KC Photodiary: Eindelijk meer ritme, genieten van de zon!

Kcdiary

Wat een heerlijk weer, ik merk dat ik er zo blij van word als de zon meer gaat schijnen nu de lente eraan komt. Ik heb in een heerlijke winterse cocon gezeten, vond het heel fijn om in februari te bevallen en dan juist in mijn eigen huisje en eigen wereld lekker binnen te genieten van die tijd, maar nu de zon weer meer schijnt en ik fit genoeg ben voor heerlijke wandelingen en dergelijke, word ik daar ook zo vrolijk van.  Ook heb ik het idee dat ik nu echt kan zeggen dat we eindelijk ritme gevonden hebben. Dat ik het idee heb dat het heel goed te doen is om twee kinderen op te voeden en dat grotendeels doordeweeks alleen. Daar dacht ik een paar weken terug nog heel anders over haha. En het vinden van die balans voelt heel fijn! Laten we gaan kijken hoe afgelopen week eruit zag.

Ik ging even naar de stad omdat ik nog iets moest ruilen en nam gelijk wat lekkere boodschappen mee voor het avondeten. Dan is zo’n kinderwagen ideaal om wat boodschappen op te bewaren 😉

Ik maakte bami klaar zoals deze ook bij de Chinees gemaakt wordt, dit recept had ik namelijk gezien in een kookvideo van Ohmyfoodness. Lekker!

Vriendin Thirza kwam ook gezellig eten en bijkletsen, na het eten maakten we een wandeling waarbij Aimy heerlijk sliep in de draagdoek. Multitasking 😉

En ik heb de Suits smaak helemaal te pakken, wat een heerlijk spannende serie is dit. Echt een momentje me-time terwijl de meisjes op bed liggen.

De dag erna ging ik met de meiden naar een vriendin toe, we lunchten daar mee en gingen daarna wandelen. Mijn vriendin serveerde een zelfgemaakt aspergesoepje waar ik geen nee tegen zei, lekker!

Wandelen met 4 kindjes! Twee kinderen in de wandelwagens en twee in de doek, het zonnetje scheen zo fijn dat we de tijd zowat vergaten.

Deze filter is echt bizar haha, maar ik was zaterdag voor jullie aan het vloggen en ik vroeg op Instagram aan jullie welke type vlogs en video’s jullie leuk vinden want dat wil ik weer helemaal op gaan pakken.

We gingen boodschappen doen dit weekend en ik ging wandelend naar de supermarkt. Lana in de wandelwagen en Aimy in de doek, dat is heel goed te doen.

In het weekend is Yannick vrij en dat is heel erg fijn en ook voor mij het moment om af en toe een me-time momentje te pakken. Kopje koffie en een tijdschriftje erbij, zo fijn!

En dan kan ik er weer tegenaan haha, lekker bouwen met de blokken. Lana is helemaal weg van Lego en Duplo. Ik speelde hier vroeger ook veel mee dus ik vind het erg leuk om dat nu ook met haar te doen.

Ik heb de Stokke kinderwagen omgebouwd tot duowagen. Zo kan ik toch wat makkelijker uit de voeten met beide kinderen. De reiswieg staat weer op zolder en ik heb nu twee zitjes in de kinderwagen zitten, dat vond Lana reuze interessant en zelf wilde ze ook even duwen natuurlijk.

We gingen op pad naar de bossen. We wonen tegen de Loonse en Drunense duinen aan en het is echt heerlijk om daar te gaan wandelen. Aimy in de draagdoek en Lana mocht zelf lopen met haar buggy en popje. Zo leuk!

Zelluf doen‘ mama!

Ik ging met de meiden te voet naar het consultatiebureau. Beiden in de wandelwagen wat echt prima gaat. Aimy ligt er heerlijk in te slapen en lekker warm met een dekentje om haar heen, terwijl Lana kan rondkijken.

Zonnebril op en gaan!

Op de terugweg wandelde ik langs de groenteboer voor een lekker sapje en een salade voor bij de lunch.

Heerlijke lunch: Zelfgemaakte broccolisoep met een salade die ik op wat crackertjes at en daarbij een kopje thee. Een goede tip, ik ontdekte dat deze ‘kabouterthee’ van Piramide een hele lekkere borstvoedingsthee is. Een stukje betaalbaarder dan die van Weleda maar ook minder scherp van smaak.

