VLOG: Ik neem jullie mee naar mijn guilty pleasure!

calvevlog

Vandaag heb ik weer eens een dagvlog voor jullie, want in een dagvlog kan ik sommige momenten veel uitgebreider laten zien. Ik had laatst een hele leuke dag op de planning namelijk! Ik ging namelijk ergens naar toe, waar een van mijn absolute guilty pleasures gemaakt wordt, kijk je mee?

We gaan namelijk een kijkje nemen bij de enige echte pindakaasfabriek van Calvé! Ik als grote pindakaaslover vond dit enorm gaaf. Geen dag gaat voorbij zonder dat ik pindakaas eet in mijn ontbijtje, op een boterham, op een appeltje als snack etc. Ik was dus wel benieuwd hoe die pindakaas gemaakt wordt. Later in de vlog zie je ons spontane bezoekje in de avond aan de Efteling waar we nog even een ijsje gaan eten en zo sluiten we deze leuke dag af.  Kijk je mee naar de vlog?

VLOG: Ik neem jullie mee naar de Pindakaasfabriek!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Met die grote pot zelfgemaakte pindakaas ben ik nog een hele lange tijd voorzien van dit lekkere goedje. Ik eet het standaard in mijn ontbijtje van kwark, banaan, aardbei, pecannootjes en dan dus een dotje pindakaas. Zo lekker!

Wat leuke weetjes over Calvé pindakaas (de variant met bruine dop!)

  • In een pot pindakaas zit niets anders dan 85% pinda’s, een beetje plantaardige olie en vet en een snufje zout.
  • De pindakaas is dus vrij van kunstmatige kleur-smaakstoffen en bevat geen toegevoegde suikers, wel bevat het van nature aanwezige suikers.
  • In een pot pindakaas zitten zo’n 585 pinda’s!
  • Pindakaas is een bron van bouwstoffen, het bevat onverzadigde vetten en eiwitten en is rijk aan vezels. De eiwitten dragen bij aan spieropbouw en herstel; en daarom heel erg goed voor ons en ook zeker voor kinderen die in de groei zijn.

Ben jij ook zo dol op pindakaas? Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Vanmiddag heb ik nog een heerlijk recept voor jullie klaarstaan!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Calvé pindakaas.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “VLOG: Ik neem jullie mee naar mijn guilty pleasure!”

  1. De vlog duurt 8m45s en jij hebt om 06:04 al een reactie geplaatst? Heb je hem uberhaupt wel (helemaal) bekeken?

  2. Ik snap dat dit een samenwerking is maar bij appie verkopen ze van eigen merk ook 100% pindakaas. Zonder toegevoegd vet en zout (en suiker maar oké deze heeft dat toevallig niet maar bijna alle andere pindakaas wel). Het is goedkoper, meer eiwitten en minder vet. Kleine tip 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.