KC Photodiary: Newbornshoot, spijkerbroek en playdates

kcphoto3455

Het is weer donderdag dus tijd voor de wekelijkse KC Photodiary met een kijkje in mijn week. En die week was weer lekker chaotisch, hectisch maar vooral met heel veel mooie genietmomenten. Ik zit echt nog in die kraambubbel hoor haha, ben nog hartstikke vergeetachtig en chaotisch en het ontzwangeren is nu ook echt begonnen. Ik kwam erachter dat een agenda bijhouden weer noodzakelijk wordt, anders staat er zo bezoek aan de deur wat ik vergeten was, oeps! Hoe afgelopen week eruit zag? Dat laat ik vandaag aan jullie zien.

Jessica kwam gezellig met haar dochtertje Juul op kraamvisite. Lana en Juul hadden de grootste lol. Lekker picknicken in Lana’s nieuwe tent en ravotten. Super leuk om te zien. En Jessica en ik kletsten gezellig bij, leuk!

En lieve Jessica had me veel te veel verwend met een pakket met alles waar je als pas bevallen vrouw dolgelukkig van wordt. Van chocolade en (borstvoedings)thee tot aan wijn, van de Linda tot aan schattige babykleertjes en Blond Amsterdam beautygoodies (en wallencreme, ook noodzakelijk!) Thanks Jess!

Stom, zo’n vermoedelijk 7 geboortekaartjes zijn nooit aangekomen bij de ontvangers, deze hebben wij opnieuw besteld en verzonden. Als vergoeding kregen we van Post NL dit leuke happyhorse konijn. Super netjes vond ik dat.

Hoe de vrijdag eruit zag konden jullie in 7 foto’s zien in de nieuwe rubriek ‘Life with 2 girls‘. Die echt onwijs goed ontvangen wordt door jullie, ook hele fijne suggesties voor artikelen hiervoor ontvangen. Ik barst van de inspiratie dus er komt nog veel leuks aan! 🙂

Twee kinderen in de luiers betekent twee keer zoveel inslaan. Kruidvat had een goede deal op de Pampers (2e pak gratis, hoe fijn!) dus wij hamsterden onze voorraad weer vol.

Dit weekend stond er een newbornshoot met fotografe Stephanie op de planning. Dat was enorm gaaf! Ik heb al wat foto’s bekeken en ze heeft zo mooi werk gedaan! Ik zal hier binnenkort meer over delen.

Ik kwam dit idee tegen op Pinterest en heb het onthouden voor als ons meisje geboren zou worden. Hier ligt ze als een prinsesje te shinen op mijn trouwjurk <3

Zaterdag aten we heerlijke lasagne. En check die toffe tomatenketchup fles met naam 😉

Yannick verraste me zondag met een heerlijk uitgebreid ontbijtje <3

Daarna stelden we jullie op Instagram de vraag of jullie leuke vragen of ideetjes hadden voor een video van ons samen. Dat hadden jullie zeker! Super leuk al die input van jullie, juist die reacties van jullie vind ik het allerleukste aan bloggen en Youtube.

Ourfitje van Aimy van Noppies, zo leuk! Ik geniet er iedere ochtend van om mijn meiden aan te kleden, zo leuk om combinaties te maken.

En mijn moeder kwam even in huis dus konden wij de video opnemen. It’s a wrap!

Aangezien ik mijn eigen broeken niet meer pas en ook geen zin meer had in de zwangerschapsbroek of pyjamabroek all day en omdat ik zin had om even eruit te gaan, ging ik met mijn moeder kort naar de stad. Nou note to self, doe dat asjeblieft niet 3 weken na je bevalling. In mijn pyjamabroek leek het allemaal wel mee te vallen met die kilo’s haha, maar als je dan 2 maten groter aan het zoeken bent naar een fijn zittende spijkerbroek dan merk je wel dat de situatie er anders voor staat. Ik weet dat dit wel goed komt hoor, en het is ook echt geen drama (ik heb 2 prachtig gezonde dochters waar ik erg gezegend mee ben) maar it is what it is. Ik rekende 3 grotere broeken af en kocht een leuk vest en ik ben alweer begonnen met gezonder leven zodat dit hopelijk allemaal weer netjes wegtrekt :P. No Doutzen Kroes hier in ieder geval haha.

