Life with 2 girls: Een dag in 7 foto’s

life7p9cs

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een nieuwe rubriek op Kellycaresse.nl. Life with 2 girls, hoe het is om mama te zijn van twee kinderen, in mijn geval 2 meiden. Deze rubriek zal ik de ene keer invullen met een photoblog, de andere keer een geschreven dagboekje van een dag uit ons leven, weer een andere keer gedetailleerder hoe ik opvoedingskwesties aanpak of de aandacht over de 2 meiden verdeel, zo kan het eens gaan over ons eetpatroon enzovoorts. Deze rubriek richt zich in ieder geval steeds weer op hoe ik het leven vanaf nu invul met twee dochters. Voor mij een nieuw avontuur wat jullie zo van dichterbij kunnen volgen. Vandaag heb ik een ‘Een dag in 7 foto’s ‘ voor jullie, dus ik beschrijf een dag uit ons leven met daarbij 7 foto’s, kijk je mee?

Om 06.30 word ik wakker, na een al niet zo goede nacht. Aimy was best onrustig en heeft veel momenten bij me gedronken. Om 6.30 besluit ik alvast te kolven, ik ga die ochtend namelijk de deur uit met Lana voor balletles dus ik wil wat voorraad melk in de koelkast hebben staan. Na het kolven wordt Aimy rond 7.15 wakker, ik ga haar voeden, maar tegelijk hoor ik Lana wakker worden. Lana wacht altijd tot ik haar uit bed haal dus leg ik (een erg hongerige) Aimy heel even in haar eigen wieg, om Lana naar onze kamer te brengen. Als Lana in ons bed aangekomen is ga ik verder met het voeden van Aimy. Ondertussen zet ik K3 op tv aan voor Lana.

Na het voeden ga ik Aimy wassen, verschonen en omkleden dan Lana wassen, verschonen en aankleden en vervolgens mezelf opfrissen, aankleden en opmaken. Ik leg Aimy terug in haar wiegje en neem Lana mee naar beneden. Tijd voor ontbijt : Lana eet brood met pindakaas en ik eet Griekse yoghurt met wat Cruesli en blauwe bessen. Kopje thee erbij, dan drink ik een kop koffie en dan staan mijn ouders voor de deur om op Aimy te passen.

Mijn broer komt ons ophalen met zijn 2 kinderen (ik mag nog niet veel autorijden) en Lana en ik stappen in. We mogen een proefles Ballet (voor peuters) meedoen. Lana vindt het nog erg spannend maar toch merkte ik dat ze het leuk vond. Ook ik genoot er erg van om die meisjes zo te zien genieten. Toen we thuis kwamen en de muziek aan ging bleef Lana maar dansen in haar mooie pakje haha zo leuk!

Thuis ga ik eerst Aimy voeden en daarna is het tijd om te lunchen. Vervolgens gaat Lana met mijn moeder mee zodat ik naar mijn afspraak bij de huisarts kan. Ik ging op controle voor mijn wond van de keizersnede. Mijn vader past ondertussen op Aimy. Bij de huisarts is alles goed, mijn wond lijkt netjes te genezen en de antibiotica slaat goed aan. Als ik terugkom van de huisarts word ik gebeld door tijdschrift Vriendin voor een interview. Ik zal later hier meer over delen met jullie. We hebben ruim een uur telefonisch gekletst en ondertussen kwam Yannick thuis om de zorg voor Aimy over te nemen.

Mijn schoonmoeder kwam heel lief een maaltijd voor ons brengen die ze over had. Dit is een Afrikaanse maaltijd, erg lekker. Als ze dit maakt dan maakt ze gelijk grote porties dus wij hadden veel geluk. En niet hoeven koken, en heel lekker eten. Na het eten ga ik Aimy weer voeden terwijl Yannick nog even met Lana speelt.

Na het eten is het baddertijd. Ik douche samen met Lana terwijl Yannick bezig is met het verschonen en knuffelen van Aimy. Na de douche speel ik nog even met Lana in haar tentje dat inmiddels op haar kamer staat. Ik lees een boekje voor en dan breng ik Lana naar bed.

