KC Photodiary: Wat een heerlijke week!

kcdiaryTijd om jullie weer mee te nemen in mijn week in foto’s, de eerste weer sinds twee weken. Want de vorige photodiary was een vakantie diary en de week ervoor had ik een uitgebreide photoblog voor jullie omdat ik toen op Mallorca zat. Vandaag dus weer een kijkje in de afgelopen week in foto’s, kijk je mee?

Vorige week genoten we van de laatste warme dagen en dit deden we door heerlijk in de tuin te zitten bij een vriendin waar onze kindjes in een badje konden spelen om zo verkoeling op te zoeken.

Aimy eet al hartstikke goed haar hapjes op en inmiddels voegen we steeds meer toe ‘wat de pot schaft’ om haar lichaam te laten wennen aan wat ‘kruidigere’ gerechten. Zo aten we vorige week de ‘Riz au gras’ van mijn schoonmoeder en dit ging er bij Aimy in als zoete koek. Door de borstvoeding denk ik dat ze al veel kruidig eten gewend is (ik eet vrijwel dagelijks wel knoflook en kruiden haha) dus denk ik dat ze hier daarom heel goed op reageerde.

We bezochten vorige week twee keer de Efteling, omdat het kan als je een abonnement hebt. Yannick werkt onregelmatig dus is ook vaker overdag vrij en dan nemen we het ervan.

Ook voor Lana is dat feest, ze kijkt iedere keer haar ogen uit en klets honderduit over alles wat ze ziet.

Ook schoten we foto’s voor de samenwerking die ik heb met Stokke. Een mooiere locatie als de Efteling kan ik bijna niet bedenken 😉

Yannick en ik vinden likeur 43 heel erg lekker en zij kwamen uit met de Licor 43 ‘Orochata’ smaak. Die wilden wij natuurlijk proeven dus tijdens het kijken van onze favoriete serie in de avond (jullie weten welke haha) namen wij lekker een borreltje (#geen18geenalcohol). En deze smaak is veel te lekker, lekker romig, lichtzoet, een touch van amandel, I love it (maar met mate uiteraard haha).

Ik ging aan de slag met het filmen van een nieuwe video, namelijk van het maken van babyhapjes met de babycook. Ik heb nu ook weer een hele voorraad babyhapjes in huis haha. Ik kreeg veel vraag naar deze video en deze komt binnenkort online 🙂

Ik kookte een lekkere ovenschotel uit het Lekker&Simpel kookboek en dit smaakte heerlijk. Ik vind het altijd leuk om te experimenteren met recepten dus was erg blij toen ik dit receptenboek opgestuurd kreeg. Aanrader!

Heerlijk relaxen op bed met mijn kleinste meisje op schoot na een voeding, blijven fijne momentjes.

Dit weekend bezochten we de Efteling om er te lunchen haha en ik maak dan altijd een foto van het vak waar we geparkeerd staan (been there dat ik dat niet deed en uren naar mijn auto moest zoeken)

We lunchten bij Polles keuken bij het pannenkoekenrestaurant. Lekker!

In de avond mochten we aanschuiven bij mijn schoonouders voor het eten en daar startten we met een typische ‘oma soep’. Wie kent deze niet, zo lekker.

Weekend! Wijn en onze (nu) favoriete chips (ja en favoriete serie haha)

Zondag was ik de hele dag in Amsterdam om daar de inspirerende ‘Masterclass Ondernemen’ te volgen waarvoor ik door Annic was uitgenodigd. Ik ben dol op ondernemen en alles wat daarmee te maken heeft en ik heb al veel mogen leren van Annic. Ik vond de Masterclass dan ook erg leuk om bij te wonen. (ps. in mijn nieuwste weekvlog kun je het boek winnen!)

Deze masterclass vond plaats op een prachtige locatie in het Renaissance hotel in Amsterdam.

