Testmama Charlotte: Review Spaceboxx ‘Eindelijk ruimte!’

Spaceboxx 1

Kunnen jullie het oproepje nog herinneren dat ik vroeg om een testmama voor de Spaceboxx review? Iemand met ruimtegebruik die graag deze service voor een jaar wil testen? Ik kreeg een heleboel aanmeldingen en Charlotte werd de gelukkige testmama. Zij testte Spaceboxx uit en is razend enthousiast. In een uitgebreide review deelt ze waarom!

Charlotte: ‘Eindelijk wat meer ruimte en organisatie in onze slaapkamer‘, was het eerste wat ik dacht toen ik van Kelly het mailtje kreeg dat ze mij had uitgekozen om Spaceboxx te testen en een review te schrijven. De volgende dag ben ik meteen aan de slag gegaan.

Via de site maak je eenvoudig een account aan en dan kan het bestellen beginnen. Je mag zoveel boxen bestellen als je wilt, je hoeft alleen te betalen voor de boxen die je opslaat. Naast boxen kun je ook andere dingen opslaan, zoals meubels, fietsen en golftassen. Bij het bestellen van de boxen kun je aangeven wanneer je deze wilt ontvangen. De chauffeur die de boxen komt afleveren wacht maximaal 20 minuten terwijl jij de boxen vult. Je kan er ook voor kiezen om de boxen op een ander moment te laten ophalen. Hier heb ik voor gekozen. Ik ben niet zó georganiseerd dat ik in 20 minuten de boxen kan vullen.

Spaceboxx 2

De volgende dag zouden de boxen weer worden opgehaald. Omdat er onverwachts iets tussen kwam heb ik gebeld of de boxen ook een dag later opgehaald konden worden. Dit was geen probleem. Ongeveer een half uur voordat de chauffeur de boxen kwam afleveren belde hij om te vragen of het uitkwam dat hij er over een halfuurtje zou zijn met de boxen. En inderdaad na een half uurtje werden de boxen afgeleverd. Wij wonen in een bovenwoning waar je eerst twee trappen op moet voordat je op ‘onze begane grond’ bent. De chauffeur deed hier absoluut niet moeilijk over en heeft de boxen naar boven gedragen.

Op het formulier kan je aan geven wat er in elke box zit. Dit doe je door middel van de laatste drie cijfers van de barcode te noteren en daarachter de inhoud. Ontzettend handig want dan hoef je niet alle boxen terug te halen als je maar enkele dingen nodig hebt.

Mijn man en ik zijn die avond meteen aan de slag gegaan. We hebben alles gesorteerd en de boxen gevuld. In de eerste instantie wilden we ook wat meubels opslaan. De voorwaarde hiervoor was wel, dat elk meubelstuk door één persoon gedragen moet kunnen worden. Nadat we alle babykleding e.d. hadden uitgezocht en de boxen hiermee hadden gevuld was er nog voldoende ruimte om de meubels in ons eigen huis op te slaan. De volgende dag kwam, toevallig, dezelfde chauffeur de boxen weer ophalen. Wederom kreeg ik een half uur van tevoren een sms dat hij er over een half uur zou zijn. Met geen enkele moeite heeft hij de boxen naar beneden gebracht. Ik had nog aangeboden om te helpen maar dit was niet nodig.

Spaceboxx 3

Een dag later kreeg ik per email een overzicht van de boxen en de inhoud hiervan. Zo heb je het overzicht altijd bij de hand als je iets terug wil hebben. In je account op de website van Spaceboxx staat ook een overzicht van de opgeslagen boxen.

Ik ben ontzettend tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Spaceboxx. Het online maken van een afspraak vind ik zelf erg prettig. De chauffeur was een aardige man die ook niet moeilijk deed over trappen en dergelijke. Het terughalen van de boxen heb ik nog niet gedaan maar ik verwacht dat dit ook geen probleem zal zijn. Op de website staat dat er binnen vier uur een chauffeur de boxen weer terug komt brengen. Wat ik overigens ook fijn vind, is dat ze goed telefonisch te bereiken zijn en dat het ook een gratis nummer is waar je naartoe belt. Als ik een waardering zou moeten geven is dit zeker een 10! We zijn heel blij met een opgeruimde slaapkamer.