In de avond kookte ik een favoriet hier in huis, het Hollandse stoofpotje van mijn vader (check zeker het receptje). Zo lekker en makkelijk te maken en stiekem boordevol groente.

Maandag kwam Gwen gezellig met haar twee dochters langs. Zij herkent als geen ander de nieuwe chaos waar ik in beland ben met een tweede kindje haha. Zo fijn om even m’n hart daarover te luchten en bij te kletsen. En de meisjes vermaakten zich natuurlijk prima. De woonkamer was gevuld met meisjes van 0 jaar, 1 jaar, 2 jaar en eentje van 3 jaar. Gezellig! Ook de lunch was erg gezellig met zo’n gevulde tafel.

We gingen ook even lekker naar buiten voor een kleine wandeling en een bezoekje aan de speeltuin. En de poppenmoedertjes met buggy waren ook lekker aan het moederen.

Ik kookte een stamppotje, altijd goed.

De video voor aanstaande zondag van mij en Yannick is bewerkt en staat gepland 🙂

Wat vind ik dit outfitje leuk bij Lana! Jurkje/tuniek is van H&M en de jeans van Tumble ‘n dry, toch heel meisjesachtig maar ook een beetje stoer.

Wat een leuk pakketje ontvingen wij van Vtech! Een speciale pop met een lampje in haar gezichtje, allerlei rustgevende geluiden en muziekjes en een timer. Als je kindje moeilijk in slaap komt kun je deze bijv. op een bepaald aantal minuten instellen. Dan wordt er rustige muziek afgespeeld en dan houdt dit op zodra je kindje waarschijnlijk in slaap gevallen is.

Kimberly kwam gezellig op kraamvisite en ze lunchte met ons mee. Ook kwam ze natuurlijk met beide meisjes knuffelen.

Ik ging even het dorp in wandelen want ik wilde wat paasdecoratie halen om het voorjaar in huis te halen. Bij Hema kocht ik wat leuke versiersels voor in onze paastak, hydrofieldoeken (want ondanks dat ik er zoveel heb, toch krijgen we het bijna niet bijgewassen, dus een extra voorraad is handig) en kocht ik een leuk basic vestje en topje voor mezelf. Van een gekregen boekenbon haalden we voorleesboekjes. Want boekjes lezen vindt Lana hartstikke leuk.

En toen kwam de pakketbezorger deze mega grote doos leveren. We ontvingen de Nuna Rebl autostoel (een stoeltje geschikt vanaf 0 tot 4 jaar) die we gaan testen met Aimy. Hier ben ik super blij mee. Deze autostoel kan je draaien om zo je kindje er gemakkelijk uit te halen en deze vervangt de maxi cosi en volgende autostoelen. Binnenkort kom ik bij jullie terug met een uitgebreide review.

En dit was de KC Photodiary voor deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Ps. Volg me zeker ook op Snapchat, daar deel ik (bijna) dagelijks live vlogs van wat we zoal beleven, random onzin en meer. Je kunt me volgen via: Kellycaresse

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

76 reacties

 • MamaOnderneemt
  3 maart 2016

  Wat een leuke en drukke week met veel visite! Wat bijzonder een foto van Aimy op jouw trouwjurk. Sowieso erg leuk een babyshoot. Heb ik eigenlijk nooit gedaan. En van mijn dikke buik heb ik ook maar 1 foto, of eigenlijk is dat niet eens een geposeerde foto, maar een foto dat ik toevallig voorbij liep. Zonde dat ik daar nooit foto’s van heb laten maken of een gipsbuik. En ook jammer dat ik dus nooit mijn baby’s heb laten fotograferen. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de fotoshoot van Aimy en naar de video van Yannick en jou. Nog even afwachten dus. Mijn week was erg gezellig, want mijn kinderen hadden schoolvakantie. Nu weer business as asual. Fijne dag!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe condoleer je een jonge moeder met het verlies van haar man?My Profile