Ik was op zoek naar een goede dweil of reiniger voor de vloer en deed daarvoor een oproepje op de Facebook pagina van Kellycaresse (wat inmiddels al een gezellige community is!). Ik kreeg onwijs veel tips en berichtjes van jullie, zo tof! Uiteindelijk kocht ik de Shark Steelstoomreiniger en heb er nu twee keer de vloer mee gedaan, hele goede aankoop dit!

Ik was nogal aan de poets deze week (lentekriebels?) en zo heb ik de ramen weer eens gelapt (met deze Window Vac van Karcher. klik voor de review), ideaal! En ik gebruikte voor het eerst deze allesreiniger van Method, en wat een heerlijke geur heeft deze! Het liefst heb ik een bodyspray in deze geur, echt een aanrader.

Er kwam kraamvisite in de avond, super gezellig en dan mogen de beschuitjes met muisjes niet ontbreken, die blijf ik lekker vinden.

Hoe leuk is dit truitje bij Lana! ‘Cats have more fun!’ Al dacht ik altijd dat de blondines dit nog meer hadden 😛

Ik bracht Lana naar de gastouder en dan moet de K3 CD natuurlijk aan. En ik geef eerlijk toe dat ik dat zelf ook heel leuk vind, dan is het hebben van meisjes de ideale smoes ;).

Op mijn kantoor ging ik aan de slag met het editten van de nieuwe vlog, die komt deze week nog online! 🙂

In de avond eten we paella, groene asperges en een kipdrumstick.

Ik vergat woensdag foto’s te maken. In de ochtend was ik bezig met wat huishoudelijke klusjes en kregen we kraamvisite en in de middag ging ik op de koffie bij een vriendin die ook twee kindjes van dezelfde leeftijden heeft. Lana kon ondertussen gezellig spelen met haar vriendje. In de avond ging ik wandelend wat boodschappen doen bij Albert Heijn. Ik wilde broodjes en lekkers halen omdat ik de dag erna naar de Efteling ga. Method schoonmaakmiddelen bleken in de aanbieding te zijn (2+1 gratis) dus sloeg ik die heerlijke allesreiniger weer in.

Dit was de KC Photodiary voor deze week, genieten jullie ook al zo van het mooie weer? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

63 reacties

 • Channa
  17 maart 2016

  Oh het zonnetje is zo fijn. Hier ook al aantal keer wezen wandelen. Genieten hè!
  Channa onlangs geplaatst…Pascal deed mee aan de Truckersrun! #downsyndroomMy Profile

 • Carlijn
  17 maart 2016

  Wat een leuke foto’s met veel zon en fijne wandelingen! Super dat je precies op tijd voor dit lekkere weer weer fit bent. Vind het goed (en ook knap, want met twee kinderen heb ik dat amper gedaan) dat je je me-time momentjes neemt. Ben wel heel benieuwd hoe jij het bloggen combineert met twee kindjes. Dat je nog tijd hebt joh… Zou je daar eens wat over willen schrijven?
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: make-up van IsaDoraMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  17 maart 2016

  Leuke foto’s! Heerlijk dat zonnetje! Ik kan er ook echt zo van genieten. Fijne week weer!
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De miskraam van Simone.My Profile

 • Elisabeth
  17 maart 2016

  Wat fijn dat jullie ritme gevonden hebben! Je klinkt zo positief, echt heerlijk om te lezen. Ben ik blij om!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Het verschil tussen Nutrilon en andere merken flesvoedingMy Profile

 • demallemolenmoeder
  17 maart 2016

  Hier genieten wij ook volop van het weer. Jeetje wat knap dat je al een ritme hebt gevonden en dan ook nog tijd voor jezelf! Ik vind het met één al lastig. Fijne week!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een denker of doener?My Profile

 • Charlotte
  17 maart 2016

  Ja heerlijk is het zonnetje! Hopelijk vanaf nu elke dag weer een beetje warmer, ben wel toe aan de lente!
  Charlotte onlangs geplaatst…Een dagje ziekmelden kan best, toch?My Profile

