opelcorsa

Dit artikel is gesponsord door Opel. Of ik de nieuwe Opel Corsa wil testen voor Kellycaresse.nl? Maar ik heb helemaal geen verstand van auto’s? Maar natuurlijk, ik vind het stiekem wel interessant en voel me best stoer in wat grotere auto’s. Zelf rijd ik een heerlijk koekblikje die hopelijk nog wat jaren plezier gaat leveren, maar een weekje een andere auto testen? Komt u maar door. In deze auto mag je helemaal gezien worden! Zonnebril op *check* , muziek aan *check* en gaan! Samen met Yannick ging ik hem ophalen, natuurlijk wilde ik het eerste ritje zelf maken…

Opel2

Ik stapte er in en dat voelde goed! Een compacte auto maar van binnen voelt het alsof je een hele grote bak rijdt. De stoel stond al lekker hoog (zullen ze doorgehad hebben dat er een kleinere dame in zou komen?) en het stuur ligt ook mooi en hoog in het dashboard. De muziek is handig te bedienen met een touchscreen, maar ook kon ik er mijn Iphone zo op aansluiten. Datzelfde touchscreen is ook het scherm dat parkeerhulp biedt. Speciale sensoren geven namelijk aan of je nog niet tegen een paaltje zit (Han-dig!) en laten je op het scherm precies zien, waar je ergens gelegen bent. File parkeren in hartje Amsterdam? Geen probleem!

Ook is de auto voorzien van sensoren die aangeven wanneer er iemand de dode hoek nadert. Je kent dat wel, je wilt inhalen op de snelweg en hebt niet continue voldoende overzicht of er echt niemand aankomt. In je spiegels knippert er een lampje zodra er iemand je komt inhalen of zich in je dode hoek bevindt, dat vind ik persoonlijk ideaal en ook een heel veilig idee.

Opel3

Even een selfie voor ik ging rijden!

Opel4

Opel5

Naast al die technische snufjes, vond ik het ook gewoon ideaal dat het een ruime auto is. Je kunt er zo met 5 volwassenen mee op pad. Daarnaast zijn de stoelen achterin voorzien van een ISO fix systeem wat het inzetten van autostoeltjes heel makkelijk maakt . Zo ben je als mama natuurlijk helemaal voorbereid.

Opel6

Ook shoppen is geen enkel probleem, de achterbak is namelijk erg ruim waardoor je moeiteloos een heleboel bagage mee kunt nemen. Of er ook nadelen zijn aan deze auto? Ja zeker, ik mocht hem helaas niet houden. 😉

Wil jij deze auto ook even uitgebreid testen? Vraag dan een gratis proefrit aan, dan weet je precies wat ik bedoel! Klik hier om een proefrit aan te vragen. 

Wat vinden jullie van deze vernieuwde Opel Corsa? Zijn er meer Corsa liefhebbers onder mijn bezoekers? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Ik vond het in ieder geval erg tof dat ik hem mocht testen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “Kelly test : De nieuwe Opel Corsa”

 1. Mooi alleen ook niet zoveel verstand van auto’s. Ik vind al snel een auto mooi haha. Op de auto raï laatst ook hele mooie gezien! Ik zal het alleen zelf nooit durven in een Spik splinter nieuwe auto rijden, stel je voor je eerste deuk of kras aaaaaaaa. Geef mij maar 2 e hands.
  Lisanne onlangs geplaatst…Granny project XXLMy Profile

 2. Lijkt me een heerlijke auto! Ik rij een Opel Zafira, vind dat nogal een grote bak haha. En de auto’s van tegenwoordig met hun technische snufjes zijn ook zo fijn. Vooral om te fileparkeren, ideaal voor mij.
  Amanda onlangs geplaatst…WIN WIN WIN; WINACTIE!My Profile

 3. Oh, zo’n sensor voor te parkeren lijkt me echt handig! Ik weet nooit hoeveel plaats ik nog heb. Leuk dat je aan auto hebt mogen testen! 🙂
  Sheela onlangs geplaatst…CK IN2UMy Profile

 4. Wij hebben een opel astra uit 2003 en ik ben helemaal verliefd geworden op Opel. Ik wil absoluut geen andere auto meer! (misschien een nieuwere, maar dat komt later wel haha)

 5. Nice ride! Gaaf dat jullie de auto mochten testen.

  vorig jaar reed ik een nieuwe Opel Corsa, het zeker fijne wagens.

  Ondertussen ben ik overgestapt naar een Duits merk en mijn droomauto is en blijft een Tesla 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Money Talk | Hoe spaar ik geld?My Profile

 6. Ik rij zelf een opel corsa uit 2009, dus een iets ouder model. Vind het een fijne auto! De binnenkant en technische snufjes van de vernieuwde corsa vind ik erg gaaf, alleen de buitenkant zoals de velgen iets minder.

 7. Super leuk! Lijkt me heel gezellig om met jou te eten en te kletsen! ??Helaas kan ik geen kans maken! Wel een hele gezellige avond toegewenst met je andere volgers! ??

  Mijn eerste auto was een Opel Corsa. In 1998 gekocht. Reed heerlijk…inmiddels moet het halve huis mee met twee kinderen dus is de auto ook ‘afgestemd’ hierop ?
  Essma onlangs geplaatst…Mommy Tag | 20 questionsMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.