De 25 levensvragen TAG

tui1

Ik kwam de 25 levensvragen tag tegen (iemand die weet wie ‘m ontwikkeld heeft, let me know) en besloot deze te gaan doen. Ik vind het leuk om tags te beantwoorden, zo leren jullie mij een beetje beter kennen en ook stel ik mezelf zo steeds wat vragen over dingen waar ik anders misschien nooit bij stil sta. 25 levensvragen, dat klinkt wel heel diep haha, laten we maar gelijk gaan beginnen, wie weet ontdekken jullie zo wat dingen die je nog helemaal niet over mij wist.

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Daarop staat een hele leuke en lieve foto van Yannick en Lana, genomen op onze bruiloft! Een foto die me iedere keer weer mooie herinneringen geeft en me vrolijk maakt.

Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?
In de ochtend of begin middag zou ik voor een cappuccino gaan (met een zoetje!) en in de middag of avond een verse muntthee, maar als ik into wat fris ben, dan bestel ik een cola light.

Welk woord gebruik je echt té vaak?
Hmm, ik heb altijd bepaalde woorden die ik een tijdje veel gebruik, woorden als ‘onwijs’, ‘heerlijk’ ‘gewoon’ en meer van dit soort woorden. Geen hele aparte stopwoorden volgens mij. Wel gebruik ik ook vaak het woord: ‘ofzo en enzo’ haha.

Wat is je favoriete film?
Dear John, ik denk dat ik die film al wel 10 keer gezien heb, met een militaire man is het echt een tranentrekker om die film te kijken. Ik herken de romantiek, het elkaar moeten missen maar ook de grote verliefdheid die blijft en de mooie momenten die je samen mag beleven, juist door te beseffen hoe moeilijk het is zonder elkaar, geniet je des te meer van de momenten met elkaar. Dat vat die film heel mooi samen.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Haha, dat is : ‘Dubbeltje op zijn kant’, ‘Barbie’, ‘from russia with love’ en dat soort foute televisieprogramma’s. Ik kijk niet onwijs veel tv maar als deze programma’s op staan dan moet ik altijd even kijken haha. Klik hier voor het artikel over mijn guilty pleasure tv programma’s.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Toevallig was dit ‘Everything’ , het liedje van mij en Yannick wat heel toevallig op de radio voorbij kwam, heerlijk nummer. Een gouden oude!

Naar wie was je laatste appje?
Naar Jessica, met haar app ik al meer dan twee jaar onwijs veel, we liggen altijd in een deuk om elkaar, heel gezellig is dat.

Wat was je eerste e-mailadres?
Weet ik al niet eens meer haha, vast iets met kelkuhhh14@hotmail.com ofzo haha!

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Om mijn eigen lompigheid soms haha, ik stoot zo overal tegenaan, laat dingen vallen en val over mijn eigen voeten heen haha 😛

Wat is je meest awkward moment ooit?
Ik maak heel veel awkward momenten mee, ik denk dat eerste dates soms heel awkward kunnen voelen, gelukkig ben ik al jaren met dezelfde man en hoef ik daar niet meer aan te denken. Maar ook awkward als je spinazie tussen je tanden bleek te hebben na een belangrijke afspraak, of rondlopen met een open gulp wat je later pas beseft haha.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Lana’s verjaardag op 14 oktober en dat wordt natuurlijk ook 7 februari want dat is de verjaardag van Aimy . Geweldig om de verjaardag van je eigen kind te organiseren en je eigen kindje zo te zien genieten die dag. Ook herinnert het je aan het mooiste moment dat er was, toen je kindje geboren werd. Dus lekker cliché antwoord ik dit!

Wat is je favoriete emoji?
Die zie je hierboven haha, ik denk dat in bijna ieder app gesprek van mij die emoji veelvuldig gebruikt wordt. Ik ben regelmatig sarcastisch en zie vaak wel de lol van dingen in dus die emoji is een belangrijke voor mij.

patrick

Katten of honden?
Ik ben opgegroeid met honden en was het ook helemaal niet gewend om een kat in huis te hebben. We hadden vroeger wel een kat maar na een paar maanden ging die weg omdat mijn broer ernstig allergisch bleek. Sinds een tijd hebben wij nu een kat in huis, Patrick, en hij is echt een gezinslid geworden. Ik ben heel dol op hem en daarom antwoord ik nu: Katten. Als het aan mij ligt zou ik meer katten in huis willen, helaas is manlief het daar niet mee eens.

