De dag dat ik begon met bloggen

unadjustednonraw_thumb_227

Op 16 januari 2013 besloot ik dat ik zou gaan bloggen. Het is niet zo dat ik mezelf al jaren als een soort schrijfster zag, dat ik notitieboekjes vol schreef met verhalen, het was meer dat ik zoekende was naar een manier om mijn creativiteit en verhalen te delen. Ik begon als een soort blogger die column achtige stukjes deelde, achteraf vind ik ze mega slecht geschreven, maar ieder begin is moeilijk. Ik ben totaal niet technisch, wist niets van websites maken of coderingen af dus moest het mezelf allemaal aanleren. Toch vind ik het bijzonder dat die stap die ik inmiddels 4 jaar geleden gezet heb, iets is wat vandaag de dag nog steeds is wat ik het liefst doe.

unadjustednonraw_thumb_70c

Ik ben zo iemand die zodra ze begint te kletsen, haar mond niet meer houdt. Dat hoor ik ook regelmatig terug wanneer lezers of kijkers mij ontmoeten, dat ik ook in real life zo’n kletskous ben. Voor sommigen misschien irritant, maar het is gewoon wie en hoe ik ben. Ik was ook altijd de leerling die in de klas te vaak gecorrigeerd moest worden ivm. kletsen.

Ik vertel graag verhalen, deel mijn ervaringen in geuren en kleuren. Ik was geïnspireerd door schrijfsters zoals ‘Carrie Bradshaw‘ in Sex And the City maar ook speelde ik vroeger als klein meisje al ‘televisie programma’tje’ op mijn kamer en presenteerde ik hele televisieshows. Aan het begin van het bloggen vond ik video’s maken maar doodeng, als ik nu terugkijk vind ik het een hele logische stap, maar die stap maakte ik pas een aantal maanden later.

Waar de naam ‘Kellycaresse’ vandaan komt heb ik al vaker gedeeld. Ook mijn affiniteit met Carrie Bradshaw (die rol) als inspiratiebron ook. Maar het moment dat ik mijn toen nog oude Windows laptopje erbij pakte en de site pagina ging aanmaken weet ik nog goed. Ik was een dag vrij van mijn studie en ik had het ‘in mijn bol’ gehaald om te gaan bloggen. En als ik iets wil, dan ga ik ook 100% ergens voor, al moet ik midden in de nacht door. Dus dat deed ik ook, op 16 januari publiceerde ik al 5 ‘logjes’ zoals ik ze toen noemde. En sinds die dag is er bijna iedere dag een update geweest en een tijd ook meerdere updates per dag. Mijn laptopje was al zo oud en bleef steeds vasthangen tijdens het bloggen dat ik toen mijn eerste Macbook heb aangeschaft. Ik weet nog hoeveel ruzie ik had met die Macbook, ik snapte er maar niets van. Nu heb ik dat gevoel juist bij een Windows computer. Maar het is maar net wat je gewend bent en fijn vindt om te gebruiken. Om mij heen vertelde ik nog niet zo luid dat ik aan het bloggen was en ook deelde ik het nog niet op mijn privé Facebook. Maar even later wel, want ik had er zoveel plezier van dat ik er graag mee door wilde gaan, niets om te verzwijgen dus.

Toen ik begon met bloggen was ik nog niet zwanger en ook onze kinderwens lag toen nog niet op korte termijn in de planning. Ik blogde nog met name over allerlei dingen in het leven. Mijn studie, gezond leven en sporten, lekkere receptjes, zo nu en dan een outfit post, de visual diary’s op donderdag (dat was mijn photodiary), dingetjes die ik leuk vond op het gebied van mode en gadgets en dat soort onderwerpen. In februari dat jaar besloten wij toch al voor een kindje te gaan en in maart kwamen wij erachter dat we zwanger waren en dit maakte ik bekend op mijn blog in mei. Vanaf toen ging ik ook bloggen over mijn zwangerschap en na de geboorte van Lana werd de rubriek ‘Mommy Monday’ geboren en ging ik ook over het moederschap bloggen.