Nieuwe voornemens: productiever en efficiënter werken, en dus weer op mijn eigen kantoor in huis. Zo gezegd zo gedaan begon ik deze week aan mijn ‘eerste’ werkdag weer op mijn kantoor. Stom dat ik dat niet meer deed, ik heb een prachtige werkplek (zie kantoor tour video) die van alle gemakken (en een lekker grote computer) is voorzien en toch ging ik steeds weer overal en nergens met mijn laptopje zitten haha. Ik maakte een to-do list en ging heerlijk aan de slag zonder afgeleid te worden door andere dingen. Doen waar ik het meest blij van word van mijn werk: Lekker schrijven, video’s editten en nieuwe ideetjes uitwerken.

Toen Lana terug was van de peuterspeelzaal gingen we lekker spelen. Ik vind het stiekem zo leuk dat ze dol op is poppen, Barbie etc. Daar haal ik weer helemaal de kleine Kelly mee naar boven.

Pasta di Papa in de avond, die kan Yannick zo lekker koken he. Lana eet dan ook altijd netjes haar bordje op en ook Aimy gaven we een klein beetje wat ze met veel smaak oppeuzelde.

Ik bestelde deze week de boodschappen bij Albert Heijn omdat ik nog een familybox mocht testen. Dan komen je boodschappen gelijk met gratis verzending mee, net zo makkelijk.

Mijn favoriete workout: Bodypump die ik wekelijks wel probeer te volgen. Wat is jouw favoriete workout?

De komkommertijd is voorbij, het blog-seizoen is weer begonnen. Dat merk ik aan de sterk groeiende bezoekersaantallen (thanks!) maar ook de leuke perspakketten die weer binnenkomen. Van Disney ontving ik een prachtige Aden & Anais doek met Disney print en van kinderwagenmerk Joolz een heerlijke Mom sweater, zo leuk!

Hoe stoer en groot Patrick ook lijkt, eigenlijk is het een lieve knuffelkat. Als ik alleen thuis ben (als Yannick bijvoorbeeld een avond/nachtdienst heeft) komt Patrick nog meer bij me kroelen, heerlijk!

Het is ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn, ik had een klein ongeluk met mijn auto doordat ik moest uitwijken voor een tegenligger. Flinke klapband en erg geschrokken. Uiteindelijk twee banden kapot en ook de velgen die nogal krom waren gegaan. Gelukkig zijn wij (ik en de meisjes zaten in de auto) ongedeerd, maar moest mijn auto wel weggesleept worden naar de garage. Een flinke kostenpost wel, maar dat wij gezond zijn is goud waard.

What’s for dinner? Gisteren aten we een gemengde salade, kippendijfilet reepjes en gepofte aardappel uit de Albert Heijn allerhande familybox, lekker makkelijk en dat smaakte erg goed.

Dit was de photodiary weer voor deze week, hoe was jullie week? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  22 september 2016

  Leuke week heb je weer gehad. Wij gaan binnenkort ok weer naar de efteling. We hebben geen abbonement dus gaan om de 2 jaar een keertje. Ik vind hardlopen heerlijk, alleen ik heb al weken een blessure dus moet heel rustig aan doen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger…en daar baal ik van en voelt als falen.My Profile

 • Malou
  22 september 2016

  Als ik in de buurt van de Efteling zou wonen, zou ik ook zeker een abonnement willen 🙂 Leuk dagboekje weer, het ziet er inderdaad uit als een heerlijke week. En wat fijn dat Aimy al zo goed eet trouwens!
  Malou onlangs geplaatst…Met Lenn naar de kinderartsMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  22 september 2016

  Leuke foto’s Kelly! Wat naar dat je een auto ongeluk had! Gelukkig is het alleen maar je auto die beschadigd is en zijn jullie ongedeerd. Echt schrikken!’fijn dat jullie zo vaak maar de Efteling gaan! Mijn week was druk. Eergisteren ging ik mee op schoolreisje met mijn dochter. Superleuk!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Budget interieurtips: hoe heb ik mijn hele woonkamer ingericht voor nog geen €400,-?My Profile

