KC Photodiary: Masterclass ondernemen, bbq en zon!

kcphotodiatyyIk moet altijd weer even in mijn agenda terugzoeken wat ik afgelopen week gedaan heb. Niet omdat ik heel vergeetachtig ben (klein beetje maar), maar vooral omdat het gewoon hectisch is op het moment. Terwijl ik ondertussen druk bezig ben met de site, zijn we ook bezig met de laatste voorbereidingen op de bruiloft. Daarnaast is het momenteel erg druk op het gebied van persuitnodigingen, perspakketjes, campagnes etc. Allemaal dingen die voor jullie achter de schermen gebeuren. Ik zie soms de bomen door het bos niet meer. Nu wil ik niet klagen, ik geniet er namelijk onwijs van en ik ben dankbaar voor wat ik allemaal kan en mag doen, maar dan is zo’n photodiary voor mij het moment om even bij van alles stil te staan. Ik noem het een soort therapie en jullie kijken gezellig mee. Mindfullness ofzoiets 😉

Wat ik donderdag allemaal gedaan heb, konden jullie zien in de plog die ik maandag deelde, dit is er een foto van.

Vrijdag was ik ook weer in Amsterdam te vinden. Ik ging met Maaike lunchen bij SLA, wat een leuke tent is dat! Dit was mijn super healthy lunch en ik lunch vrijwel nooit met salades dus ik voelde me ook echt gezond daarna haha. (ik ben normaliter gewoon het type: boterhammen zijn prima als lunch 😉 ).

Selfie met de zonnebrillen, we zaten heerlijk te genieten van de zon.

Herinneren jullie nog dat ik de Private Masterclass Ondernemen gewonnen had van Annic van Wonderen? Vrijdag was het zo ver! We spraken af bij Dauphine in Amsterdam en gedurende ruim 3 uur heeft Annic me alle tips en tricks gegeven om mijn bedrijf te verbeteren, en vooral om er nog meer leuks uit te halen. Vol energie en inspiratie zat ik daarna weer terug in de trein, dat was zo gaaf!

Toen ik thuiskwam had Yannick al gekookt en aten we voor het eerst lekker buiten. Zoals je kunt zien kon Lana niet wachten tot we gingen eten!

Ik deed zaterdag de derde Kayla Itsines workout van week 2. Het gaat lekker!

En ik verzorgde voor Beautydream een visagieworkshop aan 10 meiden. Dat was ontzettend gezellig!

Zondag was het echt geweldig lekker weer.

Ik deed wat boodschappen met Lana en ze mocht voor het eerst zelf met zo’n kinderkarretje rijden. Dat heb ik geweten haha, daar is geduld voor nodig. Gelukkig hadden we de hele zondag de tijd 😉 en kwam het allemaal goed. Lana genoot met volle teugen en dat was echt heel leuk om te zien.

In de avond nodigden we vrienden uit om bij ons te komen barbecuen. De eerste bbq van het jaar, gezellig!

Ik ben dol op barbecuen, ik vind dat zo gezellig!

Yannick en ik gingen maandag weer naar dansles. Ik deelde deze zonnige selfie onderweg via Snapchat. Volgen jullie me daar al? Ik deel daar veel daily foto’s en video’s. Je kunt me volgen via: Kellycaresse.

Daarna aten we bij de ouders van Yannick. Dat was onder andere deze lekkere groentesoep.

Dinsdagochtend!

Ik ging gezellig op de koffie bij een vriendinnetje van ons. Zij hebben in de tuin een kippenhok met kippen en die vond Lana reuze interessant. Heel schattig hoe ze dan roept naar de kippen.

Dinsdagmiddag was ik naar Rotterdam voor een zakelijke afspraak terwijl mijn moeder op Lana paste. Het was mooi weer dus dan vind ik het helemaal niet erg om wat verder te moeten rijden. Muziek aan, zonnebril op en gaan.

