KC Photodiary: Genieten van heel veel gezelligheid

kcdiary

Het is woensdag voor mij, dus zet ik alvast de photodiary in elkaar voor donderdag. Lana is een ochtend bij de peuterspeelzaal en dat geeft mij de gelegenheid om het begin van deze diary in elkaar te zetten terwijl Aimy een slaapje doet. Voor mij is het maken van zo’n photodiary een momentje om stil te staan bij wat ik allemaal gedaan heb en dat was veel en heel leuk afgelopen week. Ik maakte enorm veel foto’s deze week!

Donderdag at ik de hele dag het eetmenu van een echte #Fitgirl. Samen met Laura van Runninglau doe ik een foodswap waarbij we een dag elkaars eetpatroon overnemen, dit filmen en uiteindelijk analyseren. Ik schrok van het eetmenu van Laura, Zo enorm veel! Het voelde soms net als proppen haha, maar dit was mijn ontbijtje. Havermout, iets waar ik jaren fan van geweest ben en ook nu erg kon waarderen.

De zon scheen heerlijk dus wandelde ik met de kindjes naar het dorp. Ik blijf de duowagen zo ideaal vinden. Ik manoeuvreer zo alle winkels in en de meisjes zijn er ook erg tevreden in.

Ik haalde een USB lader en wat cadeautjes voor vaderdag. En ik wilde even spieken bij de nieuwe agenda’s, maar ik heb ze gewoon laten liggen 😉

De buit: Wat cadeautjes, voor mezelf een leuk bloesje bij Hema en voor Lana bij Kruidvat deze Frozen jurk. We gaan binnenkort naar Disneyland (zo enorm veel zin in!!!) en Lana is enorm fan van Frozen dus met deze jurk wilde ik haar graag verrassen.

Vaderdag knutsels schilderen samen.

In de avond naar de sportschool voor een lesje Xco.

Vrijdag genoten wij van een dagje Safaripark Beekse Bergen, maar daar konden jullie gisteren een plog van zien.

Hello!

Ik ben dan misschien geen #fitgirl, maar deze repen van Body & Fit zijn geweldig, dus heb ik er een heleboel ingeslagen. Ik blijf nog een beetje zoekende naar gezonde tussendoortjes die goed vullen en ook de zoete trek vervullen. Deze repen vind ik erg lekker! Iemand nog een lekkere tip?

Weekend! Vrijdagavond snacks! Cava en pinda’s!

Mijn alles <3 Lana knuffelt veel met Aimy en dat is zo leuk en lief en Aimy vindt het ook helemaal prima. Nu al vriendinnetjes!

Zaterdag hadden wij een heel leuk event op Paleis Soestdijk voor Witte Reus. Maar er komt nog een vlog van online!

We kregen een mega doos met wasmiddelen en toiletblokken mee dus wij kunnen voorlopig lekker wassen haha. Ook deed ik in de avond nog de boodschappen.

En we keken weer Modern family in de avond, love die serie!

Zondag vaderdag! Al vroeg uit de veren om een vaderdagontbijtje te maken voor Yannick.

Ontbijten op bed met ons vieren en Lana gaf natuurlijk de cadeautjes en knutsels aan papa. Zo gezellig!

Ik was er een paar uur uit met een vriendin voor de visagieworkshop.

Papa Yannick mocht kiezen wat we gingen eten en dat werd uit eten bij een restaurant waar ze Steppegras serveren, dat zijn een soort lange dunne frieten, super lekker (en veel!). Onder Yannick zijn berg Steppegras zit een soort biefstuk en ik at het met een visje. Lana met een ‘Frikandol’ zoals ze het zelf noemt ;).

Het restaurantje ligt bij een haven waar ook een grote speeltuin dus, dus na het eten werd ook even gespeeld natuurlijk.

Maandag haalden we Laura (Runninglau) op bij het station omdat we de Food swap video gingen opnemen samen. Dat was super gezellig.