 • Josan
  22 september 2016

  Dat was schrikken zeg een klapband. Fijn dat jullie ongedeerd zijn. Een goede auto is goud waard. Ik reed vrijdagavond ook een kapotte band. Vervelende was dat ik op weg was naar een blog event en daar veel te laat aan kwam. Maar inderdaad net zoals jij was ik blij dat we allemaal veilig en ongedeerd waren.
  Josan onlangs geplaatst…3x ellendige speelafspraakjesMy Profile

 • Leonie
  22 september 2016

  Oeh, wat een leuke week. En wat heerlijk dat jullie zo vaak naar de efteling gaan. Ik ben benieuwd naar de babyhapjes video, kan ik me vast voorbereiden;)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate #5 – Kinderwagenstress, slapen in bedje en gesport!My Profile

 • Ellen
  22 september 2016

  Erg benieuwd ook naar de video van de babyhapjes!
  Ellen onlangs geplaatst…Makkelijk, snel en gezond koken + winactieMy Profile

 • Femke
  22 september 2016

  Wat een fijne week en even naar de Efteling om te lunchen, sound good to me ;-). Ik was afgelopen zondag ook in de Efteling, via mijn werk.. mijn vriend was daar al 20 jaar (!) niet meer geweest en het was erg leuk. Schrikken joh van dat ongelukje. Gelukkig zijn jullie inderdaad ongedeerd :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #13My Profile

 • Saskia
  22 september 2016

  Wat schrikken het ongelukje met de auto! En wat heerlijk he een dochter die mer poppen speelt, ik vind dat ook erg leuk.
  Saskia onlangs geplaatst…Waarom het moederschap fantastisch isMy Profile

 • Dita
  22 september 2016

  Leuk overzicht. Minder leuk van de auto maar geluklig niets met jullie aan de hand.
  Dita onlangs geplaatst…Soda Stream – Zelf je frisdrank makenMy Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  22 september 2016

  Ik heb het eerste kookboek van lekker& simpel is echt mijn favoriete kookboek ooit! Ben benieuwd naar deze!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Chaotisch, maar toch redelijk georganiseerd: zo ziet onze week eruit!My Profile

 • Rosanne
  22 september 2016

  Weer een leuke diary 🙂
  Heerlijk lijkt het mij om regelmatig naar de Efteling te kunnen. Jullie genieten er duidelijk van,fijn!
  Wat heftig van het ongeluk met de auto. Gelukkig hebben jullie er niets ernstigs aan over gehouden!
  Rosanne onlangs geplaatst…Pfeiffer, mijn verhaal..My Profile

 • Channa
  22 september 2016

  Leuke week op de klapbanden na! Gelukkig zijn jullie gewoon oké! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Nee, ik ben geen perfecte moeder!My Profile

 • Milou
  22 september 2016

  Wat knap dat Aimy al zo met de pot mee eet! Ik ben erg benieuwd naar je video met hapjes. Wat een prachtige hydrofiele doek heb je gekregen zeg! Zag er uit als een heerlijke week. 🙂
  Milou onlangs geplaatst…Review Puckababy Bag NewbornMy Profile

 • Romy
  22 september 2016

  Wat een heerlijke week! Het was als kind altijd mijn droom om ooit een abonnement op de Efteling te nemen, maar helaas wonen we er te ver vandaan.
  Maar wat zal dat ongeluk schrikken zijn geweest! Gelukkig is er met jullie niets aan de hand!
  Romy onlangs geplaatst…Keuzestress? Volg je hart!My Profile

 • Marije
  22 september 2016

  Wat heerlijk dat je zo dicht bij de Efteling woont en er lekker kunt gaan lunchen. Leuke week, op de aanrijding na. Wat zal je geschrokken zijn zeg. Het is balen maar zoals je zegt gezondheid is alles.
  Marije onlangs geplaatst…A man’s point of view: Get your happy onMy Profile

 • Danella
  22 september 2016

  Klinkt weer als een leuke week! Wel schrikken van je auto-ongeluk, gelukkig is alles goed gegaan.
  Danella onlangs geplaatst…Reactie op Review: Garnier Loving Blends Avocado Karité door DanellaMy Profile

