15-05-2015 : Onze trouwdag

155

Onze eerste foto samen

15-05-2015, vandaag is het zover, onze trouwdatum. Wat hebben we hier ontzettend lang naar toe geleefd. Al mijn hele leven fantaseer ik van mijn toekomstige bruiloft en vandaag is het zover. Natuurlijk typ ik dit artikel vooraf en dit typ ik nu met vlinders van spanning in mijn buik. Ik ga jullie vandaag wat vertellen over onze bruiloft, hoe de planning eruit ziet, wat we allemaal gaan ‘doen’ en hoe ik dit met jullie ga delen.

15-05-2015, mijn wekker zal al vroeg gaan. Als ik überhaupt al fatsoenlijk zal slapen. Wij hebben ervoor gekozen om samen te slapen die nacht, dus niet traditioneel dat ik bijvoorbeeld bij mijn ouders zou slapen. Ik slaap in ons eigen bed het beste en vind het ook naar Lana toe wel zo vertrouwd om thuis te blijven, in de hoop dat we hierdoor allemaal goed slapen. Daarbij zal het ook geen verrassing zijn dat wij voor het huwelijk al samen ‘geslapen’ hebben, vandaar dat we dit op deze manier doen. Ik denk dat ik om 06.15 opsta om te beginnen aan de eerste voorbereidingen. Yannick gaat in de ochtend naar zijn ouders toe waar hij zich aankleedt en het trouwboeket ophaalt om daarna mij op te halen en mij het boeket te overhandigen.

Zodra ik ben opgestaan begin ik met mijn gezichtsverzorging en het preppen van mijn huid zodat mijn make-up de hele dag blijft zitten. Daarna begin ik met mijn make-up, die zal ik zelf gaan verzorgen. Een bewuste keuze, dat vind ik als control-freak heel erg fijn, bovendien heb ik al veel bruiden opgemaakt in het verleden dus daar heb ik wel vertrouwen in. Ik heb daar een heleboel luxe make-up voor aangeschaft en ik kan niet wachten tot ik hiermee aan de slag kan. Om 07:15 komt de kapster die mijn haar doet, maar ook het haar van mijn moeder (getuige) en Thirza (vriendin en getuige). Zij en Claimy komen rond 08.00. We ontbijten dan samen en dan kan het hele beautyritueel beginnen en daarna helpen zij me om mijn jurk aan te doen (een heel karwei haha).

De fotograaf (Paul Jespers)  zal er om 8.30 zijn om foto’s te maken van het aankleden en opmaken en alle voorbereidingen. Zo’n 1,5 uur later haalt Yannick mij op met ‘de trouwauto’. Dat is de auto van mijn vader, een hele mooie auto. Na wat foto’s en denk ik heel veel tranen, vertrekken we richting de locatie waar we trouwen. Welke muziek we hebben gekozen en hoe de ceremonie en decoratie er uit ziet, daar kom ik later op terug.

Na het trouwen gaan we naar huis waar we een broodje zullen eten en vervolgens richting de Efteling rijden. Daar gaan we de trouwfoto’s (bij Bosrijk) laten maken. Lana zal eerst op de foto gaan en eerder vertrekken zodat zij nog een goede middag kan slapen. Thirza zal die zorg op zich nemen (bedankt lieverd!). Daarna volgen de overige foto’s.  Vervolgens gaan we naar huis om ons even op te frissen en rust te nemen.
Later vertrekken we richting de locatie waar we de daggasten weer zien voor een drankje en een uitgebreid diner met als dessert de bruidstaart. Ik zal later ook nog foto’s gaan delen van de  taart, want die hebben we speciaal laten ontwerpen.

In de avond begint het feest waarbij we beginnen met een drankje en wat lekkers en daarna de openingsdans gaan opvoeren. Hier ben ik onwijs (heel erg) nerveus voor. Zal dat allemaal gaan lukken met de jurk? We hebben in ieder geval voldoende lessen gevolgd en veel geoefend. Hoe die dans eruit ziet hoop ik ook nog met jullie te kunnen delen. Na de openingsdans kan het feest beginnen! Lana wordt op een gegeven moment opgehaald door een familielid die voor haar zal zorgen die avond en haar in haar eigen bed zal leggen. Zo kunnen wij onbezorgd feesten. En daarna, dan is het echt voorbij 🙁 gelukkig gaan we zaterdag nog samen een nachtje naar een hotel.