Lana had Laura al zover gekregen om uitgebreid met haar poppen mee te spelen haha. Terwijl ik met Aimy even boven was om te verschonen, speelden zij op de trap met de twee poppen 😛

Lunch! Nog steeds lekker met een salade naast mijn boterhammen.

Mmm lekkere snack! Heerlijk zo’n reepje tussendoor.

Tijd om te koken, Lana helpt me dan graag mee. Zo gezellig!

Deze week hebben we ook een Hello Fresh box (review) en de eerste maaltijd bestond uit aardappeltjes en gekookte worteltjes uit de oven met schelvis in een bieslook roomsausje. Erg lekker!

Dinsdag was Yannick vrij en ging ik naar Amsterdam voor wat afspraken. Ik had er weer zin in!

Afspraak 1 was hier.

Daarna lekker geluncht bij SLA. Ik had een salade met sla, cherrytomaatjes, een Marokkaanse dressing, broccoli, gestoomde pompoen en koriander. Zo lekker!

Daarna een super inspirerende workshop gehad op het kantoor van Google. Een workshop om nog meer skills te leren voor Youtube.

Na afloop hadden we nog een gezellige borrel. Ik kletste onder anderen weer gezellig met Rachel en Annic. 

Gisteren (voor mij vandaag) een heerlijk thuisdagje met mijn meisjes. In de ochtend ging Lana naar de peuterspeelzaal en dan loop ik altijd met een half gevulde duowagen terug haha. Spot de voetjes van Aimy.

In de middag samen met Lana knutselen. Stickers plakken blijft favoriet bij Lana. Wat zijn de favoriete activiteiten van jouw kindje?

Ook bezochten wij de Speel-o-theek weer. Lana ging haar leenpop Casper met bijbehorende buggy terugbrengen en inruilen voor een nieuw speelgoedje om de komende 3 weken mee te spelen. Super leuk en leerzaam concept, netjes terugbrengen betekent iets nieuws uitkiezen en dat andere kindjes weer met jouw vorige speelgoedje kunnen spelen. Hier wandelde ik met Aimy in de wandelwagen en Lana met haar Casper ;).

Tweede Hello Fresh maaltijd deze week: Volkoren Penne met tomatensaus, basilicum, oranje paprika, prei en oude kaas. Ook ontvingen wij de wijnbox erbij dus dronken wij een bijpassend rood wijntje bij de maaltijd, erg lekker 😉

Wie mij op Snapchat volgt (@ Kellycaresse) weet dat ik gisterenavond een beetje een gekke situatie had. Ik ging naar de sportschool voor yogales, maar eenmaal aangekomen bleek de yogales dit keer in de Duinen te zijn. Ik was al wat laat dus reed ik daar snel naar toe (ik woon er op 5 minuten afstand vandaan, super fijn!) maar niemand te bekennen haha. Dus wat deed ik? Ik deed mijn 15-minuten workout video oefeningen en wandelde daarna weer terug. Heerlijk was dat eigenlijk zo zelf in de buitenlucht trainen.

Dit was de photodiary voor deze week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken. Ik ben benieuwd hoe jullie week geweest is. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

45 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  23 juni 2016

  Genoeg gezelligheid heb je inderdaad gehad! Het ziet er allemaal erg leuk uit!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Fossil dameshorloge + winactie!My Profile

 • Charlotte
  23 juni 2016

  Wat een leuk idee om steppegras te eten! Dat kunnen wij binnenkort ook wel eens doen. De laatste keer dat ik dat at was ik 9 ofzo haha…
  Charlotte onlangs geplaatst…Een kijkje in Aukjes peuterkamerMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  23 juni 2016

  Leuke foto’s! Heb je nog veel opgrstoken van de Google workshop? Dat steppegras ziet er heerlijk uit. Vaag dat er zowel bij de sportschool als in de duinen te bekennen was. Daar sta je dan met je goede wil.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe blijf je zo lang mogelijk gezond?My Profile