En er kwam een geweldig pakketje binnen van Laura van LOVY. Zij heeft voor mij en Lana de sieraden voor de bruiloft ontworpen en gemaakt. Alleen al de verpakking was echte eyecandy maar wat er binnen zit maakte me helemaal verliefd. Ik kan niet wachten tot we het mogen dragen op de grote dag én erna. Na de bruiloft zal ik zeker hier wat meer foto’s en info over delen.

In de avond zijn we met Lana een eindje gaan wandelen en naar een speeltuin geweest. Ze vond het geweldig en wij genoten ook van het zonnetje.

Deze leuke foto heb ik nog helemaal niet met jullie gedeeld. Dit naambordje lieten we op Curaçao voor ons maken om voor de deur te hangen. Zo leuk en vrolijk.

We hebben onze tuin vernieuwd en dat vind ik zo fijn. Het is heerlijk om met dit weer buiten te zitten, een kop thee te drinken, te eten of tot rust te komen. Binnenkort deel ik met jullie een tour door onze vernieuwde tuin.

Gisteren hield ik mij o.a bezig met het bewerken van een vlog, die vlog komt morgen online. (jep, mijn scherm is stoffig)

In de middag verzorgde ik een Beautyparty!

In de avond genoot ik van deze versie fruitsalade die Yannick voor me gemaakt had, verwennerij! En de perfecte motivatie, want daarna moest ik gaan sporten en ik had er geen zin in, gelukkig wel gewoon gedaan en daarna voelde dat super!

Dit was de KC Photodiary van deze week, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om met me mee te kijken. Over 4 weken zeg ik : Morgen gaan we trouwen, spannend! Haha wat gaat de tijd toch snel. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Marion
  16 april 2015

  Wat hebben jullie een heerlijke tuin! Dat wordt genieten komende zomer. En lente natuurlijk. Ik hou zelf ook een agenda bij. Niet met afspraken die ik heb, want die heb ik amper, maar aan het einde van de dag schrijf ik op wat ik gedaan heb, zodat ik het na een week nog weet! Dus ik snap precies wat je bedoeld met die soort mindfulness!
  Marion onlangs geplaatst…Rewild Your Life: Dag 5My Profile

 • Manon
  16 april 2015

  Leuk! Echt fijn eh, dat het zo’n fijn weer is en we allemaal veel meer tijd buiten doorbrengen 🙂 Ik krijg daar zoveel energie van!
  Manon onlangs geplaatst…Plog 14/4: Brothers Green EATSMy Profile

 • Henny
  16 april 2015

  Leuk om weer even te hebben meegekeken. Heerlijk he dat mooie weer. Wij genieten er ook volop van. Lekker naar buiten!

 • Joyce
  16 april 2015

  Ziet er uit als een heerlijk weekje, ben benieuwd naar jullie dans!
  Joyce onlangs geplaatst…Sofie 1 week oud!My Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  16 april 2015

  Super leuk om te zien. Ik kan ook echt genieten van het lekkere weer. Helaas moet ik wel van half 9 tot 5 werken haha…
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…CB 12: Mondspoeling en Boost kauwgomMy Profile

 • Nesrin
  16 april 2015

  Geweldig dat Lana met een kinderkar de boodschappen heeft gedaan. Geduld is er inderdaad voor nodig 😉 en er komt een hoop kindermarketing bij kijken want Bumba, Plop en de rest staan uiteraard op ooghoogte van Lana en alle andere kinderen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Machiavelli, Nietzsche & een beetje TupacMy Profile

 • Sanne Marlijn
  16 april 2015

  Wat een heerlijke, gezellige plog! En ik kan me heeeel goed voorstellen dat je mega druk bent nu met de bruiloft zo dichtbij. Zo gaaf dat je de masterclass bij Annic had gewonnen, lijkt me een onwijs inspirerende vrouw.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Keep calm en draag lenzenMy Profile

 • Koalabeautymama
  16 april 2015

  Jaa zo’n kinderkarretje is zo leuk hè voor die kleintjes. Ayumi gaat ook altijd uit haar dak haha. Alles gaat in het mandje 😛
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: Wat een geluk!My Profile

 • Simone
  16 april 2015

  Heeerlijk zeg dat jullie al buiten hebben gegeten. Ik heb wel al buiten geluncht, telt dat ook? 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Plog #1My Profile