Wat ik daarvan allemaal met jullie ga delen? Ik denk een heleboel. Natuurlijk zullen er facetten zijn die ik te privé vind om met iedereen te delen, maar ik zal wel een heleboel andere dingen gaan delen. We laten een heleboel dingen filmen (gewoon amateuristisch met mijn camera) en ik wil dat uiteindelijk middels een soort compilatie vlog gaan delen. Ook zal ik een heleboel foto’s delen. Ik wil wel de privacy van mijn familie bewaken, niet iedereen zit erop te wachten om door zoveel bezoekers online bekeken te worden ;).  Ook kunnen jullie een wedding outfit of the day kunnen verwachten (met De jurk!) en de outfit van Yannick en Lana (ook een mini wedding dress!). Ook zal ik later nog wat trouwartikelen gaan schrijven met dingen die ik vooraf helemaal niet kon delen omdat ze nog een verrassing waren voor onze gasten. Zoals onze trouwbedankjes, de bloemen, alle decoratie bij de feestzaal en meer. Verder hoop ik een leuke film te kunnen delen van onze openingsdans en van bijvoorbeeld mijn bruidsmake-up look etc.

Ik ga eerst gewoon volop genieten van deze mooie dag, met de liefde van mijn leven, onze dochter en al onze dierbare familie en vrienden en zal later bij jullie terugkomen met allemaal leuke details. Laat de clichés maar beginnen 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

104 reacties

 • Marion
  15 mei 2015

  Wauw, het is zover. Het grappige is, als ik dit typ is het exact 6:15 uur. Jouw wekker gaat wellicht nu, maar je bent vast al lang wakker. Eén van de mooiste dagen van je leven gaat nu beginnen, lieve Kelly. Ik wens je echt een hele mooie dag toe en ik zal regelmatig even aan je denken vandaag. Heel veel liefs, Marion XXX
  Marion onlangs geplaatst…Winactie: Mini’s & ArmcandyMy Profile

 • Iris K
  15 mei 2015

  Spannend hoor! Ik wacht met smart op de foto’s! Maar als eerst, genieten! x

 • Willemijn
  15 mei 2015

  Heeeeel veel plezier vandaag! Voor je het weet is de dag voorbij dis geniet van elke seconde! 🙂

 • Lindsay | lindsayvallen.nl
  15 mei 2015

  Hey baby, today he’s gonna marry you, whoehoe baby 🙂
  Heel, heel, HEEL veel plezier vandaag en GENIET! Ik zou lekker de hele dag mijn telefoon/social media links laten liggen en in het moment staan en alles meemaken, deze dag is zo prachtig! Het is werkelijk waar één van de mooiste dagen samen en de dag vliegt voorbij! En getrouwd zijn js awesome 😉

  Lieve Kelly, Lana en Yannick: een prachtige, stralende dag gewenst en JA! Just say YES en geniet!

  Liefs,
  Lindsay
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…13 mei uitgerekende datum, maar al 10 weken bevallenMy Profile

 • Sophie
  15 mei 2015

  Heeeeeel veel plezier vandaag. Geniet ervan!
  Sophie onlangs geplaatst…Wat te doen bij inspiratie te kort?My Profile

 • Mamablogger
  15 mei 2015

  Ja, het is zo ver! Geniet van jullie dag, het wordt mooi weer en ik ben heel benieuwd naar de jurk
  Mamablogger onlangs geplaatst…M’s outfits #17My Profile

 • Manon
  15 mei 2015

  Aaaah eindelijk is het zover Kelly, de dag waar ieder meisje toch wel van droomt! Geniet, het weer ziet er goed uit (YES!), ik had je gisteren al prive geappt maar nogmaals: have fun mevrouw Yannick ;)!
  Manon onlangs geplaatst…Shoplog – Eerste baby kleertjesMy Profile

 • evelien
  15 mei 2015

  Nogmaals een hele mooie dag toegewenst!!

