KC PHOTODIARY : Nog maar één dagje!

KCPHOTOTussen alle trouwvoorbereidingen door (geloof me, dat zijn er heel veel, kon ik me vooraf ook echt niet voorstellen!) typ ik deze Photodiary. Ik heb natuurlijk vooruit gewerkt voor de blog zodat ik deze week wat meer tijd had voor die laatste voorbereidingen. Dit is het laatste artikel dat ik schrijf zodat ik vanaf morgen tot maandag even heerlijk vrij ben en kan genieten van onze trouwdag, ons ‘honeymoon weekend’ in een heerlijk hotel en van al het moois wat er op ons afkomt. Afgelopen week deed ik natuurlijk nog meer dan me enkel bezig houden met de bruiloft. Wat ik zoal deed kun je vandaag in deze Kc Photodiary zien.

Donderdag nam ik onder andere de ‘opruimvideo van mijn kledingkast‘ op. Super leuk om te doen vond ik, vooral ook jullie reacties vond ik leuk. Hele positieve reacties maar ook van meiden die het niet konden uitstaan hoe rommelig ik mijn kast inruim. En dat zie ik ook als iets positiefs, waarom? Ik wil gewoon op mijn blog laten zien wie ik ben, mijn kast is niet zo super netjes, dus ik ga het ook niet Pinterest waardig op film laten zien. Dat dit dan op deze manier in beeld komt, vind ik juist tof, en jullie eerlijkheid waardeer ik ook enorm!

Donderdagavond kwam er gezellig een vriendin langs die ik ken van de sportschool en die 3 weken terug getrouwd is. Ik mocht haar trouwfoto’s en filmpjes bekijken en ze vertelde me alles over hun grote dag, super leuk om te horen. We proostten met bubbels op onze bruiloften!

Ik kocht voor Lana bij de Action deze super leuke glijbaan. Eerst stond hij deels op de steentjes en het kunstgras in de tuin, inmiddels kan ze zelf het trapje al op dus staat hij volledig op het kunstgras voor de veiligheid. Ze vind het geweldig om van haar glijbaantje te glijden, zo leuk om te zien!

Vrijdag haalde ik mijn trouwjurk op, heb ik de hele dag gefilmd voor een vlog en verzorgde ik een beauty workshop voor Beautydream.

Tussendoor snackte ik deze gezonde salade en besefte ik me dat ik dit vaker moet doen, super lekker en gezond, maar ik neem er vaak de moeite niet voor.

Zaterdag was mijn vader jarig en ik en Lana lunchten bij mijn ouders. We aten heerlijke broodjes van de bakker. Yannick was die week en weekend op oefening voor zijn werk dus hij kon er helaas niet bij zijn.

Toen Lana op bed lag heb ik mijn Kayla Itsines workout gedaan, ik ben daar inmiddels 6 weken mee bezig en dat bevalt erg goed.

En in de avond werden we uitgenodigd voor het avondeten. Mijn vader maakte een heerlijk wokgerecht met mie en saté. En deze rosé van de Aldi (Miss Rosé) smaakte erg goed (tip!).

Zondag was het moederdag, maar dat vierde ik zonder Yannick. Ik maakte dus gewoon lekker zelf een moederdag ontbijtje. Van mijn moeder kreeg ik dat leuke doosje aardbeitjes, zo lief!

Lana wil het liefst op iedere maaltijd proosten, nou dan doen we dat gewoon! 🙂

In de middag was het zo heerlijk weer dat ik veel tijd met Lana in de tuin doorbracht. Zo fijn!

In de avond ging ik met Lana en mijn schoonouders/broers uit eten bij Wereldkeuken, ze hebben daar zoveel soorten gerechten, echt heerlijk.

Maandag was het weer zo mooi weer, ik ontbeet daarom met Lana buiten in het zonnetje, lekker met bananenpannenkoekjes met aardbeien. Yannick zou die ochtend thuiskomen, yeah! Wat ik verder op maandag deed met Yannick, lezen jullie binnenkort in een plog ;).

Dinsdag kwam ik erachter dat ik maandag te fanatiek geweest was met het spray-tannen van mijn vriendin Thirza. Ze zag er werkelijk prachtig en egaal gekleurd uit, maar ik lette minder op de vlekken die dit gaf op mijn armen haha #fail.