 • Elisabeth
  3 maart 2016

  Jeetje wat heb jij een drukke week gehad! Mooi om te zien dat je zo aan het genieten bent. Vergeet je niet ook wat rust te nemen? En maak je geen zorgen om de kilo’s joh. Ze vliegen er vast af. Gezond eten en borstvoeding, pro combo toch?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Krentenbaard bovenop eczeem…My Profile

 • Femke
  3 maart 2016

  Wat een fijne week heb je gehad met bezoek. Hey, die hele hype om na drie weken alweer in je kleding te passen is natuurlijk geen realistisch beeld voor vrijwel alle moeders!
  Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #7My Profile

 • Josan
  3 maart 2016

  Ik ben heel benieuwd naar die stoel van Nuna. Zelf heb ik zoiets van Romer. Maar gebruik het eigenlijk nooit in de baby leeftijd omdat ik toch ergens in testen geleden heb dat de kracht die een baby tijdens de botsing te verduren krijgt te hoog is in vergelijking met een baby autostoeltje. Maar als je deze ook achterwaarts kan gebruiken ben ik zeer benieuwd.
  Josan onlangs geplaatst…Hoezo, hotel mama?!My Profile

 • MamaOnderneemt
  3 maart 2016

  Je hoeft trouwens niet na de bevalling gelijk weer in je oude jeans te passen hoor. Echt niet reëel dat die modellen en bekende moeders zo snel na de bevalling alweer op hun oude gewicht zijn. Dat zal vast met behulp van de nodige crash diëten en urenlang sporten met personal trainers zijn. En wat zou het als het afvallen wat langer duurt? Geen man overboord toch? Enjoy!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Hoe condoleer je een jonge moeder met het verlies van haar man?My Profile

 • Wilma
  3 maart 2016

  Heerlijke week, wat leuk dat je zoveel visite kreeg en veel leuke cadeautjes! & wat lief dat Aimy op de foto gaat met je trouwjurk!
  Wilma onlangs geplaatst…Schrik! Opeens stond Yarah bovenaan de trapMy Profile

 • Charlotte
  3 maart 2016

  Ik ben heel benieuwd naar de foto’s van de shoot! Ziet er veelbelovend uit!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes slaapritueel (’s avonds)My Profile

 • Dorien
  3 maart 2016

  Wat ben je ook gelijk weer lekker druk, haha! Balen van de geboortekaartjes maar netjes Hoe ze het oplossen. Ben benieuwd naar de foto’s van je newborn shoot!
  Dorien onlangs geplaatst…5 LEUGENS DIE IK REGELMATIG VERTEL| TRUST ME, JIJ OOK!My Profile

 • Milou
  3 maart 2016

  Gezellige drukke week! Ik zie er ook zo tegenop om na mijn zwangerschap weer broeken te gaan passen, meh! Mijn oude broeken pas ik sowieso niet meer haha dus dat wordt nog wat.
  Milou onlangs geplaatst…Kleur in de babykamerMy Profile

 • Lonneke
  3 maart 2016

  Oh wat is het toch nog een klein schattig lief meisje en Lana natuurlijk ook, de grote trotse zus! Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen hiermee.
  James ligt net (bijna 9 maanden) in zo’n zelfde soort autostoel, ik ben erg enthousiast want nu hoef je inderdaad niet meer te slepen met een zware maxicosi. Het enige nadeel is dat als ze lekker slapen en je bent bij bestemming je ze eruit moet tillen en niet meer verder slapen, althans die van mij dan haha.
  Lonneke onlangs geplaatst…Ervaring coloscopie onderzoek!My Profile

