KC Photodiary: Leuke dingen doen, shoppen en meer!

1

Donderdag, dat betekent dat ik jullie mijn wekelijkse fotodagboekje laat zien. Al jaren de populairste rubriek op de site, al komt de weekvlog daar ook bij in de buurt. Ik vind het gewoon heel leuk om foto’s en beelden uit mijn leven te delen en avonturen die ik mee maak als mama van twee meiden! Afgelopen week was weer lekker wisselvallig en leuk dus laten we de foto’s erbij gaan pakken. Ik heb een nieuwe ‘structuur’ toegevoegd in mijn dagen en dat bevalt tot nu toe erg goed.

Donderdag en vrijdag zijn mijn vaste vrije dagen (althans, dat is het voornemen hihi) en donderdag ging ik gezellig met de kinderen en een vriendin naar Monkeytown om te spelen. Aimy is nu bijna 9 maanden, kruipt al vrolijk rond en klautert het liefst overal op, dus die vond het ook helemaal leuk. En Lana kan ik altijd blij maken met een ochtendje speelparadijs.

Zo leuk dat ze hier nu samen zoveel plezier kunnen beleven. Hoe lief! Waar is mijn baby gebleven, dat blijf ik roepen haha.

Lunchen met pannenkoekjes en ik had een oldskool 12-uurtje met een kroket. Ik had gewoon zoveel zin in kroket haha.

In de avond aten we kliekjes uit de vriezer, en dat bleek zelfgemaakte snert te zijn, daar werd ik heel erg blij van!

Van ‘Nijntje’ kregen we deze toffe Nijntje Security bracelet waar we Lana’s naam en ons telefoonnummer op gezet hebben, ideaal voor dagjes weg zodat ze ons kunnen bereiken indien ze zoek raakt (ik moet er niet aan denken, maar als het gebeurt dan is het fijn dat we bereikbaar zijn).

Jep dit is Aimy, die trekt zichzelf het liefst overal aan op als ze de kans krijgt om te gaan staan. Ik kan haar niet meer bijhouden haha. Wel zo leuk om te zien! In de nieuwste weekvlog zie je Aimy heel schattig ‘kletsen’ tijdens het eten.

Liefde voor dit pakketje van Etos, ik vind hun huismerk sowieso heel erg fijn, maar de make-up dus ook. Vooral de eyeshadow primer is favoriet, dus ik ga deze lip primer ook testen. Ben ook erg benieuwd wat de CC radiance cream voor mijn huid zal doen. Ik hou van snel me mooi op kunnen maken dus dan is een BB of CC cream ideaal.

Van de Plus kregen we ovenbitterballen om te testen. Yannick en ik zijn echte Bourgondiërs dus dat laten wij ons niet twee keer vragen. We gooiden de ballen in de airfryer en ze waren me toch lekker op vrijdagavond met een wijntje erbij. Heerlijk!

Zaterdag was ik weer gezellig in de Efteling te vinden. Heerlijke lunch op bij Ravelijn terwijl we ondertussen die show konden kijken, zeker een aanrader!

Mmm, ik had een sandwich met een Italiaanse gerookte worst, rucola, pesto en een lekkere dressing.

schermafbeelding-2016-11-02-om-10-21-18

En het sprookjesbos lopen we ook nooit voorbij, dat blijft gewoon heel erg mooi.

Zondagochtend gingen we er heerlijk even uit om een stukje te wandelen. Yannick zit nog steeds met zijn rug en mag niet zo veel doen, maar van de fysio moet hij wel beginnen met wandelen etc. Dus dan maken we er gewoon een gezinswandeling van. Even een frisse neus halen.

Ik hou van mijn meisjes in schattige maillots hihi! En jep, ik geef ze graag roze aan 😉

schermafbeelding-2016-11-02-om-10-27-20

In de middag ging ik richting Utrecht om mijn vriendinnetje Jessica te verrassen met haar ‘Not a babyshower’ ;). Super leuk om haar weer te zien nu haar laatste loodjes zijn ingegaan. Ik kan niet wachten tot haar zoontje geboren wordt!