Dit was mijn eerste officiële Youtube filmpje, wat een verschil he hihi!

Van iemand die echt 0,0 verstand had van websites, coderingen, fotobewerking, videobewerking, Google Analytics, SEO etc. heb ik mezelf heel veel op dat gebied geleerd waardoor ik vrijwel alles voor de website zelf doe. Ik heb een boekhouder voor mijn administratie, de lay-out en vormgeving heeft By-Nouk gedaan, maar alles omtrent de content doe ik helemaal zelf. En daar ben ik stiekem heel trots op.

Bizar hoe ik zo ineens bedacht dat ik zou gaan bloggen, en dat het nu de allerleukste hobby en baan is geworden die ik me kon bedenken. Ik ben zo benieuwd naar jullie ervaringsverhalen. Ben jij ook gaan bloggen op een willekeurige dag? Of begon jij je bedrijf ook als een uit de hand gelopen hobby? Wat voor keuzes heb jij eens in je leven gemaakt waarvan je nooit had gedacht dat ze je zouden brengen tot waar je nu staat? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  18 januari 2017

  Wat leuk om dit te lezen Kelly! Ik ga eens duiken in je eerste Posts! Ben nu wel benieuwd! Ik weet niet meer hoe het begin bij mij precies was. Ik weet wel dat het augustus 2015 was, maar hoe die dag precies was, kan ik me niet meer voor de geest halen. Ik was als kind en tiener altijd bezig met het schrijven van verhalen. Toen nog op ren ouderwetse typemachine. Ik vond het jammer dat ik als volwassene met een druk leven niet meer aan toe kwam om te doen wat ik het allerliefste deed, namelijk schrijven. Dit in combinatie met dat ik gek ben op het bouwen van websites (wat ik voor mijn bedrijf doe) zorgde ervoor dat mijn blog werd geboren. Ik ben nog altijd enorm blij dat ik de stap heb gezet.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Kinderpartijtje: wat gaan we doen & uitnodigingenMy Profile

 • Nicole
  18 januari 2017

  Wat leuk om te lezen dit! Ik ben ook zomaar begonnen met bloggen, leek me wel leuk. Nu is het soms een.extra baan naast mijn vaste baan en gezin, maar het schrijven blijft leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Low budget tip! Babykleding en babyspullen van de LidlMy Profile

 • Angela
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen! Ik ben in 2016 ergens zomaar begonnen, ik wil mijn lezers inspireren over mijn drukke leven als “thuisblijfmoeder” van 2 kindjes 2jr en 2mnd en ondernemer van een marketing en webdesign bedrijf. Ik volg je al heel lang & jij bent eigenlijk mijn inspiratie geweest om te gaan bloggen, nog steeds lees ik iedere dag je blogs en kijk ik je vlogs! Zo ga ik nu je weekvlog kijken!
  Angela onlangs geplaatst…Review: i heart make-up van BoozyshopMy Profile

 • Lisette
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen!! Bij mij is het ook als grap/bevlieging begonnen maar het heeft me al zoveel leuks gebracht! En zi lang het leuk is… lekker mee doorgaan
  Lisette onlangs geplaatst…11 x grappige teksten op WhatsApp: Leve het woorrdenbeokMy Profile

 • Kelly
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen! Ik ben altijd gek geweest op websites maken, daarom dat ik er weer mee begonnen ben
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle- Primark wishlist januariMy Profile

 • Loes Johanna
  18 januari 2017

  Leuk! Ik heb al vaker op het punt gestaan een blog te beginnen, maar afgelopen oktober toch eindelijk de knoop doorgehakt. Ben ik heel blij mee!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Het leed dat het derde trimester heetMy Profile

 • Stefanie
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen! Ik lees jou blog al een hele tijd en door jou begon het bij mij ook te kriebelen om te gaan bloggen, ik wilde ook mijn verhalen delen met andere. Dus toen ben ik vorig jaar begonnen met mijn blog, iets wat ik erg spannend vond! Maar ben blij dat ik toch die stap heb gezet!
  Stefanie onlangs geplaatst…De ontdekfabriek in EindhovenMy Profile