Dan gaat Yannick met mijn vader mee naar een voetbalwedstrijd van RKC en installeer ik me op bed voor de Netflix serie ‘love’. Ondertussen ben ik druk met Aimy die in de avond wat meer voeding van me vraagt. Knuffelen en voeden en ondertussen serie kijken dus. Om 22.00 geeft Yannick aan Aimy nog een gekolfd flesje melk en dan gaan we allemaal slapen tot het weer (nacht)voedingstijd is voor Aimy.

Dit was zo in 7 foto’s een dag uit ons leven, tegelijk besef ik hoe lastig het is om zo een hele dag te beschrijven maar ik denk dat het aardig gelukt is. Ik ben benieuwd wat jullie graag willen lezen en zien in deze ‘Life with 2 girls’ rubriek. Wat vind jij interessante vraagstukken of onderwerpen? Waar ben jij nieuwsgierig naar en wat vonden jullie van dit eerste artikel? Ik ben heel erg benieuwd! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

62 reacties

 • Channa
  1 maart 2016

  Wat een super sschattig pakje draagt Lana! En leuk om te lezen hoe een dag bij jullie verloopt 🙂
  Channa onlangs geplaatst…9x een compliment aan jou als moeder!My Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  1 maart 2016

  Leuk artikel! Ik krijg toch best wel een goed beeld van een dag zo bij jou thuis. En wat leuk van de balletles!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Maart….nieuwe maand, nieuwe doelen.My Profile

 • Mendy
  1 maart 2016

  Leuk om te lezen en wat moet je inderdaad veel schakelen. Ik ben wel benieuwd hoe je (als Lana luiers draagt) het doet met dubbele luiers. En anders hoe je Lana zindelijk hebt gemaakt. Het is in ieder geval een aardige drukte(zoals je gisteren op snapchat zei).

 • MamaOndeeneemt
  1 maart 2016

  Wat een leuke rubriek, goed idee! Het leven met 2 kindjes is een stuk drukker dan met 1 he? Zeker als de jongste nog zo klein is. Waar je voor de eerste alle tijd had en jij jou schikte naar haar ritme, moet de tweede zich aanpassen aan het ritme van de eerste. Zeker toen mijn tweede nog een baby was vond ik dat soms lastig. Denk aan het naar school brengen van de eerste terwijl de tweede slaapt of gevoed moet worden. Die periode ligt inmiddels alweer een tijdje achter me, want mijn jongste is al 3,5. Het wordt steeds makkelijker en ik heb het idee dat nu 2 misschien zelfs makkelijker, of in ieder geval gezelliger is dan 1 , want de kinderen spelen voortdurend samen. Maar dat is mijn persoonlijke mening over mijn persoonlijke situatie en hiermee wil ik absoluut niet de moeders met een enig kind aanvallen. Zeker niet. Wat ik graag terugzie in jouw rubriek? Ik vind het altijd leuk om te lezen en te zien hoe andere moeders iets doen en wat ze doen. Dus ik ben benieuwd naar jou belevenissen met 2 🙂
  MamaOndeeneemt onlangs geplaatst…Mama, geloof jij in God?My Profile

 • Femke
  1 maart 2016

  Leuk, zo’n nieuwe rubriek. Ik denk ook dat het je goed is gelukt om je dag met deze 7 foto’s te beschrijven. Fijn dat je wond nu goed lijkt te genezen!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: De parfum tagMy Profile

 • Wilmaaa
  1 maart 2016

  Leuk om te zien hoe je dag er nu ongeveer uit ziet. Leuk deze nieuwe rubriek! Wat ziet Lana er lief uit in haar ballet kleertjes!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…vlog #2 | fitness & schoonzusje op bezoekMy Profile

 • Lisanne
  1 maart 2016

  Leuke nieuwe rubriek en voor jou ook een uitdaging om in 7 foto’s dit te beschrijven
  Ik vind alles wel zo een beetje leuk om te lezen wil je ook is beschrijven hoe het nou met Patrick ging. Dieren kunnen best lastig zijn als er een gezinslid bij komt. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 8My Profile

 • demallemolenmoeder
  1 maart 2016

  Ik krijg zo een goed beeld van jouw leven met twee dochters, leuk! Fijn dat je zo her en der hulp krijgt. En het pakje van Lana, té schattig. Wat ik hoop te zien hier? Eigenlijk alles met twee kinderen.