Utrecht of Amsterdam?
Amsterdam, omdat ik daar regelmatig kom voor mijn werk. Het is een gezellige stad, en ik voel me er altijd erg op mijn gemak.

Koffie of thee?
Absoluut koffie, ik ben dol op koffie maar ik drink wel vaker thee omdat ik niet teveel cafeïne wil binnenkrijgen. Toch kan ik niet zonder mijn kopje koffie in de ochtend. De rest van de dag drink ik veel thee. Ik vind het heerlijk en ook heel gezellig om met vriendinnen te drinken.

Serie of film?
Soms een serie, soms een film. Leuke aan een film is dat Yannick en ik op dat gebied vaak meer op een lijn liggen en dus samen gezellig filmpjes kijken, series kijk ik vooral alleen en dan betreft dat vooral meidenseries zoals Pretty Little Liars en Orange is the new black.

Engeland of Amerika?
Beiden wel, ik ben 2 keer in Engeland geweest maar beide keren waren hele korte tripjes. In Amerika ben ik nog nooit geweest, ik droom er al jaren van om eens naar New York te gaan dus dat gaan we sowieso nog een keer plannen. Ook wil ik nog een weekendje London gaan doen want de sfeer in Engeland vind ik ook erg prettig.

Vlees of vis?
Allebei, ik ben geen enorme vleesfan (maar ook niet vegetarisch), maar ik eet dagelijks een stukje vlees en wissel dit soms af met heerlijke gebakken zalm of een lekkerbekje op zijn tijd.

Drank of drugs?
Sowieso geen drugs voor mij, maar ik ben niet vies van een drankje. Heerlijk een glaasje wijn bij het eten of als borrel. Of prosecco, of cava, I love it all haha (met mate ofcourse).

Spice Girls of Backstreet Boys?
Absoluut de Spice Girls, fangirl hier! Ik was helemaal fan van ze en zong alle liedjes mee. Ik waande me als een echte Emma en wilde eigenlijk ook zulke plateauzolen aan, gek genoeg mocht dit niet van mijn ouders (haha, groot gelijk van ze!)

Bert of Ernie?
Heb niet zoveel met die twee haha.

Buurman of Buurman?
Ook niet heel interessant, vond het wel een leuke serie maar meer ook niet.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Iedere zondag vaste prik in de ochtend: Villa Achterwerk, om 07.00 in pyjama zat ik voor de tv, geweldig!

Meest random feitje over jezelf?
Ik ben een echte control-freak, met bijna ALLES haha!

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Geloven in jezelf, je eigen geluk en de dromen die je waar wilt maken! Ik leerde bepaalde dingen loslaten en niet te luisteren naar wat men in de maatschappij van me verwacht. Ik besloot jong moeder te worden, nog tijdens mijn afstuderen, zonder enige zekerheid op een baan of inkomen. Ik koos ervoor mijn baan op te zeggen en te geloven in mijn eigen bedrijf, ik leerde op mezelf te vertrouwen en te doen waar ik gelukkig van word. De beste les die ik geleerd heb, iedere dag mag ik in mijn handen klappen omdat ik zoveel leuke dingen mag doen  en zo lekker in mijn vel zit. Die boodschap wil ik aan anderen ook meegeven, geloof in jezelf, laat je niet tegenhouden door anderen en ga altijd uit van het positieve van anderen en jezelf.

