kcphoto3455

Het is weer donderdag dus tijd voor de wekelijkse KC Photodiary met een kijkje in mijn week. En die week was weer lekker chaotisch, hectisch maar vooral met heel veel mooie genietmomenten. Ik zit echt nog in die kraambubbel hoor haha, ben nog hartstikke vergeetachtig en chaotisch en het ontzwangeren is nu ook echt begonnen. Ik kwam erachter dat een agenda bijhouden weer noodzakelijk wordt, anders staat er zo bezoek aan de deur wat ik vergeten was, oeps! Hoe afgelopen week eruit zag? Dat laat ik vandaag aan jullie zien.

Jessica kwam gezellig met haar dochtertje Juul op kraamvisite. Lana en Juul hadden de grootste lol. Lekker picknicken in Lana’s nieuwe tent en ravotten. Super leuk om te zien. En Jessica en ik kletsten gezellig bij, leuk!

En lieve Jessica had me veel te veel verwend met een pakket met alles waar je als pas bevallen vrouw dolgelukkig van wordt. Van chocolade en (borstvoedings)thee tot aan wijn, van de Linda tot aan schattige babykleertjes en Blond Amsterdam beautygoodies (en wallencreme, ook noodzakelijk!) Thanks Jess!

Stom, zo’n vermoedelijk 7 geboortekaartjes zijn nooit aangekomen bij de ontvangers, deze hebben wij opnieuw besteld en verzonden. Als vergoeding kregen we van Post NL dit leuke happyhorse konijn. Super netjes vond ik dat.

Hoe de vrijdag eruit zag konden jullie in 7 foto’s zien in de nieuwe rubriek ‘Life with 2 girls‘. Die echt onwijs goed ontvangen wordt door jullie, ook hele fijne suggesties voor artikelen hiervoor ontvangen. Ik barst van de inspiratie dus er komt nog veel leuks aan! 🙂

Twee kinderen in de luiers betekent twee keer zoveel inslaan. Kruidvat had een goede deal op de Pampers (2e pak gratis, hoe fijn!) dus wij hamsterden onze voorraad weer vol.

Dit weekend stond er een newbornshoot met fotografe Stephanie op de planning. Dat was enorm gaaf! Ik heb al wat foto’s bekeken en ze heeft zo mooi werk gedaan! Ik zal hier binnenkort meer over delen.

Ik kwam dit idee tegen op Pinterest en heb het onthouden voor als ons meisje geboren zou worden. Hier ligt ze als een prinsesje te shinen op mijn trouwjurk <3

Zaterdag aten we heerlijke lasagne. En check die toffe tomatenketchup fles met naam 😉

Yannick verraste me zondag met een heerlijk uitgebreid ontbijtje <3

Daarna stelden we jullie op Instagram de vraag of jullie leuke vragen of ideetjes hadden voor een video van ons samen. Dat hadden jullie zeker! Super leuk al die input van jullie, juist die reacties van jullie vind ik het allerleukste aan bloggen en Youtube.

Ourfitje van Aimy van Noppies, zo leuk! Ik geniet er iedere ochtend van om mijn meiden aan te kleden, zo leuk om combinaties te maken.

En mijn moeder kwam even in huis dus konden wij de video opnemen. It’s a wrap!

Aangezien ik mijn eigen broeken niet meer pas en ook geen zin meer had in de zwangerschapsbroek of pyjamabroek all day en omdat ik zin had om even eruit te gaan, ging ik met mijn moeder kort naar de stad. Nou note to self, doe dat asjeblieft niet 3 weken na je bevalling. In mijn pyjamabroek leek het allemaal wel mee te vallen met die kilo’s haha, maar als je dan 2 maten groter aan het zoeken bent naar een fijn zittende spijkerbroek dan merk je wel dat de situatie er anders voor staat. Ik weet dat dit wel goed komt hoor, en het is ook echt geen drama (ik heb 2 prachtig gezonde dochters waar ik erg gezegend mee ben) maar it is what it is. Ik rekende 3 grotere broeken af en kocht een leuk vest en ik ben alweer begonnen met gezonder leven zodat dit hopelijk allemaal weer netjes wegtrekt :P. No Doutzen Kroes hier in ieder geval haha.

In de avond kookte ik een favoriet hier in huis, het Hollandse stoofpotje van mijn vader (check zeker het receptje). Zo lekker en makkelijk te maken en stiekem boordevol groente.