Ook nam ik dinsdag een leuke huishoudelijke video op.

Ik bestelde Amerikaans snoepgoed via een online snoepwinkel, onder andere Jelly Beans voor de Bean Boozled challenge, maar ook de heerlijke Reese’s peanuts butter cups en Hershey’s, mmm!

Dinsdagmidag gaf ik weer een visagie workshopje aan 6 meiden.

En er kwam een pakketje binnen van Autodrop, de nieuwe drop en chocolade smaken en hoe apart dit klinkt, ik vind ze heel lekker!

Toen Lana in de avond op bed lag namen Yannick en ik de bean boozled challenge op, we hebben ons kapot gelachen! Volgende week zal die online komen.

Dit was mijn lekkere ontbijtje op woensdag. Met banaan, aardbeien, Griekse yoghurt en cruesli.

Ik had daarna een afspraak bij de nagelsalon om mijn nagels helemaal weddingproof te laten maken.

Dit heerlijke ‘baby en mama verwenpakketje’ van Weleda werd bezorgd, heerlijk!

Woensdag hebben we het hele huis onder handen genomen, alles gesopt en gepoetst zodat ons huis helemaal klaar is voor de grote dag. Dit is mijn make-up tafel waaraan ik me zal gaan opmaken en mijn haar laat doen.

Ook waste ik mijn kwasten grondig, zodat die er ook helemaal klaar voor zijn.

Heel cliché dit, even oefenen bij het gemeentehuis bij het bordes. We hadden een afspraak met de trouwambtenaar om de muziek en dergelijke door te spreken, nu wordt het wel heel echt allemaal ;).

 

En hoe verwerk je al die trouwspanningen het beste? Door gewoon een ijscoupe van twee bolletjes te gaan halen: Snickers ijs en stracciatella, hemels!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om met ons mee te kijken. Morgen op onze trouwdag moet je zeker even komen kijken hier op de site ;). Laten we met z’n allen duimen voor super lekker weer, dat is voor jullie natuurlijk super fijn, en voor ons ook!
Laat je reactie op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

59 reacties

 • Koalabeautymama
  14 mei 2015

  Wat leuk dat jullie gingen oefenen! Jammer dat een bruiloft maar 1 dag is maar waarschijnlijk wel 1 van de mooiste dagen uit je leven. Heb je de spraytan eraf gekregen?
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 55: Momenten uit onze weekMy Profile

 • Mamablogger
  14 mei 2015

  Spannend! Fijne dag morgen, geniet ervan, want het vliegt voorbij! En het wordt volgens mij wel mooi weer 🙂
  Mamablogger onlangs geplaatst…Kinderkleding kopen op de groei, wel of niet doen?My Profile

 • Marion
  14 mei 2015

  Wat lief de foto van Lana in de tuin. Ze heeft een beetje rode gloed over haar haar! Lief. Meis, ik wens je een hele mooie dag morgen. Ga ervan genieten samen met Yannick, Lana en iedereen die je lief is. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #27My Profile

 • Kelly Caresse
  14 mei 2015

  Haha jep de vlekken zijn weg XD

 • Kelly Caresse
  14 mei 2015

  Dat kleurtje van Lana’s haar viel me in de zon ook ineens op dat er wat roods bij zit, zo schattig. Dankje Marion

 • Kimberley
  14 mei 2015

  Oeeeh, wat spannend morgen! Ik wens jullie alvast een hele fijne dag 😀
  Kimberley onlangs geplaatst…Maak jij ook negatieve denkfouten?My Profile

 • Celine
  14 mei 2015

  Wat spannend zeg! Ik wens jullie een hele fijne dag! Geniet van ieder mooi moment!

  Liefs,

  Celine
  Celine onlangs geplaatst…INSPIRATIE: Make-up “kunst”My Profile

 • Karlijn
  14 mei 2015

  Leuk om te zien! Een hele fijne dag gewenst morgen! Geniet ervan 🙂

 • Sandra - Beautybysandra
  14 mei 2015

  Nu komt het toch echt eindelijk in de buurt. Geniet ervan! Maar dat zal vast wel goedkomen 🙂
  Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…SPAM YOUR BLOG!My Profile

 • lieke
  14 mei 2015

  Gezellige photodiary 🙂
  Morgen is het al zover, spannend!
  Geniet ervan!

