1

We zijn weer even terug van vakantie dus het ‘normale’ leventje is weer begonnen. Ik ben weer aan het werk gegaan, we hadden allerlei leuke dingetjes op de planning staan, zo bezochten we de nieuwe attractie in de Efteling en gaf ik een workshop vloggen, maar ik moest ook wat rustiger aan doen. Deze photodiary is nog een rommeltje van alles en nog wat (foto’s verzamelend in een kleine 2 weekjes), volgende week heb ik een gestructureerde diary voor jullie haha. Kijk je mee in mijn chaotische leuke weekje?

IMG_0208

Tijdens onze vakantie is de bouw van ons huis ook enorm opgeschoten. De benedenverdieping en bovenverdieping staan (althans, de muren) dus daar deelde ik deze Insta story over. Ik fantaseerde en tekende er het dak alvast op haha. Nog een aantal maandjes geduld en ons huis is helemaal af. Zo leuk en spannend! Hier deel ik later nog meer updates over.

IMG_0078

IMG_0079

Van Uitgeverij Lemniscaat (bekend van de bekende boekenserie ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ met Hazeltje in de hoofdrol) kregen wij een heel leuk pakketje. Een doe-pakket met hun nieuwe stickerboek met allemaal leuke opdrachtjes erin, het kleurboek met hun mooie illustraties om in te kleuren een een baby’s eerste jaar dagboek. Super leuk en lief! Lana is dol op deze boekenserie en we lezen er elke avond wel uit voor, dat ze ook hier gelijk mee aan de slag wilde. Heel leuk en leerzaam voor kinderen.

IMG_0044

Op mijn vrije dag ging ik gezellig met de meisjes even het dorp in voor wat boodschapjes en tussendoor aten we lekker een broodje bij Bakker Bart, altijd lekker en gezellig.

IMG_0047IMG_0049

Lana zou Lana niet zijn, als ze eenmaal thuis aangekomen gelijk weer verkleed wilde gaan als Prinsesje haha. Ik scoorde bij Kruidvat voor €5,00 dit super leuke Prinsessia jurkje en kocht daar ook de vleugeltjes bij. Lana is door het dolle heen, ze is helemaal fan van Prinsessia.

IMG_0053

Mijn ouders waren teruggekomen van hun vakantie en daar mochten we lekker Chinees mee eten, altijd goed en lekker.

DSC00864

Beetje gekke foto dit, maar die avond moest ik helaas even op extra controle komen in het ziekenhuis. Hier lazen jullie dinsdag een personal update met zwangerschapsupdate over. Ik moet wat stapjes terugdoen, een uitdaging voor mij.
DSC01098

Mijn nieuwe iPhone 7 plus is binnengekomen! Zo blij mee en wat is hij mooi in roze he!

IMG_0040

Je kunt er hele mooie foto’s mee maken (ik ben nog aan het oefenen). Zo maakte ik deze foto van mijn nieuwe favo snack: Maiswafels van de AH met tomatenspread van Zonnatura, zo lekker. En check de foto, zo’n mooie focus op de voorgrond, en blurry achtergrond. Ik ben lekker gaan experimenteren met mijn nieuwe iPhone.

IMG_0011

De lasagne die ik in de avond had klaargemaakt, zag er ook wel heel fotogeniek uit zo toch 😉

IMG_0006

Deze foto slaat helemaal nergens op, maar ik was de iPhone camera aan het proberen.

IMG_0113

Vorige week had ik iets heel gaafs op de planning staan. Ik was door het GGD gevraagd om twee workshops vloggen te geven. Vanwege mijn achtergrond als SPH-er en mijn ervaringen als vlogger. Onderwerpen als: Hoe maak je een vlog, hoe let je op privacy, hoe ga je om met social media, hoe vergroot je je publiek, hoe breng je een boodschap over aan je kijkers, en meer kwamen aan bod. Enorm gaaf om te doen!