 • Colinda
  16 april 2015

  Veel gedaan in een weekje tijd 🙂
  Wij hebben ook de eerste bbq van het jaar er alweer opzitten. Heerlijk altijd om buiten te kunnen eten, van ons mag het wel een heel jaar twintig graden zijn.
  Colinda onlangs geplaatst…Peuter jaloezieMy Profile

 • Saskia
  16 april 2015

  Altijd leuk om je overzichtjes te bekijken, heerlijk hè om buiten te eten!
  Saskia onlangs geplaatst…Mommymail #8My Profile

 • Eline
  16 april 2015

  Ik hoop vanavond te kunnen bbqen! Heerlijk vind ik dat altijd. lekker in t zonnetje, die geur <3
  Eline onlangs geplaatst…Je gewicht is slechts een getalMy Profile

 • Jess
  16 april 2015

  Wat een volle week weer! Wat wordt Lana’s haar lang. Mooi <3 Ik begin wel heel benieuwd te worden naar jullie bruiloft hoor.
  Jess onlangs geplaatst…Je weet dat je twee kinderen hebt als…My Profile

 • beautifulday4makeup
  16 april 2015

  Wat zijn dat toch weer prachtige foto’s hoor
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Disney Favorites – Robin Hood – Ooo De LallyMy Profile

 • Tamara
  16 april 2015

  Leuke photodiary! Gooide Lana niet vanalles in het karretje? Ik geef de jongens maar geen karretje meer want ze zitten constant stampvol met allemaal koekjes broodjes snoepjes en appels! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe doen die moeders dat toch? De thuismoeder.My Profile

 • angelique
  16 april 2015

  Heerlijk overzicht, lekker he die zon? Benieuwd naar alle bruiloftsdingen komt nu wel dichtbij he? ;P
  angelique onlangs geplaatst…Winnen | Disneynature’s BEARSMy Profile

 • Lifesabout
  16 april 2015

  Wat maak je ons nieuwsgierig met deze diary! De sieraden, je tuin….leul hoor!
  Lifesabout onlangs geplaatst…En toen….stond er geen box meerMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  16 april 2015

  Heel erg leuk om te zien weer, die masterclass lijkt me heel interessant! En ben ook al benieuwd naar je tuin tour haha! En naar jullie bruiloft, waaaah! Nog maar een maand, zo spannend! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Waar naartoe met spullen die je niet meer gebruikt?My Profile

 • Evera
  16 april 2015

  Hmmm, bij de foto van de BBQ loopt het water me al in de mond! Wij moeten hem ook maar gauw uit de schuur trekken denk ik, heerlijk!
  Evera onlangs geplaatst…TAG: Nom Nom NomMy Profile

 • Vanessa
  16 april 2015

  Leuk om te zien! Lijkt me heerlijk om zo’n gezellige tuin te hebben. Wij wonen op een appartement en hebben enkel een terrasje, dat is jammer met dit mooie weer. Alvast veel succes met de laatste voorbereidingen van de bruiloft,spannend!
  Vanessa onlangs geplaatst…Pupa Like A Doll Luminys Blush 107My Profile

 • Britt * TevredenStudentenleven
  16 april 2015

  Ik snap heel goed dat je door de bomen het bos even niet meer ziet hoor. Als ik geen to-do-lijstjes maak ben ik het overzicht ook snel kwijt helaas.
  Lekker eten weer, haha.
  Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…Wish List: AÃRK Collective WatchesMy Profile

 • Andrea
  16 april 2015

  Leuke en gezellige foto’s! Ben erg benieuwd naar de sieraden van jou en Lana. Heb net de website bekeken en er staat echt zoveel leuks op. Goed om te onthouden voor een speciale gelegenheid!
  Andrea onlangs geplaatst…Hotspots: Barcelona Deel IMy Profile

 • Xaviera
  16 april 2015

  Heerlijk zo’n fruitsalade! En wat ontzettend fijn dat je zo vol energie en inspiratie zat na de masterclass. 😀 Ik ben heel benieuwd naar de sieraden die voor jou en Lana zijn gemaakt!
  Xaviera onlangs geplaatst…Live Light – Dvd’s & Cd’sMy Profile