 • Marije
  3 maart 2016

  Ah joh, drie weken na je bevalling hoef je echt nog niet in je oude maatje te passen hoor. Al kan ik me voorstellen dat het even slikken is! Ik ben benieuwd naar die autostoel! Handig dat je hem vier jaar kunt gebruiken!
  Marije onlangs geplaatst…Waar ik stiekem tegenop zieMy Profile

 • Marlotte
  3 maart 2016

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Heel erg leuk idee om Aimy met je trouwjurk op de foto te zetten!
  Marlotte onlangs geplaatst…Wat eet je na een workout?My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  3 maart 2016

  Leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar de new born fotoshoot. Heel normaal dat je nog niet in je oude maat past, je lichaam is nog volop in die zwangerschap.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Oma & Opa…..zoals liefde hoort te zijn.My Profile

 • Kelly
  3 maart 2016

  Een lekkere rommelige, maar vooral gezellige week zo te zien! Leuk om die poppenmoedertjes zo samen te zien en wat een mooie foto vam Aimy en je trouwjurk. De echte foto zal vast prachtig zijn!
  Kelly onlangs geplaatst…Terug van weggeweest!My Profile

 • saskia
  3 maart 2016

  Wat een gezellige drukke week heb je gehad. Leuk dat je zoveel bezoek hebt gehad. Het shirt met vlinders van de H&M die Lana draagt is echt heel lief en schattig.
  saskia onlangs geplaatst…Vanaf volgende week: AH MoestuintjeMy Profile

 • marije
  3 maart 2016

  Wat een schattige outfit van Lana met dat spijkerbroekje.

  Na 3 weken hoef je je echt nog niet druk te maken om je gewicht. Dat gaat vanzelf weer helemaal goed komen. Belangrijkste is nu je nieuwe ritme vinden en genieten van je meisjes
  marije onlangs geplaatst…Road to size happy: Back to basicMy Profile

 • Nicole
  3 maart 2016

  Wat origineel om haar op jouw trouwjurk te fotograferen! Dat heb ik nog nooit eerder gezien!
  Nicole onlangs geplaatst…Deze vijf documentaires op Netflix moet je gezien hebben!My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  3 maart 2016

  Wat een leuke maar ook drukke week!!! En dat konijn is echt geweldig!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Voor het eerst naar de peuterspeelzaalMy Profile

 • Carlijn
  3 maart 2016

  O die autostoel, daar ben ik benieuwd naar zeg. Een stoel die de Maxi-Cosi vervangt lijkt me een hele uitkomst, vind het best onhandig om die de hele tijd in en uit de auto te moeten halen. Attent van PostNL dat je een knuffeltje kreeg. Goede service!
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Youngblood Mineral CosmeticsMy Profile

 • Channa
  3 maart 2016

  Wat een drukke week! Ziet er wel weer heel gezellig uit. Ben benieuwd naar de resultaten van de fotoshoot! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Onze droombadkamer: bevalt deze of toch niet?My Profile

 • Sandra
  3 maart 2016

  Wat een leuk artikel. Prachtig zijn die foto’s van je kleine meisje op je trouwjurk, echt een leuk idee!
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT OF THE DAY: SNEAKERS & TURTLENECKMy Profile

 • sabrina
  3 maart 2016

  Wat een leuke, volle week! De foto van je dochter op je trouwkleed lijkt mij geweldig! Leuk idee om te onthouden. Ik ga vandaag op zoek naar een trouwjurk dus deze week kan al niet meer stuk!
  sabrina onlangs geplaatst…Bebi AmsterdamMy Profile

 • Deisy
  3 maart 2016

  Wat een heerlijke en gezellige week heb je gehad 🙂 Ik moest wel lachen om die opmerking van Doutzen Kroes haha 😉 En vind het prachtig hoe jij weet te relativeren, dat vind ik zo mooi aan jou.
  Deisy onlangs geplaatst…4 x waarom ‘go getters’ veel in het leven gedaan krijgen (en hoe jij dit dus ook kunt)My Profile

 • marie-louise
  3 maart 2016

  Ben benieuwd naar het resultaat van de newbornshoot van Aimy. Echt een leuk idee ook zo met je trouwjurk. Die ga ik ook onthouden!