IMG_0111

En we mochten aanschuiven bij het buffet daarna. Met we bedoel ik mijn vader en ik. Mijn vader was mee als personal assistent (PA haha), chauffeur en steun en toeverlaat. Enorm dankbaar dat hij en mijn moeder (die op de kindjes paste) altijd zo voor me klaarstaan. Geen woorden kunnen mijn dankbaarheid daarover uiten.

IMG_0160

We gingen vrijdag met ons gezin op uitnodiging naar de persopening van de nieuwe Efteling attractie Symbolica. Mijn broer (Bas), was ook gezellig mee en aangezien wij Donders heten, krijgen we altijd de vraag of Roy Donders familie is. Dat is hij ergens wel, maar niet direct. We kwamen Roy Donders tegen en wilden natuurlijk met hem op de foto. Zo leuk! In de nieuwste vlog kon je hier beelden van zien.

IMG_0195

We mochten aanschuiven voor een pers brunch met etiquette les, super chic en leuk.

IMG_0142

Pardoes schoof ook even aan natuurlijk.

IMG_0165

IMG_0204

Daarna mochten we Symbolica in. Een familie attractie voor jong en oud door het rijk der fantasieën. Echt een aanrader, leuk voor de kleinste en grotere kinderen. Interactief doordat kinderen zelf door middel van allerlei knoppen op een soort iPad keuzes kunnen maken in de route, en in iedere hoek van de attractie is een verrassing te vinden. Echt een aanrader dus als je nog van plan bent om een bezoekje Efteling te wagen. Wij zijn abonnee houder dus wij zullen nog regelmatig een kijkje gaan nemen.

IMG_0203

Makkelijk maar lekkere maaltijd: Zelfgemaakte broccolisoep, kipdrumsticks en aardappelblokjes uit de Airfryer. mmm!

IMG_0205

En deze Snickers icecream deelden we als toetje, zo lekker!

IMG_0213Van Kroon op het Werk kreeg ik weer de heerlijke foodybox. Een box met allemaal nieuwe producten op food gebied. Zo kregen we de Smash it potatoes van Cela Vita, een lekkere Innocent smoothie, Stegeman worst voor bij de ‘borrel’, Tante Fanny quiche en taartdeeg (ideaal, want kant en klaar), Santa Maria BBQ saus, pasta en een buitenlands biertje.

IMG_0230

Ik maakte me klaar voor een me-time avondje met een vriendin! Mijn buik groeit momenteel trouwens echt enorm hard. Het is duidelijk dat het derde trimester in aankomst is.

IMG_0239

Die avond ging ik uit eten met een vriendin: Sushi! Even zonder onze kindjes bijkletsen, lekker eten en genieten. Dat mag ik vaker voor mezelf inplannen vind ik 😉

IMG_0245

Ik ging zondag met een vriendin en de kindjes naar Ikea toe. Achteraf heel stom, zelfs dit was me lichamelijk al te veel. Ik kwam enorm vermoeid en met allerlei pijnklachten thuis. Een beetje dom dus van mezelf, daar leer je dan wel weer van. Enfin, deze geweldig leuke bijzettafeltjes vond ik daar en deze foto stuurde ik naar Yannick toe als inspiratie voor ons nieuwe huis.

IMG_0248

Hoe leuk zijn deze lampen met rosegouden binnenkant!

IMG_0247

Bij een bezoekje Ikea hoort ook Ikea food! Ik at een soort gebakken zalmfilet in een salade, Aimy een broodje pindakaas en Lana het kindermenu met Zweede balletjes, friet en appelmoes.

IMG_0255

Mijn maandag begon met mijn favoriete ontbijtje: Magere kwark met banaan, aardbeien en pindakaas. Lekker!

IMG_0257

Aimy vond haar kinderstoel overbodig worden en zodra ze de kans krijgt klimt ze op de tafel, een kleine doerak is het. Wel een hele schattige 😉

IMG_0259

Daarna was het tijd voor mijn controle afspraken in het ziekenhuis. De internist, diabetesverpleegkundige en gynaecoloog. Alles was gelukkig helemaal in orde met mij en de baby. De diabetes wordt al wel een stuk zwaarder maar dat is bekend voor het derde trimester. De baby groeit nog mooi op schema (nog niet te groot, wat bij Diabetes een risico is) en ze weegt nu iets meer als een kilo. Mooie mijlpaal!