De hapjes en taartjes smaakten erg goed 😉

Omdat ik die ochtend de soep al had opgezet, kon ik toen ik laat thuis kwam, gelijk aanschuiven aan mijn zelfgemaakte tomatensoep. En Aimy mocht smullen van een wortel-aardappelhapje.

Ik ben niet aan het voeden op deze foto 😉 Hier was Aimy na een voeding lekker bij me in slaap gevallen. Dat zijn echt momentjes om te koesteren, dat tevreden kopje na een voeding is goud waard. Hoe groot ze ook wordt, dan is ze weer heerlijk klein en mijn baby’tje 😉

Ik als Puckababy fan was heel blij toen dit leuke pakketje binnenkwam! Een tweede ‘Bag 4 seasons’ slaapzak voor Aimy (met luxe gouden details, zo mooi!) en een Puckababy kids slaapzak voor Lana. Het leuke daarvan is, bij ons sliep ze niet meer in een slaapzak, maar bij mijn ouders wel. Dat vindt ze daar zo zalig, dat ik erg blij ben dat Puckababy deze ook nog maakt voor grotere kinderen. Lana was dan ook erg  blij met haar slaapzakje! Op de facebookpagina van Kellycaresse, staat een nieuwe winactie waarin je de luxe ‘bag 4 seasons’ slaapzak kunt winnen met opdruk van de naam van je kindje, doe jij al mee?

In het kader van ‘meer structuur in mijn chaotische leven haha’ ben ik begonnen met het invoeren van ‘vaste werkdagen’. Niet makkelijk als zelfstandig ondernemer, en ook niet 100% haalbaar, want buiten die dagen zal ik ook tussendoor nog dingen doen (en met plezier!) maar drie dagen waarop ik vol aan de bak kan, geeft mij wel heel veel rust. Dus maandag was de eerste werkdag van die ‘werkweek’ hihi. Lekker offficieel allemaal. Maar wel heerlijk op mijn kantoor waar het fijn en rustig werken is.

Tijdens het werken heb ik weinig foto’s om te maken, maar daarna ging ik heerlijk de keuken in voor een Hollands maaltijdje. Krieltjes uit de Airfryer, Zalm in pakketjes uit de oven en rode kool met appel. Voor Aimy had ik rode kool met worteltjes en aardappeltjes gemaakt. Dit smaakte heerlijk!

Na het avondeten en het bed-bad ritueel met de meiden, ben ik  naar de sportschool gegaan voor een lesje Bodypump. Oh en voor de lezers die ook diabetes hebben: Wat zien jullie liggen wat je ook direct herkent? 😛 #Storyofmylife

Daarna dus gewoon rust pakken ipv. aan het werk. Ik keek de leuke vlogs van ‘Vet gezellig’. Echt een kijktip vind ik dit! Een leuk koppel die een maand lang een budget challenge hebben gedaan in hun weekvlogs en nu bezig zijn met een ‘vegan’ challenge. Ze editten de video’s ook erg gaaf waardoor ik iedere keer weer uitkijk naar een nieuwe video.

Dinsdag sprak ik gezellig met Kim van Alboe.nl af om te gaan shoppen bij Primark en weer een video op te nemen samen. We wonen best dicht bij elkaar dus dat is super leuk. Van de Primark shopsessie (zoveel geshopt) komt snel een shoplog van online en binnenkort hebben we weer een hele leuke mama video!

Na het shoppen lunchten we in een leuk restaurantje in Dordrecht, ik nam een bruin broodje Carpaccio, heerlijk!

En in de avond lekker aan de Hollandse pot: Zuurkool met rookworst en lekker veel mosterd en curry haha.