 • Henny
  15 mei 2015

  Een hele fijne, zonnige en liefdevolle dag gewenst!
  Henny onlangs geplaatst…picknicken in de tuin.My Profile

 • Karlijn
  15 mei 2015

  Spannend! Een hele fijne dag gewenst vandaag met Yannick, Lana en alle familie en vrienden. Geniet ervan!!

 • Peet
  15 mei 2015

  Geniet van alles x

 • Eva
  15 mei 2015

  Het is eindelijk zo ver voor jullie!! Geniet ervan

 • Dineke
  15 mei 2015

  lieve Kelly, (en Yannick en Lana natuurlijk!) Ik wens jullie een hele fijne, mooie en zonnige dag toe! Vergeet niet te genieten want het is écht zo voorbij!
  Dineke onlangs geplaatst…Shoppen bij MAC CosmeticsMy Profile

 • Anneleen
  15 mei 2015

  Wauw Kelly en Yannick…eindelijk is zo ver! Ik ben zo blij voor jullie! En ben nu al ontzettend benieuwd naar jullie foto’s. Geniet er met volle teugen, dit is “jullie” dag! Heel veel liefs! X
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Maris Maria Renne
  15 mei 2015

  Veel geluk en plezier vandaag! Schitterende datum! Ik ben vandaag uitgerekend, maar betwijfel of ik daadwerkelijk ook ga bevallen vandaag. En net als jij ben ik al heel lang wakker en heb ik weinig geslapen 😉
  Geniet van alles wat je overkomt vandaag!
  Maris Maria Renne onlangs geplaatst…Nintendo Games: Review & WINACTIE!My Profile

 • Thea van Galen
  15 mei 2015

  ik wens je een hele mooie dag toe
  geniet ervan en veel geluk samen!
  Thea van Galen onlangs geplaatst…Eerste update 101 dingetjesMy Profile

 • Daisy
  15 mei 2015

  Suuuuper spannend meid maar echt probeer ervan te genieten want ik denk dat de dag voorbij vliegt. Ik ben super benieuwd hoe jij, je dochter en je bijna hubbie eruit zien! Xo Daisy
  Daisy onlangs geplaatst…Recept: kokosrijst met chili gamba’sMy Profile

 • Romy
  15 mei 2015

  Ik wens jullie een geweldige dag toe vandaag! Wat een bijzondere dag, ik kan me voorstellen dat je hier al zo lang naartoe hebt geleefd. Geniet ervan en voor daarna nog heel veel mooie jaren samen toegewenst als gezinnetje 🙂

 • Joyce
  15 mei 2015

  Heel veel plezier vandaag. Geniet er met volle teugen van!
  Joyce onlangs geplaatst…Mama valt af – Het ging even niet zo lekkerMy Profile

 • angelique
  15 mei 2015

  O zo leuk. Het wordt vast top. Vergeet niet te genieten! Heel veel liefde en plezier toegewenst!
  angelique onlangs geplaatst…Hecht waarde aan de dingen die je meemaaktMy Profile

 • Lauriëtte
  15 mei 2015

  Geniet ervan lieverd! 😀 xx!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…8x Kaarten als decoratie of om te versturenMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  15 mei 2015

  Waaaauw het is eindelijk zover!! Geniet er ontzettend hard van vandaag! 🙂 Ik ben al heel benieuwd naar alles wat zal volgen! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen van My New Bag + kortingscode!My Profile

 • Esmee
  15 mei 2015

  Ik wens je een mooie dag toe vandaag Kelly!

