1

Happy Kingsday! Vandaag is het Koningsdag, ik wil jullie een hele fijne dag wensen. Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Ik ben weer bij jullie terug met de wekelijkse photodiary waarin ik je wat kiekjes deel van mijn week. Heel heel divers maar fijn weekje, laten we maar gewoon gelijk naar de foto’s gaan. Kijk je mee?

IMG_3596

Donderdag begon ik mijn dag met werk-afspraken bij het Van de Valk Hotel in Den Bosch, zo fijn om afspraken in de buurt te plannen, ipv. altijd naar Amsterdam te gaan. Zeker bij kortere afspraken is dat fijner. Wat een ideale locatie is dat!

IMG_3600

Je kunt er tevens heerlijk lunchen dus dat deed ik dan ook. Iets met kroketten en cravings en voor de vitamientjes een glaasje sinaasappelsap en wat sla erbij 😉

IMG_3602

Die avond kookte ik lekker makkelijk: Een zelfgemaakt soepje van wortel, pompoen, tomaten met balletjes. Zo’n 1,5 kilo groente ging er de pan in en lekker dat ‘ie smaakte! Lijkt op dit tomatensoep recept, maar dan met extra wortel en pompoen. De soep was al erg vullend, maar we aten er een stokbroodje kruidenboter naast.

IMG_3632

Ik vroeg jullie op Twitter om advies of de hype ’13 reasons why’ ook leuk is om samen met je man te kijken. Velen vonden van wel, anderen niet dus wij begonnen er gewoon aan. Yannick heeft er gemengde gevoelens over, ik ook, maar toch vind ik hem te interessant om niet af te kijken haha. Volgen jullie deze serie al?

IMG_3619

Zaterdagochtend begon lekker rustig met de Vlog van K3 op Youtube, zo leuk doen die meiden dat en stiekem kijk ik zelf net zo graag mee. En Lana en Aimy natuurlijk ook.

IMG_3626

Daarna had ik een middagje me-time. Ik ging met een vriendin afspreken in de stad, eerst lekker lunchen. Ik had een tosti Kannibaal, een soort sandwich van 3 boterhammen waaronder dus een tosti, gerookte kip, salade en een heerlijk sausje. Sinaasappelsap wederom voor de vitamientjes 😉

IMG_3628

Ook gingen we gezellig winkelen, dan mag de Action niet worden overgeslagen natuurlijk.

IMG_3629

En een cola light met een gebakje bij Brownies & Downies in Waalwijk. Dit verse appeltaartje smaakte zo lekker!

IMG_3631

In de avond maakten Yannick en ik een heerlijk (voor ons nieuw) recept klaar. Deze komt nog als recept online binnenkort. Een Turks brood gevuld met gekruid gehakt, groente, kaas en een salade on the side. Zo lekker! Echt zo’n snackrecept voor in het weekend.

IMG_3635

Op de ene foto lijkt mijn babybuik al huge, op de andere niet zo, het tijdstip heeft daar veel invloed op. Dit was zondagochtend <3 Trots om nog zo’n mooi en lief meisje te mogen dragen.

IMG_3658

We waren heerlijk vrij en namen het ervan door een fijne wandeling te maken in de Duinen, die liggen bijna om de hoek bij ons. heerlijk! Aimy in de draagzak bij papa en Lana natuurlijk zelf lopend. Heerlijk om even uit te waaien.

IMG_3663

Daarna spelen bij de speeltuin die daar ook gelegen is. Lana is op deze foto haar schoenen aan het uittrekken om ook het springkussen op te gaan. Zo’n springkussen hadden we ook op onze minivakantie in Drenthe en dat vond Lana helemaal te gek. Ze was dus ook gelijk enthousiast toen ze deze zag.