 • Josan
  17 maart 2016

  Tjonge dat ziet er druk uit! Het lekkere weer is echt geweldig. Gisteren 9 fruit struiken in de tuin gepland omdat ik er toevallig in de Lidl tegenaan liep. Echt geweldig. Verheug me weer helemaal op terras weer. Ook dat het ‘s avonds al zo lang licht is. Kan niet wachten totdat de klok verzet wordt.
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen- Medela Swing of Medela FreestyleMy Profile

 • Lisanne
  17 maart 2016

  Wat fijn dat je een ritme heb gevonden. Ik probeer ook te genieten van het zonnetje daar waar het kan ik maak veel wandelingetjes meestal elke keer hetzelfde rondje maar het is heerlijk even tot rust komen. Veel plezier vandaag in de efteling heLe organisatie zal het zijn met 2 Kids op pad. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Paasversiering in huis!My Profile

 • Nicole
  17 maart 2016

  Suits is geweldig!!!! En heerlijk hè het zonnetje!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – Ik ging goedkoop winkelen in Duitsland!My Profile

 • Nicole
  17 maart 2016

  Wat geinig, als wij paella eten zit er zoveel in dat we niets ernaast eten maar deze combinatie ziet er ook wel heerlijk uit! Ik houd van asperges ❤️
  Ziet er weer uit als een fijne week, vooral ook prettig dat je meer een ritme hebt gevonden!
  Nicole onlangs geplaatst…Verschillende variaties pannenkoekenMy Profile

 • Dorien
  17 maart 2016

  Ik merk ook echt dat de het zonnetje zoveel goeds met mij doet. Wat fijn dat je een lekker ritme hebt en zo heerlijk aan het genieten bent van je meisjes!
  Dorien onlangs geplaatst…LOVE: 6 SMOESJES WAARMEE MANNEN ONS AFWIMPELENMy Profile

 • Manon
  17 maart 2016

  Wat een superfijne vrolijke diary! Heerlijk dat je nu een ritme te pakken hebt, doet een mens goed he haha. Ook dat zonnetje word je 10000x vrolijker van 🙂
  Manon onlangs geplaatst…VIDEO: De Songtag’st (inclusief live zang)My Profile

 • MamaOnderneemt
  17 maart 2016

  Wat een leuke week! Je hebt je leventje echt een beetje weer op de rit zo te zien. Fijn he dat je nu richting het voorjaar gaat. Mijn dochter was eind januari geboren en ik vond het ook zo heerlijk om zoveel met haar te wandelen. Handig zo’n duowagen en zo’n draagdoek. Ik vond de draagdoek ook altijd zo makkelijk en vooral knus. Geniet van je kinderen en het lekkere weer.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Een blogpauze?My Profile

 • Marlotte
  17 maart 2016

  Ah, wat een fijne week! Ik kan ook zo genieten van de zon, ben dan meteen 10 keer vrolijker en actiever. Heerlijk!
  Marlotte onlangs geplaatst…Gezond Pasen vierenMy Profile

 • Karlien
  17 maart 2016

  Zo gezellig met vier kindjes naar buiten 🙂 heerlijk!
  Karlien onlangs geplaatst…7x Rustiek kamperen in EuropaMy Profile

 • Jessica
  17 maart 2016

  Oh de duinen! Daar gingen we vroeger ook naartoe! Heerlijk het voorjaar spat er vanaf, echt genieten!
  Jessica onlangs geplaatst…Want it Wednesday: Iglo+IndiMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  17 maart 2016

  Wat een leuke photodiary! Ik word zelf ook helemaal vrolijk van het zonnetje.
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…De nieuwe website van Sweet Happinez is onlineMy Profile

 • Doortje
  17 maart 2016

  Wij gaan inderdaad ook lekker veel naar buiten, heerlijk dat de zon weer meer gaat schijnen en de dagen langer worden <3 leuke foto's weer, je doet het prima zo met jullie twee meisjes 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Pasen!My Profile

 • Marloes
  17 maart 2016

  Ah leuk zeg lekker naar buiten met de twee meisjes! Fijn weekje zo!
  Marloes onlangs geplaatst…Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid LipstickMy Profile

 • Sandra
  17 maart 2016

  Wat ideaal dat je de kinderwagen om kan toveren dat beide meisjes erin passen! Die laarsjes van Lana in het bos zijn trouwens echt zo leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…OUTFIT: FRINGE SKIRTMy Profile

 • Fenna
  17 maart 2016

  De schoonmaakkriebels zijn hier ook aanwezig 😉 alles moet schoon deze weken haha. Zal met de lente te maken hebben.