  Ow en die kilo’s… bij mij duurde het twee jaar voordat ze er af waren en toen raakte ik weer zwanger..haha! Ach ja, komt wel weer. Liever een maatje meer dan mijn mooie rijkdom aan kindjes te moeten missen.
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat zit er in het kraampakket?My Profile

 • Dionne
  3 maart 2016

  Wat leuk om te zien! Ziet er uit als een heerlijke week!
  Dionne onlangs geplaatst…Hoe ik mijn toekomstige appartement wil inrichtenMy Profile

 • Leonie
  3 maart 2016

  Als ik bevallen ben wil ik ook graag een new born shoot! Zo mooi!
  Wat een mooie popjes heb je toch op de wereld gezet!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #9 – Week 17My Profile

 • Jessica
  3 maart 2016

  Die poppenmoedertjes zijn te lief! En wat schattig zo op je trouwjurk.
  Jessica onlangs geplaatst…Want it Wednesday: I’m always happy when it rains…My Profile

 • Yneke
  3 maart 2016

  Heerlijk weekje zo te zien! En zo leuk, zo’n foto van je meisje met jouw trouwjurk. En net als wat je zegt, die kilo’s verdwijnen wel weer. Ik verbaas me er echt over hoe mijn eigen lijf er inmiddels weer uitziet. Het kost alleen even wat tijd (normaal gesproken). Nu maar lekker genieten van je meiden!
  Yneke onlangs geplaatst…De kracht van jezelf zijn.My Profile

 • carolien
  3 maart 2016

  Wat een mooie week. En wat een onwijs schattige baby foto waarin ze in je trouwjurk ligt. Zo mooi!
  carolien onlangs geplaatst…Catrice | nagellakMy Profile

 • Marijke
  3 maart 2016

  Ik vind het al super knap dat je de stad in ‘durfde’ na je bevalling. Ik heb denk ik een maand in jogging broek gelopen omdat alles zeer deed haha. Super tof outfitje van Lana!
  Marijke onlangs geplaatst…UZUMA DETOX KUUR I Dag 3My Profile

 • Lisanne
  3 maart 2016

  Ik denk dat je fotosjoot prachtig is geworden zo gaaf aimy op je trouwjurk. Lekkere week heb je gehad hoor veel bezoek ook. Ik kan me voorstellen dat je je soms opgesloten voelt met 2 Kids en dat je je ritme nog niet helemaal heb gevonden dat komt vanzelf joh. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Liebster Award #2My Profile

 • Tamara
  3 maart 2016

  Wat gezellig zo al die visite! Die stoel die je gaat testen lijkt mij ook reuze handig! Met 3 kinderen is het nogal een gedoe om iedereen in de auto te krijgen! Dus ik ben erg benieuwd naar je bevindingen!
  Tamara onlangs geplaatst…Thuisbevalling of ziekenhuisbevalling?My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  3 maart 2016

  Leuk om te lezen weer Kelly! Fijn dat jullie zoveel leuke spulletjes ontvingen!

 • Drie
  3 maart 2016

  Wat een fijne, maar ook best drukke week heb je alweer gehad! Wat een schattig tuniekje voor Lana. En die broeken. Ach het is maar tijdelijk toch? Als ze over een tijdje alweer te groot zijn voel je je extra goed!
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – ovulatie Inductie #5My Profile

 • Dita
  3 maart 2016

  Wat een gezellige week! En dat je niet gelijk weer in je broeken past, maakt.niet uit toch? Je hebt 2 mooie dochters en zoals modellen dat doen is echt niet normaal.
  Dita onlangs geplaatst…TAG: Bloggers Be LikeMy Profile

 • Wendy
  3 maart 2016

  Wat een gezellige week! Super schattige foto met Aimy op jouw trouwjurk!
  En dat outfitje van Lana is ook heel cute!

