KC PLOG: Drie leuke uitstapjes in foto’s! + Winactie!

actievandedag1

Vandaag heb ik een plog voor jullie en dan niet een plog van een dag, maar een fotoverslagje met mijn review van drie verschillende uitstapjes die ik in een week tijd heb gedaan. Twee uitstapjes met ons gezin en een uitstapje met een vriendin. En het leuke is, je kunt zelf ook kans maken om 2 van deze activiteiten winnen. Kijk je met mij en ons mee?

Ik werd uitgenodigd om de ActievandeDag  challenge te ondernemen. Een challenge waarin ik in een week tijd een aantal leuke activiteiten mocht ervaren om te doen met mijn man, kinderen en een vriendinnenuitje. Super leuk! Dus pakte ik mijn agenda erbij en zo heb ik vorige week 3 uitjes mogen ervaren. De eerste twee activiteiten ondernamen wij met ons vieren, de laatste activiteit deed ik met een vriendin. Zij gaat deze zomer trouwen en ik ga voor haar de bruidsvisagie doen, dus deze activiteit was een heerlijke vriendinnenmiddag als voorbereiding op haar bruiloft en de make-up daarvoor.

Overnachting in Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

Als eerst waren wij in Maastricht om daar te overnachten in Buitenplaats Vaeshartelt, een kasteel in Maastricht. Lana vond het fantastisch, ze is dol op alles wat met prinsesjes te maken heeft dus in het kasteel voelde ze zich helemaal een ‘perfesje’ zoals ze het zelf zegt. Nadat we op zondag waren ingecheckt zijn we naar Valkenburg gegaan om daar rond te wandelen, het stadje te verkennen en een hapje te eten. Ondanks het minder goede weer, hebben we daar erg van genoten. We hebben sushi gegeten en na het eten gingen we terug naar het kasteel. We kregen twee campingbedjes bij ons in de hotelkamer voor de meiden en zelf sliepen we op een heerlijk ruim bed. Gezellige boel dus zo met ons vieren. De dag erna genoten we van een heerlijk ontbijtbuffet en een korte wandeling en daarna reden we weer terug naar huis. Een leuke mini vakantie dus!

avvd

De ‘Anna Elsa’ kamer van Frozen (Aldus Lana)

Een echt prinsjesje 😉

actievandedag

Ontbijtjes in een hotel zijn het beste toch! Het liefst probeer ik dan overal wat van.

Safaripark Beekse Bergen 

beeksebergen

Wie mij een beetje kent weet dat ik dol ben op het bezoeken van pretparken en dierenparken. Afgelopen vrijdag gingen wij naar Safaripark Beekse Bergen, een dierenpark waar je allerlei Afrikaanse diersoorten kunt ontdekken. Het is een mooi en ruim park waar je de dieren echt van heel dichtbij kunt ‘ beleven’. Overstekend wild, de grote dieren die je er in het echt kunt zien en de verschillende safari’s die worden aangeboden. Je kunt er een wandelsafari, een autosafari (met je eigen auto een safari door het dierenpark ervaren) bus safari of een bootsafari doen. Wij kozen voor de bootsafari omdat wij een aantal maanden geleden nog de bus safari met de wandelsafari gecombineerd hebben.

De bootsafari duurt ongeveer een klein half uurtje wat voor een peuter lang genoeg is om zich erop te focussen. Lana vond het erg leuk op de boot. Ze keek haar ogen uit naar alle dieren waar we langs zijn gevaren. De boot heeft ons aan de andere kant van het dierenpark afgezet waardoor we zelfs nog een stuk van de wandelsafari konden meepakken. Zo konden we ook nog een eindje wandelen en hebben wij tussendoor lekker geluncht.

Deze leeuwen vermaakten zich prima op deze jeep.

We lieten Lana zelf lopen en dat vond ze prachtig, ze keek haar ogen uit. De wandeling was daardoor ook lang genoeg voor haar. Nadat we de wandelsafari hadden afgemaakt en bijna alle grote dieren van dichtbij hadden bewonderd, zijn we naar huis gegaan waarna allebei onze meisjes in de auto in slaap vielen.

Safaripark Beekse Bergen vind ik echt een aanrader, zowel voor gezinnen als stelletjes. Ben jij weleens in Safaripark Beekse Bergen geweest?

Visagieworkshop van Superlooks 

Afgelopen zondag stond de derde activiteit op de planning. Dit werd een uitje met een vriendin. Mijn vriendin Marleen gaat deze zomer trouwen en ik mag haar bruidsvisagie doen (zoveel zin in!). Toen ik deze actie mocht uitproberen werd ik ook gelijk enthousiast, dat leek me de gelegenheid om mijn visagie skills weer een opfrisser te geven en om samen te experimenteren met make-up. Ik vertelde Marleen niet wat we zouden gaan doen om het een extra leuke verrassing te maken.

Blote billen gezichten, nog voor de workshop!

Eenmaal in Rotterdam aangekomen, was het toen we binnen kwamen voor Marleen gelijk duidelijk wat we zouden gaan doen. Ze was heel blij verrast.
Er stond een 2,5 uur durende visagie workshop voor ons op de planning bij Superlooks in Rotterdam waarin alles voor een complete gezichtsmake-up behandeld werd. Van de reiniging en verzorging van de huid, naar de camouflage, de blush, highlighter, poeder, wenkbrauwen, mascara tot aan de lippen. Tussendoor konden we koffie/thee of wat fris drinken en genieten van zoete hapjes. Ook was er veel gelegenheid voor persoonlijke begeleiding (wij hadden natuurlijk wat meer vragen omtrent bruidsmake-up :D) en als onze vragen werden beantwoord. Een hele leuke activiteit om met een vriendin, je moeder, groepje vrouwen of bijvoorbeeld collega’s te boeken. Je krijgt een handig boekje met het hele stappenplan van de make-up mee naar huis. Zelf heb ik nog wat make-up en kwastjes gekocht die ik bij de workshop gebruikt had omdat ik deze producten erg fijn in gebruik vond. Een hele geslaagde middag.