 • Milou
  15 mei 2015

  Lieve Kelly, Yannick en Lana. Héél veel plezier en geniet van deze prachtige dag! Ik ben heel erg benieuwd naar alle beelden achteraf. Maar eerst: genieten! Samen met je gezinnetje, familie en vrienden. Have fun!!
  Milou onlangs geplaatst…Kom, we gaan naar ParijsMy Profile

 • Kaboutertuin
  15 mei 2015

  Geniet van deze mooie dag! Eindelijk is het zover!!!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Moestuin tip tegen slakkenMy Profile

 • Colinda
  15 mei 2015

  Alvast van harte gefeliciteerd jullie zijn als je dit leest man en vrouw 😉
  En geniet van jullie dag, het gaat een mooie onvergetelijke dag worden.
  Colinda onlangs geplaatst…Brocante inkoop dagMy Profile

 • Josan
  15 mei 2015

  Heel veel plezier vandaag. Geniet ervan. Ik hoop dat alle energie die je in de voorbereidingen hebt gestoken, nu resulteert in een fantastisch MOOIE dag.
  Josan onlangs geplaatst…Bevallingsverhaal Miss B.My Profile

 • Astrid
  15 mei 2015

  Geniet van vandaag <3
  Astrid onlangs geplaatst…‘Mijn zoontje wil alleen maar mama’My Profile

 • Michelle
  15 mei 2015

  Aaah het is zo grappig om te bedenken dat je dus nú helemaal mooi wordt gemaakt en dat het bijna zo ver is.
  Michelle onlangs geplaatst…Kledingkast make-over met Marie KondoMy Profile

 • Julia
  15 mei 2015

  Het klinkt als een geweldige dag. Geniet er van!
  Julia onlangs geplaatst…W7 | Full time lip | Dupe van ProvocalipsMy Profile

 • Eva
  15 mei 2015

  Lieve Yannick, Kelly en Lana. Geniet van deze dag. Heerlijk om het nu eindelijk te mogen meemaken allemaal! Het klinkt heel leuk en fijn! Wouw de Efteling!!! En ik ben benieuwd naar hoe jullie het gehad hebben straks. Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…7 natuurlijke tips bij eczeem bij kidsMy Profile

 • Nikki
  15 mei 2015

  Heel veel plezier vandaag, geniet ervan met alle familie en vrienden om jullie heen! 😀

 • Liset - Beautydagboek
  15 mei 2015

  Geniet van deze dag lieve Kelly! Wat heb je een mooie dag voor de boeg met je gezinnetje. De liefde die jullie voor elkaar delen, komt vandaag nog extra naar boven en ik weet zeker dat je zult zweven van geluk :). Heel veel plezier en lekker in het moment leven!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Nieuw! Etos Shower Cream Oil & Shower GelMy Profile

 • Dita
  15 mei 2015

  Nogmaals, heel veel plezier!! Geniet van deze dag
  Dita onlangs geplaatst…Instaswap 2015 Spring editionMy Profile

 • Celine
  15 mei 2015

  Ik wens je ontzettend veel plezier vandaag met veel liefde, geluk en mooie moment! Geniet ervan.

  Liefs,

  Celine
  Celine onlangs geplaatst…INSPIRATIE: Festival make-upMy Profile

 • mar
  15 mei 2015

  Vandaag is het eindelijk zo ver! Spannend zeg! Ik ben ook zo benieuwd naar alles, of je goed geslapen heb, hoe je dag was en natuurlijk naar je jurk. Je zult dit vast niet meer lezen dus als je dit leest als getrouwde vrouw hoop ik dat je een geweldig mooie dag achter de rug hebt gehad!

 • Paula
  15 mei 2015

  Heeeeeel veel plezier vandaag! Geniet van deze mooie dag!

 • Saskia
  15 mei 2015

  Eindelijk is het zo ver! Geniet ervan!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Van drie naar vier.. (Gezinsuitbreiding)My Profile

 • pietsje
  15 mei 2015

  Wauw vandaag is het al zover!
  Ik wens jullie een fantastische dag toe en geniet van alles.

