KCPHOTOTussen alle trouwvoorbereidingen door (geloof me, dat zijn er heel veel, kon ik me vooraf ook echt niet voorstellen!) typ ik deze Photodiary. Ik heb natuurlijk vooruit gewerkt voor de blog zodat ik deze week wat meer tijd had voor die laatste voorbereidingen. Dit is het laatste artikel dat ik schrijf zodat ik vanaf morgen tot maandag even heerlijk vrij ben en kan genieten van onze trouwdag, ons ‘honeymoon weekend’ in een heerlijk hotel en van al het moois wat er op ons afkomt. Afgelopen week deed ik natuurlijk nog meer dan me enkel bezig houden met de bruiloft. Wat ik zoal deed kun je vandaag in deze Kc Photodiary zien.

Donderdag nam ik onder andere de ‘opruimvideo van mijn kledingkast‘ op. Super leuk om te doen vond ik, vooral ook jullie reacties vond ik leuk. Hele positieve reacties maar ook van meiden die het niet konden uitstaan hoe rommelig ik mijn kast inruim. En dat zie ik ook als iets positiefs, waarom? Ik wil gewoon op mijn blog laten zien wie ik ben, mijn kast is niet zo super netjes, dus ik ga het ook niet Pinterest waardig op film laten zien. Dat dit dan op deze manier in beeld komt, vind ik juist tof, en jullie eerlijkheid waardeer ik ook enorm!

Donderdagavond kwam er gezellig een vriendin langs die ik ken van de sportschool en die 3 weken terug getrouwd is. Ik mocht haar trouwfoto’s en filmpjes bekijken en ze vertelde me alles over hun grote dag, super leuk om te horen. We proostten met bubbels op onze bruiloften!

Ik kocht voor Lana bij de Action deze super leuke glijbaan. Eerst stond hij deels op de steentjes en het kunstgras in de tuin, inmiddels kan ze zelf het trapje al op dus staat hij volledig op het kunstgras voor de veiligheid. Ze vind het geweldig om van haar glijbaantje te glijden, zo leuk om te zien!

Vrijdag haalde ik mijn trouwjurk op, heb ik de hele dag gefilmd voor een vlog en verzorgde ik een beauty workshop voor Beautydream.

Tussendoor snackte ik deze gezonde salade en besefte ik me dat ik dit vaker moet doen, super lekker en gezond, maar ik neem er vaak de moeite niet voor.

Zaterdag was mijn vader jarig en ik en Lana lunchten bij mijn ouders. We aten heerlijke broodjes van de bakker. Yannick was die week en weekend op oefening voor zijn werk dus hij kon er helaas niet bij zijn.

Toen Lana op bed lag heb ik mijn Kayla Itsines workout gedaan, ik ben daar inmiddels 6 weken mee bezig en dat bevalt erg goed.

En in de avond werden we uitgenodigd voor het avondeten. Mijn vader maakte een heerlijk wokgerecht met mie en saté. En deze rosé van de Aldi (Miss Rosé) smaakte erg goed (tip!).

Zondag was het moederdag, maar dat vierde ik zonder Yannick. Ik maakte dus gewoon lekker zelf een moederdag ontbijtje. Van mijn moeder kreeg ik dat leuke doosje aardbeitjes, zo lief!

Lana wil het liefst op iedere maaltijd proosten, nou dan doen we dat gewoon! 🙂

In de middag was het zo heerlijk weer dat ik veel tijd met Lana in de tuin doorbracht. Zo fijn!

In de avond ging ik met Lana en mijn schoonouders/broers uit eten bij Wereldkeuken, ze hebben daar zoveel soorten gerechten, echt heerlijk.

Maandag was het weer zo mooi weer, ik ontbeet daarom met Lana buiten in het zonnetje, lekker met bananenpannenkoekjes met aardbeien. Yannick zou die ochtend thuiskomen, yeah! Wat ik verder op maandag deed met Yannick, lezen jullie binnenkort in een plog ;).