En deze drie activiteiten ondernam ik allemaal in een week! Een leuke tip om dit soort uitjes te ondernemen tijdens je vakantie.  Je bespaart een hoop op de kosten als je de activiteiten boekt via ActievandeDag. Zo boek je de hotelovernachting in Buitenplaats Vaeshartelt voor 2 personen voor €78,00 in plaats van €210. Ga je naar Safaripark Beekse Bergen voor €14,95 per persoon in plaats van €23,50 en volg je een professionele visagieworkshop voor €9,95 per persoon ipv. €79,95. Dit betekent een totale besparing van €210,55 per persoon. De vermelde prijzen op de site, zijn ook echt de prijzen die je betaalt, geen extra’s dus. Als de actie niet naar wens blijkt te zijn, krijg je je geld terug. Dat vind ik zelf wel heel erg prettig.

WINACTIE
Win 3×2 kaarten voor Safaripark Beekse Bergen!

Hoe doe je mee? Laat bij de comments weten voor welke actie je meedoet en waarom je dat uitje zo leuk lijkt! Wie zou je mee willen nemen? Ik ben benieuwd!
Optioneel: Ik zou het leuk vinden als je me op Instagram zou volgen, dat kan via @kellycaresse.

10x Kans op twee tickets voor een visagieworkshop van Superlooks!

Hoe doe je mee? Laat bij de comments weten voor welke actie je meedoet en waarom je dat uitje zo leuk lijkt! Wie zou je mee willen nemen? Ik ben benieuwd!
Optioneel: Ik zou het leuk vinden als je me op Instagram zou volgen, dat kan via @kellycaresse.

Laat een geldig mailadres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. Over een week neem ik via de mail contact op met de winnaars. Die kunnen dan met ActievandeDag een datum prikken waarop de actie kan worden uitgevoerd. Veel plezier alvast!

Ik ben benieuwd wat jullie van dit fotoverslag met mini reviews vonden. Welke activiteit hiervan heb jij weleens ondernomen? En ga jij meedoen met de winactie? Liefs Kelly

In dit artikel lees je mijn ervaringen met uitjes die ik heb mogen doen op uitnodiging en in samenwerking met ActievandeDag

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

141 gedachten over “KC PLOG: Drie leuke uitstapjes in foto’s! + Winactie!”

 1. Aan de actie van Beekse Bergen doe ik niet mee, want dat is een klant van ons ☺ Ik zou heel graag de make up workshop willen winnen, omdat er op het gebied van make up nog heel wat bij te spijkeren valt voor mij. Vaeshartelt is trouwens ook leuk. Jaren geleden heb ik mijn ouders een overnachting daar cadeau gedaan.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe blijf je zo lang mogelijk gezond?My Profile

 2. Wat een leuke uitstapjes!! Ik doe mee voor de kaarten van Safaripark Beekse Bergen, mijn dochters zijn gek op dieren en vinden het Safaripark super leuk, ik zou dus samen met mijn gezinnetje gezellig op safari gaan in de Beekse bergen 🙂
  Stefanie onlangs geplaatst…Vaderdag 2016My Profile

 3. Wat leuk dat je drie uitjes hebt mogen ondernemen. Dat kasteel ziet er echt gaaf uit. Ahhh toen ik klein was ben ik een aantal keer bij Beekse Bergen geweest en ik vond het altijd zo leuk. Toevallig hadden mijn vriend en ik het er laatst over dat wel weer een keer willen gaan. Ik maak dan ook graag kans op kaarten voor Safaripark Beekse Bergen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #25: mijn favoriete Twitter accountsMy Profile

 4. Gaaf zeg al die uitjes die je hebt mogen doen! Ik doe mee voor de Beekse Bergen kaarten. Wil dan graag met m’n gezin gaan over een tijdje zodat Faas al wel iets meemaakt haha. Lijkt me zo leuk met z’n drietjes!
  Milou onlangs geplaatst…Originele kindercadeausMy Profile

 5. Owww wat een leuke actie!
  Ik kan niet kiezen!
  Beekse bergen superleuk om met mijn gezin heen te gaan. Onze heerlijke peuter lekker rondrennen, wij als trotse ouders meegenieten van zijn plezier en onze nieuwste aanwinst kan vanuit de draagzak alles bekijken.

  Maar die visagie workshop lijkt me ook fantastisch, ik zat laatst te bedenken daten het zo leuk en vooral heel nuttig lijkt eens te leren hoe ik mezelf snel heel keurig kan opmaken want met een baby en een ondernemende peuter in huis blijft het helaas vaak bij een snel mascaratje en soms een lijntje met een oogpotlood.

  Dus Kelly jij mag kiezen wat ik mag gaan doen ?

 6. Wat een leuke week! Wij gaan in het najaar trouwen en wilde graag op safari in Tanzania gecombineerd met Zanzibar op huwelijksreis. Dat gaat hem misschien niet worden (wel een ander leuk tripje), dus lijkt mij leuk om zo toch de Big 5 te spotten samen. Zou het een hele leuke verrassing vinden voor mijn verloofde!

 7. Wat een geslaagde dagen 😀 ! Ik doe graag mee met de winactie van de Beekse Bergen, dan neem ik mijn jongste zusje mee op pad. Zo heeft ze dan ook leuke uitjes in de vakantie, omdat we een huis hebben gekocht kunnen we met mijn zusje niet zoveel ondernemen, dus dat zou extra leuk zijn!
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #6My Profile

 8. Wat leuk! Ik doe graag mee met de actie voor beekse bergen. We wonen in het noorden van het land en zijn er nog nooit geweest. Onze anderhalf jarige dochter is gek op dieren dus het lijkt me heel leuk om haar dit te laten ervaren!