IMG_0266

Mijn favo lunch momenteel: Volkoren boterhammen met kaas, tomaat, komkommer, sla en slasaus. Lekker een Hollandse sandwich dus, heerlijk!

IMG_0290

Daarna heb ik mezelf verwend op een zwangerschapsmassage. Ik kwam er helemaal zen van thuis, de volgende over een paar weekjes heb ik er ook maar gelijk bij geboekt 😉

IMG_0269

Jeugdsentiment: Bij Ikea scoorde ik strijkkralen en plakjes, hoe leuk! Dus Lana en ik vermaakten ons wel. Dit deed ik vroeger dus zoveel, echt leuk.

IMG_0286

En ik was natuurlijk ook weer lekker aan het werk, maar dan op rustiger tempo. De passionplanner bevalt me enorm goed om alles goed te plannen. Lijkt het jullie leuk als ik hier nog een artikel/video over maak?

Dit was de KC Photodiary voor deze week, lekker veel foto’s dit keer. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “KC Photodiary: Terug van vakantie, Ikea, workshop vloggen en meer.”

 1. Wat een bomvolle diary :-). Jaaaa, strijkkralen die waren bij ons thuis ook ontzettend populair hoor! Mijn moeder heeft heel wat kraaltjes gestreken.
  Femke onlangs geplaatst…Chit Chat #12My Profile

 2. Oh wat grappig. Ik had helemaal niet stil gestaan bij dat van je achternaam. Die lampen met rose heb je toch ook in mint? Tenminste dat is wat ik mij herinneren kan. Vind ze overigens wel heel stoer. Nu ik die prinsessen dingen zo zie, begin ik mij af te vragen of ik met jongste weer die fase in ga op den duur. De tijd zal het leren. Hier vooral druk met werken, laatste weekjes voor de vakantie. Verder geen nieuw huis, maar wel bezig met nieuwe kinderkamers.
  Josan onlangs geplaatst…En toen regelde ik in mijn kraamweek de uitvaartverzekering voor mijn babyMy Profile

 3. Leuke week! Op het ziekenhuis na natuurlijk, maar gelukkig mocht je snel weer naar huis. Ik heb er toen ik 30 weken was 4 dagen gelegen met onverklaarbaar bloedverlies, ook het JBZ trouwens. Inmiddels toch ruim 37 weken gelukkig. Nu ‘mag’ het.
  Spannend jullie droomhuis! Geniet ook zeker van de voorpret en leuk om hierover ook eens wat terug te zien. Die van ons werd zo’n twee jaar geleden opgeleverd en wat zijn we nog steeds iedere dag blij om hier te wonen. Het is zo leuk om alles uit te zoeken, maar ook wel spannend vond ik. Er moet al met al toch best een hoop gebeuren in een nieuw huis, al die mensen over de vloer die van alles komen doen en brengen… blij dat we daar vanaf zijn inmiddels 😉
  Ik ben wel benieuwd hoe je de Passion planner nu gebruikt nu je verlof toch ook steeds dichterbij komt. Ben je erg druk met doelen in de weer voor komend jaar/over zoveel jaar etc of gebruik je het vooral om nu concrete dingen in te plannen? Hier ligt er een een beetje in een hoekje omdat ik met verlof ben en nog een klein boekje heb waar ik ook wat plannen in schrijf. Vind het wel lastig om echt dingen op papier te zetten maar dat komt vast nog!
  Ik wens je een voorspoedig 3e trimester!
  Judith onlangs geplaatst…Muzikindjes op locatieMy Profile