 • Linda
  3 maart 2016

  Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s van de fotoshoot! Ga je er een paar delen? 🙂 die met Aimy op de trouwjurk is vast prachtig geworden *smelt*

 • Gwen
  3 maart 2016

  Doen we snel weer eens meis. Vond het onwijs gezellig!
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek februari ’16My Profile

 • demallemolenmoeder
  3 maart 2016

  Wat een drukke maar gezellige week! Leuk om te zien hoe het met twee meiden gaat. Mijn vriendin, ook net bevallen had ook al het probleem van vermiste geboortekaartjes. Fijn en netjes dat het zo is opgelost. Dat herken ik hoor van die spijkerbroeken. Geen man overboord maar inderdaad wel even een bewustwording dat het toch net iets meer is dan wat je dacht. Fijne week!

 • Malou
  3 maart 2016

  Ik vind die tent echt zo leuk! Misschien moet ik ook maar zoiets gaan halen voor Nomi.
  Malou onlangs geplaatst…De 20 weken echoMy Profile

 • Bregje
  3 maart 2016

  Wat een heerlijk weekje! Lekker veel gezelschap, maar ren jezelf niet voorbij, je bent pas 3 weken geleden bevallen! En die broeken in een maatje kleiner komen vast wel weer :).
  Er gaat toch echt iets mis daar in sorteercentrum Breda, laatst bij mijn schoonfamilie 2 rouwkaarten niet aangekomen, kwam ook iemand van de post aan de deur met excuses dat was wel netjes, maar toch niet echt handig.

 • karlien
  3 maart 2016

  Heerlijke week, al best druk zo kort na je bevalling. Leuk die ketchup met je naam erop. En zo schattig, baby op de trouwjurk 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Getest: homemade mug cakeMy Profile

 • Danielle
  3 maart 2016

  Die foto van Aimy op je trouwjurk, super leuk! Dat ga ik ook proberen met mijn dochter, die is bijna 4 dus dan kan ze er mooi in staan. Misschien wel een leuk idee om het ieder jaar opnieuw te doen, soort van time-lapse! Waar heb je trouwens het vest gekocht? Ik vind hem gaaf!

 • rachel
  3 maart 2016

  ziet eruit als een heerlijk weekje 😀 en wat een leuke kleding wel!! vind dat vest geweldig 😀 en pampers aanbieding… je doet boodschappen bij lidle vind je hun luiers niks ? wij hadden die altijd en was er tevreden over 😉 en de lasagne ziet er heerlijk uit!!!
  rachel onlangs geplaatst…TheeleutMy Profile

 • Manon
  3 maart 2016

  Wat fijn dat lieve vriendinnen langskomen voor een luisterend oor, lieve cadeaus en 2 extra handen voor hulp. Heel waardevol <3 Echt prachtig dat Aimy op jouw trouwjurk ligt tijdens de newbornshoot, super mooi!
  Manon onlangs geplaatst…VLOGWEEK #4 – Het hoofdkantoor van LWWMy Profile

 • Lindsey Beljaars
  3 maart 2016

  Wat een leuke foto’s, ben erg benieuwd naar het resultaat van de fotoshoot!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Andrélon Oil&Care Marokkaanse ArganolieMy Profile

 • Bibian
  3 maart 2016

  Wat ziet dit er heerlijk uit, en ja ik snap de chaos wel even. Maar hoe ouder de kids worden hoe makkelijker het je af gaat. En die foto van Aimy op je trouwjurk, zo leuk! Ik zag net op instagram je paastak, fijn gevoel he, even wat meer lente in huis. Laat dat stomme weer maar gauw verdwijnen! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…VLOGWEEK #4 – Het hoofdkantoor van LWWMy Profile

 • Rosanne
  3 maart 2016

  Wat een drukke maar fijne week heb je gehad!
  En wat wordt Lana een dametje zeg! Ik had vroeger precies zo’n tentje en heb daar uuuren in gespeeld haha.
  Die foto van Aimy op je beuidsjurk is echt prachtig<3
  Rosanne onlangs geplaatst…Waarom je gevoel volgen zo belangrijk is…My Profile