  Groetjes Pietsje

 • Esther
  15 mei 2015

  Oehhh geniet van jullie dag!
  Esther onlangs geplaatst…Valencia – tips & foto’sMy Profile

 • Frederika
  15 mei 2015

  Lieve Kelly, Yannick en Lana ik wens jullie een heeeeele mooie dag! Alle geluk en liefde toegewenst!!! Liefs Frederika

 • Annemijn
  15 mei 2015

  Ik wens je een prachtige en onvergetelijke dag! Het weer valt in ieder geval niet tegen! X
  Annemijn onlangs geplaatst…15 dingen die niemand vraagt TAGMy Profile

 • Martina
  15 mei 2015

  Heel leuk om te lezen! Op dit moment ben je je dus waarschijnlijk aan het klaarmaken, leuk hoor 🙂 geniet van deze prachtige dag!
  Martina onlangs geplaatst…11 Mei 2014 – Outfit 32 weken zwangerMy Profile

 • Nesrin
  15 mei 2015

  De zon schijnt!

  Heel veel plezier vandaag en geniet er van ga lekker los en maak jullie feest om niet te vergeten zo mooi.

  Ik kijk uit naar alle foto’s en verslagen 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Nesrin’s monoloog (We run Amsterdam 10km)My Profile

 • Sandra
  15 mei 2015

  Wauw geniet ervan Kelly! Ik ben enorm benieuwd naar al het beeldmateriaal achteraf om te zien hoe jouw perfecte dag verlopen is :)!
  Sandra onlangs geplaatst…Update #4: Goodreads Reading Challenge 2015My Profile

 • Bente
  15 mei 2015

  Ahh het is zo ver! Geniet ervan (al gaat dat natuurlijk sowieso lukken!).
  Bente onlangs geplaatst…Foodie Friday: heerlijke taart met aardbeien!My Profile

 • Miranda
  15 mei 2015

  Wow wat is de tijd snel gegaan! Het huwelijksaanzoek lijkt wel gisteren:)

  Ik wens jullie een hele fijne dag vandaag! Geniet ervan, geniet van elkaar en van jullie dag!
  Miranda onlangs geplaatst…Mei is CoeliakiemaandMy Profile

 • Sas
  15 mei 2015

  Ik wens jullie vandaag een super mooie dag toe! Geniet ervan 🙂

 • Daniëlle
  15 mei 2015

  Ik wens je heel veel plezier en geluk toe vandaag! Geniet ervan, ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben.
  Daniëlle onlangs geplaatst…FILM: TRACERS (2015)My Profile

 • Kim
  15 mei 2015

  Zo spannend! De kriebels zitten zelfs in mijn buik nu. Heel heel heel veel geluk en geniet ervan! <3
  Kim onlangs geplaatst…Currently Reading: On top – Anna NooshinMy Profile

 • Rosanne
  15 mei 2015

  Eindelijk is het zover 😀
  Geniet van deze dag lieve Kelly!
  Ik wens je een hele fijne dag toe met al jouw dierbaren<3

 • alexa
  15 mei 2015

  heel veel plezier en geniet van deze bijzonderen dag!
  alexa onlangs geplaatst…Birthday wishlistMy Profile

 • Romy
  15 mei 2015

  Oh, wat spannend! Voor mij is mijn trouwdag alweer wat jaren geleden maar ik weet nog goed hoe ik me voelde! Heel veel plezier en geniet van deze bijzondere dag.
  Romy onlangs geplaatst…Hulde aan de leidster(s) van het kinderdagverblijfMy Profile

 • Tamara
  15 mei 2015

  Heeeel veel geluk en plezier gewenst vandaag!!
  Tamara onlangs geplaatst…Geboortebericht!My Profile

 • Annemieke
  15 mei 2015

  Alvast gefeliciteerd en geniet van jullie dag!

