KC Photodiary: Today is Patrick’s day ;)

kcpgotoHet is vandaag donderdag dus ik deel weer de foto’s van afgelopen week met jullie. Vandaag is een dag waar ik flink naar uitgekeken heb, want we gaan vandaag onze kitten ophalen! Dat heeft weinig met deze photodiary te maken, maar ik kijk er heel erg naar uit. Benieuwd wat ik afgelopen week zoal deed? En hoe ons katertje gaat heten? Bekijk dan zeker deze photodiary.

Hoi! Dit is Patrick, vandaag (als deze photodiary online komt) word ik opgehaald! De naam is helemaal geen standaard kattennaam, maar wij vinden het leuk en origineel haha! Wat vinden jullie ervan? (Yannick mocht de naam bedenken en ik vond het ook een hele toffe naam).

Vorige week donderdag ging ik met een vriendin en onze dochters een dagje naar Burgers Zoo. De plog daarvan kun je hier bekijken, dus ik zal verder geen foto’s daarvan in deze diary delen. Het was een heerlijke dag.

Vrijdagmiddag paste een vriendin op Lana omdat ik een workshop gaf voor Beautydream. Ik kreeg deze foto van Lana doorgestuurd en vind ‘m zo schattig. Ze zit zo lief en geconcentreerd te spelen.

Workshop tijd! En dit tafelkleed vond ik zo leuk.

Zaterdagochtend begon heel relaxt met de film Frozen op tv (via Netflix)

Daarna hadden we een afspraak met trouwfotograaf Paul Jespers die ons de foto’s van de bruiloft kwam brengen.

Een greep uit de collectie: Met vriendinnetje en getuige Thirza <3

Als vervroegd vaderdagcadeau nam ik Yannick (en Lana) mee uit eten. Volgend weekend is het er vast heel druk en bovendien hebben we dan een kitten die ik nog niet teveel alleen wil laten, dus afgelopen zaterdag kwam perfect uit voor ons.

Het restaurant was helemaal kidsproof met een kinderbuffet erbij in de vorm van een trein (en een trek-je-snack-apparaat haha).

Mmm, variatie van het buffet, lekker! (ik ben van de rare eetcombinaties haha)

Dit toetje zegt genoeg! Lekker <3

Deze foto van Patrick kregen we doorgestuurd <3, ben nu al verliefd op m’n nieuwe kindje 😉

Zondag hielden we een lazy sunday.

Pretty Little Liars, chillbroek en Lana die ondertussen aan het spelen is, af en toe mee kijkt en rondloopt.

Zoektocht naar de perfecte lekvrije drinkbeker is geslaagd, deze is ideaal! Een vriendinnetje nam deze voor me mee. Hij lekt niet en Lana kan er goed uit drinken.

Zondag nam ik een Action shoplog op met spulletjes die we kochten voor onze katje.

Ik maakte een verse broccolisoep en ik vind dit recept zo lekker! (met heel veel knoflook, mmm!)

Maandag had ik een beetje een offday. Lana was in de ochtend bij mijn tante zodat ik wat uurtjes kon werken, in de middag heb ik wat gepoetst in huis en ik plofde daarna op de bank met Orange is the new black. Deze nieuwe broek is van Action en ik vind ‘m echt heerlijk zitten.

Dinsdag ging ik met Kimberly (van Kimbahli.com) op pad naar Amersfoort voor opnames van een project voor Vt Wonen, zo leuk, hele gezellige dag gehad!

Achter de schermen, ik zal er binnenkort meer over delen en ik heb ook gevlogd dus die vlog gaat binnenkort online komen.

Lunch met een panini Caprese, lekker.

Ondertussen paste vriendin Thirza op Lana met haar hondje Winston. Lana en Winston zijn dol op elkaar. Zo leuk om te zien!

Aankomende zondag sta ik op de rommelmarkt in Waalwijk en daar zal ik een heleboel items uit mijn kledingkast en accessoires verkopen voor hele kleine prijsjes. Ik was dinsdagmiddag bezig om alles uit te zoeken. (ook zal ik er wat te kleine kleding van Lana verkopen en wat lifestyle artikelen).

Mocht je in de buurt zijn en je wilt komen kijken bij de rommelmarkt dan vind je hierboven alle informatie. #shopmycloset. Ik heb er echt super veel zin in! Wie weet zie ik je zondag.

Gisterenochtend gingen we ons wekelijkse fietstochtje weer maken en dit keer gingen we ook langs de zuivelboerderij om bij de koeien te kijken. Lana vond het erg interessant!

In de middag lunchte ik met een vriendinnetje bij Bakker Bart.

En mijn bestelling van Ydence kwam binnen, zo dol op deze items!

Dit was de Kc Photodiary van deze week. Zondag deel ik met jullie de vlog van het ophalen van ons katertje Patrick. Ik ben benieuwd hoe jullie week geweest is. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “KC Photodiary: Today is Patrick’s day ;)”

 1. Wat een leuke foto van Lana met dat staartje in, staat haar super!
  En jullie katje.. Ahww, zo schattig!

 2. Leuk foto overzicht weer!
  Weet je het merk van die anti lek beker? Hij ziet er super uit en ik denk dat het ook wel iets voor ons is.

  Veel plezier met Patrick vanaf vandaag!
  Joyce onlangs geplaatst…Nieuwe layoutMy Profile

 3. Wat een leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar Patrick. Super leuke naam voor een katje!
  Welk restaurant zijn jullie geweest? Het ziet er echt leuk uit
  Anouk onlangs geplaatst…Long time no seeMy Profile

 4. Haha, Patrick is inderdaaf geen veel voorkomende kattennaam, maar ik vind het wel grappog! Een vriendin haar kat heet Herman dat vind ik ook altijd zo grappig als ze erover praat, alsof ze over een man bezig is 😀 Ben al benieuwd naar de vlog waarin jullie hem gaan ophalen! Superleuk dag je spullen gaat verkopen trouwens, ik zou die dvds van Gooische Vrouwen wel willen, maar het is helaas wat ver om daarvoor naar Nederland te komen 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mega Shoplog: Kruidvat, Action, Ikea,…My Profile

 5. Haha, Patrick is echt een leuke naam! En ik vind dat ook altijd lekker met een buffet: allemaal verschillende dingen door elkaar eten. Gewoon omdat het kan 😉
  Suzanne onlangs geplaatst…OOTD: feestjurk WEMy Profile

 6. Die beker lijkt mij ook ideaal! Van welk merk is die? Vanaf hoeveel maandjes zouden ze die kunnen gebruiken?

 7. Ik heb nog nooit van het merk Ydence gehoord. Ziet er leuk uit! Wil zelf ook al tijden al mn ongedragen kleding verkopen maar het komt er steeds niet van, toch maar eens doen! Veel plezier van jullie kleine katje!

 8. Haha leuk! De kat van mn zus heet ook Patrick! (Stiekem is dat een vrouwtje haha).

 9. De poes van mn zus (wat klinkt dat toch leuk) heet ook Patrick! Die woont dichtbij jou :p

 10. Kelly ik vind jou echt zo leuk! Hoe je alles combineert als moeder zijnde. Ik ben op jouw website gekomen dankzij beautygloss. Ik kan zeggen dat ik sindsdien een trouwe fan van je ben! Mij maak je altijd blij met je artikelen en je vlogs en video’s:). Bedankt daarvoor!

 11. Hé dat is bij etenstijd 😉 Super leuk daar hè voor de kindjes..
  En wat een schatje is Patrick, geweldig die naam!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.