 • Liset
  22 september 2016

  Oeh wat moet dat schrikken zijn geweest zo’n ongelukje met de auto! Fijn dat jij en de meiden in orde zijn. Gelukkig zag je week er verder heerlijk uit :). Je hebt echt zo’n mazzel dat je dicht bij de Efteling woont, mijn kids zijn er deze zomer voor het eerst geweest en hebben het er nu nog over!
  Liset onlangs geplaatst…Nieuwe haarkleur! | Haar verven met Mask with Vibrachrom by DavinesMy Profile

 • Wendy
  22 september 2016

  Goed om te lezen dat de nieuwe likeur 43 lekker is. Ik wilde ‘m al proberen maar vind ‘m er eng uitzien, haha, zo melk-achtig. En je hebt een heerlijke werkplek hoor, ik zou daar ook lekker gaan zitten 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Tuinfeest in september + DIY tuinslinger!My Profile

 • Monique
  22 september 2016

  Heftig zeg, dat ongeluk. Maar gelukkig alleen materiële schade.. Heerlijk weekje verder inderdaad! Ik ben jaloers op jullie Efteling-abo 😉
  Monique onlangs geplaatst…Mijn 1000e blogartikel! – Vijf bloggers die ik volgMy Profile

 • Veer
  22 september 2016

  Leuke week! Gelukkig zijn jullie ongedeerd!

  Ik ga sinds 1 maand 2 keer in de week sporten. Dit kan een groepsles zijn. Ik vind het boksen en dansen heel leuk!

 • Marijke
  22 september 2016

  Wat zal je geschrokken zijn in de auto, vreselijk! Lijkt mij zo leuk om dichtbij de efteling te wonen, voor kinderen natuurlijk helemaal fantastisch!
  Marijke onlangs geplaatst…Mijn favoriete snelle maaltijdMy Profile

 • Charlotte
  22 september 2016

  Ik maak ook altijd een foto van mijn parkeervak bij de Efteling haha. Anders kan je soms lang zoeken… Die likeur ziet er lekker uit! Na mijn zwangerschap wil ik die zeker eens proberen!
  Charlotte onlangs geplaatst…Deze zwangerschap lukt het me niet om…My Profile

 • Nicole
  22 september 2016

  Ik heb ook altijd kruidig gegeten dus Fay was er ook al snel aan gewend. En een foto maken van het parkeervak doe ik ook altijd hihi. Een keertje niet gedaan en dat heb ik geweten ?
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn man deed mee aan de Paralympische SpelenMy Profile

 • Dees
  22 september 2016

  Oh lijkt me zo ideaal om zo in de buurt van de efteling te wonen incl abonnement voor ons maar klein uurtje gelukkig in oktober gaan we weer.
  Heel benieuwd naar het boek over ondernemen dus ik doe zeker mee!
  Dees onlangs geplaatst…Robinn 20 maanden update!My Profile

 • Vanessa
  22 september 2016

  Leuke diary weer! Superleuk dat jullie twee keer naar de Efteling zijn geweest, dat is het voordeel aan een abonnement hebben. Wat schrikken van dat ongeluk. Balen van de kosten maar gelukkig zijn jij en de meisjes oké, dat is het belangrijkste.
  Vanessa onlangs geplaatst…I love Netflix TAGMy Profile

 • karlien
  22 september 2016

  Super toffe week! Mijn favoriete workout is hitt, dus op hoge intensiteit. En windsurfen 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Zon in de herfstvakantie, binnen en buiten EuropaMy Profile

 • Lifesabout
  22 september 2016

  Oma soep is de lekkerste haha! Licor 43 heb ik nooit gedronken maar deze variant lijkt mij best lekker.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn knuffelworst en ik: tot de dood ons scheidt.My Profile

 • femketje
  22 september 2016

  oehh die pannekoeken 😀
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Galaxy.My Profile

 • Diana
  22 september 2016

  Schrikken zeg van jullie ongelukje! Gelukkig zijn jullie er goed vanaf gekomen!
  Diana onlangs geplaatst…Lucardi – Regal Slimline Trendy HorlogeMy Profile

