kccc

He, daar ben ik weer, met de wekelijkse KC Photodiary waarin ik jullie een kijkje geef in mijn week middels foto’s! Ik lijk wel in herhaling te vallen maar afgelopen week was best wel heel druk, maar druk met hele leuke dingen dus je hoort me niet klagen. Stuk voor stuk momentjes waar ik van genoot en nu ik lichamelijk nog fit genoeg ben om zoveel te ondernemen, geniet ik hier nog bewuster van. Laten we de foto’s gaan bekijken die erbij horen.

Boffen, Yannick was vrij vanaf woensdag tot en met zondag, een lang weekend dus! Donderdag besloten we met ons drietjes een dagje Efteling te doen, zoals jullie in de vlog al hebben kunnen zien.

Lana gierde het uit van het lachen toen ze het gevoel kreeg dat ze ‘zelluf’ de auto kon besturen, heerlijk om Yannick en Lana zo samen te zien gek doen.

Yannick en ik deelden een stroopwafel, zo’n verse is gewoon het aller lekkerste!

Ik kookte voor het laatst uit de Allerhande box, een tagliatelle met gevulde kip met kaas en kruiden, rode pesto en champignons. Te lekker!

Terwijl Yannick vrijdag genoot van een papadag met Lana, vertrok ik naar Amsterdam voor de strijkworkshop van Fred van Leer (die jullie op de site konden winnen, ook 2 winnaressen waren aanwezig).

Binnenkort komt er een uitgebreide plog online van deze dag, ik wacht nog op het filmpje dat die dag voor ons gemaakt is.

Daarna wandelde ik Magna plaza in om even rond te snuffelen.

Yankee candle stond nog op mijn wishlist dus daar ging ik even binnen.

Ik kocht daar deze joekel van een kaars, hij ruikt echt goddelijk!

Daarna weer naar huis waar we bij mijn ouders uitgenodigd werden om te eten, mijn vaders lasagne is het lekkerst!

Zaterdag werd dit heerlijke Honig soeppakket bezorgd. Zoals jullie weten ben ik dol op soep. Met deze als basis, en daar dan lekker veel groente aan toevoegen creëer je heerlijke soepjes! Mmm!

Zaterdagmiddag verzorgde ik een Beautydream workshop, dat was heel gezellig!

En in de avond besloten we spontaan uit eten te gaan, we gingen voor een tapasrestaurant waar ook een heerlijk kindermenu is, Lana vond het ook heerlijk! (in het glas zit water ;))

Een eigen mini puntzak met frietjes, wat een feest!

Zondag startten we met bananenpannenkoekjes met appel erbij.

Van Stokke ontvingen we een Tripptrapp voor ons tweede meisje, met newborn seat erbij. Zo kunnen we vanaf de geboorte af aan al gezellig met ons viertjes aan tafel eten. We kozen voor dezelfde kleur als de tripptrapp die we voor Lana hebben. Aan Yannick de eer om deze stoel in elkaar te zetten, deze foto vond ik wel toepasselijk haha. Maar hij heeft het helemaal goed volbracht hoor! 🙂

Ik wandelde met Lana naar het dorp voor wat lastminute boodschapjes, want we kregen zin in kippensoep!

Lekker om 12.00 de soep al klaarmaken zodat deze in de avond nog lekkerder is! Lekker pruttelen die handel 😉

In de middag gingen we op visite bij familie van ons. Hier zit Lana heel lief bij Yannick’s tante op schoot, hoe cute! (Dit is trouwens haar nieuwe Next trui, hoe leuk is die!)

Bij de kippensoep wilde we ook iets erbij eten, dus besloten we pizza te bakken. Wel op de easy tour uit een pakje maar het was al heel gezellig om dit samen te maken.

Kippensoep en pizza als avondmaal, top!

Maandag begon met een poetsochtendje.

