dia1

Tijd voor een nieuwe Vragen en antwoorden video en dit keer een echte mama video waarin ik klets over het moederschap en daar jullie gestelde vragen in beantwoord. Ik plaatste kort geleden op Instagram een oproepje voor vragen en daar kwamen heel veel vragen uit. Ik beantwoord er een aantal, waaronder over een eventuele derde kinderwens, wat ik zwaar vind aan het moederschap, hoe ik de ‘ballen hoog kan houden‘ en of we nog eens verhuisplannen hebben. Benieuwd? Pak er een kopje thee bij en kijk gezellig mee 🙂


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video en mijn antwoorden vonden. Ik ben ook benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen, want hoe houd jij als moeder de ‘ballen’ hoog? En heb jij nog een wens om meer kindjes te krijgen? Ik lees altijd met veel plezier jullie reacties dus ik ben benieuwd naar die op deze video!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Mama Q+A: Meer kindjes? Ballen hooghouden en verhuizen?”

 1. Leuke video! Die balen hoog houden blijft lastig. Ook ik werd op mijn 22e moeder en heb nu 3 kids. En nee, daar komt er absoluut geen een meer bij! Ik vind het stoer wat je doet, ik ging pas bloggen toen al mijn kids naar school gingen, in alle rust 😉
  Lisette onlangs geplaatst…Dat verdient een bloemetjeMy Profile

 2. Hey wat leuk, ik was ook 22 toen ik met kinderen begon. Toen veel commentaar op gehad, maar nu ben ik best happy dat ik toen begon. Mijn dochter vind het nu echt leuk om een relatief jonge moeder te hebben. Ik heb al 3 kinderen. Was al niet echt mijn planning. Nog aan het nadenken of ik voor nakomertje nog een broertje of zusje wil. Maar wat jij zegt; je hebt weinig controle over je zwanger lijf. Dt vind ik ook doodeng. Heb nu 3 gezonde kinderen, daar mag ik blij en dankbaar voor zijn.
  Josan onlangs geplaatst…Zeg dan gewoon eerlijk dat je alle adoptiekinderen dood wenstMy Profile

 3. Ik heb enorm de wens om in ieder geval nog een broertje of zusje voor Fay te krijgen.. Die ballen houdt ik nu nog wel hoog, al krijgt het ene (huishouden) minder aandacht dan het ander (gezin)
  Nicole onlangs geplaatst…Onze traditiesMy Profile

 4. Wat heb je leuke vragen gehad! Ik kan mezelf goed voorstellen dat onzekerheid één van de moeilijkste dingen kan zijn aan moederschap. Leuk en spannend dat jullie van plan zijn om over een tijdje op zoek te gaan naar jullie eigen woning.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Etos hairstyling productenMy Profile

 5. Wat een leuke video! Ik werd pas op mijn 33e moeder, na een vervelend ziekenhuistraject. De tweede kwam vervolgens wel (bijna) vanzelf. Voor een derde vond ik ons daarna eigenlijk te oud (en nu helemaal). De kana dat dat goed zou gaan, met opnieuw zo’n traject is gewoon te klein en de stress die daarbij komt kijken is het ons niet waard. We zijn al zo gezegend met twee mooie lieve kinderen. Als ik jouw leeftijd had gehad, had ik waarschijnlijk wel een derde (en zelfs een vierde) willen hebben. 🙂
  Sjoukje – meergeldminderstress onlangs geplaatst…Je eigen bedrijf beginnen? Lees deze boeken!My Profile

 6. Wat een leuke video! Ik ben 10 weken geleden bevallen van mijn eerste kindje (Noud) en ben nu 25 jaar. Er veranderd zoveel met een baby/kind in huis. Het is inderdaad soms lastig om alle ballen hoog te houden! Ik zou graag meer kinderen willen, ook al heb ik een traumatische bevalling gehad. Het is zo bijzonder wat je ervoor terug krijgt.

 7. Hier ook stukje ouder, 32! Er komt er hier niet nog eentje, al hadden we groter gewoond had ik wel graag een derde gekregen. Maar vond dat ook weer spannend want bij onze dochter begon zwangerschap met twee en dat zit ook in de familie, tweelingen. Wil je er graag voor een derde gaan heb je er ineens 4! En ik vind zwangerschappen ook te spannend. Blij dat het 2x goed is gegaan, ik zie het om me heen zo vaak fout gaan…
  Melissa onlangs geplaatst…Zeeman rokjes en vestjes; fijne basis-items voor weinigMy Profile

 8. Ik was erg benieuwd naar je antwoorden op de vragen. Superleuke video! Wat fijn om te horen dat je wel iets zekerder over jezelf bent geworden sinds je moeder bent. Spannend hoor, dat jullie naar een nieuw huisje willen kijken!
  Romy onlangs geplaatst…Een tweeling zijn: hoe is dat?My Profile

 9. Wat leuk dat jullie verhuisplannen hebben! Ik ben in augustus bevallen van mijn dochtertje. Ik ben 26 jaar en enorm blij dat ik nu al mag genieten vh moederschap. We willen graag nog een 2e kindje, als ‘t ons gegund is.. maar dat gaat nog wel even duren hoor!
  Leonie onlangs geplaatst…Slapen op het eigen kamertjeMy Profile

 10. leuk mop!! ik was 24 en nee er komen nu geen kids meer bij hahah alhoewel het wel heel erg kriebeld maar nee ben te ziek en te oud vind ik 😉
  rachel onlangs geplaatst…Zo weinig??My Profile

 11. Leuke video, Kelly!! Knap dat je stevig in je schoenen bent gaan staan ! 🙂 Ik vind het ook erg knap dat je zo jong moeder bent geworden. Ik ben nu ook 22 en bij mij begint het ook al een beetje te kriebelen…Fijn te lezen dat dit helemaal niet abnormaal / vroeg is… 🙂 Hopelijk gaat het snel beter met je verkoudheid!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 12. ik was zelf ook 22 bij mijn eerste dochtertje
  bewust toen voor gegaan. nu 30 en heb drie schatten van prinsesjes
  leuke video erg leuk hoe je het zo deelt met ons
  en ik herken ook je punt van als je kinderen hebt dat je dan sterker word en je minder aantrekt van de mening van andere
  maar meer je eigen weg gaat dat ervaar ik ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.