VLOG: 26 weken zwanger.. extra check in het ziekenhuis

8

Afgelopen week waren we toch wel een beetje geschrokken. Na een heerlijke vakantie, bleek mijn lichaam me toch terug te fluiten nadat ik weer volop aan het werk was gegaan, vandaar dat we op extra controle moesten komen in het ziekenhuis waar we een hartfilmpje (CTG) kregen. Gelukkig gaat wel alles goed met mij en de baby, maar moet ik wat meer rust nemen, niet makkelijk voor zo’n bezige bij. Het was wel verder een gezellige week. Zo verzorgde ik twee workshops vloggen bij een mooie organisatie, gingen we naar de opening van de nieuwe attractie Symbolica in de Efteling en nam ik daar tussen de nodige rust. Kijk je met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Een week met ups en downs dus, maar de gezellige momenten wegen natuurlijk een stuk zwaarder. Gisteren konden jullie hier al een personal note over lezen, dankjewel voor jullie lieve support en reacties daarop, maar ook op social media. Dat waardeer ik enorm!
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Elisabeth
  5 juli 2017

  Gewoon lekker rustig aan doen! De gezondheid van jou en de baby zijn het belangrijkste! <3
  Elisabeth onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate week 33 & 34My Profile

 • Essma
  5 juli 2017

  Naar je lichaam luisteren luisteren luisteren….??
  Essma onlangs geplaatst…5x | Special photos to me #21My Profile

 • Nicole
  5 juli 2017

  Moeilijk is dat he naar je lichaam luisteren.. ik ken het!
  Nicole onlangs geplaatst…Witte sneakers met glitter | Outfit of the FayMy Profile

 • Irene
  5 juli 2017

  Haha was dit je “rustiger aan doen”? 😉

  Bezig bijtje ben je.

  Wel ontzettend leuk om naar je vlogs te kijken. Ook vooral hoe je lekker met de meisjes bezig bent.

 • Maaike
  5 juli 2017

  Rustig aan doen Is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar Is wel belangrijk hoor. Leuke vlog!
  Maaike onlangs geplaatst…Ga eens naar de bibliotheek! #2: LegoboekenMy Profile

 • Aneta
  5 juli 2017

  Als je zulk leuk werk en fijne lieve kindjes hebt, dan lijkt me stil zitten heel moeilijk. Zoals iedereen al wellicht gezegd heeft: pak je rust?
  Aneta onlangs geplaatst…De seksuele ontwikkeling van een baby | Hoe gaat dit in zijn werk?My Profile

 • Rachel
  5 juli 2017

  Je nieuwe huis is al een flink stuk op weg. Dat duurt nu niet lang meer.
  Laat je lekker verwennen door Yannick en de meiden. Rustig aan doen is met kinderen zo’n vreemd begrip, maar nu moet je er toch echt aan geloven. En dan ook nog vooruit werken voor je blog. Je maakt het jezelf wel moeilijk haha. Nog maar eventjes en je hebt een prachtig kindje en je kan weer lekker volgas!
  Rachel onlangs geplaatst…Social MediaMy Profile

 • Kelly
  5 juli 2017

  Ik heb me weer geamuseerd met je vlog! Vooral met Roy Donders, geweldig met je “broertje” in de vlog hahaha. Rustig aan Kel, niet te druk maken en dan maar een dagje even niks, dat moet kunnen!
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #214-#215 een rib uit het lijf deel 1My Profile

 • rachel
  5 juli 2017

  weer een leuke vlog meis en nogmaal neem je rust oke <3
  rachel onlangs geplaatst…DIY voor je sieradenMy Profile

 • karlien
  5 juli 2017

  Gelukkig heel wat mooie momenten deze week. Je zwangerschap schiet ook echt alweer op. Neem je tijd hé, haasten kan altijd nog.
  karlien onlangs geplaatst…10x doen tijdens een vakantie Zeeland met kinderenMy Profile

 • Marianne
  5 juli 2017

  Ik dacht in eerste instantie, zo, jullie lijken echt niet op elkaar! Had dus nog nooit Roy Donders gezien, hahaha! Gelukkig kwam daarna ook je echte broer nog in beeld, die gelijkenis is een stuk duidelijker 🙂 Leuke vlog weer! En rustig aan doen hoor, je hebt het nu nog steeds wel erg druk zo te zien!
  Marianne onlangs geplaatst…Voedingssupplementen voor vegans. Wat gebruikt mijn gezin?My Profile

 • Linda
  5 juli 2017

  Leuk weekje! Maar let goed op jezelf. Ik zag goed aan je dat je erg moe was. Vooral in het eerste shot.

  Is het niet mogelijk de kindjes een dagje naar opas omas of kdv te doen? Dat scheelt echt een hoop.

  Nog een vraagje. Is die nieuwe attractie erg duizeligmakend? Hij lijkt me verder erg mooi en we gaan binnenkort ook naar de efteling toe. Maar ik hou niet van gedraai?

 • Kelly Caresse
  6 juli 2017

  Dankjewel voor je reactie. Ik kan zelf bijv niet tegen de schipschommel, maar deze attractie ging heel goed, wel draai je vrij veel maar of je er duizelig van wordt vind ik lastig beoordelen.

 • Ik
  6 juli 2017

  Ja als je maar niet steeds rondjes draait. Af en toe dan is het niet erg, maar continu en achter elkaar vind ik niet prettig. Lastig:)

 • Anneleen
  20 juli 2017

  Oei wat schrikken dat je even naar het ziekenhuis moest. Gelukkig was alles in orde! 🙂 Probeer het maar lekker rustig aan te doen, maar kan me voorstellen dat dit niet altijd even gemakkelijk is… Ik vond je live op insta ook heel erg gezellig, zeker vaker doen! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.