 • Romy
  18 januari 2017

  Wat mooi om op deze manier terug te blikken op hoe het allemaal begon. Je mag echt heel trots zijn op hoe je als blogger bent gegroeid en zo ver bent gekomen! Zelf blog ik pas een paar maanden, maar ook ik voel me stiekem een beetje trots op wat ik de afgelopen maanden heb geleerd op het gebied van bloggen. Ik merk dat je er echt onwijs veel van leert om voor het web te schrijven en dat ik ook nog eens steeds enthousiaster word over wat ik doe.
  Romy onlangs geplaatst…Mijn favoriete verzorgingsproducten voor gezicht & lichaamMy Profile

 • lisette
  18 januari 2017

  Wat toevallig dat je dit nu schrijft! Ik ben echt net, maar dan ook echt deze week begonnen met bloggen. Ik heb ook zoveel ideeën in mn hoofd zitten die ik graag wil delen. Ik ben het me nu allemaal zelf aan het aanleren en uitzoeken hoe het werkt. Dat valt nog niet mee kan ik je zeggen! En daarom is het resultaat nog niet wat ik wil. Maar gaat vast komen. Je bent zeker een inspiratiebron voor mij!
  lisette onlangs geplaatst…ZwangerschapsfotoshootMy Profile

 • Sanne
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen! Ik heb het ook van dichtbij meegemaakt. Mijn vader z’n hobby was ook behoorlijk uit de hand gelopen en nu is hij al jaren trotse eigenaar van een klassieke Volvo garage. En ik trotse werknemer☺️
  Sanne onlangs geplaatst…Is het ouderwets dat wij het geslacht van onze baby niet willen weten?My Profile

 • Kelly Caresse
  18 januari 2017

  Ahh wat super leuk en lief om te horen❤️Dankjewel??

 • Marloes
  18 januari 2017

  Wat ontzettend leuk om te lezen! Ik ben vorig jaar begonnen met zo af en toe een blog schrijven en ik vind het ook heerlijk. Nu het wat rustiger is en ik weer lekker in m’n vel zit ga ik ook weer vaker wat schrijven. Video’s vind ik nog wel heel eng, misschien dat ik later genoeg moed heb om daar mee te beginnen, het lijkt me wel super leuk.
  Marloes onlangs geplaatst…Unboxing Goodie Goodness box; stationary liefdeMy Profile

 • Nicole
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen hoe je met bloggen begon! Ik schreef vroeger al verhalen en gedichten en begon op m’n 18e een blog weet niet eens meer hoe t kwam. En dat was echt geen blog zoals nu haha…
  Nicole onlangs geplaatst…Action shop tips!My Profile

 • Saskia
  18 januari 2017

  Heel leuk om te lezen. Ik ben ooit begonnen als hobby maar het heeft mij veel meer gebracht dan ik had kunnen hopen of bedenken 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Boodschappen Shoplog (weekboodschappen)My Profile

 • Manouk
  18 januari 2017

  Wat leuk om zo terug te zien en echt heel erg knap van je dat je blog zo is gegroeid. Ik had 10 jaar terug nooit verwacht dat ik 8 jaar later moeder zou zijn en überhaupt zou samenwonen. Ik had op mijn 15e meer als toekomstbeeld om een goede baan te hebben waarmee ik veel verdien. Nu ben ik totaal niet meer materialistisch ingesteld (oke, een paar miljoen winnen in de loterij zou ik niet erg vinden haha). Maar dit is wel het leven dat voor mij echt voorbestemd was, ook al had ik het zelf niet verwacht.

 • Lara
  18 januari 2017

  Ahhhh ik weet dat nog, dat eerste filmpje haha! Weet nog dat ik vooral naar je accent zat te luisteren omdat ik dat toen voor het eerst van je hoorde, als je een blog leest weet je natuurlijk niet hoe iemand praat haha. Superleuk die herinneringen 🙂

 • Lara
  18 januari 2017

  Staat je echt leuk trouwens, dat korte haar in het eerste filmpje!