IMG_3674

Toen we thuis kwamen waren de meisjes natuurlijk erg moe dus gingen zij naar bed voor hun middagdutje. Ik kroop op de bank met een dekentje en begon aan de nieuwe serie ‘Girlboss’, ook op Netflix en opende er een bus Pringles bij, moet kunnen 😉

IMG_3676

Onder datzelfde ‘moet kunnen’ motto, lieten we frietjes bezorgen van onze favoriete snackbar. Dit zijn oerfrietjes die extra knapperig gebakken worden. Lekker! Maar daarvoor had ik nog wel een lekkere verse groentesoep gemaakt als voorafje, dus de schade valt mee 😉

IMG_3679

Maandagochtend pakte ik mijn normale ontbijtje weer op. Na drie maanden geleefd te hebben op brood met ei als ontbijt (en soms wat anders), had ik nu gewoon weer zin in mijn magere kwark met banaan en pindakaas. Daar had ik daarvoor dus geen zin in, zo gek wat die zwangerschapshormonen met je doen. Ik genoot gelukkig weer heerlijk van dit ontbijtje.

IMG_3699

IMG_3697

Het is meivakantie dus maandag werd een extra dagje met de meisjes ipv. een werkdag. In de middag nam ik ze mee naar onze favoriete plek: De Efteling!

IMG_3701

In de avond mochten we aanschuiven bij mijn ouders voor het avondeten. Een van mijn lievelingsgerechten: Boerenkoolstamppot, met slasaus, jus en veel worst. Mmm!

IMG_3724

Dinsdag was voor mij een drukke werkdag. Video’s opnemen, artikelen schrijven, mails beantwoorden en wat administratieve dingen. Yannick was vrij dus hij kon lekker bij de kinderen zijn terwijl ik wat uren maakte. Ik kan ook zo genieten van mijn werkdagen waar ik zo lekker veel gedaan krijg. Heerlijk!

IMG_3730

En ik had geluk, Yannick dook namelijk de keuken in voor het heerlijke gerecht van zijn vader: Hete Boontjes! Het recept heeft hij nog meer ‘onder de knie’ gekregen, dus binnenkort zal ik hem hier gaan delen. Zo zo zo lekker en allebei de meisjes hadden twee bordjes op, bomvol groente dus ook, wij zijn happy 😉

IMG_3765

Gisteren was ook al zo’n leuke drukke dag. In alle vroegte vertrok ik al naar Amsterdam voor videogames voor een video project waar ik mee bezig ben. Hier had ik laatst ook een fotoshoot voor. Dit is een behind the scenes foto. Binnenkort kan ik hier veel meer over delen, maar het was zo’n toffe dag!

IMG_3739

Ik werd weer lekker in de visagie en hairstyling gezet, heerlijk. Kon ik mezelf zo maar iedere dag opmaken en mijn haar zo krullen (en dan binnen no-time) ideaal!

IMG_3782

Na een drukke draaidag, aten we in de avond heerlijk. We hadden asperges bij de boer gehaald en aten daarbij een roomsausje, ham, gekookte eitjes en aardappelblokjes. Ik word zo blij van dit soort maaltijden. Heerlijk!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Een lekker divers en fijn weekje. Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie kinderen ook meivakantie? En wat zijn jullie plannen voor vandaag met Koningsdag? Heel veel plezier gewenst! Benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “KC Photodiary: Een lekker divers weekje”

 1. Zo bijzonder om je ook tijdens je derde zwangerschap te volgen. Snapt Lana het ook al en wat vind ze er van?
  Liefs

 2. Wat een leuke week weer Kelly! Ik ben benieuwd naar jouw videoproject. Mijn week was erg druk. Mijn kinderen hebben vakantie en zijn dus thuis, maar ik moet ook “gewoon” werken. Dat is dus altijd best lastig. Vandaag gaan we lekker struinen op de rommelmarkt en bijkletsen met de bestuursleden van de Oranje verenigjng. Vorig jaar zat ik namelijk ook in het bestuur, dus het zijn een soort ex collega’s. Veel plezier vandaag Kelly!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Medische molen: lesbisch en PCOS en zwanger willen wordenMy Profile