  Fijn dat je een beter ritme hebt nu!
  Fenna onlangs geplaatst…Stash: NagellakMy Profile

 • Femke
  17 maart 2016

  Het is heerlijk weer, fijn om daar lekker van te genieten! Ik vind het knap dat je bloggen nog goed kan combineren zeg :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Wishlist (onbekende) bounty eilanden – relaxen in een hangmatMy Profile

 • Dionne
  17 maart 2016

  Ziet er uit als een fijne week. Heerlijk he dat zonnetje!
  Dionne onlangs geplaatst…Trends die je niet mag overslaan dit seizoenMy Profile

 • Lonneke
  17 maart 2016

  Ik word ook altijd blij als de zon gaat schijnen en dan merk je ook dat de rest van de mensen wat vriendelijker en vrolijker worden.
  Leuk weekje en in vind het knap dat je nu al zovaak opstap gaat met twee kids!

 • saskia
  17 maart 2016

  Wat een gezellige drukke week. Ik vind Suits ook echt een ge-wel-dige serie, zo leuk!!
  saskia onlangs geplaatst…Bevalling in het ziekenhuisMy Profile

 • Ilse
  17 maart 2016

  Wat fijn dat je nu het juiste ritme hebt gevonden!
  Ilse onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat 3+2 gratisMy Profile

 • Marijke
  17 maart 2016

  Wat een handige duo wagen! Super handig dat de supermarkt op loopafstand is. Altijd handig, anders moet je twee kids in de autostoeltjes zetten, wat een gedoe. Ben ook verslaafd geweest aan suits, zo leuk!
  Marijke onlangs geplaatst…SALADE I gegrilde courgette & brieMy Profile

 • Minke
  17 maart 2016

  Heerlijk die zon. Lekker wandelen met de kindjes. Super fijn is dat. Makkelijk die duo wagen. Ik heb Luca altijd zelf lopen maar soms is dat lastig.
  Minke onlangs geplaatst…Een cadeautje!My Profile

 • Marieke
  17 maart 2016

  Wat fijn he dat de zon zo heerlijk schijnt. Ik ben zelf ook lekker bezig met opruimen en schoonmaken in huis. Dat brengt dat zonnetje in ons naar boven denk ik haha.
  Marieke onlangs geplaatst…Pinspiratie PasenMy Profile

 • Tamara
  17 maart 2016

  Ja heerlijk he dat mooie weer! Wat fijn dat je weer wat meer een ritme te pakken hebt!
  Tamara onlangs geplaatst…Die tweede (of derde) doe je er gewoon even bij. (Ahem)My Profile

 • Tineke
  17 maart 2016

  Hele leuke foto`s! Ik zal over een x aantal weken maar vast wat blauwe muisjes in gaan slaan. Kijk ik naar uit, heb ze jaren niet gehad en vond ze altijd erg lekker 🙂
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Vrouw beurs in LeeuwardenMy Profile

 • Wendy
  17 maart 2016

  Wat een leuke foto’s! Fijn dat je je ritme hebt gevonden! Heerlijk genieten van je kindjes, vooral met dat heerlijke zonnetje! Ik ken Method helemaal niet, ik ga het eens proberen!

 • Hanna
  17 maart 2016

  Lekker dat je steeds meer een ritme vindt! En die zon, daar geniet ik ook zo van.
  Hanna onlangs geplaatst…Studeren? Schoonmaken zal je bedoelenMy Profile

 • Lifesabout
  17 maart 2016

  Ja die Method is zo heerlijk! Nu heb ik ook trek in bami…ja nu al! Heerlijk dat de zonnebril weer op kan!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zelfdiagnose. Ik lijd aan uitstelleritisMy Profile

 • marie-louise
  17 maart 2016

  Wat een heerlijke week en fijn dat jullie ritme er weer in zit. Zie je wel? Alles komt komt 😉

  Nu ik jouw foto’s zie denk ik er steeds meer over na om ook een draagdoek aan te schaffen. Lijkt mij straks toch wel handig nu er ook een peutertje rondloopt.