Daarna nog even wat boodschapjes doen met Lana. Ze vindt het dan geweldig om een eigen karretje te hebben (en als ik niet oplet dan laadt ze zo het karretje vol met allemaal lekkere dingetjes haha)

En ik nam ook deze bad guys mee 😉 en dat had ik niet moeten doen want die dingen zijn verslavend haha.

Ik zet de weekvlog altijd op tijd klaar, maar er zaten nog wat foutjes in die het perfectionisme in mij niet kon hebben, dus ging ik ‘m gisterenochtend nog eens editten en uploaden. Mijn laptop kon dit even niet aan (elke keer is het geheugen vol na het maken van een video hihi) en internet vond dit nogal een opgave dus kwam deze vlog een uurtje later online. Bummer!

Wat een leuk pakketje kregen wij binnen van het kledingmerk Vingino. Voor Lana heb ik hier al wat items van, en nu dus weer wat mooie stoere items, maar dus ook voor Aimy. Waaronder een shirt in een maat voor Lana en voor Aimy, zo leuk!

Sneak preview foto van de Brandfield fotoshoot van vorige week. Ik ben zo benieuwd naar de gehele fotoserie!

Dit was de KC Photodiary voor deze week, dankjewel voor het meekijken in mijn week in foto’s! Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

49 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  3 november 2016

  Leuk om je week weer te zien. Ik vind de efteling ook altijd zo leuk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…November….please be good to me.My Profile

 • Elisabeth
  3 november 2016

  Jeetje, kunnen ze nu al samen in de ballenbak? Dat is Jim nog niet eens geweest…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Review van de HelloFresh Family BoxMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  3 november 2016

  Wat een leuke foto’s Kelly! Wat was er met je diabetes? Prachtige foto van Brandfield! Ik ben de hele week behoorlijk ziek geweest dus mijn week was niet bepaald ideaal. Gelukkig ben ik weer beter.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een moment dat je je een slechte moeder voelt…My Profile

 • Linda
  3 november 2016

  Wat leuk dat jullie vaak naar de Efteling gaan! Ven er al super lang niet geweest… toch blijft het mooi daar.
  ik ben benieuwd naar de shoplog met Kim, ik volg jullie beide graag 🙂
  Een weekplanning voor je werk lijkt mij ideaal en ik snap dat het je rust geeft! Al is het maar als richtlijn.
  Geniet van de chocolade kruidnootjes! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Heimess wagenspannerMy Profile

 • Charlotte
  3 november 2016

  Liefde voor de Efteling. Goede tip om te lunchen bij Ravelijn, kan ik ook wel eens doen. Ben benieuwd naar de foto’s van je shoot, vind dat je er daar heel anders uitziet (tenminste voor zover ik dat nu kan zien op die ene foto haha)
  Charlotte onlangs geplaatst…Vrijgezellen mannen opgelet!My Profile

 • sabrina
  3 november 2016

  wat gezellig! De efteling is absoluut de moeite. Genieten is alles wat telt.
  sabrina onlangs geplaatst…Naif babycare handwashMy Profile

 • Leonie
  3 november 2016

  Wat een leuke en volle week weer! Ik heb sinds mijn bevalling nog niet echt voor mezelf geshopt. Tot nu toe nog teveel moeite mee om haar daarvoor weg te brengen. Haha. Die foto vd fotoshoot is echt mooi!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #11 – Datenight, slaapje overdag en wennen bij de gastouderMy Profile

 • Ellen
  3 november 2016

  O, zuurkool. Daar heb ik nu trek in! Is dat gek om 6.15 u in de ochtend? Hahaha. Fijn en top voor een nieuwe YouTube kanaal. Ik ken vet gezellig bij niet dus ga eens een kijkje nemen. Zag er weer uit als een gezellige week, maar dat is altijd zo met jouw weken!
  Ellen onlangs geplaatst…Boodschappen challenge week 1 – tips om te besparen op boodschappenMy Profile

