KC Photodiary: Genieten van heel veel gezelligheid

kcdiary

Het is woensdag voor mij, dus zet ik alvast de photodiary in elkaar voor donderdag. Lana is een ochtend bij de peuterspeelzaal en dat geeft mij de gelegenheid om het begin van deze diary in elkaar te zetten terwijl Aimy een slaapje doet. Voor mij is het maken van zo’n photodiary een momentje om stil te staan bij wat ik allemaal gedaan heb en dat was veel en heel leuk afgelopen week. Ik maakte enorm veel foto’s deze week!

Donderdag at ik de hele dag het eetmenu van een echte #Fitgirl. Samen met Laura van Runninglau doe ik een foodswap waarbij we een dag elkaars eetpatroon overnemen, dit filmen en uiteindelijk analyseren. Ik schrok van het eetmenu van Laura, Zo enorm veel! Het voelde soms net als proppen haha, maar dit was mijn ontbijtje. Havermout, iets waar ik jaren fan van geweest ben en ook nu erg kon waarderen.

De zon scheen heerlijk dus wandelde ik met de kindjes naar het dorp. Ik blijf de duowagen zo ideaal vinden. Ik manoeuvreer zo alle winkels in en de meisjes zijn er ook erg tevreden in.

Ik haalde een USB lader en wat cadeautjes voor vaderdag. En ik wilde even spieken bij de nieuwe agenda’s, maar ik heb ze gewoon laten liggen 😉

De buit: Wat cadeautjes, voor mezelf een leuk bloesje bij Hema en voor Lana bij Kruidvat deze Frozen jurk. We gaan binnenkort naar Disneyland (zo enorm veel zin in!!!) en Lana is enorm fan van Frozen dus met deze jurk wilde ik haar graag verrassen.

Vaderdag knutsels schilderen samen.

In de avond naar de sportschool voor een lesje Xco.

Vrijdag genoten wij van een dagje Safaripark Beekse Bergen, maar daar konden jullie gisteren een plog van zien.

Hello!

Ik ben dan misschien geen #fitgirl, maar deze repen van Body & Fit zijn geweldig, dus heb ik er een heleboel ingeslagen. Ik blijf nog een beetje zoekende naar gezonde tussendoortjes die goed vullen en ook de zoete trek vervullen. Deze repen vind ik erg lekker! Iemand nog een lekkere tip?

Weekend! Vrijdagavond snacks! Cava en pinda’s!

Mijn alles <3 Lana knuffelt veel met Aimy en dat is zo leuk en lief en Aimy vindt het ook helemaal prima. Nu al vriendinnetjes!

Zaterdag hadden wij een heel leuk event op Paleis Soestdijk voor Witte Reus. Maar er komt nog een vlog van online!

We kregen een mega doos met wasmiddelen en toiletblokken mee dus wij kunnen voorlopig lekker wassen haha. Ook deed ik in de avond nog de boodschappen.

En we keken weer Modern family in de avond, love die serie!

Zondag vaderdag! Al vroeg uit de veren om een vaderdagontbijtje te maken voor Yannick.

Ontbijten op bed met ons vieren en Lana gaf natuurlijk de cadeautjes en knutsels aan papa. Zo gezellig!

Ik was er een paar uur uit met een vriendin voor de visagieworkshop.

Papa Yannick mocht kiezen wat we gingen eten en dat werd uit eten bij een restaurant waar ze Steppegras serveren, dat zijn een soort lange dunne frieten, super lekker (en veel!). Onder Yannick zijn berg Steppegras zit een soort biefstuk en ik at het met een visje. Lana met een ‘Frikandol’ zoals ze het zelf noemt ;).

Het restaurantje ligt bij een haven waar ook een grote speeltuin dus, dus na het eten werd ook even gespeeld natuurlijk.

Maandag haalden we Laura (Runninglau) op bij het station omdat we de Food swap video gingen opnemen samen. Dat was super gezellig.

Lana had Laura al zover gekregen om uitgebreid met haar poppen mee te spelen haha. Terwijl ik met Aimy even boven was om te verschonen, speelden zij op de trap met de twee poppen 😛

Lunch! Nog steeds lekker met een salade naast mijn boterhammen.

Mmm lekkere snack! Heerlijk zo’n reepje tussendoor.

Tijd om te koken, Lana helpt me dan graag mee. Zo gezellig!

Deze week hebben we ook een Hello Fresh box (review) en de eerste maaltijd bestond uit aardappeltjes en gekookte worteltjes uit de oven met schelvis in een bieslook roomsausje. Erg lekker!

Dinsdag was Yannick vrij en ging ik naar Amsterdam voor wat afspraken. Ik had er weer zin in!

Afspraak 1 was hier.

Daarna lekker geluncht bij SLA. Ik had een salade met sla, cherrytomaatjes, een Marokkaanse dressing, broccoli, gestoomde pompoen en koriander. Zo lekker!

Daarna een super inspirerende workshop gehad op het kantoor van Google. Een workshop om nog meer skills te leren voor Youtube.

Na afloop hadden we nog een gezellige borrel. Ik kletste onder anderen weer gezellig met Rachel en Annic. 