 • Lilian
  18 januari 2017

  Wat leuk om te lezen. Ik volg je al vanaf het begin en ik vind het vooral grappig om te zien hoe je ben uitgegroeid tot z’n succesvolle vrouw! Je mag zeker trots zijn.
  Lilian onlangs geplaatst…Happy birthday to me!My Profile

 • Juliette
  18 januari 2017

  Zo leuk om dit te lezen! Vooral ook om je eerste filmpje te zien. Echt een verschil ? positief bedoeld natuurlijk! Ik ben ook van de een op andere dag begonnen ? Mijn verhaal delen over het laat achter je zwangerschap komen en als alleenstaande mama het avontuur aangaan was mijn en is mijn drijfveer.
  Juliette onlangs geplaatst…Weekvlog 8My Profile

 • Lifesabout
  18 januari 2017

  Ja geweldig om terug te zien, ik volg je al vanaf het begin en dus vanaf je babyface. Ik vond je toen al heel gedreven en professioneel over komen. Bij mij is bloggen ook datgene wat ik nooit van mijzelf had verwacht, maar wat zo ontzettend leuk is.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn aanpak: negeren, straffen en belonen.My Profile

 • Sabrina
  18 januari 2017

  ik ben ook uit het niets gestart, dacht het te doen ter promo van mijn webshop maar snel werd mijn bloggen leuker dan de webshop. Ik kan het niet meer missen!
  Sabrina onlangs geplaatst…Dumbo collectie by DisneyMy Profile

 • Essma
  18 januari 2017

  Wat een superleuk verhaal! Ik ben heel nieuw op dit gebied, want ben vorig jaar begonnen. Mijn ‘drang’ begon omdat ik ook wilde schrijven over ‘mijn leven’ en ik vind het een hele leuke ‘uitlaatklep’! ?
  Essma onlangs geplaatst…Hoe je van je keelpijn afkomtMy Profile

 • Sylvia
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen. Ik wilde ook graag mijn creativiteit kwijt. Ook omdat ik zelf niet kan werken leek het mij leuk om een blog te beginnen.(Mijn vriend werkt in het buitenland en mijn doctertje en ik reizen op en neer van Nederland naar Lanzarote). Ik lees je blogs met veel plezier dus hoop dat je nog heel lang doorgaat?
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Marije
  18 januari 2017

  Ik ben ook maar gewoon begonnen met bloggen. Gewoon, omdat ik het leuk vind om te schrijven. Het is voor mij de beste keuze ooit geweest, want ik vind het na al die jaren nog steeds hartstikke leuk.
  Marije onlangs geplaatst…De Kids Brand Tag – Welke producten gebruiken wij voor de baby?My Profile

 • Dionne
  18 januari 2017

  Super leuk om te zien! Ik wil het liefste ook videos maken en ik heb het ook een tijdje gedaan, maar ik ben gestopt omdat ik mijn Limburgse accent een beetje gek vind en ik heb vaak het gevoel dat mijn leven best saai is. Ik werk fulltime en dit 50 uur per week op kantoor. Maar video’s zijn wel tof. Dus wie weet
  Dionne onlangs geplaatst…Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meerMy Profile

 • Kimmetjekims
  18 januari 2017

  Wat leuk om dit te lezen, je persoonlijke stukjes tekst zijn toch altijd het leukst om te lezen! Je bent echt een topper dat je het zo ver hebt geschopt met bloggen. Ongeveer een dik jaar terug wilde ik weten hoe ik een website bouwde, dus ging ik daar een beetje mee aan de slag. Voordat ik het wist stond de website, maar wist ik eigenlijk niet goed wat ik er mee moest. Toen dacht ik; waarom begin ik geen blog!? Zo ben ik begonnen, en nog steeds geen spijt van!
  Kimmetjekims onlangs geplaatst…Mijn favoriete bodymists van dit momentMy Profile

 • Mamaissues
  18 januari 2017

  Leuk Kelly!! Iedereen moet ergens beginnen 🙂
  Dat jouw blog zo groot is geworden is wel super speciaal
  Op naar nog heel veel mooie jaren
  Mamaissues onlangs geplaatst…10 inspirerende quotesMy Profile