 • Elise Joanne
  1 maart 2016

  LANA IN DIE TUTU! <3 Oh Kelly, wat een aandoenlijk zicht, haha. Heerlijk twee van die moppies, het 'past' bij je! Zegt de beautyblogger die een zoon krijgt maar toch.. Ik denk dat wat testosteron hier in huis nodig is om ál die ubervrouwelijke hormonen van de afgelopen maanden er even heel snel uit te rammen denk ik ;).
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Klaarmaken voor komst van de Baby; To-do Lijstje!My Profile

 • saskia
  1 maart 2016

  Oh die foto van Lana is wel echt te schattig zeg. Leuk om zo je dag te beschrijven en het is prima gelukt denk ik. Fijn dat het goed gaat met de keizersnede.

 • Dorien
  1 maart 2016

  Leuke rubriek! Lana is echt te cute in haar balletpakje! Ben benieuwd hoe je deze nog meer gaat invullen!
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN WEKELIJKSE OUTFIT DIARY #12 STRIPES-SWEATERS & TWINNINGMy Profile

 • Lonneke
  1 maart 2016

  Het lijkt me best moeilijk om een ritme te vinden maar zoals jij het voor elkaar hebt is dat al aardig gelukt, knap hoor! Ik ben benieuwd hoe het jullie verder afgaat en vooral in combinatie met het huishouden.. lijkt me best zwaar!
  Lonneke onlangs geplaatst…Ik moet revalideren.My Profile

 • Kelly
  1 maart 2016

  Allereerst vind ik dit artikel erg leuk! En wat is Lana toch schattig in haar tutu!
  Kelly onlangs geplaatst…Persoonlijk| Waarom transport ?My Profile

 • Myrthe
  1 maart 2016

  Wat staat dat balletpakje vreselijk schattig! Gaat ze nu ook echt op balletles of dat niet? Een artikel dat ik zelf wel grappig en interessant zou vinden is hoe je dat doet met uitstapjes zonder Yannick. Hier zie ik mensen wel eens helemaal gek worden als hun kind persé dat ene koekje wil of rondjes racet met de kleine winkelwagentjes.
  Myrthe onlangs geplaatst…Een nieuwe dag, een nieuw beginMy Profile

 • Marlotte
  1 maart 2016

  Heel erg leuk dit artikel! Knap dat je dit doet, volgens mij gaat het je heel goed af! 🙂
  Marlotte onlangs geplaatst…Maart wall-sit challenge: doe je mee?My Profile

 • Tamara
  1 maart 2016

  Ahhhh die tutu! Zo schattig!! Hoelang mag je eigenlijk niet autorijden na een ks??
  Tamara onlangs geplaatst…5 eerste keren die doodeng zijn als je net bevallen bent.My Profile

 • Kelly Caresse
  1 maart 2016

  Goede vraag, bij Lana werd mij 6 weken verteld maar dit is per verzekering verschillend. Op internet is ook veel verschillende info te vinden. Ik geloof dat je lichamelijk in staat moet zijn te rijden en dit kunnen aantonen wanneer je voor de 6 weken een ongeluk zou krijgen, anders ben je niet verzekerd. Ik rij bijv wel 5 min naar de huisarts, maar niet 20 min in de auto met kinderen.

 • Nicole
  1 maart 2016

  Leuke nieuwe rubriek! Ben benieuwd naar je interview met de Vriendin!
  Nicole onlangs geplaatst…Macey Hensley (6) weet ALLES van Amerikaanse presidentenMy Profile

 • EminasLifestyle
  1 maart 2016

  Wat een super schattig bellet outfitje!!! Ik heb 2 jongens , dus onze dagen bestaan uit wat stoerdere dingen!
  EminasLifestyle onlangs geplaatst…Review Rosti Mepal Koektrommel + WINACTIEMy Profile