 • Ilse
  16 april 2015

  Wat leuk, dat naambordje!
  Ilse onlangs geplaatst…Wist je dat je me ook via Facebook kan volgen?My Profile

 • Manon
  16 april 2015

  Zo te zien een heerlijke week en superleuk het naambordje!
  Manon onlangs geplaatst…Diary: Week 14 en 15My Profile

 • Eline
  16 april 2015

  Weer een super leuke week! Zo te zien hebben jullie echt genoten van het weer 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Bestuursjaar iets voor jou?My Profile

 • Bente
  16 april 2015

  Wat een heerlijk vrolijk straatnaambordje! En snap dat het redelijk chaotisch is zo met de laatste voorbereidingen van de bruiloft. Spannende tijden!
  Bente onlangs geplaatst…Blije lijst!My Profile

 • amanda
  16 april 2015

  Leuke foto’s en heerlijk he weer wat vaker te tuin in nu…xx
  amanda onlangs geplaatst…Top 5 kookboeken van AmandaMy Profile

 • come-moda
  16 april 2015

  Leuk om te lezen. Interessante workshops geeft Annic he1
  come-moda onlangs geplaatst…Petit JolieMy Profile

 • EasyDailyFood
  16 april 2015

  Leuke foto’s! BBQ foto ziet er ook goed uit. Wij moeten nog opzoek naar een goede bbq!
  EasyDailyFood onlangs geplaatst…Mexicaanse quinoa maaltijdMy Profile

 • Nicole
  16 april 2015

  Haha ik kijk altijd via mijn instagram en twitter enzo terug wat ik die week heb gedaan 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: 2x groot prijspakketMy Profile

 • Dita
  16 april 2015

  Wat een fijne foto’s. Ben benieuwd naar jullie tuin.
  Dita onlangs geplaatst…Colorful IndiaMy Profile

 • Rosanne
  16 april 2015

  Wat een leuke diary weer!
  Ik word echt vrolijk van al die zonnige foto’s 🙂

 • Kimberley
  16 april 2015

  Wat een lekker weekje was het! Dat SLA lijkt me dus helemaal lekker, krijg er gewoon trek van. En lekker weer buiten eten en bbq’en, gezellig en lekker!
  Kimberley onlangs geplaatst…Storiesandforever.com staat online!My Profile

 • Annemijn
  16 april 2015

  Weer een leuke week! Nog 4 weken inderdaad, spannend!
  Annemijn onlangs geplaatst…Geshopt: Mac lipstickMy Profile

 • elize
  16 april 2015

  Ziet eruit als een fijne week! Leuk je master class, erg tof!!
  Leuk ook dat je beauty Dream zo goed loopt!! Echt heel leuk om te zien/lezen allemaal!
  elize onlangs geplaatst…Review: Etos Anti Redness PrimerMy Profile

 • Chahrazad
  16 april 2015

  Wat een leuke foto’s allemaal!! En wat gaaf dat je een Private Masterclass Ondernemen had van Annic van Wonderen.
  Chahrazad onlangs geplaatst…Review: SANS SOUCIS – Everlasting Rose SS15 LookMy Profile

 • Linda
  16 april 2015

  Wat een heerlijke week weer Kelly, leuk om weer een kijkje achter de schermen te krijgen. En wat ben je toch lekker actief! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Persoonlijk | Nieuwe dromen plukken ♡My Profile

 • Cindy
  18 april 2015

  Jouw sportlegging, waar komt ie vandaan? Wat een heerlijke week zeg, super ook die masterclass!
  Cindy onlangs geplaatst…Inspiratie: KoningsdagMy Profile

 • Anneleen
  24 april 2015

  Wat komt de bruiloft dicht bij nu, superspannend allemaal! Normaal dat je hierdoor wat stress ervaart maar dat zijn gezonde zenuwen denk maar 😉 superleuk naamplaatje van Curaçao, voor aan de voordeur! Ziet er inderdaad heel zomers en persoonlijk uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.