 • Rianca
  15 mei 2015

  Heel veel geluk en plezier vandaag! Dat het echt jullie gedroomde dag mag zijn! En ik kijk uit naar alle blogpost die nog gaan komen over jullie trouwdag.
  Rianca onlangs geplaatst…Turkije II Een week genieten in SideMy Profile

 • xstudent
  15 mei 2015

  Ik wens jullie een geweldige dag toe. Geniet en straal! 😀
  xstudent onlangs geplaatst…TAG: 10 FoodconfessionsMy Profile

 • Seline
  15 mei 2015

  Heel veel plezier vandaag op deze prachtige dag!!
  Seline onlangs geplaatst…10 dingen die je niet tegen een (tweeling)moeder moet zeggenMy Profile

 • Bregje
  15 mei 2015

  Veel plezier vandaag!! Make some beautiful memories! ❤
  Bregje onlangs geplaatst…Chocolate is a girl’s best friend….My Profile

 • Dionne
  15 mei 2015

  Zo leuk! ga er maar heerlijk van genieten!
  Dionne onlangs geplaatst…Lifestyle | Wat inspireert jou?My Profile

 • janske
  15 mei 2015

  Het is eindelijk zo ver! Geniet van JULLIE mooie dag! Ik ben erg benieuwd naar alles!
  janske onlangs geplaatst…Lucky Lola Shoplog met o.a. Munster Kids, Mockies, Hema & PrimarkMy Profile

 • Nicetobeout
  15 mei 2015

  Wat een leuke datum! Geniet ervan vandaag! Wij hebben destijds wel ieder bij ons ouders geslapen dat vonden we wel leuk. Ik was erg vroeg wakker en sliep pas laat van de zenuwen haha.
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Zomerse shoplog & wishlistMy Profile

 • Amy
  15 mei 2015

  Eindelijk is het dan zover, geniet met volle teugen!
  Amy onlangs geplaatst…Twintiger aan het woord: Sabrina (22) kijkt graag verder dan de Nederlandse grensMy Profile

 • Mamablogger Linda
  15 mei 2015

  Ik wens jullie een hele fijne dag toe. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

 • Patricia
  15 mei 2015

  Lieve Kelly, Yannick en Lana. Geniet van deze dag.

 • Lisanne
  15 mei 2015

  Ik wens jullie een prachtige dag, geniet ervan!

 • Anita | mindjoy
  15 mei 2015

  Geniet van deze dag! Het zonnetje schijnt dus dat is een erg mooie meevaller! Enjoy!
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Wat het bijhouden van een dankbaarheidslijst voor je kan betekenenMy Profile

 • Dagmar Valerie
  15 mei 2015

  Lieve Kelly, Wat gun ik jullie van harte een stralende dag en ik hoop dat het al je dromen zal overtreffen <3 Geniet en heel veel plezier samen!
  Dagmar Valerie onlangs geplaatst…Dankzij superfoods nu een superheld?My Profile

 • beautifulday4makeup
  15 mei 2015

  Leuk zeg. Gefeliciteerd hoor en veel plezier op jullie grote dag
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Sometimes You Just Need Some Help – Yves Rocher Flawless Finish Concealer in 01 Beige ClairMy Profile

 • Malou
  15 mei 2015

  Heel veel plezier vandaag, geniet ervan!
  Malou onlangs geplaatst…SUMMER BUCKET LISTMy Profile

 • Marjolijn de Jong
  15 mei 2015

  Geniet ervan vandaag!
  Marjolijn de Jong onlangs geplaatst…Zomerjassen korting / sale 2015My Profile

 • Melissa
  15 mei 2015

  Klinkt hartstikke leuk allemaal. Geniet ervan!
  Melissa onlangs geplaatst…Essence ¡Arriba! collectieMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  15 mei 2015

  Ik hoop dat je er vandaag ontzettend van geniet! Je verdient het! Een hele leuke dag/avond/weekend gewenst en ik kan niet wachten om deel te nemen aan de napret via je blog!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…NEWS! – EM COSMETICS LIFE PALETTE REFILLSMy Profile

 • Bibi
  15 mei 2015

  Geniet ervan! Je hebt er lang naar toe geleefd en het is prachtig weer! Enjoy en geniet van elkaar 🙂

 • Sylvie
  15 mei 2015

  Heel veel plezier gewenst! Het wordt vast een dag om nooit te vergeten! Ook superleuk dat Lana haar eigen mini-trouwjurkje aankrijgt 🙂
  Sylvie onlangs geplaatst…Webshop wishlist: Carlijn QMy Profile