 9. Wat een leuke uitjes en alle 3 ook totaal verschillend. Wat leuk dat je die mocht ondernemen.

  Mij lijkt het super om de kaartjes voor de Beekse Bergen te winnen. We zijn er nog nooit geweest, maar denk dat onze kindjes het geweldig gaan vinden.
  marie-louise onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaal (2e kind)My Profile

 10. Wat leuk zeg, die 3 uitjes in een week. Daar zullen jullie vast en zeker van genoten hebben! Ik wil graag mee doen voor de kaartjes van de beekse bergen. Mijn zoontje is sinds een week grote broer en het lijkt me erg leuk om een uitje met hem te maken (en mijn vriend en zijn zusje) dat vooral in het teken van hem staat!

 11. Ik doe mee voor de kaartjes voor de beekse Bergen. Ik zal dan samen met mijn vriend gaan en ons neefje Ben van bijna 1? hij is altijd zo enthousiast dus weet zeker dat hij het fantastisch zal vinden!

 12. Wat boffen zeg, dat zijn wel 3 hele leuke uitjes! Weer leuke ideeën voor mezelf op gedaan.
  We willen er graag nog even samen tussen uit voor dat ons tweede dochtertje zich meldt. Ons eerste dochtertje is gek op dieren en vroeger ben ik ook een aantal keer bij de beekse bergen geweest, dus goed onthouden.
  Toch maak ik liever kans op de visagie workshop. Ik ben samen met een vriendin zwanger en lijkt me wel leuk om dit samen te ondernemen als we verlof hebben!

 13. Wat super leuk om zulke activiteiten te ondernemen met je gezin en vriendin!

  Ik doe heel graag mee aan de actie om kaartjes voor de Beekse Bergen te winnen! Mijn vriend en ik zijn dol op dierentuinen! Hij komt uit Brabant dus het word tijd dat we samen voor het eerst naar een Brabantse dierentuin gaan! Ik wil hem dan ook heel graag meenemen. Ik volg je op instagram. Mijn account is @lifebyannemijn (die jouw workout deze week postte, weet je nog :))
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ik er voor gekozen heb om voor sociaal pedagogisch hulpverlener te gaan studeren…My Profile

 14. Ik wil graag meedoen voor de visagie workshop. Een vriendin is ook super gek op make-up dus ik zou graag samen met haar deze workshop volgen. Vooral ik kan nog wel wat tips gebruiken haha.

 15. Wat een gave activiteiten! Ik wil al tijdens eens naar het safaripark, dus ik doe graag mee voor die winactie! En dat kasteel? Lijkt me fantastisch om daar ook eens naartoe te gaan 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapscravingsMy Profile

 16. Leuke uitjes en een superleuke verassing voor je vriendin. Ik doe graag mee voor de kaartjes naar Beekse Bergen. We zijn daar redelijk in de buurt komende zomervakantie en het lijkt me geweldig om met z’n viertjes erheen te gaan.

  Ik ben nog nooit geweest, maar het heeft altijd tot mijn verbeelding gesproken. Lijkt me bijzonder om een autosafari te doen. Mocht ik niet winnen, zal ik de korting even onthouden. Scheelt zo te zien wel een paar eurootjes.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Een geboortedoek vinden in slechts drie stappen!My Profile

 17. Je had vast een hele leuke week! Mij lijkt het leuk om met de visagie workshop mee te doen 🙂 ik zou dan mijn beste vriendin, (van de basisch nog) meenemen. Vroeger hebben we dit ook een keer gedaan (met echte chocolade maskertjes vooraf ;-p ) maar nu komt het er vaak niet echt meer van, dit is dus de perfecte gelegenheid! Xx
  Simone onlangs geplaatst…KC PLOG: Drie leuke uitstapjes in foto’s! + Winactie!My Profile

 18. Wat een gave dingen! Leuke blogpost!
  Ik zou graag kans maken op kaartjes voor Beekse Bergen. Ik ben dol op dierentuinen, maar vind het jammer dat de dieren vaak zo weinig plek hebben in hun kooi. Daarom vind ik Beekse bergen zo leuk!

 19. Wat een gave dingen! Leuke blogpost!
  Ik zou graag kans maken op kaartjes voor Beekse Bergen. Ik ben dol op dierentuinen, maar vind het jammer dat de dieren vaak zo weinig plek hebben in hun kooi. Daarom vind ik Beekse bergen zo leuk!

 20. elisabeth maria martina

  met de kaartjes voor de beekse bergen maak ik mijn kleindochters wel heel erg blij

 21. Wat een leuke week heb je gehad, en een super leuke verrassing voor je vriendin! Ik zou heel graag kans maken op de visagie workshop! Ik ga volgend jaar trouwen en ik wil graag mijn eigen make up aanbrengen. Ik kan daar ook nog wel wat tips & trucs bij gebruiken ;-). Ik zou mijn moeder meenemen zodat we én samen een leuk uitje hebben, én we er op de grote dag allebei stralend uitzien!

 22. Super leuke actie! Ik doe graag mee voor de makeup workshop van superlooks! Ik houd heel erg van makeuppen, maar wat aanwijzingen hier en daar kan ik best gebruiken! Dus hoe chill zou het zijn om gewoon 2,5 uur te makeuppen en ondertussen nog wat te leren?! Ik zou een vriendin meenemen.
  Ik volg jou en yannick al op instagram!

  Groetjes,
  Stephanie

 23. Manon van Leijenhorst

  Wat leuk om al die uitjes te ondernemen. Ik doe graag mee aan de Beekse Bergen actie. Dan ga ik samen met mijn beste vriendin (en onze kindjes ). Ze verdient het! Omdat ze er altijd voor me is.