Maandag kwam Gwen gezellig met haar twee dochters langs. Zij herkent als geen ander de nieuwe chaos waar ik in beland ben met een tweede kindje haha. Zo fijn om even m’n hart daarover te luchten en bij te kletsen. En de meisjes vermaakten zich natuurlijk prima. De woonkamer was gevuld met meisjes van 0 jaar, 1 jaar, 2 jaar en eentje van 3 jaar. Gezellig! Ook de lunch was erg gezellig met zo’n gevulde tafel.

We gingen ook even lekker naar buiten voor een kleine wandeling en een bezoekje aan de speeltuin. En de poppenmoedertjes met buggy waren ook lekker aan het moederen.

Ik kookte een stamppotje, altijd goed.

De video voor aanstaande zondag van mij en Yannick is bewerkt en staat gepland 🙂

Wat vind ik dit outfitje leuk bij Lana! Jurkje/tuniek is van H&M en de jeans van Tumble ‘n dry, toch heel meisjesachtig maar ook een beetje stoer.

Wat een leuk pakketje ontvingen wij van Vtech! Een speciale pop met een lampje in haar gezichtje, allerlei rustgevende geluiden en muziekjes en een timer. Als je kindje moeilijk in slaap komt kun je deze bijv. op een bepaald aantal minuten instellen. Dan wordt er rustige muziek afgespeeld en dan houdt dit op zodra je kindje waarschijnlijk in slaap gevallen is.

Kimberly kwam gezellig op kraamvisite en ze lunchte met ons mee. Ook kwam ze natuurlijk met beide meisjes knuffelen.

Ik ging even het dorp in wandelen want ik wilde wat paasdecoratie halen om het voorjaar in huis te halen. Bij Hema kocht ik wat leuke versiersels voor in onze paastak, hydrofieldoeken (want ondanks dat ik er zoveel heb, toch krijgen we het bijna niet bijgewassen, dus een extra voorraad is handig) en kocht ik een leuk basic vestje en topje voor mezelf. Van een gekregen boekenbon haalden we voorleesboekjes. Want boekjes lezen vindt Lana hartstikke leuk.

En toen kwam de pakketbezorger deze mega grote doos leveren. We ontvingen de Nuna Rebl autostoel (een stoeltje geschikt vanaf 0 tot 4 jaar) die we gaan testen met Aimy. Hier ben ik super blij mee. Deze autostoel kan je draaien om zo je kindje er gemakkelijk uit te halen en deze vervangt de maxi cosi en volgende autostoelen. Binnenkort kom ik bij jullie terug met een uitgebreide review.

En dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Ps. Volg me zeker ook op Snapchat, daar deel ik (bijna) dagelijks live vlogs van wat we zoal beleven, random onzin en meer. Je kunt me volgen via: Kellycaresse

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

76 gedachten over “KC Photodiary: Newbornshoot, spijkerbroek en playdates”

 1. Wat een leuke en drukke week met veel visite! Wat bijzonder een foto van Aimy op jouw trouwjurk. Sowieso erg leuk een babyshoot. Heb ik eigenlijk nooit gedaan. En van mijn dikke buik heb ik ook maar 1 foto, of eigenlijk is dat niet eens een geposeerde foto, maar een foto dat ik toevallig voorbij liep. Zonde dat ik daar nooit foto’s van heb laten maken of een gipsbuik. En ook jammer dat ik dus nooit mijn baby’s heb laten fotograferen. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de fotoshoot van Aimy en naar de video van Yannick en jou. Nog even afwachten dus. Mijn week was erg gezellig, want mijn kinderen hadden schoolvakantie. Nu weer business as asual. Fijne dag!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe condoleer je een jonge moeder met het verlies van haar man?My Profile

 2. Jeetje wat heb jij een drukke week gehad! Mooi om te zien dat je zo aan het genieten bent. Vergeet je niet ook wat rust te nemen? En maak je geen zorgen om de kilo’s joh. Ze vliegen er vast af. Gezond eten en borstvoeding, pro combo toch?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Krentenbaard bovenop eczeem…My Profile

 3. Wat een fijne week heb je gehad met bezoek. Hey, die hele hype om na drie weken alweer in je kleding te passen is natuurlijk geen realistisch beeld voor vrijwel alle moeders!
  Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #7My Profile

 4. Ik ben heel benieuwd naar die stoel van Nuna. Zelf heb ik zoiets van Romer. Maar gebruik het eigenlijk nooit in de baby leeftijd omdat ik toch ergens in testen geleden heb dat de kracht die een baby tijdens de botsing te verduren krijgt te hoog is in vergelijking met een baby autostoeltje. Maar als je deze ook achterwaarts kan gebruiken ben ik zeer benieuwd.
  Josan onlangs geplaatst…Hoezo, hotel mama?!My Profile