 • Linda
  15 mei 2015

  Ik wens jullie een fantastische dag toe vandaag en dat jullie hem mogen beleven zoals jullie het gewenst hebben. Het klinkt allemaal zo mooi en tot in de puntjes verzorgd, het zonnetje schijnt en dat maak alles vast tot een sprookje, zeker in Bosrijk! Geniet ervan, van elkaar en ik ben nu al reuze benieuwd naar de foto’s en het filmpje van jullie bruiloft! <3
  Linda onlangs geplaatst…Healthy Talk | Waarom minderen met suikers een goed idee isMy Profile

 • Dionne
  15 mei 2015

  Geniet van deze waardevolle dag.
  De rest komt morgen, want dan begint jullie leven als getrouwd stel!

 • Sandra
  15 mei 2015

  Lieve Kelly, geniet vandaag van jullie dag! Ik ben benieuwd naar alle verhalen en tips die je met ons wil delen, ik ga namelijk volgend jaar trouwen en kan alle tips goed gebruiken.

 • Manon
  15 mei 2015

  Geniet van deze prachtige mooie dag !!!

 • Charlotte
  15 mei 2015

  Geniet van jullie dag! Het zonnetje schijnt en jullie zien er waarschijnlijk ook stralend uit met z’n drietjes. Veel plezier, en geniet van jullie honeymoon weekend!

 • Tamara
  15 mei 2015

  Geniet enorm van jullie dag! Jullie zijn nu waarschijnlijk getrouwd en heerlijk fotos.aan het maken in de Efteling. Jullie hebben in ieder geval heel goed weer!
  Tamara onlangs geplaatst…Crazygreatlife week 18 & 19My Profile

 • elseniek
  15 mei 2015

  Veel plezier en geniet er goed van!! Ben nu al benieuwd naar al jullie leuke foto’s.
  elseniek onlangs geplaatst…Foodie: The tastiest hand cooked chips from LidlMy Profile

 • Sandra(hpw)
  15 mei 2015

  Geniet er van vandaag! Maar ook heel veel plezier en een geweldig mooie dag gewenst!

  Ben benieuwd naar de artikelen die nog komen gaan 🙂

 • jilte
  15 mei 2015

  Heel veel plezier, geniet er van! xx

 • Lisanne
  15 mei 2015

  Lieve Kelly, Yannick en Lana,

  Ik wil jullie heel veel plezier wensen tijdens jullie dag! Geniet er lekker van! En verder wil ik jullie natuurlijk alle liefde en geluk toewensen met z’n drietjes!!

  Liefs,
  Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Aftellen!My Profile

 • Kiki
  15 mei 2015

  Hoi Kelly, Ik hoop dat je echt een fantastische dag hebt gehad! Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s en de verhalen. Leuk dat je dit allemaal met ons wil delen. Geniet ervan 🙂

 • Nicole
  15 mei 2015

  De kriebels van mijn eigen bruiloft komen gewoon terug! Maar ja onze trouwdatum is ook in zicht hihi.. Ben heel benieuwd naar alles wat je gaat delen, maar het voornaamste vind ik dat je gewoon lekker geniet vandaag en ons gewoon even vergeet!
  Hoop dat je dat gedaan hebt 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn eerste newborn foto’sMy Profile

 • PatriciaKleijn
  15 mei 2015

  Het wordt vast een hele mooie dag. Het weer is prachtig dus dat komt helemaal goed. Wat leuk zeg fotos in bosrijk te doen! Ik ben heel benieuwd naar de vlog en de foto’s. Veel geluk samen en geniet ervan <3

 • Yvonne
  15 mei 2015

  Maak er een onvergetelijke dag van! Jullie hebben er super mooi weer bij. Ik ben zo benieuwd naar de foto’s, je ziet er vast prachtig uit!