 4. Heerlijk weekje weer! Herkenbaar die middag naar Ikea dat je er achteraf achter komt dat het misschien toch een beetje te veel was. Het is ook gewoon lastig om het rustiger aan te doen! En ja ik lees graag een artikel over de passion planner hoor!
  Kirsten onlangs geplaatst…Het geheim van een goed huwelijk….My Profile

 5. Wauw weer een hoop gedaan. Ik was gisteren nog in de Efteling, maar de rij was zo lang… daar kan ik niet in gaan staan met die kleine van mij. Dus wij hebben het sprookjesbos lekker bekeken en het volk van Laaf. Maar ik ben wel echt heel neiuwsgierig naar Symbolica.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Aankondiging mama challenge 2017My Profile

 6. Wat een leuke photo diary weer! Alleen het ziekenhuisbezoek is wat minder! Ik kan me voorstellen dat de combinatie van diabetes en hoogzwanger zijn best wel zwaar is. Leuk dat je een vlogworkshop mocht geven! En ik kan me voorstellen dat je helemaal blij bent met je nieuwe iPhone met mooie camera 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Op naar een stralende huid deze zomer!My Profile

 7. Laat Yannick zijn haar groeien?

  Via mobiel zie ik trouwens sommige foto’s gedraaid of op de kop. Geen ramp, kan nog steeds prima zien wat de foto inhoudt maar wilde het je even laten weten

 8. Leuke en erg drukke week!
  Fijn om te zien dat de bouw van jullie nieuwe woning flink opschiet.
  Goed om te lezen dat jij het rustiger aan gaat doen.

  Xoxo

 9. Lekker druk weekje weer. Ik kan me ook nog herinneren van in de zwangerschap sommige dingen er zo rustig uitzien, terwijl je erna helemaal kapot bent. Rustig aan doen wordt dam wel heel moeilijk.
  Ik ben wel benieuwd naar je planning en stiekem ook wel naar je werkzaamheden.
  Rachel onlangs geplaatst…Social MediaMy Profile

 10. Leuk om weer meegekeken te hebben! De iPhone 7 maakt inderdaad prachtige foto’s. Onlangs heeft iemand van mij een foto gemaakt met die telefoon en vind de foto echt super mooi, vooral met de onscherpe achtergrond. Haha, ik wist niet dat dit je achternaam was. Leuk dat het een verre familielid is. Geniet van je laatste dagen van de week en alvast fijn weekend!
  Aneta onlangs geplaatst…De seksuele ontwikkeling van een baby | Hoe gaat dit in zijn werk?My Profile

 11. Wat gaaf dat je nu al echt een huis ziet! Wat fijn dat dat je ouders er weer zijn en samen lekker Chinees gegeten hebben. Hopelijk hebben ze een fijne vakantie gehad. Kan ik ook een cursus/uitleg bij je boeken?? Wel een stapje terug doen hoor. Zal natuurlijk heel moeilijk voor je zijn als je zoveel plezier in je werk hebt!
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

 12. Dat je een workshop mocht geven is wel heel tof!
  Drukke tijd heb je weer gehad, vaker avondjes inplannen met een vriendin is dus een goed idee 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Festival musthavesMy Profile

 13. Leuke week heb je weer gehad! Leuk ook om te zien hoe jullie nieuwe huis steeds meer “huis” wordt, die vorderingen zijn wel gaaf om te volgen 🙂 En tja, dat teveel doen wat je pas achteraf merkt, is voor mij ook heel herkenbaar. Van te voren denk je dat het wel mee zal vallen. Maar dus toch niet. Nou ja, je zult het steeds beter kunnen inschatten!
  Marianne onlangs geplaatst…Natural Family Planning, de natuurlijkste (anti)conceptieMy Profile

 14. Oh strijkkralen wat was dat altijd leuk! Ik was er uren zoet mee haha.
  Van die achternaam herken ik, ik heb ook een “bekende” achternaam en krijg overal de vraag of ik familie van ben (van sollicitaties tot gesprekken aan de telefoon e.d)
  Mommyadventures onlangs geplaatst…6x beschuit met muisjes 2.0My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.