 • Anne
  22 september 2016

  Zo wat wordt Lana al een dametje zeg (op de foto in de Efteling). Ik ben trouwen helemaal fan van Annic, kan me voorstellen dat je echt veel inspiratie op gedaan hebt tijdens de masterclass.
  Anne onlangs geplaatst…Avocado koekMy Profile

 • Simone
  22 september 2016

  Ik kijk uit naar je babycook hapjes.
  Ik heb zelf vorige week ook 1 aangeschaft!!
  Wat een super makkelijk ding zeg:)

 • rachel
  22 september 2016

  schat wanneer heb jij nou geen leuke week :d ja klote van de auto maar jullie zijn belangrijker!! en oh oh ik mag geen alchohol maaruh die likeur gaat moi toch evht even halen hahah
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog…loosMy Profile

 • Lilian
  22 september 2016

  Leuke week weer met een klein ongelukje, dat moest schrikken zijn! Likor 43 en dan de orginal versie vind ik echt zo lekker. Ik drink bijna nooit maar dat zou ik niet kunnen laten staan. De smaak die jullie hebben, ken ik nog niet. Ben er benieuwd naar.

 • Nathalie
  22 september 2016

  Gelukkig is alles in orde! Zal wel schrikken zijn…
  Nathalie onlangs geplaatst…Zwanger | niet immuun voor Toxoplasmose en CMV?My Profile

 • Jodi - liefthuis
  22 september 2016

  Lang getwijfeld en door jou toch overtuigd een abonnement op de Efteling te nemen. Morgen gaan we hem aanschaffen. Jeuj nu al zin in
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Draagzak of draagdoek? Mijn ervaringen en tips…My Profile

 • Tamara
  22 september 2016

  Super leuk weer om te lezen wat je dagelijks doet..
  ook heel herkenbaar☺️
  Wij hebben een abonnement op oud Valkeveen in Naarden en gaan ook vaak erop uit als mijn vriend vrij is.. Trouwens ook echt aanrader voor de kindjes.

  fijn weekend x
  Tamara onlangs geplaatst…KC Photodiary: Wat een heerlijke week!My Profile

 • Lisanne
  22 september 2016

  Pfoee.. Wat zal je geschrokken zijn. Gelukkig dat het (redelijk) goed is afgelopen. Wel jammer natuurlijk van de auto!
  Wat ziet de soep er lekker uit. Ik herinner me zulke soep nog van mijn oma. Zou je het recept eens willen delen? Ik kan het mijn oma helaas niet meer vragen.

 • Daniëlle
  22 september 2016

  Dat zal wel even schrikken zijn geweest in de auto! Maar idd… Dat jullie ongedeerd zijn gebleven is het allerbelangrijkste!
  Verder een heerlijke week, dus dat is fijn!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Heerlijke momentjes JolandaMy Profile

 • Jessica
  22 september 2016

  Ik ben ook nog heel benieuwd naar de licor 43. Toevallig moet ik zo langs de winkels…. maar eens mee nemen ??
  Jessica onlangs geplaatst…Nog 10 weetjes about JessMy Profile

 • Nathalie
  22 september 2016

  Wat een leuke week en als ik in de buurt van de Efteling zou wonen dan zou ik er ook een abonnement op nemen.
  Nathalie onlangs geplaatst…Uittip: Van Zwanger tot Dreumes beurs in Hardenberg + Winactie!My Profile

 • Maike
  22 september 2016

  Ik vroeg me altijd af waarom je een abonnement op de Efteling zou nemen, maar zo begrijp ik eigenlijk best dat het leuk is!
  Maike onlangs geplaatst…De juiste bruidslingerie kiezenMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  22 september 2016

  Super leuke Photodiary! Zag ik daar opeens de look-a-like van onze kat Balou verschijnen 🙂 En heerlijk die Barbie’s. Was ik vroeger gek op! Ik kijk uit naar je volgende Photodiary 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Hema BijouxMy Profile

 • janske
  22 september 2016

  Dat zal schrikken geweest zijn. ..fijn dat jullie ongedeerd zijn allemaal!
  janske onlangs geplaatst…De grappigste en liefste uitspraken van mijn peuterMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.