VLOG: 16 weken zwanger, wanneer ga ik de baby voelen?

Dia1We hebben er gewoon alweer 4 maanden opzitten in deze zwangerschap. En al krijg je de eerste 4 weken ‘cadeau’, ik zelfs 7 weken want achteraf bleek ik zover te zijn toen we erachter kwamen, toch vind ik 16 weken al een heel eind op weg. In deze weekvlog neem ik je mee in afgelopen week. Een week waarin we heerlijk genoten van een lang weekend samen, had ik veel quality time met mijn meiden, speelden we heerlijk buiten, maar ook in de indoorspeeltuin met Kim en Mila. Ik had leuke meetings en ik klets bij over de zwangerschap. Want, wanneer ga ik de baby voelen?Klik hier als je de video niet kunt zien
Meld je gratis aan als abonnee op het Kellycaresse Youtube kanaal

Ik ben heel benieuwd, bij hoeveel weken zwangerschap ging jij de baby voelen? Bij Lana en Aimy was dit vrij laat, kan ik mij herinneren. Het ‘vlinder’ gevoel al wel rond 16-17 weken, maar de echte schopjes pas na de 18 weken. Ik had gehoopt dat ik geluk had en ik het deze derde zwangerschap eerder zou voelen, maar daar ligt de placenta minder gunstig voor. Geen probleem, nog even geduld en dan voel ik mijn meisje heerlijk trappelen. Laat bij de reacties achter wanneer jij wat begon te voelen, heel benieuwd naar!

Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments en tot de volgende vlog <3

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Nicole
  26 april 2017

  Ik vond het dit keer ook vrij laat. Of ja ik voelde de vlinders wel zo heeeel af en toe vanaf week 12 al. Maar echt schopjes was ook pas tegen 18 weken. Nogal laat voor een 2e keer vond ik!
  Nicole onlangs geplaatst…No words tagMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  26 april 2017

  Wat leuk al die babyborn. IK wilde dat vroeger ook altijd. Ik begon de jongens rond 18-19 weken te voelen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Moestuin 2017: Tijd voor de grote pot!My Profile

 • Sophie
  26 april 2017

  Nu ik werk met iemand die net vader is geworden en iemand die bijna met zwangersschap verlof gaat, heb ik nog nooit zoveel over zwanger zijn en baby’s gepraat haha! Op jouw blog doe ik dan weer inspiratie op wat ik kan vertellen in de gesprekken haha! Dankjewel!
  Sophie onlangs geplaatst…Winactie | Tijd voor nieuwe schoenen?My Profile

 • Kelly
  26 april 2017

  Wat een heerlijk gezellig weekje ! Ik verheug me op het moment dat ik met mijn neefje/nichtje naar het krijgspaleis mag haha. Leuke vlog !
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #145 Welkom in smurfenlandMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  26 april 2017

  Ik weet niet meer wanneer ik mijn kinderen in mijn buik voelde. Ik weet nog wel heel goed hoe bijzonder ik het vond en ook gezellig. Hopelijk voel je je kindje binnenkort, zeker omdat je er zo naar uitkijkt (net als elke andere zwangere vrouw). Wat leuk dat Lana een vlecht in had, staat haar goed! En wat een lekkers op tafel bij Babybytes ?
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Fietsen zonder zijwieltjesMy Profile

 • Channa
  26 april 2017

  Bij de eerste voelde ik de kleine pas rond de 20 weken. Bij de tweede met 18 weken!
  Channa onlangs geplaatst…Shoppen voor de leukste kinderkleding bij VinginoMy Profile

 • sabrina
  26 april 2017

  Bij de tweede begon ik het snel te voelen. Het is zo’n mooi momentje om je baby’tje te kunnen voelen. Geniet ervan.
  sabrina onlangs geplaatst…10 Miles van Antwerp I Did it! + winMy Profile

 • Stefanie
  26 april 2017

  Wat leuk al die spulletjes van Baby Born! Ik weet niet meer precies wanneer ik de eerste schopjes voelde, maar ik weet nog wel dat het zo’n speciaal gevoel is!
  Stefanie onlangs geplaatst…Help! Ik ben verslaafd aan mijn telefoonMy Profile

 • Sylvia
  26 april 2017

  Wat een heerlijke volg weer. Die babyschopjes vond ik altijd zo genieten. Heerlijk die plopjes in mijn buik voelen.
  Sylvia onlangs geplaatst…Hoe overleef je.. een middag op het terras!My Profile

 • Frank
  26 april 2017

  Wat een mooi weekje ?. Mijn vrouw voelde de baby rond de 19 weken. Ze vond het wel een gek, maar geweldig gevoel.
  Frank onlangs geplaatst…De momenten waarop ik soms, heel even, tot 10 moet tellen!My Profile

 • Manon
  26 april 2017

  Zo leuk om samen te spelen in zo’n speelparadijs, heerlijk om die blije koppies dan altijd te zien. Ik voelde Nilo tijdens m’n eerste zwangerschap rond week 18 en bij deze zwangerschap voelde ik haar echt pas na 20 weken. Mijn placenta lag beide keren aan de voorkant dus dat had/heeft er ook mee te maken dat het wat later dan normaal was. Die eerste schopjes zijn zo fijn <3
  Manon onlangs geplaatst…Zwangerschaps/gezinsfotoshoot op de hei!My Profile

 • Essma
  26 april 2017

  Wat leuk weer en wat een handig ding van Puckababy! Ik moet ook zeggen dat je vlogs ook steeds leuker worden met die effecten die je toevoegt. ??? Dat fietsstoeltje voor pop heeft mijn dochtertje ook en is een groot succes! Dat maakt het fietsen nog leuker! Dat mis ik hier echt die verse kant en klaar groenten in een zak! Ik ben gek op pompoensoep, maar zo’n hele pompoen snijden vind ik altijd zo’n gedoe…?! Ideaal dat zakje! Lidl is Duits, maar dat gemak ‘kennen’ ze hier dan weer niet…?
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #13My Profile

 • rachel
  26 april 2017

  heel leuk weer mop en ik ging het rond de 15 weken voelen bij beide meisjes
  rachel onlangs geplaatst…Sieraden…My Profile

 • Claudia
  26 april 2017

  Mijn eerste voelde ik echt schoppen rond de 18 wkn en de jongste rond de 15 wkn. bij dejongste lag mijn placenta achter dus voelde hem al heel vroeg schoppen

 • Malou
  26 april 2017

  Bij Nomi voelde ik schopjes bij 18 weken, bij Lenn bij ruim 16 weken.
  Malou onlangs geplaatst…Toch weer die koemelk..?My Profile

 • msevairene
  26 april 2017

  Ik voelde mijn dochter pas schoppen aan 20 weken. Heerlijk gevoel. Behalve op het laatste, dan was het niet meer zo fijn :p.
  msevairene onlangs geplaatst…Hi there !My Profile

 • Anja
  26 april 2017

  Dat is inderdaad laat, maar ja, zoals je zelf al aangeeft: als de placenta niet gunstig ligt is het lastig. Bij de eerste voelde ik rond de 14 weken al beweging en bij de tweede iets eerder.
  Anja onlangs geplaatst…Weekendtips 28 – 30 april 2017 evenementen uitjes festivalsMy Profile

 • Anneleen
  27 april 2017

  Wat zagen jullie Paasdagen er gezellig uit! 🙂 Ik heb ook altijd vreselijke traanogen bij het snijden van de uien, vreselijk is het haha!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.