Dia1We hebben er gewoon alweer 4 maanden opzitten in deze zwangerschap. En al krijg je de eerste 4 weken ‘cadeau’, ik zelfs 7 weken want achteraf bleek ik zover te zijn toen we erachter kwamen, toch vind ik 16 weken al een heel eind op weg. In deze weekvlog neem ik je mee in afgelopen week. Een week waarin we heerlijk genoten van een lang weekend samen, had ik veel quality time met mijn meiden, speelden we heerlijk buiten, maar ook in de indoorspeeltuin met Kim en Mila. Ik had leuke meetings en ik klets bij over de zwangerschap. Want, wanneer ga ik de baby voelen?Klik hier als je de video niet kunt zien
Meld je gratis aan als abonnee op het Kellycaresse Youtube kanaal

Ik ben heel benieuwd, bij hoeveel weken zwangerschap ging jij de baby voelen? Bij Lana en Aimy was dit vrij laat, kan ik mij herinneren. Het ‘vlinder’ gevoel al wel rond 16-17 weken, maar de echte schopjes pas na de 18 weken. Ik had gehoopt dat ik geluk had en ik het deze derde zwangerschap eerder zou voelen, maar daar ligt de placenta minder gunstig voor. Geen probleem, nog even geduld en dan voel ik mijn meisje heerlijk trappelen. Laat bij de reacties achter wanneer jij wat begon te voelen, heel benieuwd naar!

Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments en tot de volgende vlog <3

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “VLOG: 16 weken zwanger, wanneer ga ik de baby voelen?”

 1. Ik vond het dit keer ook vrij laat. Of ja ik voelde de vlinders wel zo heeeel af en toe vanaf week 12 al. Maar echt schopjes was ook pas tegen 18 weken. Nogal laat voor een 2e keer vond ik!
  Nicole onlangs geplaatst…No words tagMy Profile

 2. Nu ik werk met iemand die net vader is geworden en iemand die bijna met zwangersschap verlof gaat, heb ik nog nooit zoveel over zwanger zijn en baby’s gepraat haha! Op jouw blog doe ik dan weer inspiratie op wat ik kan vertellen in de gesprekken haha! Dankjewel!
  Sophie onlangs geplaatst…Winactie | Tijd voor nieuwe schoenen?My Profile

 3. Ik weet niet meer wanneer ik mijn kinderen in mijn buik voelde. Ik weet nog wel heel goed hoe bijzonder ik het vond en ook gezellig. Hopelijk voel je je kindje binnenkort, zeker omdat je er zo naar uitkijkt (net als elke andere zwangere vrouw). Wat leuk dat Lana een vlecht in had, staat haar goed! En wat een lekkers op tafel bij Babybytes ?
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Fietsen zonder zijwieltjesMy Profile

 4. Zo leuk om samen te spelen in zo’n speelparadijs, heerlijk om die blije koppies dan altijd te zien. Ik voelde Nilo tijdens m’n eerste zwangerschap rond week 18 en bij deze zwangerschap voelde ik haar echt pas na 20 weken. Mijn placenta lag beide keren aan de voorkant dus dat had/heeft er ook mee te maken dat het wat later dan normaal was. Die eerste schopjes zijn zo fijn <3
  Manon onlangs geplaatst…Zwangerschaps/gezinsfotoshoot op de hei!My Profile

 5. Wat leuk weer en wat een handig ding van Puckababy! Ik moet ook zeggen dat je vlogs ook steeds leuker worden met die effecten die je toevoegt. ??? Dat fietsstoeltje voor pop heeft mijn dochtertje ook en is een groot succes! Dat maakt het fietsen nog leuker! Dat mis ik hier echt die verse kant en klaar groenten in een zak! Ik ben gek op pompoensoep, maar zo’n hele pompoen snijden vind ik altijd zo’n gedoe…?! Ideaal dat zakje! Lidl is Duits, maar dat gemak ‘kennen’ ze hier dan weer niet…?
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #13My Profile

 6. Mijn eerste voelde ik echt schoppen rond de 18 wkn en de jongste rond de 15 wkn. bij dejongste lag mijn placenta achter dus voelde hem al heel vroeg schoppen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.