 24. Beekse Bergen is zo leuk! Ik wil wel mee doen (afhankelijk tot wanneer de tickets geldig zijn) en dat ik straks na een aantal weekjes kraambed met ons gezinnetje een eerste uitstapje kan maken! Mijn vriend en ik zijn dol op dierentuinen, dus het zou helemaal geweldig zijn als we straks met onze dochter kunnen gaan (al is zij nog te klein dan om er iets van mee te krijgen, maar alsnog leuk).

  Superlooks ben ik een keer geweest met een vriendinnetje, dus die sla ik over!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 33My Profile

 25. Graag zou ik meedoen aan de workshop visagie! Elk moment kan ons kindje geboren worden, en na deze mooie belevenis zou ik wel een opfris-cursus kunnen gebruiken! Even weer helemaal vrouw zijn, want nu voel ik me soms zo’n sloeber 😉

 26. Leuk! Ik zou graag meedoen voor de make-up workshop en lekker met mijn tweelingzus experimenteren met make-up!

 27. Zo te zien heb je dus een hele leuke maar drukke week gehad. Het ziet er echt top uit en wat fijn dat Lana zich zo vermaakt heeft. Ik hoop dat je een aantal mensen heel blij kan maken met de winactie, succes!
  Lilian onlangs geplaatst…Music of me #3My Profile

 28. Beide even leuk om te doen! Naar Beekse Bergen met mijn gezin en een visagie workshop heb ik altijd al willen doen. Toch ga ik voor de workshop omdat dit heel lang op mijn lijstje staat. Ik zou graag leren opmaken. Ik gebruik al jaren hetzelfde make up. Tijd voor nieuws dus!

 29. Goede herinneringen aan de Beekse Bergen. Eerste date gehad en nu nog steeds helemaal verliefd. Zou mooi zijn om terug te gaan en herinneringen op te halen.

 30. Wat leuk dat je die drie uitjes mocht ondernemen. Safaripark beekse bergen is ook heel erg leuk daar zal ik graag met mijn vriend naar toe willen. Ik zal dus graag mee willen doen aan de prijs. Die bruidsmake up workshop is ook keigaaf, hier heb je vast veel van opgestoken.
  Lisanne onlangs geplaatst…Hiep hiep Hoera Didi is 4 jaarMy Profile

 31. Jaaaa fantastisch! Ik doe mee voor de kaartjes voor de Beekse Bergen. Je hebt echt leuke dingen gedaan zeg. Ik heb ook al eens een workshop gehad bij Superlooks en dat was erg leuk. Mijn vriend en ik willen altijd al eens naar safaripark Beekse Bergen, dat zeggen we al een lange tijde tegen elkaar maar het komt er telkens niet van. Ik zou m’n vriend graag als verrassing mee willen nemen! Liefs!

 32. Ik zou heel graag de kaartjes voor de beekse bergen willen winnen. Dan zou ik samen met een vriendin gaan omdat zij ondanks haar harde werken en inzet toch gezakt is. Ze heeft het hier heel erg moeilijk mee, en ik zou haar graag een beetje willen opvrolijken zodat ze toch kan genieten van de lange vakantie die we nog hebben!

 33. Wat een leuke plog! 😀 Het lijkt me echt zo’n eer om de bruidsvisagie van een vriendin te mogen doen, echt heel gaaf! Ik doe graag mee voor de kaartje van de Beekse Bergen! Mijn vriend vertelt daar altijd zo enthousiast over dat ie daar vroeger vaak kwam!
  Meike onlangs geplaatst…Thailand deel II Pattaya en ChantaburiMy Profile

 34. Anke Boonen

  Ik zou graag meedoen voor de Beekse Bergen. We zijn er 1 x geweest en toen letterlijk weg geregend..Dus een nieuwe kans met een droog weertje zou super zijn. Mijn twee jongens zijn gek op safari en wilde dieren dus dat komt goed uit??

 35. Ik ben een keer een weekend weg geweest met actievandedag, alles was toen ook goed geregeld! Complimenten!
  Nu zou ik graag kans maken op de visagieworkshop. Ik zou samen met mijn beste vriendin gaan. Als het goed is ontvangt zij in september haar diploma van de HBO-V. Kunnen we vast oefenen met hoe we er op de diplomering uit willen zien!

 36. Het lijkt mij heel leuk om een keer naar Beekse Bergen te gaan. Ben er nog nooit geweest. Eind juli is mijn uitgerekende datum, dus dit zou perfect zijn om nog samen te ondernemen. Of met new born baby in de kinderwagen erbij, dat kan natuurlijk ook:)

 37. Leuke PLOG! Ik wil heel graag mee doen met de winactie voor beekse bergen. Ik wil er graag samen met m’n gezin heen gaan, namelijk m’n aanstaande echtgenoot en m’n dochter die in juli 4 wordt! We zijn er nog nooit geweest, maar leek ons altijd erg leuk! M’n dochter houdt heel erg van dieren en dan zou dit uitje in de zomervakantie echt geweldig zijn! Ik vind je blogs, vlogs en plogs altijd erg leuk en het gaat elke keer wel weer over wat anders wat het erg interessant houdt. En ik vind het ook knap dat je het zo kan combineren met je gezin! Petje af!

 38. Ik doe mee aan de actie voor de beekse bergen! Ik zou graag mijn kleine meid een keer voor het eerst meenemen naar een dierenpark 🙂

 39. Ik doe mee aan de actie voor de beekse bergen! Ik zou graag mijn kleine meid een keer voor het eerst meenemen naar een dierenpark 🙂

 40. Ik zou voor de visagieworkshop gaan, lijkt me superleuk om met mijn zusje een middag richting rotterdam te gaan, lekker te tutten en vervolgens lekker ergens een hapje te gaan eten. 🙂

 41. Ik zou supergraag de kaartjes voor de Beekse Bergen willen winnen. Lijkt me zo leuk om daar met mijn kleine neefje van 1 jaar en zusjelief (mama van neefje) heen te gaan!

