Opruimvideo Kledingkast + Closet tour

Dia1

Ik had me al eens voorgenomen om eens een kledingkast tour op te nemen voor jullie maar toen ik afgelopen week mijn kast bekeek was ik daar niet echt trots op, die kon een goede opruiming gebruiken. Ik had deze eerst kunnen opruimen en vervolgens in een closet tour laten zien, maar het leek me dit keer leuker om dit als opruimvideo op te nemen waarbij ik tegelijkertijd mijn kleding uitzoek en aan jullie laat zien. Na het opruimen geef ik ook nog een mini tour door de kleding.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden. Hoe ruim jij je kast op? Ben jij net als ik en ben je daar wat minder precies in of ben je juist wel heel erg georganiseerd op het gebied van kleding en accessoires? Of doe je het helemaal hipster volgens Konmari? Bij mij was er nadien in ieder geval geen liniaal langs te houden haha.  Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie dit doen. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Opruimvideo Kledingkast + Closet tour”

 1. Oei.. reminds me of een klusje dat ik ook echt heel snel moet gaan klaren. Alles ligt door elkaar (ik heb een kledingkast thuis, eentje op mijn studentenkamer, tassen vol en nog een rek…) en er is ook echt geen orde meer. Leuk dat je er een video over maakt!
  Simone onlangs geplaatst…Plog #3 – Shoppen bij DM en sushi etenMy Profile

 2. Ik vind het altijd leuk om mijn kast uit te ruimen. Dan leg ik wel alles super netjes opgevouwen neer. Na een paar dagen ligt het dan ook niet meer netjes maar het ziet er wel heel leuk uit. Je hebt leuke items!
  anouk onlangs geplaatst…10 Random favorietenMy Profile

 3. Leuk om te zien hoe jij te werk gaat en wat er allemaal in je kast zit! 🙂 Ik postte toevallig gisteren een gelijkaardige video 🙂 Nu ik jouw kast zie besef ik wel dat ik veel geluk heb met mijn enorme kast, en dan krijg ik er nog met moeite alles in haha! Ik ben al bang voor wanneer ik ga samenwonen met m’n vriend, dan moet ik de kast delen 🙁

 4. Leuk om te zien hoe jij te werk gaat en wat er allemaal in je kast zit! 🙂 Ik postte toevallig gisteren een gelijkaardige video 🙂 Nu ik jouw kast zie besef ik wel dat ik veel geluk heb met mijn enorme kast, en dan krijg ik er nog met moeite alles in haha! Ik ben al bang voor wanneer ik ga samenwonen met m’n vriend, dan moet ik de kast delen 🙁
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Moederdag ‘vieren’ zonder mamaMy Profile

 5. Altijd leuk, opruimvideo’s!
  Ik snap alleen als perfectionist echt niet hoe jij zo je spijkerbroeken en shirts op kan vouwen, haha!

 6. Haha dat was mijn gedachte ook al. Bij alle broeken dacht ik neeeee!!!!! De rits en knoop moet dicht :p

 7. oohh Kely wat wil ik graag jou kast opvouwen vooral je broeken aaahhh wat doe je me aan haha!

  Voorderest leuke video!

 8. Ik dacht hetzelfde. Ik riep echt een paar keer neeeeeee. Ook ik ben wel perfectionistisch en daardoor zuinig op me kleding. Ik zeg niet dat jij dat niet bent hoor Kelly, maar ik doe net even ietsje meer strijken netjes vouwen alles even gelijk hahaha. Maar daar in tegen zal jij wel weer super netjes zijn in iets anders wat ik dan weer niet heb.
  Lisanne onlangs geplaatst…Project XXLMy Profile

 9. Als ik jouw video zie dan geloof ik dat ik OCD heb hahaha. Ik ruim niet zo vaak mn kast op omdat ik het altijd netjes bijhoud maar als ik hem uitruim dan ben ik wel een paar uurtjes zoet, alles moet recht en strak gevouwen zijn hifi

 10. Haha, jouw ‘na’ kast ziet eruit als mijn ‘voor’ kast 😀 maar ik ben dan ook iemand die zelfs het ondergoed zou strijken 😉

 11. Leuke video. Ik ben volgens mij vrij netjes…. ik vouw alles keurig op, maar na een tijdje wordt het ook wel rommelig. Leuk om een kijkje in je klerenkast te krijgen

 12. Oh ik vind het altijd zo leuk om mijn kleding kast op te ruimen, of om überhaupt dingen op te ruimen haha. Binnenkort zit ik in ons nieuwe huis, en dan ga ik ook alles weer opnieuw indelen, whooo. Je hebt me op een idee gebracht om het te filmen, haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.