Milka1

Dit artikel is gesponsord door Milka

Ik opende nietsvermoedend mijn mailbox en opende een mailtje met de vraag of wij de nieuwe Milka XXL chocolade smaken wilde testen, ik had de mail nog niet helemaal gelezen of ik rende al vol enthousiasme naar Yannick toe. Als er iemand een chocolade lover is dan ben ik het wel en samen met Yannick vorm ik daarin een goed duo. Het ging om een pakketje met de XXL tabletten, bij dat woord liep het water me al de mond in, let’s do this! Het pakketje kwam binnen en ik dacht dat mijn nieuwe 5kg kettlebel bezorgd werd, niets was minder waar, het ging om de XXL chocolade repen, de doos was behoorlijk zwaar haha. De smaaktest kon beginnen!

Milka2

Het gaat om drie nieuwe chocolade smaken van Milka in XXL formaat:
– Milka met Oreo
– Milka met choco-swing biscuit smaak
– Milka met hazelnoten

De vertrouwde Milka smaken dus gecombineerd met een lekker extraatje. Ik wilde gelijk de choco-swing biscuit smaak proeven, ik ben namelijk dol op biscuitjes, zal dit dan net zo lekker zijn in de chocolade?
Milka3

Jep, it is! Ik kon deze reep wel helemaal op eten maar dat deed ik maar niet 😉

Milka4

De biscuit smaak is ook favoriet bij Yannick! Je proeft namelijk de romige melkchocolade en je bijt door een vanille laagje heen waarnaar je terecht komt bij het biscuitje, echt een fijne combi!

Milka5

Toen was Mr. Oreo aan de beurt, Oreo koekjes stellen me nooit teleur dus in combinatie met Milka vast ook niet. En dat klopte, dit vond ik wel de machtigste variant van de drie repen (dus je snoept er niet snel te veel van) maar wel een hele lekkere. De Oreo smaak komt goed terug. Het is echt net of je een Oreo koekje en een Milka blokje tegelijkertijd in je mond stopt.

Milka6

De hazelnoot lovers kunnen hun plezier helemaal vinden bij de Milka en Hazelnoot smaak, er zitten namelijk volledige hazelnotenin. Ik ben niet zo’n hazelnoot fan dus deze was voor mij niet mijn favoriet, wel kon ik de Milka smaak die ermee gecombineerd werd goed waarderen

Milka7

Yannick vond ze allemaal heel erg lekker!De Milka tabletten bevatten maar liefst 300 gram chocolade en worden met een adviesprijs van €2,79 verkocht. Een mooie familieverpakking om mee te nemen met je weekboodschappen dus! Meer informatie kun je vinden via deze link

Bij een gezonde leefstijl horen ook die heerlijke verwenmomenten van een stuk chocolade bij een kopje thee, een vriendinnenavond met wat lekkers erbij of gewoon omdat je er heel veel zin in hebt! Heb jij de nieuwe smaken van Milka al geproefd? Welke lijkt voor jou favoriet? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Milka chocolade test: De nieuwe smaken zijn de bom!”

 1. Hahaha, heerlijke foto’s! Vooral die eerste van jou vind ik briljant. Ik eet niet zoveel chocola moet ik eerlijk zeggen. Ik vind het echt zalig, maar mijn huid reageert er heel heftig op. Heel af en toe koop ik een minireep van Tony, maar daar blijft het dan ook bij. Helaas…..
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #25My Profile

 2. Leuke foto’s! Ik ben dol op Milla! Volgens mij zijn al deze smaken er al een hele tijd, zeker een jaar. Ook de grote verpakkingen zijn er al best lang, dus ik ben benieuwd wat er nieuw is!

 3. Milka chocolade is heel erg lekker. Leuke foto’s trouwens! Ik zelf ben heel erg benieuwd naar hoe oreo smaakt, ik heb sowieso nooit oreo op haha!

 4. Die chocoswing vind ik al jaren heel lekker, dus ik ben benieuwd wat ze eraan vernieuwd hebben. Ik hoop niet te veel, want hij was al erg goed;) Hazelnoot klinkt ook interessant, oreo lijkt me vooral onhandig met zo’n dikke koek er in.

 5. Mmm, die met oreo lijkt me het lekkerst maar ik ben ook echt een oreo fan, haha! Leuke foto’s!

 6. Haha, die foto van jou, je zit echt helemaal te genieten. Ik ben zelf dol op de biscuit versie. Die haalden wij vroeger met alle buurkindjes (ding kostte toen al 3 euro, daar moesten we voor sparen, haha) bij de winkel en dan gingen we in het parkje eten en vechten om de laatste stukjes.
  Kimberley onlangs geplaatst…Mijn blogwishlistMy Profile

 7. Ik krijg gelijk zin in chocolade, en dat terwijl ik normaal geen chocolade liefhebber ben, maar meer van drop houd.
  Leuke foto’s 🙂 en ik denk dat we straks maar even naar de supermarkt gaan voor een reep milka chocolade.
  colinda onlangs geplaatst…Recept: Wrap TaartMy Profile

 8. Oh my, Milka is echt mijn favo chocolade. Deze lijken mij echt heerlijk, maar ik probeer op mijn lijn te letten. Ik had ook eigenlijk beter niet het artikel moeten lezen 😛
  Ik heb trouwens heel hard om je foto’s gelachen hihi
  Linda onlangs geplaatst…Hobby: prijsvragenMy Profile

 9. Aaaaah heerlijk!!!!! Ik vind ze allemaal zo lekker, de normale repen met Amerikaanse koekjes of daim zijn ook zo goddelijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.