Spaceboxx 4

Kelly: Dankjewel Charlotte voor je uitgebreide review, dat klinkt als een hele handige oplossing! Leuk nieuwtje voor lezeressen van Kellycaresse.nl :  Wil je zelf ook gebruik maken van Spaceboxx? Met deze code : FA0415 kun je 3 maanden gratis gebruik maken van Spacebook met een max. Van 15 boxen en 5 items! Klik hier voor alle informatie van Spaceboxx.

Ik vind het echt super leuk dat een testmama dit voor me getest heeft en er heel enthousiast over is. Dankjewel Charlotte!
Wat vonden jullie van haar review? Zouden jullie hier zelf ook gebruik van maken? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Evera
  15 april 2015

  Klinkt erg handig deze service, helemaal voor seizoensgebonden spullen zoals voor kamperen of wintersport. Je gebruikt die spullen maar heel kort en de rest van het jaar liggen ze in je huis opgeslagen. Ideaal om ze zo op te slaan lijkt me!
  Evera onlangs geplaatst…TAG: Nom Nom NomMy Profile

 • Ilse
  15 april 2015

  Wat leuk om te lezen! Klinkt als een hele handige oplossing, ook ideaal voor kerstspullen enzo

 • Vera
  15 april 2015

  Ik was hier heel benieuwd naar, interessant. Leuk die foto’s er ook bij. Fijn dat de service zo goed bevallen is. Die kortingscode is ook fijn.

 • beautifulday4makeup
  15 april 2015

  Wat lijkt dit handig zeg!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Salt and Pepper Vice Versa Vilten onderzettersMy Profile

 • Saskia
  15 april 2015

  Erg leuk om te lezen hoe het is bevallen. Wij hebben zelf redelijk ruimte in huis en daarom niet nodig maar zal het zeker onthouden.
  Saskia onlangs geplaatst…De Domestic Goddess TagMy Profile

 • Eline
  15 april 2015

  Ik moet gewoon spullen weg doen ipv ze ergens op te willen bergen :p
  Eline onlangs geplaatst…Je gewicht is slechts een getalMy Profile

 • Evelien
  15 april 2015

  Wat een leuk artikel is het geworden Charlotte, leuk dat je er zo enthousiast over denkt. Ik denk dat ik het met mijn man ga overleggen, klinkt toch wel heel handig en 3 maanden gratis is ook wel ideaal

 • Janine
  15 april 2015

  Dit ga ik doorgeven aan mijn nicht, ze woont in een studio en heeft echt ruimtegebrek, dit zal ze ideaal vinden denk ik

 • Sandra (beautybysandra)
  15 april 2015

  Wat handig voor als je weinig ruimte hebt. Zelf heb ik alleen liever alles voor het grijpen. Ook al wordt het super snel geleverd!
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…OUTFIT: Summer Is Coming!My Profile

 • Kelly Caresse
  15 april 2015

  haha

 • Kelly Caresse
  15 april 2015

  Leuk dat je dit doorgeeft! 🙂

 • Sheela
  15 april 2015

  Handig! Ik heb ook echt ruimtegebrek maar dat komt eerder omdat ik te veel spullen heb, ik moet meer weggooien.
  Sheela onlangs geplaatst…Review: Bourjois healthy mix foundationMy Profile

 • Charlotte
  16 april 2015

  Dankjewel, Evelien! Ik ben ook echt heel blij met het resultaat, maar zeker ook met de service. Ik zeg doen! 😉

 • Eline
  16 april 2015

  Klinkt als een super oplossing! Wij kampen ook met een chronisch ruimtegebrek hier in huis 🙁
  Eline onlangs geplaatst…Bestuursjaar iets voor jou?My Profile

 • Benella
  16 april 2015

  Wat een gat in de markt, gelukkig hebben we zelf een grote schuur waar ik mijn eigen “spaceboxes” kwijt kan.
  Benella onlangs geplaatst…All you need is.. KokosolieMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.