 • Romy
  14 mei 2015

  Wat spannend, de bruiloft morgen! Heeeeeel erg veel plezier en maak er een prachtige dag van! Jullie zijn een mooi stel 🙂

 • Liset - Beautydagboek
  14 mei 2015

  Nu komt het al snel! Wat fijn dat je alles op orde hebt en goed voorbereid bent voor je grote dag. Het gaat vast fantastisch worden Kelly, ik vind jullie zo’n leuk stel (wat ik op video’s zie dan, haha). Ik wens je een heel fijn, lang weekend toe en geniet van de komende dagen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…OPI nagellak Do you take lei away?My Profile

 • Sophie
  14 mei 2015

  Aaah wat spannend. Ik wil je graag alvast ontzettend veel plezier wensen!
  Sophie onlangs geplaatst…Alle ins en outs van mijn blog – Hoe het bloggen begonMy Profile

 • angelique
  14 mei 2015

  Een onwijs fijne dag gewenst morgen!
  angelique onlangs geplaatst…Hecht waarde aan de dingen die je meemaaktMy Profile

 • Evelyn
  14 mei 2015

  Een hele fijne dag morgen! Het klinkt misschien cliché, maar wel waar: De dag gaat zo snel voorbij…dus relax en geniet!
  Evelyn onlangs geplaatst…Wat je niet moet doen om je kind voor te bereiden op een fotosessieMy Profile

 • Joyce
  14 mei 2015

  Hi Kelly!
  Ik heb een vraagje over Kayla.
  Moet je je daar ergens voor aanmelden? Ik heb op haar site gekeken maar ik kan het helaas nergens vinden. En ik wil er zo graag mee beginnen!

  Groetjes!

 • Desiree
  14 mei 2015

  Bij deze wil ik jullie morgen een hele mooie dag toewensen. Ik ben benieuwd naar de trouwfoto’s.
  Desiree onlangs geplaatst…Welcome to my life #19My Profile

 • Esther
  14 mei 2015

  Oehhh het komt wel héél dichtbij nu! Geniet ervan 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Valencia – tips & foto’sMy Profile

 • saskia
  14 mei 2015

  Aah zo spannend morgen trouwen! Ik kom zeker op de site kijken hoor, ben zo benieuwd hoe je er uit ziet!
  saskia onlangs geplaatst…Redenen waarom ik dol ben op Gossip Girl 🙂My Profile

 • Henny
  14 mei 2015

  Leuk! De voorbereidingen in de laatste week kosten inderdaad nog veel tijd. Alle puntjes op de i. Geniet morgen masr goed van jullie dag!
  Henny onlangs geplaatst…picknicken in de tuin.My Profile

 • Nesrin
  14 mei 2015

  Volgens mij hebben jullie morgen goed weer! Zo spannend allemaal.

  Heel veel succes vandaag en geniet er lekker van!
  Nesrin onlangs geplaatst…Wreed & Zoet (sociale experimenten & chocolade nieuws)My Profile

 • Nienke
  14 mei 2015

  Hele fijne dag morgen Kelly, geniet ervan!

 • Roshelle
  14 mei 2015

  Ik duim keihard met je mee, hopen op mooi weer!

 • Dagmar Valerie
  14 mei 2015

  Aaaah zo spannend morgen al! Ik ga duimen totdat ze eraf vallen, geniet en heel veel plezier lieverd <333 Echt een superleuke plog!
  Dagmar Valerie onlangs geplaatst…9 x Lekker ontspannen op een vrije dagMy Profile

 • Michelle
  14 mei 2015

  Ik wens jullie een mooie dag toe morgen! Als hier de zon schijnt, maar bij jullie niet, stuur ik ‘m wel richting het zuiden haha.
  Michelle onlangs geplaatst…Movie challenge #3My Profile

 • Manon
  14 mei 2015

  Wat een heerlijk weekje. Geniet van jullie grote dag morgen!
  Manon onlangs geplaatst…Diary: Week 18, April 2015My Profile

 • Sanne
  14 mei 2015

  Ik wens jullie morgen een hele mooie dag toe. Geniet er van! Ik duim dat het mooi weer wordt, want de voorspellingen zijn niet al te best.