 42. Mijn dochtertje Lynn is helemaal dol op dieren dus een uitje naar de beekse bergen zou super leuk zijn met mijn gezin

 43. Ik zou heel graag de overnachting willen winnen om straks na de bevalling (over 3 weken uitgerekend) samen met mijn vriend een nachtje te kunnen opladen. Groetjes Marjolein

 44. Zie net pas dat de overnachting niet mee doet. Dus dan graag de beekse bergen omdat mijn zoontje helemaal weg is van dieren.

 45. Zie net pas dat de overnachting niet mee doet. Dus dan graag de beekse bergen omdat mijn zoontje helemaal weg is van dieren.

 46. Mirelle Schaap

  Wat een leuke uitjes en foto’s Kelly! Ik had wel eens van de site gehoord, maar ik wist niet dat je daar zo voordelig leuke dingen kon boeken! Fijne aanrader voor studenten zoals ik? ik zou heel graag de tickets voor safaripark beekse bergen willen winnen, dan kan ik mn vriend verrassen die erg van dierenparken houd! Hij is bijna jarig en we zijn bijna een jaar samen, dus dit zou een leuk cadeautje zijn!

 47. elisabeth maria martina

  mijn kleindochters zou ik heel graag verrassen met een uitje naar de beekse bergen

 48. Wat een leuke week heb je zo achter de rug! Ik doe graag mee voor de Beekse bergen win actie, waar mijn vriend en ik graag een keer naar toe willen 🙂

 49. Ik zou heel graag een visagieworkshop doen met mijn vriendinnetje Nicky! Ik zou graag leren hoe ik goed Make-up kan aanbrengen! En dat is een leuk vriendinnetjes uitje?
  Ik vind het erg leuk om u te volgen op alle media!

 50. Ik zou heel graag met mijn beste vriendin Elselieke van Happen meedoen met de visagie workshop omdat we elkaar sinds ik ben verhuisd al zo veel minder zien! Make-up is iets wat bijna iedere vrouw wel draagt, maar waar we allebei ook een soort sentiment bij hebben om dat samen bij elkaar op te doen en heel leuk vinden ook al hebben we er geen professionele ervaring mee ☺️ Het zou daarom gewoon zo fijn en gezellig zijn om zoiets samen te mogen ondernemen!

 51. Leuk artikel!
  Ik zou graag de visagieworkshop winnen. Waarom? Omdat ik maar goed ben in een paar looks: oranje masker effect, panda oog de luxe en 10 jaar ouder in 10 minuten. Een fatsoenlijke look lukt me echt niet… Zou m’n lieve moeder meenemen die zo’n uitje ook zeker weten fantastisch vind ?

 52. Ik voor de visagie workshop! Omdat ik altijd maar wat aanrommel met mijn make up en het vast beter moet kunnen. Ik zou m’n zus meenemen omdat we veel te weinig wat samen doen. En ze is Super druk bezig met afvallen dus dat zou een mooie beloning zijn!

 53. Ik voor de visagie workshop! Omdat ik altijd maar wat aanrommel met mijn make up en het vast beter moet kunnen. Ik zou m’n zus meenemen omdat we veel te weinig wat samen doen. En ze is Super druk bezig met afvallen dus dat zou een mooie beloning zijn!

 54. Ik ben nog nooit in het safari park beekse bergen geweest.. Lijkt me echt geweldig on met ons gezinnetje daarheen te gaan..! ?

 55. Weer zo’n leuke winactie! Ik doe graag mee voor de visagie workshop! Ik kan op dit gebied nog veel bijleren, omdat ik altijd heel erg twijfel op gebied van bb Cream of foundation. Hier wil ik samen met mijn bff naartoe gaan! Een leuke girlsday out!? #fingercrossed

 56. Ik zou het super leuk vinden om de visagie workshop te winnen! Lekker samen met mijn zusje tutten en leren hoe we ons ‘s ochtends nóg beter op kunnen maken als we samen in de badkamer staan.
  Duimen!!! XX

 57. Laura Verhoef-Lokken

  Ik zou graag de kaartjes van de safaripark willen winnen dan kunnen mijn man en ik samen met ons zoontje er naartoe. We zijn er nog nooit geweest maar het lijkt ons heel leuk!

 58. Aaaah ik doe mee voor de beekse bergen, gezellig met mijn man, ouders en ons stoere meisje! Ze noemt alles een ‘poes’ dus ik ben benieuwd…. Hihi

 59. Ik doe mee voor Safaripark Beekse Bergen! Dan zou ik samen met mijn zusje van 4 daar naar toe kunnen en denk dat ze dat heel leuk zal vinden!

 60. Super actie! Ik doe heel graag mee voor de Beekse Bergen. Ik woon in België en vorig jaar kwamen we er (bijna) voorbij toen we naar de Efteling gingen. Heel leuk dat je verschillende soorten safari’s kunt doen, dat wist ik niet. Ben zo benieuwd hoe dit park bevalt! Dit jaar zit er geen uitgebreide vakantie in en plannen we enkele leuke daguitstappen tijdens ons verlof, dit zou dus een ideaal uitje zijn om te doen met mijn man en ons dochtertje van 2,5 🙂

 61. Wat een leuke uitjes!! Ik zou graag mee willen doen aan de winactie van de beekse bergen. Vroeger als kind zijnde vaak geweest. Lijkt me erg leuk om er weer eens naar toe te gaan!

 62. Hoi Kelly!

  Wat een leuke plog, zo lief het kleine prinsesje Lana.

  Ik zou graag de make-up workshop willen winnen. Mijn beste vriendin en ik zijn nu 10 jaar beste vriendinnetjes en wilden graag een fotoshoot plannen in onze zomervakantie. Hoe tof zou het zijn als we er voor deze fotoshoot tip top uit zien met mooie, zelf aangebrachte make up!