Dit waren mijn antwoorden op de ’25 levensvragen tag’ dat was een hele zit! Leuk dat je ze allemaal hebt meegelezen! Wat is jouw belangrijkste levensles tot nu toe die je anderen zou willen meegeven? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  21 september 2016

  Leuke Tag en leuke antwoorden. Mijn levensles is denk ik toch wel dat je niks kunt plannen in het leven en je dus maar moet zien hoe dat alles gaat. Ik ben ook een controlfreak dus af en toe vind ik dat heel erg moeilijk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Vlog Room tour woonkamer: een nieuwe vloer!My Profile

 • Josan
  21 september 2016

  Mijn beste levensles is dat je fouten mag maken. Het gaat er niet om o je onderuit gaat, zolang je maar niet blijft liggen en weer opkrabbelt.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG #3 We gaan naar Samos in Griekenland!My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  21 september 2016

  Mijn belangrijkste levensles heb ik geleerd toen we door een onverwachte breuk met onze zakenpartner helemaal berooid achter bleven. We hadden niets meer: geen klant, geen geld. Ook waren we onze vriend en zwager kwijt, want dat was onze zakenpartner. Als klap op de vuurpijl wilde mijn schoonvader ons niet meer zien vanwege die breuk met onze zakenpartner (en zijn schoonzoon). Heel onrechtvaardig. Daar stonden we dan met lege handen. Niet alleen qua geld en opdrachten, maar dus ook zonder steun van mijn schoonvader. En net een kindje van 1. We konden niet bij de pakken neerzitten, maar moesten onze blik op ondindig houden en doorgaan. Het waren zware jaren, maar onze houding heeft ons er doorheen gesleept. Alleen erg bitter hoe wij deze levensles moesten leren….
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Weekmenu #2: wat aten wij de afgelopen week? (inclusief recepten)My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  21 september 2016

  ☆ oneindig
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Weekmenu #2: wat aten wij de afgelopen week? (inclusief recepten)My Profile

 • Leonie
  21 september 2016

  Hele leuke tag om te lezen! Leren we je toch weer wat meer kennen.
  Die levensles van hierboven vertelde mijn liefpa mij altijd: het loopt nooit zoals je van te voren hebt bedacht. “Just do it”.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate #5 – Kinderwagenstress, slapen in bedje en gesport!My Profile

 • Femke
  21 september 2016

  Ik vind dit zo’n leuke tag. Ik heb de vragen een hele tijd terug ook beantwoord op mijn blog. Er komt in deze tag niet veel nieuws naar voren, maar wel leuke antwoorden heb je gegeven. Dat Dear John voor jou een tranentrekker is vind ik niet gek, zoals je zelf al zegt met een militaire man!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #38: Waarom ik wel en niet van de herfst houMy Profile

 • Nicole
  21 september 2016

  Mijn belangrijkste levensles is denk ik dat ik sterker ben dan ik denk en hoe diep de dalen ook zijn: ik kom er weer uit. Dat heb ik nu keer op keer weer bewezen. Dus vertrouwen in mijn eigen kunnen… Al vind ik dat soms nog lastig!
  Nicole onlangs geplaatst…“Hoera het is herfst” blogfeestjeMy Profile

 • Danella
  21 september 2016

  Wat een leuke tag!
  Danella onlangs geplaatst…Reactie op Soesjestest: Karamel Zeezoutsoesjes van de Albert Heijn door DanellaMy Profile

 • Malou
  21 september 2016

  Leuke tag, ik kende hem nog niet 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Mijn favoriete merken voor babyproductenMy Profile

 • Martina
  21 september 2016

  Mijn levensles? Leven in het nu in plaats van zorgen over toekomst en verleden
  Martina onlangs geplaatst…19 September 2016 – Durf het, doe het.My Profile

 • Saskia
  21 september 2016

  Wat veel leuke vragen, leuk om zo te lezen. Mijn belangrijkste levensles is dat dingen totaal anders kunnen lopen dan gepland maar dat het altijd belangrijk is om naar je hart te luisteren.
  Saskia onlangs geplaatst…Naar Berlijn! (zonder kinderen)My Profile

 • Marije
  21 september 2016

  Wat een leuke vragen zeg! En sommige van je antwoorden wist ik niet 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Woman Crush Wednesday: Aileen OutMy Profile

 • Channa
  21 september 2016

  Haha Barbie is hier ook een guilty pleasure!
  Channa onlangs geplaatst…Nee, ik ben geen perfecte moeder!My Profile