 • Channa
  23 juni 2016

  Wat een drukke week zeg! Maar super leuk. Stillen die repen echt je trek/honger. Zou dan ook wel iets voor hier zijn!
  Channa onlangs geplaatst…Het consultatiebureau: het moet niet gekker worden!My Profile

 • Elisabeth
  23 juni 2016

  Steppegras? Klinkt n btje raar maar ziet er lekker uit. En die smartbar ook. Ik schreef toevallig n artikel.over de nieuwe verantwoorde repen van Doctor’s orders.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Doctor’s OrdersMy Profile

 • Josan
  23 juni 2016

  Steppegras, wie verzint dat soort namen? ? nu wil ik dat binnenkort ook wel eens eten. Hellen die muesli repen een beetje las laatst ergens dat veel repen vol suiker zitten.
  Josan onlangs geplaatst…Ontdek restaurants tijdens een culinaire wandelingMy Profile

 • Marije
  23 juni 2016

  Ik sta er telkens weer versteld van hoeveel jij doet met twee kindjes haha. Leuke week weer!
  Marije onlangs geplaatst…Inspiratie voor een zwangerschapsshootMy Profile

 • Leonie van Mil
  23 juni 2016

  Lekker druk weekje zo! Leuke foto’s. Al die maaltijden zien er wel heerlijk en gezond uit!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Happy tagMy Profile

 • Marije
  23 juni 2016

  Steppegras klinkt lekker!

  Mijm favoriete tussendoortje op het moment zijn de naked bars.

  Leuke diary weer!
  Marije onlangs geplaatst…Road to happy: Summer Bucket List TagMy Profile

 • Tineke
  23 juni 2016

  Druk weekje weer 🙂 Hoe doe jij dat toch?! Groetjes
  Tineke onlangs geplaatst…Voor jezelf opkomen? Zo zeg je vaker NEEMy Profile

 • Malou
  23 juni 2016

  Wat een leuke en drukke week zeg 🙂
  Malou onlangs geplaatst…37 weken zwangerMy Profile

 • Femke
  23 juni 2016

  Wat een fijne plog. Je hebt heerlijke dingen gedaan en de combi van je werk, uitstapjes en je gezin gaat je zo goed af :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #10My Profile

 • Nicole
  23 juni 2016

  Fay vindt stickers plakken ook echt helemaal geweldig en daarnaast is ze veel met haar fantasie bezig en maakt ze de lekkerste gerechten ?
  Nicole onlangs geplaatst…Zomerse shoplog | Hema, H&M & KruidvatMy Profile

 • Stefanie
  23 juni 2016

  Dat was een druk weekje dus! Leuke foto’s weer! 🙂
  Stefanie onlangs geplaatst…Vaderdag 2016My Profile

 • Kelly
  23 juni 2016

  Superleuke week weer met gave activiteiten, heel knap dat je dat zo kunt combineren met je twee meiden! Die patatjes zien er erg lekker uit ? En apart inderdaad dat er niemand te bekennen was in de duinen ?
  Kelly onlangs geplaatst…‘De laatste loodjes – 39 weken zwanger’My Profile

 • marie-louise
  23 juni 2016

  Je hebt weer superleuke dingetjes gedaan! Gezellig!
  marie-louise onlangs geplaatst…Samen zwangerMy Profile

 • Leonie
  23 juni 2016

  Jeetje! Wat maak jij ern hoop foto’s altijd, haha.
  Leuk weer om te zien!
  Leonie onlangs geplaatst…It’s My Birthday!My Profile

 • Dionne
  23 juni 2016

  Ziet er weer uit als een gezellige week! En dat buiten trainen lijkt mij niet verkeerd.
  Dionne onlangs geplaatst…Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. PuntMy Profile

 • lies
  23 juni 2016

  Wat een leuke jurkjes heeft Lana aan en wat een heerlijke ontbijtjes zeg!
  Vullen die repen goed? Ben ook een beetje zoekende wat betreft tussendoortjes. Nu is het vaak een handje nootjes oid.
  lies onlangs geplaatst…Shoplog R.osaMy Profile