 • Nicole
  3 november 2016

  Oh de Efteling ben ik alweer even niet geweest maar in november (oh dat is deze maand haha) gaan we weer. Tis voor ons toch net iets te ver weg en nu met m’n nieuwe baan kan ik ook niet meer doordeweeks helaas!
  Nicole onlangs geplaatst…Het leed dat opvang regelen heetMy Profile

 • Josan
  3 november 2016

  Ik had herfstvakantie dus verplichtingen. Lekker veel uitslapen. En dat is ook wel eens fijn. Die foto van Brandfield is mooi.
  Josan onlangs geplaatst…Verschil Spirograph Cyclex en SpirographMy Profile

 • Femke
  3 november 2016

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug. Het lijkt mij wel fijn dat je nu ‘vaste’ dagen gebruikt om te gaan werken.. lekker gestructureerd! De Efteling blijft ook leuk hè.
  Femke onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen oktoberMy Profile

 • Martina
  3 november 2016

  Mmmmmmm snert!! Leuke foto’s!
  Martina onlangs geplaatst…2 November 2016 – De jeugd van alle tijdenMy Profile

 • Saskia
  3 november 2016

  Heerlijk zuurkool dat wil ik ook snel weer eten. Lijkt mij fijn die vaste werkdagen allen als ondernemer niet altijd haalbaar inderdaad.
  Saskia onlangs geplaatst…De zwangerschap van Kelly #4 (misselijkheid en positiviteit)My Profile

 • Dees
  3 november 2016

  Ziet er weer uit als leuke week. Primark altijd leuk ik moet ook dagje gaan plannen voor wat winter kleding voor mezelf haha. Laatst snel kinder ccolletie gezien en zag niks dus dat scheelt.
  Monkey town is voor kinderen idd altijd een succes
  Dees onlangs geplaatst…WeekVlog #2: Fit Friends Event, shoppen& sporten en meer! My Profile

 • Hilde
  3 november 2016

  Wat een lief poppetje is Aimy zeg, vooral op die foto waar ze zo ‘staat’ met die beentjes haha X

 • Malou
  3 november 2016

  Wat leuk dat Aimy zich nu ook goed vermaakt bij Monkey Town! Nomi vindt dat soort dingen ook heel leuk 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Weer naar de kinderartsMy Profile

 • Melissa
  3 november 2016

  Wat eet jij allemaal lekkere dingen zeg, jammie!!!
  Melissa onlangs geplaatst…Cheesecake maken met Miljuschka Witzenhausen + winactieMy Profile

 • Fenna
  3 november 2016

  Wat is Aimy al groot! Gaat hard zeg..
  Hmm ik krijg altijd honger van de foto’s van je avondeten haha. Zo’n lekker zalmpakketje bijvoorbeeld. Ik ben helemaal niet zo creatief en kom vaak niet verder dan aardappelen met groente en vlees 😉
  En die chocolade kruidnoten… ik probeer ze bewust niet mee te nemen want die zakken moeten dan gewoon leeg ghehe.
  Fenna onlangs geplaatst…Favoriete lipsticks voor dit seizoenMy Profile

 • Nicole
  3 november 2016

  Oh wat wordt Aimy al groot zeg! Lekker hoor samen in de ballenbak!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! – Win 3x 40 euro shoptegoed bij dé site voor leuke cadeaus: RadbagMy Profile

 • Loes Johanna
  3 november 2016

  Leuk weer een bezoekje aan de Efteling! Ben ook heel benieuwd naar de foto’s van je shoot, deze preview ziet er al heel gaaf uit!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: ik deed mee aan Moeders voor Moeders!My Profile