 • Vanessa
  21 september 2016

  Leuk om te lezen en mooie boodschap geef je aan het einde mee! Ik was ook een echte Spice Girls fan en ik zong ook alle liedjes mee. Ik had er zelfs barbiepoppen van. Verder ben ik ook een echte controlefreak 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Cien Nail Polish (Lidl)My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  21 september 2016

  Leuk jouw antwoorden te lezen. Vind dit zelf een leuke tag. Maar ehmm de backstreet boys waren echt veel cooler dan de Spice girls hoor 😉
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #6 – 20 weken echo!My Profile

 • Stefanie
  21 september 2016

  Leuke tag! Mijn levensles is dat ookal gaan de dingen niet zoals je wilt en alles tegen lijkt te zitten je toch probeert positief te blijven en denken Alles komt goed!!
  Stefanie onlangs geplaatst…Een nieuwe bril voor JenniferMy Profile

 • Tamara
  21 september 2016

  Leuke tag! Ben hem mog niet eerder tegengekomen. Mijn belangrijkste levenslee? Hmm, ik denk dat dat is dat je gewoon moet volhouden want alles komt wel goed!
  Tamara onlangs geplaatst…Beste mensen die mij vroeger gepest hebben.. Waarom?My Profile

 • karlien
  21 september 2016

  Levensles: geniet, Neem rust, doe de dingen die je graag wilt doen.
  karlien onlangs geplaatst…Antwerpen met kinderenMy Profile

 • Romy
  21 september 2016

  Wat een leuke tag! Dat van de guilty pleasure tv-programma’s is heel herkenbaar! Ook te foute programma’s als “Ik heb het nog nooit gedaan” kan ik echt niet weerstaan 😉
  Romy onlangs geplaatst…Theeleuten: 4 soorten thee testenMy Profile

 • Charlotte
  21 september 2016

  Haha ik vind Barbie ook zo leuk om naar te kijken! En ook hier een echte Spice Girls fan hoor, inclusief plateauzolen!
  Charlotte onlangs geplaatst…New in: Laarsjes van Red-RagMy Profile

 • Monique
  21 september 2016

  Wat een leuke tag! Echt vragen waar je even over na moet denken. Mijn belangrijkste levensles is denk ik dat ik, sinds ik moeder ben, heb geleerd de kleine dingen in het leven meer te waarderen. Een hele waardevolle!
  Monique onlangs geplaatst…Nesteldrang tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Annemijn
  21 september 2016

  Wat een leuke vragen en antwoorden. Och, villa achterwerk! Dat keek ik als kind ook op zondagochtend
  Annemijn onlangs geplaatst…Personal update: aan het werk, liefde en blogverjaardagMy Profile

 • Leonie van Mil
  21 september 2016

  Ja leuke tag!! Ik had hem ook ingevuld. Leuk om jouw antwoorden te lezen
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…De meest gestelde sollicitatievragenMy Profile

 • Lifesabout
  21 september 2016

  Hahaha Buurman of Buurman? Pittige vragen 😉 Heel leuk om te lezen, hier ook iemand die koffie nodig heeft in de ochtend!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn visie op gezond en goed etenMy Profile

 • Sandra
  21 september 2016

  Wat onwijs leuk om te lezen. Vooral je levensles vind ik erg mooi! Ik denk dat ik deze tag ga overnemen 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…MEN’S OUTFITS – READY FOR AUTUMNMy Profile

 • Linda
  21 september 2016

  Dat is een leuke tag! Geen idee wie em verzon maar ik ga em zeker doen 🙂
  Linda onlangs geplaatst…OMG, kies gewoon wat!My Profile

 • Sophie
  21 september 2016

  Wat knap dat je zo van een drankje kan genieten! Haha ook fijn dat jij en je man nagenoeg op een lijn zitten betreft films. Ik en mijn vriend zitten wat dat betreft mijlenver uit elkaar. Maar goed, ik de tijd dat hij een film of serie kijkt kan ik wat blogjes schrijven 😉
  Sophie onlangs geplaatst…Kon ik het je maar laten zienMy Profile

 • Veer
  21 september 2016

  Heerlijke tag! Wat leuk om je te leren kennen!