Dinsdag kwam ik erachter dat ik maandag te fanatiek geweest was met het spray-tannen van mijn vriendin Thirza. Ze zag er werkelijk prachtig en egaal gekleurd uit, maar ik lette minder op de vlekken die dit gaf op mijn armen haha #fail.

Ook nam ik dinsdag een leuke huishoudelijke video op.

Ik bestelde Amerikaans snoepgoed via een online snoepwinkel, onder andere Jelly Beans voor de Bean Boozled challenge, maar ook de heerlijke Reese’s peanuts butter cups en Hershey’s, mmm!

Dinsdagmidag gaf ik weer een visagie workshopje aan 6 meiden.

En er kwam een pakketje binnen van Autodrop, de nieuwe drop en chocolade smaken en hoe apart dit klinkt, ik vind ze heel lekker!

Toen Lana in de avond op bed lag namen Yannick en ik de bean boozled challenge op, we hebben ons kapot gelachen! Volgende week zal die online komen.

Dit was mijn lekkere ontbijtje op woensdag. Met banaan, aardbeien, Griekse yoghurt en cruesli.

Ik had daarna een afspraak bij de nagelsalon om mijn nagels helemaal weddingproof te laten maken.

Dit heerlijke ‘baby en mama verwenpakketje’ van Weleda werd bezorgd, heerlijk!

Woensdag hebben we het hele huis onder handen genomen, alles gesopt en gepoetst zodat ons huis helemaal klaar is voor de grote dag. Dit is mijn make-up tafel waaraan ik me zal gaan opmaken en mijn haar laat doen.

Ook waste ik mijn kwasten grondig, zodat die er ook helemaal klaar voor zijn.

Heel cliché dit, even oefenen bij het gemeentehuis bij het bordes. We hadden een afspraak met de trouwambtenaar om de muziek en dergelijke door te spreken, nu wordt het wel heel echt allemaal ;).

 

En hoe verwerk je al die trouwspanningen het beste? Door gewoon een ijscoupe van twee bolletjes te gaan halen: Snickers ijs en stracciatella, hemels!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om met ons mee te kijken. Morgen op onze trouwdag moet je zeker even komen kijken hier op de site ;). Laten we met z’n allen duimen voor super lekker weer, dat is voor jullie natuurlijk super fijn, en voor ons ook!
Laat je reactie op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

59 gedachten over “KC PHOTODIARY : Nog maar één dagje!”

 1. Wat lief de foto van Lana in de tuin. Ze heeft een beetje rode gloed over haar haar! Lief. Meis, ik wens je een hele mooie dag morgen. Ga ervan genieten samen met Yannick, Lana en iedereen die je lief is. ♥
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #27My Profile

 2. Kelly Caresse

  Dat kleurtje van Lana’s haar viel me in de zon ook ineens op dat er wat roods bij zit, zo schattig. Dankje Marion

 3. Wat spannend, de bruiloft morgen! Heeeeeel erg veel plezier en maak er een prachtige dag van! Jullie zijn een mooi stel 🙂

 4. Nu komt het al snel! Wat fijn dat je alles op orde hebt en goed voorbereid bent voor je grote dag. Het gaat vast fantastisch worden Kelly, ik vind jullie zo’n leuk stel (wat ik op video’s zie dan, haha). Ik wens je een heel fijn, lang weekend toe en geniet van de komende dagen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…OPI nagellak Do you take lei away?My Profile

 5. Hi Kelly!
  Ik heb een vraagje over Kayla.
  Moet je je daar ergens voor aanmelden? Ik heb op haar site gekeken maar ik kan het helaas nergens vinden. En ik wil er zo graag mee beginnen!

  Groetjes!

 6. Ik wens jullie morgen een hele mooie dag toe. Geniet er van! Ik duim dat het mooi weer wordt, want de voorspellingen zijn niet al te best.