 • Malou
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen hoe dat gegaan is!
  Malou onlangs geplaatst…Opscheppen over je kind?My Profile

 • Villa Blabla
  18 januari 2017

  Je hebt al een heel mooi parcour afgelegd, daar mag je super fier op zijn! Ikzelf ben heel recent (opnieuw) beginnen te bloggen. Ik miste het bloggen heel erg, het is en blijft een super leuke hobby voor mij.
  Villa Blabla onlangs geplaatst…DIY: de babbelkousMy Profile

 • Sara
  18 januari 2017

  Wat ontzettend leuk en inspirerend om te lezen. Ik heb lange tijd geblogd, maar ik heb mijn blog nooit echt goed van de grond gekregen. Misschien moet ik er toch nog maar eens eens vol voor gaan. =)

 • Shirley
  18 januari 2017

  Ik volg je sinds de eerste zwangerschap (duh 😉 ) en je bent echt heel erg gegroeid, mooi om te zien!
  Shirley onlangs geplaatst…Zwanger! #27My Profile

 • Ik
  18 januari 2017

  Proficiat Kelly! Wauw vier jaar alweer… Dat wil zeggen dat ik je ook al een hele tijd volg. Wanneer weet ik niet precies maar je was zwanger van Lana. Hopelijk kun je nog een aantal mooie jaren tegemoet gaan!

  Super win actie heb je trouwens met je 4 jarig bestaan. Wie weet win ik hem wel voor ons dochtertje wat na jaren MMM over 2-3 wkn geboren gaat worden en kan zij er niet zoveel plezier aan hebben als Aimy

 • Heleen
  18 januari 2017

  Gefeliciteerd! Super leuk, je mag met recht trots zijn op jezelf! Je doet het ook echt hartstikke leuk en ik volg je met heel veel plezier! Ik zelf ben mijn blog 3 jaar geleden begonnen. Ik ben toen verhuisd van Rotterdam naar Waalwijk en op deze manier kon ik mijn familie op de hoogte houden van alles. Inmiddels zijn de meeste (persoonlijke) dingen verwijderd en ben ik gewoon lekker aan het bloggen over de dingen die ik zelf leuk vind en niet specifiek meer voor familie. Al moet ik heel eerlijk zijn… het gaat voornamelijk over m’n zwangerschap haha.
  Heleen onlangs geplaatst…Wat moet je allemaal regelen bij een zwangerschap?My Profile

 • Vanessa
  18 januari 2017

  Leuk om te lezen! Ik volg je blog sinds je eerste zwangerschap en het is mooi om te zien hoe je bent gegroeid 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips om een winterdip te voorkomenMy Profile

 • rachel
  18 januari 2017

  leuk om te lezen meis!! ik volgde al voordat je ging bloggen kan je nagaan hihi. toen ik je leerde kennen noemde ik je poppengezichtje weet je dat nog hahah en nu ben je een heerlijke mooie vrouw met een mooi gezinnetje <3
  rachel onlangs geplaatst…Zuivel….no goMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  18 januari 2017

  Leuk artikel en ook super mooi om te zien hoe je gegroeid bent in het vloggen! Ik blog ook pas sinds september maar hoop toch ook stiekem dat ik uiteindelijk ook kan zeggen dat het een ‘uit de hand gelopen’ hobby is ? Welke camera gebruik jij om te vloggen?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete series!My Profile

 • Kelly
  18 januari 2017

  Ah leuk om terug te lezen! Dik een jaar geleden ben ik ook begonnen, ik wilde het al eerder, maar toen echt de knoop doorgehakt! Super leuk vind ik ‘t! Alleen vloggen doe ik nog niet, misschien komt dat nog! Maar ga vooral zo door!
  Kelly onlangs geplaatst…GLAMGLOW thirstymud hydrating treatmentMy Profile

 • Susanne
  18 januari 2017

  Super leuk stukje! Leuk om te lezen hoe je begonnen bent… ik droom er soms ook van om te bloggen over mijn leven, kindjes en het moederschap, maar aan de andere kant lijkt het me doodeng om zo een inkijk te geven in mijn leven.
  Terwijl ik met jullie hele gezin meeleef en altijd weer met enthousiasme je blogs lees en vlogs bekijk!
  Kortom..ik volg je met veel plezier en zou stiekem dromen dat ik ook zo in het diepe zou durven te springen!