  Mijn levensles heeft te maken met alles wat ik heb meegemaakt. Je kunt erop vertrouwen dat alles goed komt, want alles is tot nu toe zo verlopen. 🙂

 • felicia
  21 september 2016

  mijn levensles is dat je niet perfect hoeft te zijn met dingen
  wil ik mijn kinderen ook meegeven
  de perfecte wereld bestaat niet maar doe dingen met je hart
  en laat niemand je schuldig voelen over de manier waarop je de dingen aanpakt in je leven
  jou weg jou dromen jou pad jou keuzes.

 • felicia
  21 september 2016

  mijn levensles is dat je niet perfect hoeft te zijn met dingen
  wil ik mijn kinderen ook meegeven
  de perfecte wereld bestaat niet maar doe dingen met je hart
  en laat niemand je schuldig voelen over de manier waarop je de dingen aanpakt in je leven
  jou weg jou dromen jou pad jou keuzes.

 • Daniëlle
  21 september 2016

  Leuk om zo te lezen! Mijn levensles is toch wel dat je trots mag en moet zijn op wie je bent. Er is niemand die het recht heeft om jou niet jezelf te laten zijn!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Heerlijke momentjes JolandaMy Profile

 • rachel
  21 september 2016

  heel leuk om deze dingen te lezen van je meis 😀 ik heb niet echt een les alleen dat je je hart moet volgen en doen waar jij je goed bij voelt 😉
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog…loosMy Profile

 • Mama van Dijk
  21 september 2016

  ahh mooi en met een mooi slot. Geloven in jezelf. Maakt je een krachtig persoon!

  -x- Mama van Dijk
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Shoplog Primark Kinderkleding winter 2016/2017My Profile

 • Lifeaholic.nl
  21 september 2016

  Leuke tags met leuke antwoorden! 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Hema BijouxMy Profile

 • Jessica
  21 september 2016

  Leuke antwoorden. Die emoticon hahaha die komt bij mij ook vaak voor in gesprekken.
  Jessica onlangs geplaatst…Nog 10 weetjes about JessMy Profile

 • femketje
  21 september 2016

  super leuke tag is dit ;D
  femketje onlangs geplaatst…FotoFabriek.nl Foto Album – Het Boek Der Femketjes ;DMy Profile

 • Dees
  21 september 2016

  Wat een leuke tag en antwoorden!
  Mijn levensmotto/les is dat sommige dingen gaan zo als ze gaan en met een reden zo lopen (het lot). Hierdoor wordt je soms weer even nuchter in sommige situaties
  Dees onlangs geplaatst…Robinn 20 maanden update!My Profile

 • Angelina
  25 augustus 2017

  Ik zelf vind pretty little liars super leuk en orange is the new black! Misschien is : Jane the virgin een leuke serie? Ik heb hem laatst gekeken(de hele serie) en ik vind hem echt geweldig ik wil dat er meer seizoenen zijn?? maar ja dat gaat niet, ik kijk liever een serie dan een film want na een film moet je eerder gedag zeggen tegen de acteurs en bij een serie pas op het einde? , liefs, Angelina

 • Jordy
  25 april 2022

  Ik geloof dit:

  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.
  (Johannes 3:16 SV)

  Verduidelijking:

  God houdt van mensen. Maar wij mensen hebben een probleem: we doen verkeerde dingen. Mensen die verkeerde dingen doen behoren straf te krijgen, maar God wil de mensen niet straffen, Hij wil ze juist vergeven. Daarom stuurde Hij Zijn Zoon Jezus Christus naar de wereld. Jezus Christus betaalde voor de zonden van de mensen met Zijn leven, door de straf te ondergaan die wij allemaal verdient hebben op basis van onze zonden: de doodstraf. Hij stierf aan het kruis, werd begraven en op de derde dag werd Hij opgewekt uit de dood. 

  Als je je bekeert (je denken verandert, inziet dat je vanwege je zonden schuldig staat tegenover God; berouw hebt) en gelooft dat Jezus voor jouw zonden is gestorven, heb je eeuwig leven en ga je niet verloren.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.