 • Marloes
  14 mei 2015

  Ah wat superspannend allemaal! Alvast een hele fijne dag morgen op jullie bruiloft geniet er volop van! Liefs
  Marloes onlangs geplaatst…Make-up Studio Professional Brow KitMy Profile

 • Eva
  14 mei 2015

  Lieve kelly veel succes en plezier met de voorbereidingen!! Ik trouw over een paar maanden dus leef erg met jullie mee. Ik zou het leuk vinden als je straks een artikel zou willen schrijven over dingen die je niet moet vergeten in de laatste voorbereidingen. Ben benieuwd naar jullie invulling van de bruiloft en alle foto’s straks. Geniet ervan

 • Lifesabout
  14 mei 2015

  Drop en chocolade…lijkt mij heel bijzonder! Morgen is het dan zover…het eelt staat op mijn duimen maar het wordt gelukkig mooi weer! Geniet….het is zo voorbij!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Update Sarah – 14 maandenMy Profile

 • Romy
  14 mei 2015

  Alvast een hele fijne dag morgen voor jullie allemaal en geniet ervan! ! Liefs Romy

 • Nadia
  14 mei 2015

  Heel veel plezier morgen!

 • Mijntje
  14 mei 2015

  Hoi Kelly,

  Wat een gezellige boel is het toch bij jou en zo druk met de aanloop naar jullie trouwen toe ook. Morgen al en dan toch nog schrijven, ik vind het knap!

  Wat ik even wil zeggen..’n soort adviesje..tipje..voor morgen, probeer om los te laten-je over te geven aan de dingen die gebeuren. Want de dag gaat erg snel voorbij en voor je het weet vergeet je te genieten. Iedereen zegt geniet ervan en dat wil ik je ook zekers zeggen dus bij deze: Genietze! Let op jou en je lief (en waar en als nodig jullie dochtertje) en absorbeer ieder moment. Gaat vast een prachtbruiloft worden, ik ben nu al benieuwd naar jullie foto’s!
  Heeeeeeel veeel plezierrrrrrr ^_~

  Liefs, Mijntje.

 • beautifulday4makeup
  14 mei 2015

  Oei wat vervelend van de spray tan
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Alice in Wonderland – Very good adviceMy Profile

 • angelique
  14 mei 2015

  Heerlijke foto’s meis! Geniet er morgen lekker van
  angelique onlangs geplaatst…Review | De KnutselboxMy Profile

 • Nienke
  14 mei 2015

  Ik vind het echt klasse dat je gewoon lekker een ijsje neemt, als je ziet wat sommige meiden zich aandoen een week voor de bruiloft om maar zo dun mogelijk te zijn op de dag ;). Jij gaat echt stralen morgen weet ik zeker, geniet ervan lieverd!

 • Dionne
  14 mei 2015

  Wat een leuke diary! Wat ontzettend spannend. geniet morgen! Heel veel plezier!
  Dionne onlangs geplaatst…Festival Festifoort | Streetstyle ReportMy Profile

 • Linda
  14 mei 2015

  Wat onwijs knap dat je zo productief bent de dagen voor je bruiloft, ik denk dat er niets uit mijn handen zal komen haha 🙂 Geniet van The Day Before en ik wens je de mooiste dag van je leven toe morgen, en ik duim voor onwijs mooi weer!
  Linda onlangs geplaatst…Healthy Talk | Waarom minderen met suikers een goed idee isMy Profile

 • Tamara
  14 mei 2015

  Wat leuk om te zien! Heel veel plezier en geluk gewenst!

 • Tamara
  14 mei 2015

  En wat ik nog even wou zeggen: Wat tof dat je gewoon eet en drinkt wat je wil en je niet beperkt omdat de grote dag er bijna is! 😀
  Tamara onlangs geplaatst…Something about food tagMy Profile

 • Nikia
  14 mei 2015

  geniet van je bruiloft!

 • janske
  14 mei 2015

  Wat een mooie week…tomorrow tomorrow I love you tomorrow!!! Veel plezier morgen op JULLIE dag!
  janske onlangs geplaatst…Song For Today – Ed Sheeran – Photograph (baby Ed Sheeran video!)My Profile

 • Seline
  14 mei 2015

  Wat een heerlijke foto’s! Meis, geniet morgen van je mooie dag!!
  Seline onlangs geplaatst…10 dingen die je niet tegen een (tweeling)moeder moet zeggenMy Profile

 • Dita
  14 mei 2015

  Wat een leuk overzicht. Geniet van jullie dag morgen!
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #14My Profile

 • Xaviera
  14 mei 2015

  Heel leuk weer om te zien. 🙂 Ik wens jullie morgen een prachtige dag toe vol met liefde en gezelligheid!