 • Karin
  18 januari 2017

  Wauw, wat jij bereikt hebt, daar mag je echt supertrots op zijn! Je bent een voorbeeld voor velen, ook voor mij. Ik ben pas in september begonnen met bloggen. Ik liep al een hele tijd met dit idee in mijn hoofd maar durfde niet. Op 3 september (de dag voordat ik 28 werd) heb ik toch maar een wordpress site aangemaakt.
  Vroeger maakte ik thuis ‘werkstukken’: allerlei verhaaltjes, toen vooral over dieren, in mijn vrije tijd. Ook las ik heel graag. Heb altijd iets met taal en schrijven gehad, maar het kwartje viel nooit. Nu geniet ik ervan om mijn verhalen online te zetten en leuke reacties te krijgen 🙂
  Karin onlangs geplaatst…Moeders voor MoedersMy Profile

 • Laura
  18 januari 2017

  Ik ben begonnen met bloggen vanwege mijn zoontje. Dat is op 1 februari 3 jaar geleden. Het ging destijds niet heel goed met hem en ik besloot op mijn website updates over hem te plaatsen over de onderzoeken en ziekenhuis controles. Dat deed ik omdat veel familieleden verder weg woonden en ik geen zin had om veel mensen te bellen na een intensieve dag in het ziekenhuis. Nu hoefde ik maar een linkje te sturen. Later bleek dat veel vreemde mensen me gingen volgen en na de operatie van mijn zoon in augustus dat jaar besloot ik gewoon dagelijks te gaan bloggen en ook over andere onderwerpen. En nog steeds heb ik er veel plezier in. 🙂
  Laura onlangs geplaatst…Borstvoeding donerenMy Profile

 • Daisy Dingen
  19 januari 2017

  Wat leuk dat je meteen zo enthousiast bent begonnen met bloggen! Ik ben vaak ook wel zo dat wanneer ik iets in mijn hoofd heb het direct moet haha. Ik ben zelf begonnen met Daisy Dingen nadat mijn dochter mijn haar had geknipt :-O Ik had al wel eerder blogjes gehad op de gratis platforms enzo, maar wilde nu echt mijn eigen domein…. Dat ze mijn haar afknipte was natuurlijk op dat moment niet leuk, maar het is wel echt zo’n “verhaal voor later”. Leuk ook je eerste filmpje te zien! Ik bleef gelijk plakken en heb meer van je oudere filmpjes zitten kijken 🙂

 • De M van Mama - Jessica
  19 januari 2017

  Wat leuk om te lezen! Ik lees je blog al jaren en je bent een leuke inspiratie!
  Ik blogde vroeger al een paar keer, maar dat nam ik nooit zo serieus. Ook schreef ik vaak voor de schoolkrant en een lokaal jongerenmagazine. Schrijven vind ik heel leuk en ik kan er lekker mijn creativiteit in kwijt.Nu ben ik serieuzer bezig met bloggen en schrijf ik onder andere over de opleiding die ik heb gedaan en ben begonnen terwijl mijn dochtertje vier maanden oud was en over hoe het écht is om een maagverkleinende operatie te krijgen omdat daar zoveel taboe op rust en onwetendheid over is. Ook heb ik onlangs mijn eerste vlog gemaakt. Leuk om te zien hoe anders je eerste vlog is met nu, maar je bent wel nog steeds gewoon jezelf. Dat vind ik echt goed.
  Echt mooi wat jij hebt bereikt met je blog! Je doet het super!

