plogjeDit keer even geen normale mommy monday maar een plog.
De plog van vandaag zijn de foto’s die ik afgelopen donderdag gemaakt heb. Een lange, leuke maar drukke dag. Het zou een lange dag worden (tot na 23.30) dus we besloten dat Lana uit logeren zou gaan bij mijn ouders. Mijn ouders namen Lana mee naar de Efteling, wij konden daardoor een dagje ons ding doen. We hadden een leuk event van Ben en Jerry’s in Amsterdam op de planning staan met o.a een diner en bioscoopvoorstelling. Het werd daardoor gelijk een datenight. Daarvoor moest er nog wel gewerkt en gesport worden dus wat eraan vooraf ging zie je ook allemaal in deze plog. Kijk je mee?

Goedemorgen! Ik ben zo’n lazy-ass die als ze weet dat ze die dag gaat sporten, en daarvoor de deur niet uit hoef, al de hele dag in sportoutfit rondloopt. Herkenbaar voor anderen? Dit is mijn nieuwe sportoutfit! Die konden jullie in een diary al even zien. De legging kocht ik bij Modemusthaves, de Nike top en het Adidas vest kocht ik bij Zalando. Heerlijk kleurrijk outfitje!

Lana had er ook al vroeg zin in, terwijl ik me opfriste was zij de vloer al aan het dweilen 😉 #Iwish 😛

Samen ontbijten 🙂

Voor ik ook maar 1 hap van mijn eten kan eten moet ik eerst mijn bloedsuiker checken en insuline toedienen. Dit soort momenten laat ik eigenlijk nooit in diary’s enzo zien, toch is het iets waar ik 24/7 mee bezig ben. Ik dacht, laat ik het eens even zien ;).

7.6 is voor mij netjes, ik dien wat insuline toe voor mijn ontbijtje en dan mag ik aanvallen.

Lana heeft een nieuwe fiets! Ze is er dolgelukkig mee en zodra we beneden zijn wil ze haar fietsje al op. Leuk nieuws voor jullie: binnenkort vinden jullie een hele toffe winactie online op Kellycaresse.nl 😉 #staytuned!

Geweldig zo’n verse bonen koffieapparaat, echt waar, maar het schoonmaken is helemaal niet leuk. Het schoonmaakprogramma duurt ruim een half uur en moet ongeveer maandelijks worden uitgevoerd. Ik stel het altijd het liefst uit haha.

Het was zo lekker weer dat ik heerlijk buiten was met Lana. Ze vind het heerlijk om rond te stappen.

Daarna ging ik Lana verschonen en klaarmaken voor haar logeerdag. Het liefst doe ik Lana haar ‘nette’ kleding pas na het ontbijt aan want knoeien daar geeft ze garantie voor haha. Mijn ouders kwamen haar daarna ophalen.

Lana moest natuurlijk ook met mijn ouders even op haar fiets ‘fietsen’ buiten.

Flink kroelen want ik zou Lana een dag niet zien.

Even tussendoor wat werk verzetten, wel met deze mooie waterfles waardoor het me eens wel lukte om voldoende water te drinken.

Hier word ik blij en trots van: Als ik ontdek dat Yannick zijn kleding voor het avondje weg al heeft klaargelegd, Meneer heeft er zin in, en ik ook! 🙂

Ik maakte tosti’s als lunch, ik had zoveel honger dat ik wel dacht er 2 op te kunnen (dus van 4 boterhammen), na 1 zat ik bomvol dus schoof ik ze maar door naar Yannick. Mijn ogen zijn altijd groter als mijn maag. Herkenbaar?

Tijd voor mijn Kayla Itsines workout!

En rond 14.30 vertrokken we richting Amsterdam. Ik snackte een appel onderweg.

We hadden er zin in!

We waren door Ben en Jerry’s Nederland uitgenodigd voor de perslancering van hun nieuwe Cookie Core smaken. Daar hoorde een live Skype call bij met een presentatie van een belangrijke spreker van Ben en Jerry’s, hij legde van alles uit over de nieuwe smaken.

Daarna mochten we de smaken proeven: What-a-lotta Chocolate, Utter Peanut Butter Clutter en Speculoos- Specu-Love. En oh my, dat was lekker! Mijn persoonlijke favoriet was de Utter Peanut butter clutter maar dat komt omdat ik helemaal dol ben op pindakaas. Yannick zijn favoriet was de What-a-lotta-Chocolate wat het ultieme is op het gebied van chocolade. De speculoos variant was ook erg lekker!

En we gingen op de foto samen!

Daarna gingen we met de groep de stad in om ergens een drankje te doen. Ik ging heerlijk voor een rosé, cheers!

Daarna door naar Wagamama waar we een heerlijk diner kregen, mm!

Daarna weer terug naar het Pathe Tuschinski waar we de primeur van de film: ‘De ontsnapping’ te zien kregen. Deze film (met o.a Isa Hoes) verschijnt vanaf 30 april pas in de Nederlandse bioscopen dus we waren erg vereerd dat we deze al te zien kregen. Tijdens de film werden we ook voorzien van een drankje, popcorn en Ben en Jerry ijs, ik zeg Hemels!

Na de film dronken we nog een drankje op de after party en gingen we op tijd weer naar huis. We waren tegen middernacht thuis na een hele gezellige avond. Houden jullie ook zo van Ben en Jerry ijs? Voor mij is het echt zo’n guilty pleasure waar ik maar niet te vaak aan toe moet geven haha. Wat is jouw favo smaak?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze plog bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “PLOG : Datenight met Yannick en ….”

 1. Hmmmm jammie!! Tis lang geleden, maar maar ik vind t wel lekker. Zo te zien hebben jullie een superdag gehad! Ziet er erg gezellig uit. Leuk stel! Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Hoe mooi ben jij?My Profile

 2. Wat is dat toch met kinderen dat ze schoonmaken alleen interessant vinden als ze heel erg klein zijn? 😉 Ik heb nog maar één keer een B&J ijsje gehad geloof ik. Het is wel heel erg lekker, maar ik geef toch de voorkeur aan een flink softijsje! Fijn zo’n dagje met z’n tweetjes.
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #2My Profile

 3. Leuke plog, Ben en jerry’s is zo lekker. Hier willen we ook naar de film de ontsnapping, heb tijdens fifty shades of grey de trailer gezien. En mijn schoonzusje en ik hadden gelijk zo van daar moeten we heen. 🙂
  Colinda onlangs geplaatst…Het begin van een gezinMy Profile

 4. Leuke plog! Ik vind lana echt zo schattig, sowieso vind ik die leeftijd erg leuk! En jij straalt op elke foto zo veel geluk uit! Echt prachtig om te zien

 5. Wat een bofkonten zijn jullie met die lekkere ijsjes! Heerlijk he zo’n datenight. Wij deden er afgelopen weekend ook een. Maar dan met de film Insurgent en biertjes tijdens een 90s avond.
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Mijn week in foto’sMy Profile

 6. Leuke plog! Ik ben gekkkkk op ben & jerry’s! Vooral op baked alaska! Ik ben wel heel benieuwd naar de nieuwe smaken! Wat bijzonder dat je dat laat zien van je diabetes! Dat wist ik helemaal niet!
  Tamara onlangs geplaatst…Help! Mijn kind word gepest!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.