Kelly test : De nieuwe Opel Corsa

opelcorsa

Dit artikel is gesponsord door Opel. Of ik de nieuwe Opel Corsa wil testen voor Kellycaresse.nl? Maar ik heb helemaal geen verstand van auto’s? Maar natuurlijk, ik vind het stiekem wel interessant en voel me best stoer in wat grotere auto’s. Zelf rijd ik een heerlijk koekblikje die hopelijk nog wat jaren plezier gaat leveren, maar een weekje een andere auto testen? Komt u maar door. In deze auto mag je helemaal gezien worden! Zonnebril op *check* , muziek aan *check* en gaan! Samen met Yannick ging ik hem ophalen, natuurlijk wilde ik het eerste ritje zelf maken…

Opel2

Ik stapte er in en dat voelde goed! Een compacte auto maar van binnen voelt het alsof je een hele grote bak rijdt. De stoel stond al lekker hoog (zullen ze doorgehad hebben dat er een kleinere dame in zou komen?) en het stuur ligt ook mooi en hoog in het dashboard. De muziek is handig te bedienen met een touchscreen, maar ook kon ik er mijn Iphone zo op aansluiten. Datzelfde touchscreen is ook het scherm dat parkeerhulp biedt. Speciale sensoren geven namelijk aan of je nog niet tegen een paaltje zit (Han-dig!) en laten je op het scherm precies zien, waar je ergens gelegen bent. File parkeren in hartje Amsterdam? Geen probleem!

Ook is de auto voorzien van sensoren die aangeven wanneer er iemand de dode hoek nadert. Je kent dat wel, je wilt inhalen op de snelweg en hebt niet continue voldoende overzicht of er echt niemand aankomt. In je spiegels knippert er een lampje zodra er iemand je komt inhalen of zich in je dode hoek bevindt, dat vind ik persoonlijk ideaal en ook een heel veilig idee.

Opel3

Even een selfie voor ik ging rijden!

Opel4

Opel5

Naast al die technische snufjes, vond ik het ook gewoon ideaal dat het een ruime auto is. Je kunt er zo met 5 volwassenen mee op pad. Daarnaast zijn de stoelen achterin voorzien van een ISO fix systeem wat het inzetten van autostoeltjes heel makkelijk maakt . Zo ben je als mama natuurlijk helemaal voorbereid.

Opel6

Ook shoppen is geen enkel probleem, de achterbak is namelijk erg ruim waardoor je moeiteloos een heleboel bagage mee kunt nemen. Of er ook nadelen zijn aan deze auto? Ja zeker, ik mocht hem helaas niet houden. 😉

Wil jij deze auto ook even uitgebreid testen? Vraag dan een gratis proefrit aan, dan weet je precies wat ik bedoel! Klik hier om een proefrit aan te vragen. 

Wat vinden jullie van deze vernieuwde Opel Corsa? Zijn er meer Corsa liefhebbers onder mijn bezoekers? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Ik vond het in ieder geval erg tof dat ik hem mocht testen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • Vanessa
  13 mei 2015

  Het is een mooie auto. Superleuk dat je hem mocht testen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Therme Zen White LotusMy Profile

 • Shirley
  13 mei 2015

  Wij rijden een iets oudere Corsa en vind hem erg fijn!

 • Lisanne
  13 mei 2015

  Mooi alleen ook niet zoveel verstand van auto’s. Ik vind al snel een auto mooi haha. Op de auto raï laatst ook hele mooie gezien! Ik zal het alleen zelf nooit durven in een Spik splinter nieuwe auto rijden, stel je voor je eerste deuk of kras aaaaaaaa. Geef mij maar 2 e hands.
  Lisanne onlangs geplaatst…Granny project XXLMy Profile

 • Celine
  13 mei 2015

  Wauw wat een mooie auto zeg! Ik heb ook geen verstand van auto’s maar voldoende shoppingruimte is een grot pluspunt!

  Liefs,

  Celine
  Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: 1+1 op het hele Garnier assortimentMy Profile

 • Amanda
  13 mei 2015

  Lijkt me een heerlijke auto! Ik rij een Opel Zafira, vind dat nogal een grote bak haha. En de auto’s van tegenwoordig met hun technische snufjes zijn ook zo fijn. Vooral om te fileparkeren, ideaal voor mij.
  Amanda onlangs geplaatst…WIN WIN WIN; WINACTIE!My Profile

 • Sheela
  13 mei 2015

  Oh, zo’n sensor voor te parkeren lijkt me echt handig! Ik weet nooit hoeveel plaats ik nog heb. Leuk dat je aan auto hebt mogen testen! 🙂
  Sheela onlangs geplaatst…CK IN2UMy Profile

 • Fatiha
  13 mei 2015

  Wij hebben een opel astra uit 2003 en ik ben helemaal verliefd geworden op Opel. Ik wil absoluut geen andere auto meer! (misschien een nieuwere, maar dat komt later wel haha)

 • Manon
  13 mei 2015

  Het is een mooi auto!
  Manon onlangs geplaatst…Primark Sunkissed Eye Palette & BronzerMy Profile

 • Nesrin
  13 mei 2015

  Nice ride! Gaaf dat jullie de auto mochten testen.

  vorig jaar reed ik een nieuwe Opel Corsa, het zeker fijne wagens.