 • Deisy
  1 maart 2016

  Wat een leuke nieuwe rubriek zeg dame. Ik vind het heel tof om te lezen hoe het leven met twee kinderen eruit ziet, juist omdat ik nog geen kinderen heb. Ik vind dat kijkje dus wel echt ontzettend leuk haha!
  Deisy onlangs geplaatst…6 manieren om je blog (extra) prachtig te laten bloeienMy Profile

 • Manon
  1 maart 2016

  Leuke rubriek!!! En dat pakje van Lana <3 te lief
  Manon onlangs geplaatst…VLOGWEEK #2: Naar Ballorig met de kids en de mannenMy Profile

 • Marijke
  1 maart 2016

  Ik blijf het zo knap vinden hoe actief je al weer bent op je site! Twee kleine kids en dan ook nog tijd vinden om blogjes te typen en met je site bezig. Super knap Kelly! Leuke rubriek.
  Marijke onlangs geplaatst…UZUMA DETOX KUUR I Dag 1My Profile

 • Charlotte
  1 maart 2016

  Ah dat balletpakje is echt zo schattig! Ik heb er ook al een paar keer over nagedacht om onze dochter naar peuterdansles te brengen maar ik ben zo bang dat ze niks doet, tenzij ik haar hand vast heb hihi
  Charlotte onlangs geplaatst…Als ik geen juf was dan…My Profile

 • Leonie
  1 maart 2016

  Leuke nieuwe rubriek! Wat een heeeerlijke ballet ouftit heeft Lana aan!
  Fijn dat het beter gaat met je wond..!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Blijmakertjes #2My Profile

 • Nicole
  1 maart 2016

  Oh zo leuk dat peuter dansen, dat heb je hier in t dorp niet.. En heel leuk deze nieuwe rubriek!
  Nicole onlangs geplaatst…Complimenten geven aan kinderenMy Profile

 • Tineke
  1 maart 2016

  Hele leuke blogpost, mag je van mij wel vaker doen 🙂
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Een mooie zonnige maandagMy Profile

 • Alicia
  1 maart 2016

  Leuk om zo’n ‘echte’ dag van een moeder van 2 te zien, kan ik mij alvast voorbereiden op de komende tijd. Wat fijn dat je zoveel hulp hebt van familie, dat zou ik ook handig vinden. Ik ben benieuwd hoe je het voor jezelf inricht dat je ook nog tijd hebt voor je blog?
  Alicia onlangs geplaatst…My top baby travel itemsMy Profile

 • nadine
  1 maart 2016

  druk maar gezellig hè ? en wat leuk ballet !! gaat ze er ook op wekelijks ? Djena gaat vanaf 3 jaar op ballet als er plek is we hebben nog geen proefles gehad . Na 5 maanden zijn we het helemaal gewend met 2 meiden hier. wel jammer dat bij een tweede baby je niet zoveel tijd voor alleen de baby hebt vind ik. Maar Lyènn is extra makkelijk omdat ze vanaf moment 1 heeft leren wachten op haar beurt. maar je hebt het al snel onder controle ?

 • Ilse
  1 maart 2016

  Wat is Lana schattig met haar balletpakje aan8 Lijkt me niet makkelijk in het begin met twee jonge kindjes, waarvan één baby, maar het lukt je toch aardig, zie ik.
  Ilse onlangs geplaatst…Persoonlijk: gezondheidsupdateMy Profile

 • marie-louise
  1 maart 2016

  Ahw.. zo schattig Lana in haar balletpakje! Lijkt mij echt even omschakelen zo met twee kindjes, maar zo te zien zit het ritme er al aardig in. Leuk om te kijken hoe het bij jullie gaat. Dan kan ik mij alvast voorbereiden 😉
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 26My Profile

 • Diana
  1 maart 2016

  Leuk om zo mee te kunnen kijken..!! 🙂

 • Kim | Kimsbloglife
  1 maart 2016

  Ondanks dat ik zelf nog geen moeder ben en dat ook nog niet meteen op de planning staat vind ik je mama-artikelen steeds leuker om te lezen 🙂 Blij dat deze rubriek er nu is en ben al benieuwd naar al je verhalen en ervaringen 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…De fotografie TAGMy Profile

 • Sara
  1 maart 2016

  Wat een ontzettend leuke rubriek, dit gaat 1 van mijn favorieten worden aangezien ik zelf eind april voor de tweede keer mama mag worden. Kan ik een beetje ervaring op doen 🙂

  Ik ben idd benieuwd hoe je de kinderen met je werk combineert. Daarnaast slaapt Lana smiddags niet meer, is dat goed vol te houden? Helemaal nu met Aimy erbij?
  En wat doe je als Lana ongeduldig wordt als je met Aimy bezig bent, zoals bijvoorbeeld voeden?