 • Lifesabout
  3 maart 2016

  Ik ga toch dat stoofpotje een keer maken! Mmm
  Lifesabout onlangs geplaatst…Geluk in foto’s #4My Profile

 • marjon
  3 maart 2016

  Ik heb van dat super schattige roze, met gouden vlindertjes tuniekje de legging gekocht voor Maxime. Zoo leuk! tot gauw xx
  marjon onlangs geplaatst…Help, mijn baby blijft maar huilenMy Profile

 • jessica
  3 maart 2016

  Leuke week, die autostoel vind ik zelf echt een uitvinding. Ik heb hem een keer gebruikt bij een oppaskindje. Super super handig!
  jessica onlangs geplaatst…Review – How to be single ?My Profile

 • Diana
  3 maart 2016

  Wat herkenbaar..het shoppen nadat je bevallen bent. Ik dacht dat ik ook zo weer in m’n oude vertrouwde kleding kon. Maar niets was minder waar.
  Diana onlangs geplaatst…Melk Caramel Zeezout Paaseitjes van de HEMAMy Profile

 • Sandra
  3 maart 2016

  Heerlijk on weer een diary te lezen, gezellig! Je hebt alweer leuke dingen gedaan! En dat shoppen na de zwangerschap haha, zo herkenbaar!
  Sandra onlangs geplaatst…“Pastel Bracelet”My Profile

 • Anneleen
  3 maart 2016

  Ik zag een foto van de paastak voorbij komen op je instagram, heb je leuk versierd met Lana! En die Blond Amsterdam beautygoodies zien er zo leuk uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Gezellige drukte en zon #11My Profile

 • Milou
  3 maart 2016

  Wat een volle week zeg! Ik had al iets voorbij zien komen op Instagram geloof ik, maar die foto op je trouwjurk vind ik echt prachtig!
  Milou onlangs geplaatst…Personal update: vliegend over je schermMy Profile

 • Sonja
  3 maart 2016

  Wow, volgens mij heeft Lana een groeispurtje gehad?! En mooi Aimy op je trouwjurk. Moet ik met de twins maar niet meer doen straks haha!
  Sonja onlangs geplaatst…Studio ROOFMy Profile

 • Hannah
  3 maart 2016

  Wat een heerlijk, maar drukke week. Dit zal de aankomende tijd vermoedelijk niet veranderen. 😉
  Hannah onlangs geplaatst…Met de studie stoppen, hoe het mij bevaltMy Profile

 • Simone
  3 maart 2016

  Wat lief die twee poppenmoedertjes. Ik heb de Nuna Rebl ook. Een hele fijne autostoel!
  Simone onlangs geplaatst…De deceptie van het kraampakketMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  3 maart 2016

  Lekker lunchen mrt iedereen heerlijk.
  Ik ben echt benieuwd naar die stoel. Wij moeten ook aan de autostoel en willen graag een draaibare maar weten nog niet welke. Ik wacht op je review
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Our lovestory, ons sprookje……8 jaar…My Profile

 • Meggie
  3 maart 2016

  Ik volg je al erg lang met veel plezier, maar ik heb nog nooit een reactie achter gelaten. Ik vond dit nu echt eens tijd worden en om te beginnen wil ik jullie, een beetje laat, nog feliciteren met de geboorte van Aimy. Deze week ziet er weer uit als een drukke, maar fijne week. Geniet van je mooie gezinnetje!