 • Vanessa
  3 november 2016

  Wat heb je weer leuke dingen gedaan! Goed dat je nu vaste werkdagen hebt ingepland, ik kan me voorstellen dat dat veel rust geeft. Superleuk dat Aimy zich overal aan op trekt. Dan besef je pas dat de tijd snel gaat. Ik ben nu al benieuwd naar je Primark shoplog. En die laatste foto van jou is heel mooi 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…9 dingen waarvoor je een haardroger kunt gebruikenMy Profile

 • Dionne
  3 november 2016

  Ziet er uit als een gezellige week. Het lijkt mij echt zo leuk om regelmatig naar de Efteling te gaan!
  Dionne onlangs geplaatst…Van een studentenkamer naar een appartementMy Profile

 • Romy
  3 november 2016

  Wat een leuk (en lekker) weekje! Ik vind Aimy zo schattig met haar lange haartjes en ze wordt inderdaad al zo groot. Ik ben echt jaloers dat jullie zo dichtbij de Efteling wonen 😉 Hoe gaaf zou het zijn om daar elke week naartoe te kunnen! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Experimenteren met lipgloss en lipstickMy Profile

 • Monique
  3 november 2016

  Oh het lijkt me zo leuk om met twee kindjes naar zo’n indoor speeltuin te gaan. Kijk ik echt naar uit! En ik bedenk me dat ik weer carpaccio mag eten… mmm! Slim trouwens die vaste werkdagen. Geeft toch wat meer structuur lijkt me!
  Monique onlangs geplaatst…Little Nutty fietshelmMy Profile

 • Bo
  3 november 2016

  Heb geen diabetes, maaaar.. er ligt een teststrip op de grond. #nurse
  Wat wordt Aimy snel groot zeg ?

 • Lifeaholic.nl
  3 november 2016

  Wat een lekker volle en uitgebreide photodiary! Daar word ik vrolijk van! 😀 Wat vervelend dat Yannick nog steeds met zijn rug zit. Hopelijk is hij snel weer helemaal opgeknapt! De ‘not a babyshower’-taart ziet er echt fantastisch uit! Wat een leuk idee zeg!
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Outfit of the Day #1My Profile

 • karlien
  3 november 2016

  Super gezellige week weer 🙂 echt zo tof om dichtbij de Efteling te wonen!!
  karlien onlangs geplaatst…Koffiebar Antwerpen: drie unieke hotspots!My Profile

 • irma
  3 november 2016

  Leuk om je week weer te bekijken Kelly!
  Verslavend zijn die chocolade pepernoten he….gewoon erg!
  irma onlangs geplaatst…Verantwoord snoepen tijdens de feestdagenMy Profile

 • Sandra
  3 november 2016

  Oehh wat een heerlijk eten allemaal zeg! En wat worden je beide meisjes snel groot zeg, bizar!
  Sandra onlangs geplaatst…WINACTIE (MARMEREN) MACBOOK COVER IACCESSOIRES.NLMy Profile

 • Tineke
  3 november 2016

  Zo schattig die haartjes van Amy. En die not a babyshowertaart is ook wel superleuk!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Mijn allereerste blogMy Profile

 • foryourstyle
  3 november 2016

  Ben toevallig net de video aan het kijken van jou en kim, heel erg leuk! Wat word aimy groooot zeg! Ik vind dat je de meisjes altijd hele leuke kleertjes aantrekt! Zo schattig!
  foryourstyle onlangs geplaatst…Revlon ’24-hours’ creamMy Profile

 • rachel
  3 november 2016

  ziet er weer leuk uit en jeetje wat gaat Aimy hard!!
  rachel onlangs geplaatst…What did i eat week 43My Profile

 • Annemijn
  3 november 2016

  Hmm heerlijk, zelfgemaakte snert. Wat is die foto voor brandfield mooi zeg!
  Annemijn onlangs geplaatst…TAG: Fall FavoritesMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  3 november 2016

  Slim die werkdagen. Dat zal je rust geven. Lijkt me wel soms lastig je er toe te zetten aangezien het gewoon thuis is
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Webshop tip: To the moon and back kids + WIN: gaaf setje voor je spruit…My Profile