 5. Je hoeft trouwens niet na de bevalling gelijk weer in je oude jeans te passen hoor. Echt niet reëel dat die modellen en bekende moeders zo snel na de bevalling alweer op hun oude gewicht zijn. Dat zal vast met behulp van de nodige crash diëten en urenlang sporten met personal trainers zijn. En wat zou het als het afvallen wat langer duurt? Geen man overboord toch? Enjoy!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe condoleer je een jonge moeder met het verlies van haar man?My Profile

 6. Gezellige drukke week! Ik zie er ook zo tegenop om na mijn zwangerschap weer broeken te gaan passen, meh! Mijn oude broeken pas ik sowieso niet meer haha dus dat wordt nog wat.
  Milou onlangs geplaatst…Kleur in de babykamerMy Profile

 7. Oh wat is het toch nog een klein schattig lief meisje en Lana natuurlijk ook, de grote trotse zus! Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen hiermee.
  James ligt net (bijna 9 maanden) in zo’n zelfde soort autostoel, ik ben erg enthousiast want nu hoef je inderdaad niet meer te slepen met een zware maxicosi. Het enige nadeel is dat als ze lekker slapen en je bent bij bestemming je ze eruit moet tillen en niet meer verder slapen, althans die van mij dan haha.
  Lonneke onlangs geplaatst…Ervaring coloscopie onderzoek!My Profile

 8. Ah joh, drie weken na je bevalling hoef je echt nog niet in je oude maatje te passen hoor. Al kan ik me voorstellen dat het even slikken is! Ik ben benieuwd naar die autostoel! Handig dat je hem vier jaar kunt gebruiken!
  Marije onlangs geplaatst…Waar ik stiekem tegenop zieMy Profile

 9. Een lekkere rommelige, maar vooral gezellige week zo te zien! Leuk om die poppenmoedertjes zo samen te zien en wat een mooie foto vam Aimy en je trouwjurk. De echte foto zal vast prachtig zijn!
  Kelly onlangs geplaatst…Terug van weggeweest!My Profile

 10. Wat een schattige outfit van Lana met dat spijkerbroekje.

  Na 3 weken hoef je je echt nog niet druk te maken om je gewicht. Dat gaat vanzelf weer helemaal goed komen. Belangrijkste is nu je nieuwe ritme vinden en genieten van je meisjes
  marije onlangs geplaatst…Road to size happy: Back to basicMy Profile

 11. O die autostoel, daar ben ik benieuwd naar zeg. Een stoel die de Maxi-Cosi vervangt lijkt me een hele uitkomst, vind het best onhandig om die de hele tijd in en uit de auto te moeten halen. Attent van PostNL dat je een knuffeltje kreeg. Goede service!
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Youngblood Mineral CosmeticsMy Profile

 12. Wat een leuke, volle week! De foto van je dochter op je trouwkleed lijkt mij geweldig! Leuk idee om te onthouden. Ik ga vandaag op zoek naar een trouwjurk dus deze week kan al niet meer stuk!
  sabrina onlangs geplaatst…Bebi AmsterdamMy Profile

 13. Ben benieuwd naar het resultaat van de newbornshoot van Aimy. Echt een leuk idee ook zo met je trouwjurk. Die ga ik ook onthouden!

  Ow en die kilo’s… bij mij duurde het twee jaar voordat ze er af waren en toen raakte ik weer zwanger..haha! Ach ja, komt wel weer. Liever een maatje meer dan mijn mooie rijkdom aan kindjes te moeten missen.
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat zit er in het kraampakket?My Profile

 14. Heerlijk weekje zo te zien! En zo leuk, zo’n foto van je meisje met jouw trouwjurk. En net als wat je zegt, die kilo’s verdwijnen wel weer. Ik verbaas me er echt over hoe mijn eigen lijf er inmiddels weer uitziet. Het kost alleen even wat tijd (normaal gesproken). Nu maar lekker genieten van je meiden!
  Yneke onlangs geplaatst…De kracht van jezelf zijn.My Profile

 15. Ik vind het al super knap dat je de stad in ‘durfde’ na je bevalling. Ik heb denk ik een maand in jogging broek gelopen omdat alles zeer deed haha. Super tof outfitje van Lana!
  Marijke onlangs geplaatst…UZUMA DETOX KUUR I Dag 3My Profile

 16. Ik denk dat je fotosjoot prachtig is geworden zo gaaf aimy op je trouwjurk. Lekkere week heb je gehad hoor veel bezoek ook. Ik kan me voorstellen dat je je soms opgesloten voelt met 2 Kids en dat je je ritme nog niet helemaal heb gevonden dat komt vanzelf joh. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Liebster Award #2My Profile

 17. Wat een gezellige week! En dat je niet gelijk weer in je broeken past, maakt.niet uit toch? Je hebt 2 mooie dochters en zoals modellen dat doen is echt niet normaal.
  Dita onlangs geplaatst…TAG: Bloggers Be LikeMy Profile

 18. Wat een gezellige week! Super schattige foto met Aimy op jouw trouwjurk!
  En dat outfitje van Lana is ook heel cute!