 63. Ik doe mee aan de winactie van de beekse bergen! nog nooit in een echte dierentuin geweest (kinderboerderij telt niet echt…) en het lijkt me megaleuk met mijn vriend te doen, een leuk uitje in de zomer 🙂
  hele mooie fotos 🙂 vooral die met Lana bij het raam, prachtig!

 64. Wat leuk weer…!!! Ik doe heel graag mee voor ons gezin…! En dan natuurlijk voor de Beekse Bergen..! We zijn op volle sterkte met z’n 6-en dan is zon korting welkom..! Duimen..! Op IG volg ik je al 🙂

 65. Ik zou graag mee willen doen voor de Beekse Bergen. Het lijkt me super samen met ons zoontje van 2 daar heen te gaan. Ben er zelf ook nog nooit geweest, maar hoor altijd leuke verhalen. En die boot safari, lijkt me geweldig.

 66. Ik wil heel graag mee doen voor de winactie voor de Beekse Bergen! Ik zou daar heel graag met mijn zusje heen gaan. Ze is 3 jaar en wij hebben een hele goede band samen. Ze is dol op dieren, dus ik denk dat ze het geweldig zal vinden om met mij naar de Beekse bergen te gaan!

 67. Ik doe heel graag mee aan de winactie van beeksebergen. Vroeger als klein meisje gingen we met me ouders, zus en broertje richting beeksebergen vanuit Limburg al gauw kregen we autopech en zijn we er nooit aangekomen. Inmiddels 25 jaar en 2 dochters rijker en nog altijd niet naar de beeksebergen geweest. Het lijkt me dan ook een super leuke ervaring met onze dochter van 3 jaar en onze dochter van 3 weekjes oud om samen als gezin erop uit te gaan.

 68. Wat een leuke week heb je gehad, ik heb zelf ook een paar jaar geleden een workshop gevolgd bij superlooks en heb het als een fantastische dag ervaren.

  Deze cursus zou ik graag nog een keer willen volgen samen met een vriendin, en doe daarom graag mee met je winactie.

 69. Wat een leuke actie weer.? Ik zou graag mee willen doen voor de kaartjes voor safaripark beekse bergen. Hier zou ik graag met mijn man en 2 kindjes naartoe willen. We hebben er zelf helaas het geld niet voor momenteel. Mijn man is ook ernstig ziek geweest en het zou dus een leuke verrassing zijn! Even heerlijk kunnen genieten van elkaar.

 70. Wat leuk Kelly! Zo te zien heb je het hartstikke leuk gehad. Het is je gegund! Je straalt echt.

  Het zou me erg leuk lijken om de visagie workshop te winnen en deze dan te gaan doen met een goede vriendin van me. Ik heb het momenteel zo druk dat ik er eigenlijk niet aan toe kom om iets met vriendinnen te gaan doen (ook al weet ik dat je daat tijd voor moet maken)… De make up workshop zou de ultieme gelegenheid zijn om weer een mooie herinnering te creëren en weer eens goed bij te kletsen. Daarnaast vind ik het super leuk om nieuwe dingen te leren en mijn ervaring dan weer te kunnen delen met anderen.

  Keep up the good work, want je artikelen en filmpjes zijn altijd leuk om te lezen/naar te kijken!

  Liefs, Sylvia
  Sylvia Vorspaget onlangs geplaatst…Interview met curvy model Anouk SchoutenMy Profile

 71. Leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor de Beekse Bergen. Dan neem ik mijn zus gezellig mee voor een zussendagje 🙂

 72. Wat een leuke uitjes! Beekse Bergen staat nog hoog op mijn lijstje, ben ontzettend benieuwd hoe dat is. Leuk zo een visagie workshop, toen ik dat zag dacht ik…. Hé heeft Kelly nog afspraken staan voor haar eigen te geven workshop? (sorry ben de naam even kwijt)
  Jessica onlangs geplaatst…Onze stedentrip naar Berlijn deel 2…My Profile

 73. Wat een gave uitjes!!!! Leuke week heb jij gehad!
  Ik doe graag mee met je winacties!
  Toen ik 3 was, ben ik in Beekse bergen geweest, hoog tijd voor een return!
  En de visagieworkshop zou super zijn! Samen met een vriendin lekker tutten!

 74. We hebben een abonnement van de Beekse Bergen dus komen er geregeld. Ik zou dolgraag de kaartjes voor de visagieworkshop winnen, het lijkt me echt heel erg leuk om mezelf eens mooi te leren opmaken!

  Ben echt heel benieuwd naar de tips en tricks! Erg leuk om dit met een vriendin te mogen doen 😀

  Super spannend !!
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: Fitmama PamelaMy Profile

 75. Mij lijkt het leuk om de make up workshop te doen omdat ik het heerlijk vind om me op te maken maar, ik kan altijd nog iets leuks bijleren. Ik zou dit heel leuk vinden om samen met mijn moeder te gaan doen!!

 76. Wat een leuke uitjes heb je gedaan! Ik zou graag mee doen aan de super leuke win actie voor de beekse bergen.

  Om samen met mijn man en twee dochtertjes heen te gaan. Ons oudste dochtertje van bijna twee is gek op dieren en zou z’n dagje vast helemaal fantastisch vinden samen het kleine zusje.

  Helaas heb ik geen instagram?.

 77. Wat een leuk fotoverslag van drie hele leuke activiteiten! Ik woon zelf redelijk in de buurt van de Beeksebergen, en ben er al meerdere keren geweest, ook wel eens met school. Het is een erg mooi en ruim opgezet park, waar de diertjes veel ruimte hebben, dat is heel fijn voor ze en vind ik heel leuk om te zien.