 • Jessica
  19 januari 2017

  Gefeliciteerd nog. En wat mag je trots zijn op jezelf, kijk eens hoeveel jij jezelf hebt aangeleerd. wauw!
  Jessica onlangs geplaatst…5 jaar samen met VincentMy Profile

 • Daniëlle
  19 januari 2017

  Wat ongelooflijk leuk om te lezen en te zien! Ik kan mij voorstellen dat je enorm trots bent op wat je allemaal bereikt hebt!
  Daniëlle onlangs geplaatst…In de spotlight: Flying FoodieMy Profile

 • Monique
  19 januari 2017

  Heel leuk om te lezen allemaal. Zelf kreeg ik deze week ook ineens een hersenscheet en dacht; hej, laat ik eens gaan bloggen. Wie weet wordt het wat. Dus sinds een paar dagen een website met pas een paar verhaaltjes, maar ieder begin is er een denk ik zo. Ik roep al heel erg lang dat ik kinderverhalen wil schrijven, maar weet niet hoe te beginnen, dus dat komt nog niet zo van de grond. Ook loop ik al een paar weken met het idee om de verloop van mijn zwangerschap en mijn bevalling op papier te zetten voor mijn dochtertje van 8 weken oud en zo begon ik dus van de week te schrijven. Ik merkte al meteen dat ik er niet veel moeite mee heb om een heel verhaal te schrijven.
  Jouw naam hoorde ik al vaker, zeker ook omdat we allebei in hetzelfde dorp wonen, maar ik ben nog helemaal niet bekend in het ‘blogwereldje’, dus heb je site opgezocht en al wat dingen gelezen. Erg leuk allemaal en volg je bij deze dus ook :). Ik zou zeggen, ga zo door want van wat ik zo heb gezien en gehoord doe je het erg goed. Ik ga ook gewoon rustig aan verder en hopelijk krijg ik ooit op een dag net zoveel bezoekers op mijn site als jij op de jouwe, zodat ik ook over 4 jaar een stukje kan schrijven over ‘mijn eerste blog’ 😉
  Groetjes, Monique

 • Dewi
  19 januari 2017

  Wat leuk om te lezen hoe het allemaal begonnen is. Super om te zien hoe ver je bent gekomen met je blog, denk dat je een voorbeeld voor vele bent. Ik blog nu bijna een jaartje, heb nog een lange weg tegaan hahaha;)
  Dewi onlangs geplaatst…wat vermeld je op een uitnodiging van een kinderfeestjeMy Profile

 • Lisa
  21 januari 2017

  Super leuk om te lezen Kelly! Dankzij jou begin ik dit weekend voor het eerst met bloggen. Na jou stiekem al jaren te volgen, plaats ik nu dan ook maar eens een reactie!

  En gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog natuurlijk! Je hebt echt iets opgebouwd om trots op te zijn! Ik hoop nog veel van je te mogen lezen 🙂

 • Marielle
  29 mei 2017

  Wat ontzettend leuk om dit te lezen! Zelf ben ik nu een paar maandjes begonnen en dat was bijna net zo als bij jou. Ook die ijverigheid herken ik heel erg…
  Hoe alles werkt is voor mij ook de vraag, zoals je al zegt, door te doen wordt je er steeds wijzer in!
  Je bent zeker een inspiratie bron en met deze blog laat je ook mooi zien dat alles moet groeien.. Geef je ook cursussen??

 • Marielle
  29 mei 2017

  Wat ontzettend leuk om dit te lezen! Zelf ben ik nu een paar maandjes begonnen en dat was bijna net zo als bij jou. Ook die ijverigheid herken ik heel erg…
  Hoe alles werkt is voor mij ook de vraag, zoals je al zegt, door te doen wordt je er steeds wijzer in!
  Je bent zeker een inspiratie bron en met deze blog laat je ook mooi zien dat alles moet groeien.. Geef je ook cursussen??
  Blijf in ieder geval zo doorgaan! ?
  Marielle onlangs geplaatst…Hart 4 her!My Profile

 • Femke
  21 augustus 2018

  Wat leuk om je blogs terug te lezen. Wat mag je trots zijn op jezelf! Ik volg je al een tijdje op instagram en ben zelf ook echt net begonnen met bloggen via wordpress. Totaal onervaren en just voor fun omdat ik graag schrijf en verhalen graag deel! Ondertussen geniet ik van jouw verhalen en filmpjes!! Ga zo door.
  Liefs, femke

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.