 • Saskia
  23 juni 2016

  Yoga in de duinen wat lijkt mij dat heerlijk zeg! En wat goed dat je er gewoon zelf een work out gedaan hebt. Gezellige week! Ik ben wel erg nieuwsgierig naar de body & fit repen.
  Saskia onlangs geplaatst…Random Shoplog met véél korting!My Profile

 • Vivienne
  23 juni 2016

  Heerlijk dat je dichtbij de duinen woont! En wat een cool idee zon foodswop. Benieuwd wat je allemaal gegeten hebt. Qua tussendoortjes eet ik eigenlijk altijd mijn zelfgemaakte suikervrije bananenbrood of ontbijtkoek. Laatst heb ik mueslirepen gemaakt, ook erg lekker.
  Vivienne onlangs geplaatst…Review: Abbot Kinney’s kokosyoghurtMy Profile

 • Dita
  23 juni 2016

  Wat een leuke diary! Die smartrepen vind ik echt niet lekker. Had ze laatst ook besteld maar nee, niet mijn favoriet.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete restaurantsMy Profile

 • Meike
  23 juni 2016

  Leuke diary! Die foodswap lijkt me echt super leuk, ben benieuwd!
  Meike onlangs geplaatst…Semi-samenwonen: Hoe bevalt dat?My Profile

 • Doortje
  23 juni 2016

  Wat veel foto’s, leuk hoor! Ik ben benieuwd naar alle video’s die eraan komen, vooral de foodswap.
  Doortje onlangs geplaatst…Het kinderdagverblijf wordt goedkoper!My Profile

 • Annemijn
  23 juni 2016

  Wat een leuke week! Ben benieuwd naar dat steppegras! Misschien ook eens proberen. Ik vond je snap van gisteren wel leuk, zo zie je maar weer dat zelfs bij jou niet alles vlekkeloos gaat :p wel super goed dat je alsnog je workout gedaan hebt! Echt knap!
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ik er voor gekozen heb om voor sociaal pedagogisch hulpverlener te gaan studeren…My Profile

 • Marieke
  23 juni 2016

  Wat een leuke diary, steppegras is echt heeeeerlijk! En wat een leuk placemat heeft Lana geknutseld!!
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day; boze vogels!My Profile

 • rachel
  23 juni 2016

  dat ziet er weer super gezellig uit en wat een leuke vaderdag knutsel 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 19 juni 2016My Profile

 • Chantal
  23 juni 2016

  Je hebt een leuke week gehad! Ik vind die sportrepen enzo echt onzin, net als het meeste voorverpakte voedsel trouwens. Als ik healthy wil snacken, pak ik vaak een recept van rens kroes of van chickslovefood. Makkelijk, snel en gezond, je weet dan tenminste precies wat er in zit

 • Marijke
  23 juni 2016

  Super leuke foto’s weer!
  Marijke onlangs geplaatst…Zelf Franse Crêpes maken (Foodblog swap)My Profile

 • MetMirjam
  23 juni 2016

  Steppegras – wat grappig! Nooit van gehoord 🙂
  Fiene vindt het ook heerlijk om stickers te plakken, het liefst in combinatie met kleuren.
  MetMirjam onlangs geplaatst…8 tips: kamperen in de regen met een peuterMy Profile

 • Frédérique
  23 juni 2016

  Wat een fijne week weer, het gaat zo goed met de twee meiden nu. Volgens mij kan je geen leven meer zonder Aimy erbij bedenken! 🙂 Leuke dingen en ziet er gezellig uit op de foto’s.

 • Frédérique
  23 juni 2016

  Wat een fijne week weer, het gaat zo goed met de twee meiden nu. Volgens mij kan je geen leven meer zonder Aimy erbij bedenken! 🙂 Leuke dingen en ziet er gezellig uit op de foto’s.