 3. Wat een leuke week hebben jullie gehad. Ook erg leuk dat jullie een 3de meisje krijgen! Zou ook nog zo graag een 3de erbij willen maar voorlopig nog niet. Ook leuk om te zien dat jullie dragen met een super mooie tula ? Wel mag de buikband bij rugdragen hoger (meer onder de borst) waardoor Aimy over de schouders kan meekijken en haar kontje wat dieper kan zakken. Alleen maar een tip natuurlijk. Ik merkte dit ook bij het rugdragen en kreeg toen deze tip en is inderdaad een stuk fijner ook voor het kindje.

 4. Wat heb je toch weer allemaal lekkers in je diary staan haha krijg er lekkere trek van! Baal hier altijd dat m’n man niet van asperges houdt dus daarom koop ik ze vrijwel nooit omdat ik er dan alleen van moet eten. Oh ik ben trouwens mega jaloers dat Lana gewoon nog een middagdutje doet! Deed Fay dat maar.. Vooral nu ik verlof heb kan ik dat zooo gebruiken!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsverlof – Ik heb het gehaald!My Profile

 5. Leuk weer!
  Ik ontbijt nu ik zwanger ben ook zo anders dan normaal. Voor de zwangerschap: havermout met water aangemaakt, kaneel en stukjes appel OF havermout met kokoswater en stukjes banaan OF brinta met melk.
  Nu: ook brood met name. Met name tijdens het eerste trimester stond als die natte drap mij ineens zo tegen. Terwijl ik er normaal dol op ben. Vreemd hé 😛

 6. Je haar zit zo mooi met die krullen! Wauw.. Inderdaad jammer dat als je het zelf doet het zo lang duurt. En ik ben heel jaloers op het lekkere eten vooral de vette hap? dat kan je hier op lanzarote namelijk niet echt krijgen. Zodra we weer in nl zijn dan weet ik al wat wel we gaan eten! Fijne dag weer
  Sylvia onlangs geplaatst…Hoe overleef je.. een middag op het terras!My Profile

 7. Leuke diary! Ik was laatst voor het eerst in 10 jaar in de Efteling en moest toen aan jullie denken!
  Wat een boel en lekker eten weer. Ik had gisteren een soort cheatdag, dus ben mezelf nu aan het voornemen een gezond ontbijt te eten!

 8. Ik ben niet zwanger maar ooooh al dat lekker eten :d !! Zag er een leuke week uit ! Ik kijk er zo naar uit om met mijn kleine meisje eens naar de Efteling te gaan als ze wat groter is. Heerlijk rondwandelen in het sprookjesbos <3 !

 9. Wat lijkt die soep me lekker zeg! Helemaal met zo’n lekker stokbroodje, heerlijk. Wat heb je overigens al een mooie buik, is het weer een meisje? Superleuk, geniet ervan! Ik ben jaloers dat jullie zo vlakbij de duinen wonen, haha! Malou x

 10. Mooie week Kelly. Ben erg benieuwd naar je project maar ook naar het recept van de Hete Boontjes. Deze week stond bij ons in het teken van de waterpokken. Onze tweede dochter heeft met haar 10 maanden waterpokken. Erg sneu.

 11. Leuke diverse week weer. Mooi ook om te zien dat jullie elkaar zo supporten qua werkverdeling en dat soort dingen. En al dat eten, yum haha. Vandaag ben ik met Olivia even het dorp in geweest, samen met 2 vriendinnen. Nu ligt ze even een dutje te doen en vanmiddag weer de hort op. Emile moet helaas werken vandaag..
  Kelly onlangs geplaatst…‘Niet met vreemde mensen praten!’My Profile

 12. Wat een heerlijk weekje. Heerlijk als je haartjes af en toe zo in de krul worden gezet.
  En weer heb ik honger als ik je diary lees haha
  Rachel onlangs geplaatst…KoningsdagMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.