  Ondertussen ben ik overgestapt naar een Duits merk en mijn droomauto is en blijft een Tesla 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Money Talk | Hoe spaar ik geld?My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  13 mei 2015

  Wat leuk dat je deze mocht testen, kan me voorstellen dat het niet fijn was dat je hem weer moest afgeven eens je de luxe gewoon was 🙂 Zelf rijd ik ook in een 12 jaar oude auto, maar goed, ik mag niet klagen! 😉
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Accessoires voor mijn nieuwe iPhone 6 plusMy Profile

 • Milou
  13 mei 2015

  Wat leuk dat je ‘m mocht testen. Mooie auto!
  Milou onlangs geplaatst…Hoi, daar ben ik!My Profile

 • Dionne
  13 mei 2015

  Super grappig dat je deze auto voor je blog mocht ‘testen’. Leuke foto’s!
  Dionne onlangs geplaatst…Festival Festivoort | Streetstyle ReportMy Profile

 • Eline
  13 mei 2015

  Supermooie auto!

 • Dita
  13 mei 2015

  Wat leuk dat je deze mocht testen. Mooie auto!
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #14My Profile

 • Kelly Caresse
  13 mei 2015

  Hihi mijn eigen auto komt uit 1998 dus de mijne wint 😀 😛

 • Kelly Caresse
  13 mei 2015

  De Zafira is ook heel mooi idd!

 • Lifesabout
  13 mei 2015

  Lijkt mij een heel fijn autootje! Vooral die kofferbak is belangrijk,,,,if you know what I mean…*shopping*
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat stop ik voor de vakantie in mijn toilettas?My Profile

 • Manon
  13 mei 2015

  Wat leuk om te testen! Ik ben dol op auto’s, maar ben ook erg blij met ons “koekblikje”!
  Manon onlangs geplaatst…Diary: Week 18, April 2015My Profile

 • Marion
  13 mei 2015

  Mazzelaar! Ik ben gek op Opel! Perfect auto.
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #7My Profile

 • janske
  13 mei 2015

  Wat gaaf dat je hem mocht testen…wil je hem nu niet super graag zelf hebben?
  janske onlangs geplaatst…Song For Today – Ed Sheeran – Photograph (baby Ed Sheeran video!)My Profile

 • Benella
  13 mei 2015

  Wow wat gaaf dat je een auto mocht testen! Lijkt me heerlijk, al die luxe opties op een auto.
  Benella onlangs geplaatst…Review: de Bondolino babydragerMy Profile

 • Ellen
  14 mei 2015

  Ik rij in een Opel Corsa uit 2006. Ook fijn autootje 🙂

 • beautifulday4makeup
  14 mei 2015

  Wat super dat je hem mocht testen. Ik heb mij rijbewijs, maar eigenlijk rijd ik bijna nooit meer. Ik neem liefst de tram of trein: kan ik nog wat lezen

 • Miriam
  14 mei 2015

  Ik rij zelf een opel corsa uit 2009, dus een iets ouder model. Vind het een fijne auto! De binnenkant en technische snufjes van de vernieuwde corsa vind ik erg gaaf, alleen de buitenkant zoals de velgen iets minder.

 • My Creative Life - Marìs
  15 mei 2015

  Leuk dat je de auto mocht testen, ziet er comfortabel uit!
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…Recept: Hartige taart makenMy Profile

 • Kim
  18 mei 2015

  Mijne is van 1990, haha
  Kim onlangs geplaatst…haarshop.nlMy Profile

 • Essma
  13 maart 2017

  Super leuk! Lijkt me heel gezellig om met jou te eten en te kletsen! ??Helaas kan ik geen kans maken! Wel een hele gezellige avond toegewenst met je andere volgers! ??

  Mijn eerste auto was een Opel Corsa. In 1998 gekocht. Reed heerlijk…inmiddels moet het halve huis mee met twee kinderen dus is de auto ook ‘afgestemd’ hierop ?
  Essma onlangs geplaatst…Mommy Tag | 20 questionsMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.