 • Nienke
  23 juni 2016

  Wat een leuk weekje weer! En handig zo’n voorraad wasmiddel 🙂 yoga in de duinen lijkt me heerlijk! (Als het tenminste een beetje mooi weer is)
  Nienke onlangs geplaatst…Weekoverzicht #7My Profile

 • Sandy
  23 juni 2016

  Hmmmm steppegras! Is denk ik iets typisch Brabants als zoveel mensen niet weten wat het is.
  Sandy onlangs geplaatst…The road to a successfull pregnancy #4My Profile

 • Jessica
  23 juni 2016

  Wat een gezellige drukke week, ik ben heel benieuwd naar die foodswap!
  Jessica onlangs geplaatst…60 day challenge – Laatste updateMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  23 juni 2016

  Wat een heerlijke foto’s. Die repen zijn een goede tip. Ik heb ook moeite gehad met het vinden van goede tussendoortjes. Snack a Jack chocolade is maar 2 punten dus doe nam ik dan wel eens. Toch chocolade maar wel ‘gezond’
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…DIY flexfolie: Verjaardag shirt maken….My Profile

 • Lisette
  23 juni 2016

  Probeer de Smart Wafers eens vd Body en Fitshop, ook een erg lekker tussendoortje en nog iets lekkerder van smaak van de Perfection of Smart bars 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: Fitmama PamelaMy Profile

 • Lisanne
  23 juni 2016

  Wat een leuke gezellig positieve week heb je gehad. En je work out video heb ik zelf ook al gedaan. Ik moet zeggen ik had er aardig spierpijn van.
  Lisanne onlangs geplaatst…Hiep hiep Hoera Didi is 4 jaarMy Profile

 • Vanessa
  23 juni 2016

  Wat een leuke en gezellige week weer! Superleuk dat jullie binnenkort naar Disneyland gaan. Lana zal vast heel blij zijn met haar Frozen jurkje. Mooi bloesje heb je ook gekocht bij de Hema!
  Vanessa onlangs geplaatst…Inspiratie: een zomerse outfitMy Profile

 • Kelly
  24 juni 2016

  Wat een heerlijk weekje en leuke foto’s! Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar dat steppegras, daar had ik nog nooit van gehoord.
  Kelly onlangs geplaatst…OWNOH #5: Het leed dat bouwkundig heetMy Profile

 • beautifulday4makeup
  24 juni 2016

  Oooh zo schattig en leuk is dat frozen jurkje!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Otentic Bodylotion in Anno 1785My Profile

 • Lisa
  24 juni 2016

  Wat een hoop foto’s weer, leuk om mee te kijken weer 🙂

 • Danielle
  29 juni 2016

  Leuke foto’s! Ik vind de gezonde repen van NAKD erg lekker. Heb deze van de body & fit shop nog niet geprobeerd. Vriendlief gaat daar binnenkort het een en ander bestellen en dan kan hij die weleens mee bestellen.
  Danielle onlangs geplaatst…Eiersalade 2.0My Profile

 • Mirjam
  4 juli 2016

  Hey kelly,
  Ik ga binnenkort ook naar Beekse Bergen, is dat steppegras restaurant een aanrader? Wil misschien na Beekse Bergen erheen rijden om te gaan eten, maar ik kom uit Zuid-Holland en het is voor ons niet echt op de route naar huis. Is dat het waard?

 • Kelly Caresse
  4 juli 2016

  He Miriam, wij komen er graag, niet om luxe te dineren maar wel op met de kindjes uitgebreid te gaan zitten wat fijner is dan een snackbar. Het eten is lekker, wel prijzig voor wat je krijgt (bakje mayonaise bijna 3 euro) maar erg leuk hoe de dunne frietjes als een berg op je bord liggen. Ik vind het dus zeker een aanrader, het heet: de zuiderklip in Drimmelen. Alvast veel plezier, liefs Kelly

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.