  Ik gebruik trouwens ook altijd de kinderwagen om boodschappen op te leggen…haha! Ideaal toch?! 😉
  marie-louise onlangs geplaatst…Angsten tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Leonie
  17 maart 2016

  Wat een lekkere week! Wat heerlijk dat je zoveel wandelr! Ik geniet ook zo van de zon..!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #11 – Week 19My Profile

 • Malou
  17 maart 2016

  Lekker hoor, dat wandelen 🙂 En leuke foto’s weer.
  Malou onlangs geplaatst…23 weken zwangerMy Profile

 • Anna
  17 maart 2016

  Hoi Kelly,

  Fijn van het ritme en idd suits, ik heb seizoen 5 net af…

  Ik heb ook 2 kinders thuis sinds kort. 1 van 2 en 1 van 11 weken. Ons kleine meisje wil eigenlijk echt niet in de kinderwagenwieg liggen. Nu heb ik de duo wagen van phil en teds, super fijn ding maar het zitje kan zij nog niet zelf in. Ligt jouw kleine meid in de maxi cosi? Of heeft stokke gewoon betere ondersteuning? Ik leg haar nu altijd in de maxi cosi erbij, dat kan ook maar ben benieuwd naar de stokke.

  Alvast dank!

  Groeten Anna

 • Marieke
  17 maart 2016

  Wat een super leuke diary!! Ik ga vandaag eens op zoek naar de Method allesreiniger, ik ben benieuwd :).

  Liefs xxx
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day #8 en een fijn middagje samen met Isabeau ❤My Profile

 • Dita
  17 maart 2016

  Ja beschuit met muisjes blijven lekker he! 🙂 Leuke foto’s Kelly. Heerlijk om ook even een me time momentje te hebben.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Home made tomatensoepMy Profile

 • rachel
  17 maart 2016

  heerlijk zo dat weer he 😀 idd lekker weer om te wandelen!! die stoomreiniger heb ik ook gehad en idd ideaal, heb nu een andere van kachere en die is ook super!! heerlijke diary weer meis :Dxxx
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 13 maart 2016My Profile

 • Rosanne
  17 maart 2016

  Wat fijn dat je een ritme gevonden hebt! Dat lijkt me erg prettig.
  En je hebt een lekker rustig weekje achter de rug. Groot gelijk met zo’n klein meisje!
  En ik ben het helemaal met je eens dat die zon heerlijk is. Geniet ervan vandaag in de Efteling!
  Rosanne onlangs geplaatst…Bloggers theekransje #7My Profile

 • Sandra
  17 maart 2016

  Fijn dat het ritme er een beetje inzit. En heerlijk he dat de zon zich wat vaker laat zien!
  Sandra onlangs geplaatst…Creolen “Gold”My Profile

 • Marije
  17 maart 2016

  Leuke foto’s!
  Welke draagdoeken gebruik je? In augustus verwachten wij ook ons tweede kindje en de oudste is dan 20 maanden ongeveer. Dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat.

 • Merel
  17 maart 2016

  Hoi Kelly,

  Volg je nu al een tijdje met veel plezier! Heerlijk om je blogs en photodiarys te lezen. Haal er veel inspiratie uit. Zelf heb ik een dochtertje van een half jaar en kan nu zeggen dat ik het op de rit met de verzorging, werk en schoonmaken.
  Ben benieuwd naar jou schoonmaakritme met een tweede ?