Gisteren (voor mij vandaag) een heerlijk thuisdagje met mijn meisjes. In de ochtend ging Lana naar de peuterspeelzaal en dan loop ik altijd met een half gevulde duowagen terug haha. Spot de voetjes van Aimy.

In de middag samen met Lana knutselen. Stickers plakken blijft favoriet bij Lana. Wat zijn de favoriete activiteiten van jouw kindje?

Ook bezochten wij de Speel-o-theek weer. Lana ging haar leenpop Casper met bijbehorende buggy terugbrengen en inruilen voor een nieuw speelgoedje om de komende 3 weken mee te spelen. Super leuk en leerzaam concept, netjes terugbrengen betekent iets nieuws uitkiezen en dat andere kindjes weer met jouw vorige speelgoedje kunnen spelen. Hier wandelde ik met Aimy in de wandelwagen en Lana met haar Casper ;).

Tweede Hello Fresh maaltijd deze week: Volkoren Penne met tomatensaus, basilicum, oranje paprika, prei en oude kaas. Ook ontvingen wij de wijnbox erbij dus dronken wij een bijpassend rood wijntje bij de maaltijd, erg lekker 😉

Wie mij op Snapchat volgt (@ Kellycaresse) weet dat ik gisterenavond een beetje een gekke situatie had. Ik ging naar de sportschool voor yogales, maar eenmaal aangekomen bleek de yogales dit keer in de Duinen te zijn. Ik was al wat laat dus reed ik daar snel naar toe (ik woon er op 5 minuten afstand vandaan, super fijn!) maar niemand te bekennen haha. Dus wat deed ik? Ik deed mijn 15-minuten workout video oefeningen en wandelde daarna weer terug. Heerlijk was dat eigenlijk zo zelf in de buitenlucht trainen.

Dit was de photodiary voor deze week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken. Ik ben benieuwd hoe jullie week geweest is. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

45 gedachten over “KC Photodiary: Genieten van heel veel gezelligheid”

 1. Steppegras? Klinkt n btje raar maar ziet er lekker uit. En die smartbar ook. Ik schreef toevallig n artikel.over de nieuwe verantwoorde repen van Doctor’s orders.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Doctor’s OrdersMy Profile

 2. Wat een leuke jurkjes heeft Lana aan en wat een heerlijke ontbijtjes zeg!
  Vullen die repen goed? Ben ook een beetje zoekende wat betreft tussendoortjes. Nu is het vaak een handje nootjes oid.
  lies onlangs geplaatst…Shoplog R.osaMy Profile

 3. Heerlijk dat je dichtbij de duinen woont! En wat een cool idee zon foodswop. Benieuwd wat je allemaal gegeten hebt. Qua tussendoortjes eet ik eigenlijk altijd mijn zelfgemaakte suikervrije bananenbrood of ontbijtkoek. Laatst heb ik mueslirepen gemaakt, ook erg lekker.
  Vivienne onlangs geplaatst…Review: Abbot Kinney’s kokosyoghurtMy Profile

 4. Je hebt een leuke week gehad! Ik vind die sportrepen enzo echt onzin, net als het meeste voorverpakte voedsel trouwens. Als ik healthy wil snacken, pak ik vaak een recept van rens kroes of van chickslovefood. Makkelijk, snel en gezond, je weet dan tenminste precies wat er in zit

 5. Wat een fijne week weer, het gaat zo goed met de twee meiden nu. Volgens mij kan je geen leven meer zonder Aimy erbij bedenken! 🙂 Leuke dingen en ziet er gezellig uit op de foto’s.

 6. Wat een fijne week weer, het gaat zo goed met de twee meiden nu. Volgens mij kan je geen leven meer zonder Aimy erbij bedenken! 🙂 Leuke dingen en ziet er gezellig uit op de foto’s.

 7. Wat een leuk weekje weer! En handig zo’n voorraad wasmiddel 🙂 yoga in de duinen lijkt me heerlijk! (Als het tenminste een beetje mooi weer is)
  Nienke onlangs geplaatst…Weekoverzicht #7My Profile

 8. Leuke foto’s! Ik vind de gezonde repen van NAKD erg lekker. Heb deze van de body & fit shop nog niet geprobeerd. Vriendlief gaat daar binnenkort het een en ander bestellen en dan kan hij die weleens mee bestellen.
  Danielle onlangs geplaatst…Eiersalade 2.0My Profile

 9. Hey kelly,
  Ik ga binnenkort ook naar Beekse Bergen, is dat steppegras restaurant een aanrader? Wil misschien na Beekse Bergen erheen rijden om te gaan eten, maar ik kom uit Zuid-Holland en het is voor ons niet echt op de route naar huis. Is dat het waard?

 10. Kelly Caresse

  He Miriam, wij komen er graag, niet om luxe te dineren maar wel op met de kindjes uitgebreid te gaan zitten wat fijner is dan een snackbar. Het eten is lekker, wel prijzig voor wat je krijgt (bakje mayonaise bijna 3 euro) maar erg leuk hoe de dunne frietjes als een berg op je bord liggen. Ik vind het dus zeker een aanrader, het heet: de zuiderklip in Drimmelen. Alvast veel plezier, liefs Kelly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.