 • Vanessa
  3 maart 2016

  Wat een drukke week heb je achter de rug! Leuke spulletjes heb je allemaal gekregen. Ik ben benieuwd naar de foto’s van de shoot!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn zilveren ring van Juwelo.nlMy Profile

 • Vanessa
  3 maart 2016

  Wat een drukke week heb je achter de rug! Leuke spulletjes heb je allemaal gekregen. Ik ben benieuwd naar de foto’s van de shoot!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn zilveren ring van Juwelo.nlMy Profile

 • Joyce
  3 maart 2016

  Ik vind dit echt een fijne rubriek! Als ik ooit een kindje mag krijgen wil ik ook heel erg graag een newbornshoot doen. De foto met de trouwjurk ziet er mooi uit!
  Joyce onlangs geplaatst…Knutsels van een juf: Wc rol ideetjes van PinterestMy Profile

 • Melissa
  3 maart 2016

  Wat schattig hoe Aimy op je trouwkleed ligt. Echt super origineel x

 • Susan
  3 maart 2016

  Wat ben je heerlijk aan het genieten met je twee prachtige meiden!

  Liefs
  Susan
  Susan onlangs geplaatst…Wat je allemaal met krijt kan doenMy Profile

 • Jeske
  4 maart 2016

  Wat een drukke week zo! Heel benieuwd naar de newborn shoot en het autostoeltje. Fijn weekend!
  Jeske onlangs geplaatst…8 x taart!My Profile

 • priscilla
  4 maart 2016

  Ach wat lief die newborn shoot! Ik baal zo erg dat wij dit niet gedaan hebben. Wat een drukke week trouwens, maar zo te zien ben je ondanks de drukte heerlijk aan het genieten van je prachtige meisjes 🙂
  priscilla onlangs geplaatst…WINACTIE: Win het perfecte trio van Bruno Banani voor hemMy Profile

 • Bertine
  4 maart 2016

  wat een schattig jurkje heeft Lana aan! en inderdaad netjes van PostNL dat ze die knuffel opstuurden!
  Bertine onlangs geplaatst…Weekend weg: Maasmechelen, Rotterdam en UtrechtMy Profile

 • Susanne
  4 maart 2016

  Ik kan goed zien dat je lekker aan het genieten bent van je meiden! Heerlijk, lekker de tijd nemen voor je verlof hoor! Ben wel heel benieuwd naar de foto’s van de newborn shoot. Deze foto met je trouwjurk ziet er al heel gaaf uit!
  Susanne onlangs geplaatst…Kleine kinderen worden groot…My Profile

 • Frédérique
  4 maart 2016

  Lekker druk, fijne positieve week! Leuk al die visite (en cadeautjes) Ben benieuwd naar de foto’s en of alles goed gaat met de stoel! 😉

 • Cindy
  4 maart 2016

  Oh dat vest wat je gekocht hebt, superleuk! Ik heb allemaal nog grotere maten jeans liggen, ik hoef gelukkig alleen maar straks in mijn kast te kijken hoop ik.
  Cindy onlangs geplaatst…ZwangerschapsupdateMy Profile

 • Hanna @ eenbezigbijtje
  4 maart 2016

  Heerlijk fotodagboek weer. De zon schijnt zo lekker op je foto’s.
  Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – Mexicaanse bonensoepMy Profile

 • Wendy
  4 maart 2016

  Haha, Kel, no Doutzen Kroes heeft twee van die heerlijk mooie meiden 😉 En het komt zeker weer goed met de kilo’s, neem je tijd xx
  Wendy onlangs geplaatst…Sneakpeak: een nieuw interieur!My Profile

 • Maike
  5 maart 2016

  Mooi, die foto van Aimy op je trouwjurk. Leuk idee om te onthouden!
  Maike onlangs geplaatst…Hoe vertel je dat je gaat trouwen?My Profile

 • Roxanne
  5 maart 2016

  Super, zo’n shoot met je meisjes!
  En joh, na 3 weken alweer op je oude gewicht is ook niet erg reeël lijkt me 😉
  Maar het vest wat je (met de broeken) kocht is wel heel erg leuk!
  Roxanne onlangs geplaatst…Secret CrumblesMy Profile

 • lindy
  7 maart 2016

  Lijkt me zo gaaf twee meiden! Maar ook heel druk haha! Ik ben natuurlijk net pas mama en alles is nieuw voor mij en ik vind het echt kei hard werken, maar wel helemaal geweldig!!
  Geniet lekker van je meisjes!

  Liefs Lindy

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.