 7. Lieve kelly veel succes en plezier met de voorbereidingen!! Ik trouw over een paar maanden dus leef erg met jullie mee. Ik zou het leuk vinden als je straks een artikel zou willen schrijven over dingen die je niet moet vergeten in de laatste voorbereidingen. Ben benieuwd naar jullie invulling van de bruiloft en alle foto’s straks. Geniet ervan

 8. Alvast een hele fijne dag morgen voor jullie allemaal en geniet ervan! ! Liefs Romy

 9. Hoi Kelly,

  Wat een gezellige boel is het toch bij jou en zo druk met de aanloop naar jullie trouwen toe ook. Morgen al en dan toch nog schrijven, ik vind het knap!

  Wat ik even wil zeggen..’n soort adviesje..tipje..voor morgen, probeer om los te laten-je over te geven aan de dingen die gebeuren. Want de dag gaat erg snel voorbij en voor je het weet vergeet je te genieten. Iedereen zegt geniet ervan en dat wil ik je ook zekers zeggen dus bij deze: Genietze! Let op jou en je lief (en waar en als nodig jullie dochtertje) en absorbeer ieder moment. Gaat vast een prachtbruiloft worden, ik ben nu al benieuwd naar jullie foto’s!
  Heeeeeeel veeel plezierrrrrrr ^_~

  Liefs, Mijntje.

 10. Ik vind het echt klasse dat je gewoon lekker een ijsje neemt, als je ziet wat sommige meiden zich aandoen een week voor de bruiloft om maar zo dun mogelijk te zijn op de dag ;). Jij gaat echt stralen morgen weet ik zeker, geniet ervan lieverd!

 11. Wat een leuke diary. Ik snap dat je. Het super druk heb gehad met alles plannen voor je grote dag morgen. Ga er lekker van genieten en ik duim mee op mooi weer!!!
  Lisanne onlangs geplaatst…Granny project XXLMy Profile

 12. Wauw wat waren je nagels mooi gedaan zeg! Heel mooi en natuurlijk 🙂 En zooo spannend dat het morgen alweer zover is! Heel veel plezier ermee en geniet met volle teugen want voordat je het weet is het voorbij… kan niet wachten op je verslag!
  Eline onlangs geplaatst…musthave: decolleté portemonneeMy Profile

 13. Super leuke week weer! Oh zo spannend dat morgen de grote dag al is! Ik ben heeeel benieuwd hoe jullie eruit zien! Een heeeele fijne dag toegewenst!

 14. Leuke foto’s weer Kelly! Ik ben benieuwd naar je huishoudelijke video, ik zie dat je ook Method gebruikt, fijne producten zijn dat hè? Via deze weg wil ik je ook alvast heel veel plezier wensen voor morgen! Geniet van ieder moment!
  Corine onlangs geplaatst…Kleuren op de ramen + winactieMy Profile

 15. Leuk om te zien! Ik had me vandaag van dag vergist. Tijdens het ontbijt vanmorgen vertelde ik mijn vriend dat ‘Kelly Caresse’ vandaag ging trouwen, haha 🙂 Pas in de namiddag besefte ik dat je morgen pas trouwt, oeps. Maar zo zie je maar dat je (Belgische) lezeressen aan je denken. Veel plezier morgen en geniet ervan!
  Vanessa onlangs geplaatst…Therme Zen White LotusMy Profile

 16. Superleuk om te zien! Mijn trouwdag is inmiddels alweer…uh… 12 jaar geleden bijna (ja, echt waar), maar het is nog steeds zo super om het her te beleven. Ik heb een Indonesische outfit (sarong, kebaya) laten namaken in ecru zijde met pareltjes en alles. Schoenen gewoon even speciaal gehaald in Rome. Zucht. Wat een fijne herinneringen. Zo leuk om de foto’s weer opnieuw terug te zien. Ga ik nu zeker doen dankzij jouw KC diary…
  Rory onlangs geplaatst…Reactie op Wanneer komt de tweede? door Rory BlokzijlMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.