Action Shoplog : Zomerspulletjes!

action shoplog

Ik heb weer een lekker uitgebreide Action shoplog voor jullie! Zoals jullie weten ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar Kroatië, het land voor zon, zee, strand en zwempret! Daarom ben ik daarvoor naar Action geweest om hiervoor te shoppen. Ik haalde allemaal fijne strand spulletjes zoals matjes, een koelbox, strandtent, speelgoed voor op het strand, kleding en meer leuke spulletjes voor onze vakantie. In deze shoplog laat ik vervolgens allemaal gezellige beelden op het strand van onze vakantiebestemming zien waarbij we de items in gebruik nemen. Dat maakt de shoplog nog leuker denk ik. Kijk je gezellig mee naar de shoplog?Klik hier als je de video niet kunt zien

We hebben de producten met enorm veel plezier gebruikt op vakantie. Ben jij toevallig ook nog bij Action geweest laatst om leuke zomerse items te shoppen? Ik ben benieuwd wat jullie van mijn shoplog vonden, laat je reactie achter bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

 

 

 

 

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.