maar dat wij gezond zijn is goud waard.

What’s for dinner? Gisteren aten we een gemengde salade, kippendijfilet reepjes en gepofte aardappel uit de Albert Heijn allerhande familybox, lekker makkelijk en dat smaakte erg goed.

Dit was de photodiary weer voor deze week, hoe was jullie week? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “KC Photodiary: Wat een heerlijke week!”

 1. Als ik in de buurt van de Efteling zou wonen, zou ik ook zeker een abonnement willen 🙂 Leuk dagboekje weer, het ziet er inderdaad uit als een heerlijke week. En wat fijn dat Aimy al zo goed eet trouwens!
  Malou onlangs geplaatst…Met Lenn naar de kinderartsMy Profile

 2. Dat was schrikken zeg een klapband. Fijn dat jullie ongedeerd zijn. Een goede auto is goud waard. Ik reed vrijdagavond ook een kapotte band. Vervelende was dat ik op weg was naar een blog event en daar veel te laat aan kwam. Maar inderdaad net zoals jij was ik blij dat we allemaal veilig en ongedeerd waren.
  Josan onlangs geplaatst…3x ellendige speelafspraakjesMy Profile

 3. Wat een fijne week en even naar de Efteling om te lunchen, sound good to me ;-). Ik was afgelopen zondag ook in de Efteling, via mijn werk.. mijn vriend was daar al 20 jaar (!) niet meer geweest en het was erg leuk. Schrikken joh van dat ongelukje. Gelukkig zijn jullie inderdaad ongedeerd :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #13My Profile

 4. Weer een leuke diary 🙂
  Heerlijk lijkt het mij om regelmatig naar de Efteling te kunnen. Jullie genieten er duidelijk van,fijn!
  Wat heftig van het ongeluk met de auto. Gelukkig hebben jullie er niets ernstigs aan over gehouden!
  Rosanne onlangs geplaatst…Pfeiffer, mijn verhaal..My Profile

 5. Wat een heerlijke week! Het was als kind altijd mijn droom om ooit een abonnement op de Efteling te nemen, maar helaas wonen we er te ver vandaan.
  Maar wat zal dat ongeluk schrikken zijn geweest! Gelukkig is er met jullie niets aan de hand!
  Romy onlangs geplaatst…Keuzestress? Volg je hart!My Profile

 6. Leuke week! Gelukkig zijn jullie ongedeerd!

  Ik ga sinds 1 maand 2 keer in de week sporten. Dit kan een groepsles zijn. Ik vind het boksen en dansen heel leuk!

 7. Oh lijkt me zo ideaal om zo in de buurt van de efteling te wonen incl abonnement voor ons maar klein uurtje gelukkig in oktober gaan we weer.
  Heel benieuwd naar het boek over ondernemen dus ik doe zeker mee!
  Dees onlangs geplaatst…Robinn 20 maanden update!My Profile

 8. Leuke diary weer! Superleuk dat jullie twee keer naar de Efteling zijn geweest, dat is het voordeel aan een abonnement hebben. Wat schrikken van dat ongeluk. Balen van de kosten maar gelukkig zijn jij en de meisjes oké, dat is het belangrijkste.
  Vanessa onlangs geplaatst…I love Netflix TAGMy Profile

 9. Zo wat wordt Lana al een dametje zeg (op de foto in de Efteling). Ik ben trouwen helemaal fan van Annic, kan me voorstellen dat je echt veel inspiratie op gedaan hebt tijdens de masterclass.
  Anne onlangs geplaatst…Avocado koekMy Profile

 10. Ik kijk uit naar je babycook hapjes.
  Ik heb zelf vorige week ook 1 aangeschaft!!
  Wat een super makkelijk ding zeg:)

 11. schat wanneer heb jij nou geen leuke week :d ja klote van de auto maar jullie zijn belangrijker!! en oh oh ik mag geen alchohol maaruh die likeur gaat moi toch evht even halen hahah
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog…loosMy Profile

 12. Leuke week weer met een klein ongelukje, dat moest schrikken zijn! Likor 43 en dan de orginal versie vind ik echt zo lekker. Ik drink bijna nooit maar dat zou ik niet kunnen laten staan. De smaak die jullie hebben, ken ik nog niet. Ben er benieuwd naar.

 13. Pfoee.. Wat zal je geschrokken zijn. Gelukkig dat het (redelijk) goed is afgelopen. Wel jammer natuurlijk van de auto!
  Wat ziet de soep er lekker uit. Ik herinner me zulke soep nog van mijn oma. Zou je het recept eens willen delen? Ik kan het mijn oma helaas niet meer vragen.

 14. Super leuke Photodiary! Zag ik daar opeens de look-a-like van onze kat Balou verschijnen 🙂 En heerlijk die Barbie’s. Was ik vroeger gek op! Ik kijk uit naar je volgende Photodiary 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Hema BijouxMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.