  Een visagieworkshop heb ik echter nog nooit gehad, en zou me ontzettend leuk en inspirerend lijken. Ik vind het heel leuk om mezelf mooi op te maken, maar vind dit vaak heel lastig en weet dan niet of ik het wel goed doe, daarom zou ik er ontzettend graag wat meer over leren. Het lijkt me ook super leuk om mijn zus mee te kunnen nemen, zodat we samen kunnen genieten na een moeilijke periode die we door hebben moeten maken. Even lekker tijd voor elkaar, om ons te verwennen en mooi te maken 🙂

 78. Wat een leuke actie weer!
  Ik zou dolgraag mee doen voor de kaartjes voor de beekse bergen.
  Net als jij heb ik 2 kindjes, Ella van 2 en Daan van 7 weken oud.
  Het lijkt me een super leuke ervaring voor mijn dochter en een heel leuk uitje om als gezin te ondernemen 🙂

 79. Hai Kelly,

  Ik zou graag mee doen aan de win actie voor de visagie workshop. Ik zou mijn vriendin Arlette mee nemen, na een moeilijke tijd gaat het steeds beter met haar, het laatste zetje zou een leuke workshop zijn, want hej welke vrouw wordt er niet gelukkig van make up?

 80. Ik doe graag mee voor de beekse bergen om samen met mijn kleindochter heen te gaan.

 81. Voor bekste bergen

  Omdat :

  Mijn moeder ALS heeft en ik heb een ernstige depressie en burout thuis is het door de ziekte van mijn moeder erg zwaar voor mij mijn moeder vader en tweelingzus

  We kunnen wel wat leuks en afleiding gebruiken

  11 jaar geleden toen wij 8 waren zijn wij er op vakantie geweest was zo leuk om nooit te vergeten ❤

  ?

 82. Wat een super gezellige week heb je achter de rug met alle uitjes.
  Ik doe graag mee voor de visagieworkshop om mijn beste vriendin te verrassen. Ze gaat namelijk in september trouwen en wil haar bruids make up graag zelf doen wie weet kan ze nog wat tips gebruiken om te stralen in jaar prachtige jurk.
  Tevens zou ik ook graag wat trucjes willen leren aangezien ik bijna nooit make up draag

 83. je zou mij ontzettend happy maken met een visagie workshop ????

  Ben er momenteel veel mee bezig dus dit zou een geweldige kans zijn om te kijken hoe leuk ik dit vind en of ik er verder in ga!

  Lekker alleen de hort op! Ik kan niet wachten

 84. Beekse Bergen vind ik echt een super leuk park. Hier ben ik onlangs nog geweest. Echt gaaf hoe dichtbij de giraffen komen als je met de bus rijdt. Graag zou ik de visagieworkshop winnen, zodat ik een vriendinnetje mee kan nemen. Zij weet nog niet zoveel van make up en zou dit graag willen leren.

 85. Ik doe graag mee aan de actie voor beekse bergen. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het lijkt me heel leuk om samen met mijn dochter heen te gaan.

 86. Super leuk! Ik doe graag mee aan de actie voor de make-up workshop. Ik ga volgend jaar zelf trouwen en heb onlangs mijn beste vriendinnetje gevraagd als getuige. Een workshop is een heel leuk (en super handig) uitje voor ons. Kunnen we er meteen een gezellig dagje Rotterdam van maken :). Fingers crossed!

 87. Ik doe mee voor de tickets van Safaripark Beeksebergen! Ik zou heel graag mijn papa meenemen omdat hij de beste papa van de hele wereld is, het altijd super leuk is als we een vader dochter uitje hebben en het een perfect verjaardagscadeautje voor hem zou zijn (26 juni is hij jarig).

 88. Ik doe graag mee voor kaartjes van safari park beekse bergen voor hier samen met mijn vriend naartoe te gaan, door wat tegenslagen kunnen we dit jaar niet op vakantie dat wel al een paar jaar op de plannng staat. Daarbij wil ik hém eens verrassen ipv andersom en is hij er nog nooit geweest(hij heeft veel meer gezien dan ik en is daarom altijd moeilijk iets te bedenken wat ik hem kan doen of mee naartoe kan nemen wat hij nog nìet gezien heeft..) dus dit lijkt me uitermate geschikt 🙂

  Zulke plogs mag je vaker doen!! Erg leuk te lezen en vooral te zien, jij met je gezinnetje

 89. Wat een leuke winactie! Ik zou graag mee willen doen voor de workshop visagie. Morgen is mijn laatste tentamen en ik wil mijn lieve moeder bedanken voor alle steun voor het afgelopen studiejaar! 🙂

 90. Leuk! Ik zou mijn moeder meenemen, want quality time is veel te lang geleden!

 91. Ik zou graag een visagieworkshop van Superlooks willen winnen. Dit zodat ik wat later in mij zwangerschap mijn gezicht wat minder pafferig kan laten lijken 😉

 92. Leuke uitjes!
  Ik zou graag met onze kleine meid naar de Beekse Bergen willen. Ze vindt dieren erg interessant. Dus ze zal haar ogen uitkijken bij de Beekse Bergen ?

 93. Wat ontzettend leuk allemaal! Ik zou graag mijn kleine lieve nichtje mee willen nemen naar de Beekse Bergen. Ze is nu net op een leeftijd dat ze het allemaal begrijpt en ik weet zeker dat ze het fantastisch zou vinden om daar lekker rond te lopen en naar dieren te kijken 🙂 en voor mij als tante blijft een dierenpark natuurlijk ook altijd leuk. Dubbel pret dus!

 94. Wat supergaaf dat je al die uitjes mocht doen!

  Als ik mocht kiezen zou ik of voor de visagie workshop gaan of voor de overnachting in Maastricht.

  Bij de visagie workshop zou ik mijn lieve stiefmoeder meenemen omdat ik vind dat zij ook wel eens in de watten gelegd mag worden omdat ze ontzettend veel voor ons doet en altijd klaar staat.