Rond lunchtijd wandelde ik met een vriendin en haar twee kindjes naar het dorp toe. Haar zoontjes zijn 1,5 jaar en 2 maanden, dus ik besloot mijn Stokke Crusi (duo) uit te lenen om gelijk te kunnen testen met 2 kids, dat beviel heel goed!

We aten een broodje bij de bakker.

Daarna ging Lana naar bed toe en kwam er thuis een vrouw langs van het gastouderbureau om de laatste afspraken door te nemen. Maandag deel ik een update met de eerste keren voor Lana bij de gastouder, hoe het in z’n ‘werk’ gaat voor ons  en hoe het tot nu toe bevalt.

Ondertussen staat er een hele toffe fashion winactie online op mijn Instagram account in samenwerking met Wear for Love! Je kunt €100; shoppingmoney winnen door de foto te reposten en bovenstaande stapjes te volgen, tot maandag kan je meedoen 🙂 Je kunt mij volgen via @kellycaresse

Zuurkoolstamppot gekookt als avondeten = super lekker!

Maandagavond had ik de eerste les Yoga voor zwangeren. In de zwangerschap van Lana volgde ik ook zwangerschapsyoga, en dat wilde ik dit keer ook gaan doen. Heerlijk een uurtje bewust stil staan bij je lijf, je kindje in de buik en heerlijk ontspannen en werken aan oefeningen die bij de bevalling kunnen helpen.

Dinsdag ging Lana voor het eerst een hele dag naar de gastouder. Ze heeft al eens een halve dag gedaan en we hadden al een kennismaking gehad dus het was al wat vertrouwder voor ons. Lana vond het de eerste keer ook al zo leuk. Toch moest ik even slikken en wennen aan het idee. Ik had de hele dag in Amsterdam met afspraken gepland staan dus was niet ‘stand-by’ voor haar. Leren loslaten en weer verder gaan en eigenlijk ging het super goed!

Mijn eerste afspraak was bij een Pr-Bureau die onder andere de Pr doet voor Noppies en Mim-pi. Daar heb ik rondgekeken, informatie gekregen over de nieuwe collecties (zowel baby en kinderkleding, als zwangerschapskleding). Ook kreeg ik wat leuke items mee die jullie nog voorbij gaan zien komen.

Daarna ging ik outfit foto’s schieten met Shirley (en Debby). Binnenkort komen ze online. Ik vind de outfit foto’s zo buiten geschoten in een stad veel mooier dan in onze eigen achtertuin.

Lunchen met Shirley. Ik ging voor een (dubbelgebakken) uitsmijter met kaas, op heerlijk brood met wat rauwkost erbij. Lekker!

Daarna door naar de volgende afspraak waar ik op uitnodiging van Universal Beauty een facial mocht uitproberen. Als mama mag je jezelf ook verwennen en is het heerlijk om dit soort momentjes te nemen om bij te komen. Hoe dubbel dat soms ook kan voelen, toch genoot ik er enorm van!

Gisteren was een dagje met m’n lieve meisje. Ik maakte dan ook weinig foto’s. Hier zitten we aan het ontbijt, Lana heeft haar nieuwe wollige vestje van Noppies aan, hoe cute!

En ik was ook helemaal gekleed in het nieuw, dit is een nieuwe zwangerschapsjeans (zo fijn!) en daarop draag ik een blouse van S.oliver (die ik verlengde met een witte top eronder om het blote buiken effect te voorkomen haha) en een wollig hesje. Zowel de broek als het hesje zijn van Noppies.

Ik begon gisteren al vroeg met het maken van een verse bruine bonensoep, want hoe langer zo’n soepje opstaat, hoe lekkerder het wordt. (Chaos in de keuken = goed teken)

Diner : Bruine bonensoep en kampioenbroodjes, lekker!