 • Eline
  15 mei 2015

  Superleuk! Geniet van deze mooie en bijzondere dag!
  Eline onlangs geplaatst…Jaime Moore Not just a girlMy Profile

 • Michelle Kaiser
  15 mei 2015

  Wat een leuk artikel. Ik wordt hier zelf al helemaal zenuwachtig van, gewoon van die kleine vlindertjes in mijn buik. Dat had ik ook toen Yannick jou ten huwelijk vroeg (ik ben volgens mij via Mascha op jouw blog gekomen toen) en nu voel ik dat weer als ik dit lees. Het is nu lekker jullie dag. Heerlijk. Ik denk dat , terwijl ik dit typ, jullie of thuis zijn of aan het diner zitten. Ik kijk heel erg uit naar de “bruid- bruidegom foto’s”
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Catrice – Kaviar GaucheMy Profile

 • Nathalie
  15 mei 2015

  Wow, wat veel reacties zeg, ik kan weinig origineels meer toevoegen! Inmiddels is het diner misschien begonnen.. hopelijk hebben jullie een heel fijne dag en ik ben heel benieuwd naar de foto’s en filmpjes enzo!
  Nathalie onlangs geplaatst…Uitstellen: Waarom we liever morgen doen wat vandaag ook kan.My Profile

 • Anita te Gussinklo
  15 mei 2015

  Ik wens jullie een hele fijne dag.
  Zelf ben ik vandaag 18 jaar getrouwd.
  Jullie hebben er in ieder geval heerlijk weer bij.

 • Renske
  15 mei 2015

  Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ontzettend veel plezier vandaag! Geniet er met volle teugen van, want voor je het weet is het voorbij. 🙂
  Renske onlangs geplaatst…Een herinnering voor iedere dagMy Profile

 • Esmeralda
  15 mei 2015

  Ik hoop dat jullie een hele fijne dag hebben gehad en nog een fijne avond zullen hebben! Geniet ervan! 🙂 Liefs xxxx
  Esmeralda onlangs geplaatst…Week in foto’s – Druk, werken & nog eens werkenMy Profile

 • Kimberley
  15 mei 2015

  Geniet ervan!

 • Laura - What About Her
  15 mei 2015

  Zo mooi. Een hele fijne dag vandaag.

 • elize
  15 mei 2015

  Zo leuk!!! ik ben zo benieuwd ook! ik hoop dat je een leuke dag hebt!!!
  elize onlangs geplaatst…Top 5: budget playsuitMy Profile

 • Roxanne
  15 mei 2015

  Een prachtige dag gewenst vandaag! En leuk dat je toch een deel van de bruiloft (ook al is dat zeker een privé aangelegenheid met dingen die niet het hele internet hoeven te zien 😉 ) wil delen! Ik ben erg benieuwd naar jullie outfits 😀
  Roxanne onlangs geplaatst…Win: 2 tickets voor de Libelle Zomerweek!My Profile

 • Vanessa
  15 mei 2015

  Ik hoop dat je al een prachtige dag hebt gehad. Heb er veel aan gedacht vandaag. Ben alvast super benieuwd naar je vlog en artikels die je gaat posten! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…De leukste haartrends voor de zomer van 2015My Profile

 • My Creative Life - Marìs
  15 mei 2015

  Leuk! Ik ben benieuwd naar alle artikelen en video’s.
  Inmiddels zijn jullie nu al een paar uur getrouwd, dus; Gefeliciteerd!! Xxx
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Recept: Hartige taart makenMy Profile

 • Monique
  15 mei 2015

  Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik hoop dat je met volle teugen hebt genoten, want het is zo snel voorbij! Heel veel geluk saampjes 🙂
  Monique onlangs geplaatst…5 x life hacks voor mama’s!My Profile

 • Roshelle
  17 mei 2015

  Ik hoop dat je er van hebt genoten!
  Roshelle onlangs geplaatst…NEW IN | Superfijne sporthemdjes bij de H&MMy Profile

 • Eline
  17 mei 2015

  Ik zit echt met smart op de artikelen te wachten! Ik wil foto’s! 😀
  Eline onlangs geplaatst…WINACTIE || Win kaarten voor het Better Event!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.