 19. Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s van de fotoshoot! Ga je er een paar delen? 🙂 die met Aimy op de trouwjurk is vast prachtig geworden *smelt*

 20. Wat een drukke maar gezellige week! Leuk om te zien hoe het met twee meiden gaat. Mijn vriendin, ook net bevallen had ook al het probleem van vermiste geboortekaartjes. Fijn en netjes dat het zo is opgelost. Dat herken ik hoor van die spijkerbroeken. Geen man overboord maar inderdaad wel even een bewustwording dat het toch net iets meer is dan wat je dacht. Fijne week!

 21. Wat een heerlijk weekje! Lekker veel gezelschap, maar ren jezelf niet voorbij, je bent pas 3 weken geleden bevallen! En die broeken in een maatje kleiner komen vast wel weer :).
  Er gaat toch echt iets mis daar in sorteercentrum Breda, laatst bij mijn schoonfamilie 2 rouwkaarten niet aangekomen, kwam ook iemand van de post aan de deur met excuses dat was wel netjes, maar toch niet echt handig.

 22. Die foto van Aimy op je trouwjurk, super leuk! Dat ga ik ook proberen met mijn dochter, die is bijna 4 dus dan kan ze er mooi in staan. Misschien wel een leuk idee om het ieder jaar opnieuw te doen, soort van time-lapse! Waar heb je trouwens het vest gekocht? Ik vind hem gaaf!

 23. ziet eruit als een heerlijk weekje 😀 en wat een leuke kleding wel!! vind dat vest geweldig 😀 en pampers aanbieding… je doet boodschappen bij lidle vind je hun luiers niks ? wij hadden die altijd en was er tevreden over 😉 en de lasagne ziet er heerlijk uit!!!
  rachel onlangs geplaatst…TheeleutMy Profile

 24. Wat ziet dit er heerlijk uit, en ja ik snap de chaos wel even. Maar hoe ouder de kids worden hoe makkelijker het je af gaat. En die foto van Aimy op je trouwjurk, zo leuk! Ik zag net op instagram je paastak, fijn gevoel he, even wat meer lente in huis. Laat dat stomme weer maar gauw verdwijnen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…VLOGWEEK #4 – Het hoofdkantoor van LWWMy Profile

 25. Wow, volgens mij heeft Lana een groeispurtje gehad?! En mooi Aimy op je trouwjurk. Moet ik met de twins maar niet meer doen straks haha!
  Sonja onlangs geplaatst…Studio ROOFMy Profile

 26. Ik volg je al erg lang met veel plezier, maar ik heb nog nooit een reactie achter gelaten. Ik vond dit nu echt eens tijd worden en om te beginnen wil ik jullie, een beetje laat, nog feliciteren met de geboorte van Aimy. Deze week ziet er weer uit als een drukke, maar fijne week. Geniet van je mooie gezinnetje!

 27. Ik kan goed zien dat je lekker aan het genieten bent van je meiden! Heerlijk, lekker de tijd nemen voor je verlof hoor! Ben wel heel benieuwd naar de foto’s van de newborn shoot. Deze foto met je trouwjurk ziet er al heel gaaf uit!
  Susanne onlangs geplaatst…Kleine kinderen worden groot…My Profile

 28. Lekker druk, fijne positieve week! Leuk al die visite (en cadeautjes) Ben benieuwd naar de foto’s en of alles goed gaat met de stoel! 😉

 29. Oh dat vest wat je gekocht hebt, superleuk! Ik heb allemaal nog grotere maten jeans liggen, ik hoef gelukkig alleen maar straks in mijn kast te kijken hoop ik.
  Cindy onlangs geplaatst…ZwangerschapsupdateMy Profile

 30. Super, zo’n shoot met je meisjes!
  En joh, na 3 weken alweer op je oude gewicht is ook niet erg reeël lijkt me 😉
  Maar het vest wat je (met de broeken) kocht is wel heel erg leuk!
  Roxanne onlangs geplaatst…Secret CrumblesMy Profile

 31. Lijkt me zo gaaf twee meiden! Maar ook heel druk haha! Ik ben natuurlijk net pas mama en alles is nieuw voor mij en ik vind het echt kei hard werken, maar wel helemaal geweldig!!
  Geniet lekker van je meisjes!

  Liefs Lindy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.