En dit was de KC Photodiary voor deze week. Achter de schermen ben ik met Anouk hard aan het werk om de nieuwe lay-out (en logo en huisstijl) voor Kellycaresse.nl helemaal tip top in orde te maken. Ik hoop daar volgende week live mee te gaan, ik kan niet wachten om ‘m aan jullie te lanceren!
Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

50 gedachten over “KC Photodiary: Leren strijken, mijlpaal en leuke afspraken”

 1. Wat een fijne foto’s van een heerlijke week. Zelf vind ik zo’n kinderwagen waar het ene kind onder de andere ligt altijd een beetje vreemd ogen. Maar als hij voor jullie goed werkt is dit natuurlijk helemaal prima. Fijn dat je zo’n heerlijke facial hebt gehad ook!
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #2My Profile

 2. Wat een heerlijk lang artikel. Ik heb er overigens ook trek van gekregen. Allemaal lekkere dingen. Oh die Lana met een eigen puntzak friet. Kan me het feest helemaal voorstellen. Mijn moeder kookte vroeger al met Honig en het is en blijft nog mijn favoriete merk voor dit soort dingen. Ik vind vooral de mix voor Macaroni & Spaghetti heel erg lekker! Als je die niet kent, zeker een keer proberen!
  Marion onlangs geplaatst…Cijfertjes, mooie plannen en muziekMy Profile

 3. Die Stokke Newbornset had ik ook, die is fantastisch dan kan je meisje er vanaf het begin bij zitten. Heerlijk dat Yannick een paar dagen achtereen vrij was! En doe mij ook zo’n stroopwafel, heb er nu al zin in.. Ben heeeeel benieuwd naar je nieuwe huisstijl!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…BloggersdilemmaMy Profile

 4. Ik heb genoten van deze diary!
  Super handig overigens dat ze bij de tapaszaak ook een kidsmenu hebben. Dat komt je niet veel tegen, wat ik erg jammen vind.
  Bij dat PR bureau ben ik trouwens ook eens geweest 🙂 Mooie collecties hebben ze!
  Nicole onlangs geplaatst…I love Action TagMy Profile

 5. Leuk om te zien weer! Zo handig die kinderwagen waar twee kindjes in kunnen! Alleen wel een klein beetje zielig dat het kleinste kindje daar dan zo helemaal onder ligt 🙂 Die pizza en lasagne zagen er heerlijk uit zeg! En leuk dat je een nieuwe lay-out krijgt (hoewel ik deze eigenlijk ook nog steeds heel leuk vind), ben al benieuwd!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn zelfgemaakte blogplannerMy Profile

 6. Oh wat ziet dat eten er allemaal lekker uit haha, mmm zwangerschapscravings! En heerlijk dat jullie zo dicht bij de efteling wonen, River vind het geweldig maar het is gewoon te ver weg om een abbo te nemen helaas!
  Bibian onlangs geplaatst…Throwback ThursdayMy Profile

 7. Leuk dat Yannick een paar dagen vrij had en jullie samen naar de Efteling zijn geweest. De Yankee Candle geurkaarsen lijken me echt heerlijk. Ik zou er graag is eentje kopen, maar ik vind ze nogal duur en ik zou niet weten welke geur ik moet kiezen 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…NIVEA Repair & Targeted CareMy Profile

 8. Wat een fijne week weer Kelly, vooral erg fijn dat Yannick ook een lekker lang weekend vrij had en jullie lekker Q-time met z’n drietjes hadden!

  Die pasta met gevulde kip stond bij mij ook op de planning om volgende week te maken! Ben benieuwd!
  Lieke onlangs geplaatst…PLOG vrijdag 16-10-2015 | MamaMy Profile

 9. Wat ren prachtige kleding hebben jij en Lana gekregen zeg! Dat vestje van Lana ?. Waarom maken ze dat niet in mijn maat.
  Ik heb 1x bruine bonensoep gegeten en vond het heerlijk. Ik ga eens neuzen op je blog voor het recept.
  angelique onlangs geplaatst…Waar haal ik de moed vandaanMy Profile

 10. Erg leuk weer!
  Het lijkt me leuk om meer vlogs te zien! Kijkend naar jouw photodairies heb je meer dan genoeg om te vloggen! Al ligt de keuze natuurlijk helemaal bij jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.