 • Lisanne
  14 mei 2015

  Wat een leuke diary. Ik snap dat je. Het super druk heb gehad met alles plannen voor je grote dag morgen. Ga er lekker van genieten en ik duim mee op mooi weer!!!
  Lisanne onlangs geplaatst…Granny project XXLMy Profile

 • Martina
  14 mei 2015

  Woaaaaaah morgen is de grote dag! Wat ontzettend spannend! Ik hoop dat jullie lekker weer hebben en dat jullie van elk moment kunnen genieten!
  Martina onlangs geplaatst…11 Mei 2014 – Outfit 32 weken zwangerMy Profile

 • Eline
  14 mei 2015

  Wauw wat waren je nagels mooi gedaan zeg! Heel mooi en natuurlijk 🙂 En zooo spannend dat het morgen alweer zover is! Heel veel plezier ermee en geniet met volle teugen want voordat je het weet is het voorbij… kan niet wachten op je verslag!
  Eline onlangs geplaatst…musthave: decolleté portemonneeMy Profile

 • Jorinde
  14 mei 2015

  Super leuke week weer! Oh zo spannend dat morgen de grote dag al is! Ik ben heeeel benieuwd hoe jullie eruit zien! Een heeeele fijne dag toegewenst!

 • Ellen K.
  14 mei 2015

  Een hele fijne dag gewenst voor morgen! Geniet er van!

 • Amelie
  14 mei 2015

  Oh wat spannend allemaal! Hopelijk is het weer morgen net zo lekke r als vandaag (of nog beter)!
  Amelie onlangs geplaatst…Review: Bioderma Sensibio H2OMy Profile

 • Mirjam
  14 mei 2015

  Ik wens jullie een geweldige, onvergetelijke dag morgen! Geniet!

 • Eline
  14 mei 2015

  Wat spannend! Alvast heel veel plezier, geniet ervan :-)!!
  Eline onlangs geplaatst…Mintgroene babykamerMy Profile

 • Corine
  14 mei 2015

  Leuke foto’s weer Kelly! Ik ben benieuwd naar je huishoudelijke video, ik zie dat je ook Method gebruikt, fijne producten zijn dat hè? Via deze weg wil ik je ook alvast heel veel plezier wensen voor morgen! Geniet van ieder moment!
  Corine onlangs geplaatst…Kleuren op de ramen + winactieMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  14 mei 2015

  Leuk om te zien weer! Geniet er dubbel en dike van morgen!!

 • Vanessa
  14 mei 2015

  Leuk om te zien! Ik had me vandaag van dag vergist. Tijdens het ontbijt vanmorgen vertelde ik mijn vriend dat ‘Kelly Caresse’ vandaag ging trouwen, haha 🙂 Pas in de namiddag besefte ik dat je morgen pas trouwt, oeps. Maar zo zie je maar dat je (Belgische) lezeressen aan je denken. Veel plezier morgen en geniet ervan!
  Vanessa onlangs geplaatst…Therme Zen White LotusMy Profile

 • inge
  14 mei 2015

  kelly
  ik wens jou een super mooie dag toe
  morgen

 • Anneleen
  15 mei 2015

  Wat fijn dat Lana zo geniet van de schuifaf 🙂 geniet van jullie trouwfeest!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Rory
  16 mei 2015

  Superleuk om te zien! Mijn trouwdag is inmiddels alweer…uh… 12 jaar geleden bijna (ja, echt waar), maar het is nog steeds zo super om het her te beleven. Ik heb een Indonesische outfit (sarong, kebaya) laten namaken in ecru zijde met pareltjes en alles. Schoenen gewoon even speciaal gehaald in Rome. Zucht. Wat een fijne herinneringen. Zo leuk om de foto’s weer opnieuw terug te zien. Ga ik nu zeker doen dankzij jouw KC diary…
  Rory onlangs geplaatst…Reactie op Wanneer komt de tweede? door Rory BlokzijlMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.