 • Marije
  1 maart 2016

  Zo, dat is best een heftig dagje volgens mij! Ik ben al blij als ik straks 1 kind een beetje redelijk de dag door kan laten komen en zelf ook nog aangekleed en in de make-up zit haha. Respect 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Borstvoeding gevenMy Profile

 • Janneke
  1 maart 2016

  Leuke foto’s 🙂
  Janneke onlangs geplaatst…Personal Diary #2My Profile

 • Marloes
  1 maart 2016

  Wat een leuke rubriek. Maar we heftig zeg zo’n dagje met twee kids. Er gaat veel tijd in voeden zitten.
  Marloes onlangs geplaatst…Recept: Blueberry MugcakeMy Profile

 • Malou
  1 maart 2016

  Wat leuk, die proefles ballet! En deze rubriek lijkt me erg leuk trouwens 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Je weet dat je zwanger bent als..My Profile

 • Lifesabout
  1 maart 2016

  Ja hartstikke leuk! Ik kan mij geen voorstelling maken hoe druk het moet zijn, maar ook hoe leuk het is. Ik vind het dus interessant om af en toe even mee te kunnen kijken!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Huidverzorging voor mama’s met weinig slaap. Review + winactie!My Profile

 • Dita
  1 maart 2016

  Wat een leuke nieuwe rubriek! Knap hoor hoe je dit allemaal doet zo met 2 meisjes. Ik vind alleen Mila soms al pittig. Maar ook erg leuk natuurlijk.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

 • Milou
  1 maart 2016

  Leuk om te zien! Pittig druk hoor zo van 1 naar 2 meisjes! Ben erg benieuwd wat voor artikelen er nog meer gaan komen. 🙂
  Milou onlangs geplaatst…En toen was het maart…My Profile

 • Carlijn
  1 maart 2016

  Wat een leuke rubriek! Je hebt het er druk mee zeg, maar wat fijn dat je ouders en schoonouders in de buurt wonen en zo vaak kunnen komen oppassen. Dat scheelt veel!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: 23 random telefoonfoto’sMy Profile

 • Doortje
  1 maart 2016

  Wat een leuke foto’s! En wat druk hè, zo in het begin?! Ik weet nu al niet meer hoe ik dat met twee baby’s deed, want ik was gewoon de hele tijd bezig… Maar het wordt vanzelf weer rustiger 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Plog; heel veel verjaardagen en cadeaus!My Profile

 • rachel
  1 maart 2016

  leuke rubriek!! en je bent lekker drukkies 😀 en herken ook veel dingen van toen onze meiden nog zo klein waren!! ik had op gegeven moment al wel snel een ritme ontwikkeld wat ik er fijn vond. ennuh dat afrikaanse gerecht….receptje hihi
  rachel onlangs geplaatst…Fotologje ipv vlog van gisterMy Profile

 • Monica
  1 maart 2016

  Wat ongelooflijk schattig je dochter in haar balletpakje ♡

 • Liess
  1 maart 2016

  Klinkt als een druk dagje 😉 leuke rubriek…!
  Liess onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate : week 33My Profile

 • Hanna
  1 maart 2016

  Lijkt me een hele verandering zo, fijn dat je zoveel support van mensen in je omgeving hebt!
  Hanna onlangs geplaatst…Dromen over reizenMy Profile

 • karlien
  1 maart 2016

  Zo schattig dat danspakje. Mijn dochter wil dat niet, die wil op zwemles en tennisles 😉
  karlien onlangs geplaatst…7x Mechelen met kidsMy Profile