 • Marloes
  3 november 2016

  Wat een leuke week weer ? ik ben bij de primark echt dol op de pyjama’s, helemaal met de aankomende bevalling en kraam week in zicht ben ik daar laatst lekker los gegaan ?
  Marloes onlangs geplaatst…Mijn 5 snelle beauty favorietenMy Profile

 • MetMirjam
  3 november 2016

  Weer een hele fijne week zo te zien! Aimy kan echt al goed staan zeg, super leuk! Nog even en die meiden zitten gezellig samen te spelen met de barbies 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…Tonijnpizza | Het aller aller aller lekkerste familiereceptMy Profile

 • marleen@burgertrutjes
  3 november 2016

  Wat een leuke week. En wat een knap kind heb je 😉 Ik heb nu dus helemaal zin om naar de Efteling te gaan! <3

 • Mira
  3 november 2016

  WOW, die laatste foto! Echt mooi 😉 En ik kijk al uit naar de shoplog van Primark. Zo een leuke winkel! Helaas kom ik er niet veel.
  Mira onlangs geplaatst…De trukendoosMy Profile

 • Lifesabout
  3 november 2016

  Jeetje wat een hoop lekker eten komt er voorbij! Kroket op brood blijft lekker en homemade snert ook…zo dik dat je lepel rechtop blijft staan. Mmm!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Tweeëneenhalf jaar na de bevalling. Welke gebreken vertoont mijn lijf nog?My Profile

 • Maureen
  3 november 2016

  Wat een leuke en gezellige week! Ik ben benieuwd naar de shoplog van de Primark, wat voor een leuke items je hebt gekocht 🙂 Heerlijk om soms even lekker los te gaan met shoppen haha, dat heb ik vorige week toevallig ook gedaan

 • Lilian
  3 november 2016

  Van al die foto’s wordt ik echt vrolijk, ziet er allemaal zo leuk uit!
  Lilian onlangs geplaatst…Zo ziet onze ochtend eruitMy Profile

 • Daniëlle
  3 november 2016

  Leuke diary! Ik denk dat je foto’s van de shoot echt prachtig zijn!
  En al het eten ziet er lekker uit!
  Daniëlle onlangs geplaatst…In de spotlight: Mama’s en FitnessMy Profile

 • mama van dijk
  3 november 2016

  wat een super mooie foto van de shoot zeg!
  mama van dijk onlangs geplaatst…-VERVOLG- Hoe haar zindelijkheidstraining per direct faalde..My Profile

 • Davine
  3 november 2016

  Teststrips all over the place! ? Hier een dochter met diabetes en altijd een spoor door het huis. #tisnietanders

 • Maaike
  3 november 2016

  Wat een heerlijk weekje en wat een lekker eten komt er allemaal voorbij! Hmmm die Hollandse maaltijden mis ik wel een beetje.

 • Lieke - Life As Lieke
  3 november 2016

  Superleuk weer om mee te kijken naar je week! Ik was dinsdag ook in Dordrecht, vlakbij de Primark, ik zag het ook al in de vlog van Kim, zo jammer dat ik jullie niet heb gezien! Ben benieuwd naar de video’s die jullie hebben opgenomen! En yeaaah zuurkool!
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Mijn droominterieurMy Profile

 • Devlin Klaauwer
  5 november 2016

  Teststripjes! Hier liggen ze ook OVERAL haha!
  Devlin Klaauwer onlangs geplaatst…The week of a diabetic #21My Profile

 • Annely Visser
  5 november 2016

  Test strips mijn vader heeft ook diabetes namelijk!!

 • Cindy
  13 november 2016

  Oh de Efteling, geweldig! Ik kan niet wachten totdat Mels er wat van mee krijgt, abonnement komt hier zeker in huis. Heerlijk eten ook zeg, potjandorie!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.