 • Danique Krol
  17 maart 2016

  Gezellig weekje zo te zien! Ik word ook weer helemaal vrolijk van dit weer. Heerlijk!
  Danique Krol onlangs geplaatst…Review | Sleek blush, contour kit en oogschaduwpaletteMy Profile

 • Eline
  17 maart 2016

  Oh die ruikt zo lekker! Het kruidvat eigen merk heeft een body butter met die geur, aanradertje!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde ontbijtmuffinsMy Profile

 • MetMirjam
  17 maart 2016

  Wat fijn dat jullie zo lekker in het nieuwe ritme zitten, want lijkt me best heftig hoor, een tweede erbij! Het weer werkte afgelopen week ook super mee natuurlijk, dat doet mij ook heel goed! Lekker naar buiten met mijn kleine meid, heerlijk 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…10 tips voor de PaasbrunchMy Profile

 • Cindy
  17 maart 2016

  Die Method is ideaal in zo’n spuitfles. Ik gebruik echt al een hele lange tijd de paarse versie. Zodra die op is, ga ik er gewoon zelf een sopje in doen, want het is toch wel handig. Heerlijk dat weer en de Loonse en Drunense Duinen zijn altijd fijn.
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Things!My Profile

 • Yneke
  17 maart 2016

  Lekker weekje! Fijn dat je nu een beetje je ritme hervonden hebt met twee kindjes :-). Respect hoor, hoe je alles combineert.

 • Diana
  17 maart 2016

  Wat een leuke diary! Ik vind dit heerlijk ook heerlijk, omrommelen in de tuin en een grote voorjaarsschoonmaak in huis..heerlijk!
  Diana onlangs geplaatst…Solliciteren maakt onzekerMy Profile

 • Jessica
  17 maart 2016

  Wat een leuke week, heerlijk he de zon, ook daar wordt je poetserig van denk ik haha… Ik heb er ook last van.
  Jessica onlangs geplaatst…DIY – PaaskransMy Profile

 • Mariëlle
  17 maart 2016

  Wat leuk! Uit je hele photodiary komt naar voren dat afgelopen week beter ging. Geniet van je meiden!

 • Anneleen
  17 maart 2016

  Ik geniet ook volop van het zonnetje! Alle zonnestralen meepakken die we kunnen 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • Femke
  17 maart 2016

  Wat actief ben je al, super zeg! Die kabouterthee vinden kids ook echt superlekker. Zeker als het straks warmer wordt en je wilt Aimy wat meer geven, dan is aangelengde kabouterthee heerlijk. Maar grote kans dat Lana em ook heerlijk vindt!

  Liefs!

 • Kelly
  17 maart 2016

  Wat een heerlijke week ! Ik ben ook blij dat de zon er weer is, heerlijk om in te wandelen!
  Kelly onlangs geplaatst…Pasen inspiratieMy Profile

 • Frédérique
  17 maart 2016

  Heerlijke week. Wat fijn dat jullie een ritme hebben gevonden en samen zo van dat prachtige weer hebben kunnen genieten. Suits is trouwens inderdaad echt een fijne serie! 🙂

 • Sabine
  18 maart 2016

  Wat een leuke diary! Wat gaat het snel en je bent al behoorlijk ondernemend met ze. Wil je een keer het recept van de paella plaatsen?

 • Marjon
  18 maart 2016

  Wat een leuk week heb je gehad! Ik vind het ook altijd leuk om Maxime dingen te ondernemen, zoals naar het park of een fietstocht maken. Echt heerlijk vinden we dat. Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…What We Wear #3: tijgerprint sneakersMy Profile

 • Michelle
  18 maart 2016

  Wat een lekker weekje en wat fijn dat jullie een ritme gevonden hebben. Ik geniet ook zó van het mooie weer. Hoop stiekem dat het als ik met verlof ga over 3 weekjes ook zulk lekker weer is.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#27: ZEELAND DAG 1My Profile

 • Angela
  18 maart 2016

  Wat een leuke photo diary weer! Ik ben ook op zoek naar een nieuwe duowagen. Maar klopt het dat je bij deze Stokke niet de reiswieg kan gebruiken met twee kindjes?
  Angela onlangs geplaatst…DIY: tweedehands hobbelpaard opknappenMy Profile

 • Susanne
  18 maart 2016

  Heerlijk hè dat zonnetje! Wat een handige kinderwagen zeg ideaal dat allebei je meiden er tegelijk in kunnen! Fijn weekend!
  Susanne onlangs geplaatst…Espresso barMy Profile

 • Elyse
  19 maart 2016

  Ik geniet echt iedere keer weer van je foto’s het vrolijkt lekker op! En die bami ziet er niet verkeerd uit zeg! Krijg gelijk trek 🙂
  Elyse onlangs geplaatst…Hardwerkende mannen, lust of last?My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.