 • Diana
  1 maart 2016

  Wat een super leuk rubriek, kijk nu al uit naar de rest.
  De zorg voor twee kleine kindjes lijkt me pittig, maar zoals ik het lees bij jou red jij je prima. Respect hoor! De meiden boven maar met z’n moeder als jou!
  Diana onlangs geplaatst…DIARY Maart 2016 #1My Profile

 • Nicky
  1 maart 2016

  Uber cute dat balletpakje! Leuk om te lezen hoe jullie ritme eruit ziet! Ben heel benieuwd naar de nieuwe rubriek, leuk!
  Nicky onlangs geplaatst…Weekly favorites: Feest, bios & workmodeMy Profile

 • Marit
  1 maart 2016

  Leuk die foto van Lana in haar balletpakje. Ik was ook die leeftijd toen ik mijn eerste balletles kreeg. Heb er tot en met mijn zestiende opgezeten. Mooie herinneringen aan.
  Marit onlangs geplaatst…Mijn marathon avontuur deel 5My Profile

 • Drie
  1 maart 2016

  Het lijkt me best zwaar om van 1 naar 2 kindjes te gaan. Maar volgens mij doe je het hartstikke goed!
  Drie onlangs geplaatst…Leven met pcos – ovulatie Inductie #5My Profile

 • Céline
  1 maart 2016

  Leuke nieuwe rubriek! Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat pappa vind van “life with three girls!” al die oestrogeen in huis. Haha. Helemaal over een paar jaar wanneer beide meiden naar school gaan. (nu nog niet aan denken hoor!)
  Céline onlangs geplaatst…Weekly Diary: Het sneeuwt en de zon schijntMy Profile

 • Michelle
  1 maart 2016

  Wat een superleuke nieuwe rubriek! En Lana in dat balletpakje.. Hou op met me hoor, TE schattig gewoon. Ik zit tot mijn oren in de stoere jongensspullen, dus dan is zo’n tutu wel even heeeel andere koek!
  Michelle onlangs geplaatst…BETER VERWEND DAN VERWAARLOOSDMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  1 maart 2016

  Heerlijk dat ballet pakje, zo lief.
  Wel druk hoor twee kinderen, je hebt het allemaal mooi geregeld wua planning. Knap hoor
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…10 jaar terug in de tijd…..tagMy Profile

 • Rita
  1 maart 2016

  Hi Kelly! Wat ontzettend knap hoe je dit doet met 2 meiden! Super! Leuke rubriek! X

 • Eline
  1 maart 2016

  ach gosh dat tutuutje <3
  Eline onlangs geplaatst…Appeltaart havermoutMy Profile

 • Danique Krol
  1 maart 2016

  Leuk om te zien! Ik vind het knap hoe je het oppakt, het leven met twee kids. Leuke rubriek ook.
  Danique Krol onlangs geplaatst…Review Essence I ♥ Nude Eyeshadow + Big Bright Eyes potloodMy Profile

 • jessica
  1 maart 2016

  Leuke rubriek, wat zal het wennen zijn van 1 kindje naar 2 mooie meiden… Super goed allemaal hoe je het doet en wat fijn dat jouw ouders hebben opgepast.
  jessica onlangs geplaatst…Review – Eelt sokken KruidvatMy Profile

 • Jessica
  1 maart 2016

  Heel leuk een kijkje in je leven met 2 meiden! En wat heerlijk dat ballet! Love it, zo’n roze balletdroom!
  Jessica onlangs geplaatst…urbanbaby2016 week 20My Profile

 • Joyce
  2 maart 2016

  Het klinkt als een hele leuke, maar drukke dag! Leuk om jullie dag in een paar foto’s te zien!
  Joyce onlangs geplaatst…Leven van een juf weekoverzicht week 8My Profile

 • Nicoline
  2 maart 2016

  Oh Lana in dat balletpakje is echt te cute! Kan niet wachten om met Elisa op dansen te gaan!!

 • Angela
  12 maart 2016

  Ik lees dat Aimy ook een fles met afgekolfde melk krijgt naast borstvoeding. Mij is toen verteld dat dat de eerste paar weken liever niet mag ivm verwarring tepel en speen. Hoe ervaar jij dit?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.