  Voor de overnachting in Maastricht zou ik mijn vriend dolgraag willen meenemen. We zitten in een hele moeilijke tijd financieel door een hele fijne ex vrouw haha.

  Liefs Carina

 95. Ik zou heel graag naar het safaripark willen met mijn vriend, hij heeft een moeilijk tijd achter de rug.

 96. Hoi Kelly,
  Ik zou een kaartje voor de Beekse Bergen willen winnen. Ik werk in het basisonderwijs en heb binnenkort vakantie. Helaas niet op vakantie en ook niet in de mogelijkheid (geld) om veel geld aan een uitje te besteden. Ik zou het leuk vinden om de Beekse Bergen te bezoeken. Ik hoef echter maar 1 kaartje want zou het park graag eens alleen ontdekken. Hoop dat dit ook kan!

 97. Sybren Talma

  Ik zou graag een uitje naar de Beekse Bergen willen winnen, om hier mijn ouders mee te verrassen!

 98. Ik zou graag het uitje naar Safaripark Beekse Bergen willen winnen, om hier mijn ouders mee te verrassen. Zij staan altijd voor iedereen klaar.

 99. Ik zou graag kaartjes winnen voor de beekse bergen. Dan zou ik er samen met mijn zoontje naartoe gaan. Hij is dol op dieren, dus hij zal dit geweldig vinden.

 100. Ik doe heel graag mee voor de safarikaarten beekse bergen. Ik zou er met ons gezinnetje naar toe gaan. Zo kan dochter elise van 5 haar lievelingsdier de olifant zien en zoontje jarno van 3 is helemaal gek op giraffe. zou een te gekke dag worden en wel verdient, aangezien we op dit moment door een minder leuke periode gaan.

 101. Mijn zoontje vond de Beekse Bergen GEWELDIG! en ik moet zeggen ik vond het ook een mooi park, ruim opgezet, veel mogelijkheden en het stonk er niet 😉
  Het is natuurlijk extra speciaal als hij wint en de kaarten in de brievenbus vind.

 102. Sabrina Hanenberg

  Ik wil graag mee doen met de winactie en zou dan graag kans willen maken op twee tickets voor een visagieworkshop van Superlooks. Ik heb redelijk veel make-up thuis, maar zou niet weten hoe ik het allemaal moet gebruiken. Als ik oogschaduw gebruik doe ik gewoon 1 kleur over mijn hele oog. Ik kan dus nog een hele hoop leren. Nu zijn er natuurlijk wel Youtube filmpjes waar je wat van kan leren, maar dan nog is het altijd moeilijker dan het lijkt. Zo’n visagie cursus kan ik dus goed gebruiken. Dan blijft al mijn make-up niet ongebruikt in de kast liggen, want dat is ook maar zonde. Daarnaast lijkt het me gewoon ook echt heel leuk om een visagie workshop te krijgen en er meer over te leren, zodat ik ook echt zelf een keer goed aan de slag kan. En ik zou mijn bestie meenemen. Die is helemaal into make-up. Dan kunnen we samen nog wat leren.

 103. Ik doe graag mee voor het leuke uitje naar Safaripark de Beekse Bergen. Het is erg lang geleden sinds wij daar zijn geweest. Destijds waren wij daar op vakantie en hebben wij ontzettend genoten van de dagen in het Safaripark. Dit jaren later nog een keertje overdoen, zou geweldig zijn.

 104. Lekker met ons gezinnetje in eigen land ervaren hoe ‘the Wildlife’ in Afrika is.

 105. ik doe graag mee voor de kaartjes voor beekse bergen. Zelf ben ik daar nog nooit geweest, alleen daarom wil ik graag heen. Ik zou graag met mijn vriend en zoon heen willen. Dieren is iets wat wij allemaal heel erg leuk vinden, dus een geslaagde dag moet het wel worden

 106. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor de kinderen voor kaartjes voor de Beekse Bergen, zullen ze prachtig vinden.
  Erg leuke win actie.

 107. Ik doe graag mee voor de kaartjes voor Beekse Bergen. Ik hou ook ontzettend van dierentuinen, blijft een leuk dagje uit! Ik zou een vriendin hier mee naartoe nemen. We kunnen ontzettend lol hebben en zijn al ooit eerder samen naar Beekse Bergen geweest. Dit zou ik graag met haar herbeleven!

 108. Gaaf hoor, zo te lezen heb je een geweldige week gehad! Het overnachten als een prinsesje zou onze oudste dochter ook geweldig vinden!
  Heel graag zou ik kans maken op beide prijzen. Ja, ik ben een hebberd, ik weet het.. Ik heb echter geen sterke voorkeur omdat ik dolgraag met mijn gezin op safari zou gaan in eigen land. Leuk dieren kijken, maar dan net even wat spannender! Maar een visagie cursus lijkt me geweldig om met mijn schoonzus te doen. Mijn schoonmoeder heeft zelf niets met make-up, waardoor zij het zich nooit echt eigen heeft gemaakt. Terwijl ik merk dat ze het wel erg graag zou willen. Lekker samen tutten lijkt me dus een erg goed idee!

 109. Oeps, ik ben nu zeker net een dag te laat? (Je hebt er geen dateline bij staan, alleen dat je over een week de winnaar bekend maakt. Heb ik nog net geluk? ;p)
  Ik zou heel erg graag mee doen voor de Beekse Bergen! Mijn man wil hier percee deze zomer een keertje heen met de meiden, op deze manier bespaart het wat in de kosten!!
  Heel erg leuk gedaan dit artikel! Geeft weer wat ‘uitjesinspiratie’.

 110. De cursus visagie lijkt mij heel erg leuk om te doen samen met mijn zus. Zei woont namelijk in Rotterdam dus dan kunnen we er gelijk een leuk daagje uit van maken in de stad:D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.