KC photodiary

Het is weer tijd om jullie middels foto’s een kijkje te geven in mijn leven, achter de schermen van Kellycaresse.nl. Achter de schermen van deze week waarin momenteel een hoop voorbereid wordt voor onze bruiloft, waarin ook de wedding stress begint op te treden en waarin ik ook een heleboel leuke dingen meegemaakt heb.

Donderdag ging ik in de ochtend heerlijk een wandeling maken met Lana. Het was mooi weer dus daar genoten we natuurlijk van.

En ik ging even naar de Zeeman, want ik had sokken nodig. De sokken heb ik gescoord maar ook een heleboel ander leuks voor Lana. Al die schattige rokjes en vrolijke kleurtjes en prints kon ik niet laten liggen.

In de middag lunchten we met een vriendinnetje bij Bakker Bart, heerlijk een bartje Filet Americain met veel ui, altijd goed!

Donderdag kookte ik bij mijn ouders een Marley Spoon maaltijd, dat zijn heerlijke maaltijdpakketten die je kunt bestellen met verse ingrediënten en het bijbehorende recept erbij. Echt een aanrader om eens wat nieuws te proberen zonder uren in de keuken te staan of ingewikkelde ingrediënten bij elkaar te sprokkelen. Dit was een Aziatische geglaceerde kip met baby paksoi en wilde rijst. Erg lekker!

En in de avond kwam een vriendin gezellig een wijntje drinken en bijkletsen. Zo zat ik niet alleen (terwijl Yannick weg was voor zijn werk).

Vrijdag had ik een dag Amsterdam om de planning staan. Ik had er veel zin in!

Mijn eerste afspraak was bij Fabmama.nl! 

Daarna had ik bij de Hallen een afspraak bij mijn mediabureau (geen foto van) en vervolgens sprak ik met Lilian en Sarah af waarmee ik een hapje ging eten voor we naar de Beautygloss party gingen. We deelden twee pizza’s, een salade en een portie friet, mmm!  De vlog van deze dag staat ook al online.

Met Lilian en Sarah!

Op het Vip deck bij de Bg party kwam ik ook Giel Beelen tegen!

Zaterdag werd ik ineens door vriendinnen verrast….

Met een bachelorette! Het verslag van het vrijgezellenfeest  (met heel veel foto’s) hebben jullie gisteren kunnen bekijken.

Ik was verkleed in Hindoestaanse stijl!

Zondag hadden Yannick en ik weer dansles en dat was in deze prachtige zaal, we kwamen al helemaal in de wedding sfeer!

Ik ben echt een make-up en beautylover, maar van alles op het gebied van hairstyling heb ik geen pap gegeten. Zo probeerde ik deze sleep in rollers.

Resultaat: #fail! Haha, daar ben ik gewoon niet goed in.

Maandag ging ik shoppen met mijn moeder en Thirza (beiden zijn mijn getuigen voor de bruiloft) voor hun kleding voor de trouwerij, dat was heel gezellig!

Even een break bij McDonalds, ik nam een smoothie en een side salade (met balsamico dressing, mijn favoriet!).

Ik shopte ook een aantal make-upjes voor mijn bruidsmake-up!

Dinsdag was Yannick overdag vrij dus kon ik de hele dag vooruit schrijven omdat hij daarna weer veel dagen weg zou zijn. Zo kan ik toch de site up to date houden en werd Lana door haar papa vermaakt.

Er komt regelmatig bij ons voor de deur het ‘Ijsboerke’ en dit keer besloten Yannick en ik een ijsje te nemen, Yannick vertrok die avond nog voor een kleine week weg voor zijn werk dus we vonden dat we een ijsje verdiend hadden.

Wow, ik kwam erachter dat ik de 3000 Bloglovin’ volgers behaald heb, wat een enorm aantal en een mijlpaal, heel erg bedankt allemaal!

Gisterenochtend had ik een afspraak met weddingplanner Claimy en de trouwfotograaf Paul Jespers, om de laatste puntjes op de i te zetten voor de bruiloft. Ik maakte deze selfie met lieve grumpy cat Luna.

Daarna ging ik naar  ‘The Colour Kitchen‘ in Breda waar ik een visagie workshop en een training uiterlijke verzorging ging geven. Ik mocht daar ook heerlijk mee lunchen, mm!

Na de training ‘Uiterlijke verzorging’ gaf ik een visagie workshop.

tractor tom winactie

 

psst: Mama’s, trotse tante’s etc. opgelet, vandaag komt er op de Facebook pagina van Kellycaresse een winactie online om 3x 2dvd’s van Tractor Tom te winnen!

Dit was de KC Photodiary van deze week. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “KC PHOTODIARY: Bg party, bachelorette, shoppen en meer”

 1. Die kleertjes van de Zeeman zijn echt zo leuk! Voor jongens valt het toch een beetje tegen daar 🙁 jammerrr. Zo leuk om al je random dingetjes van je bruiloft te zien, ben zo benieuwd naar je jurk!
  Manon onlangs geplaatst…CentrO BabyshoplogMy Profile

 2. Wat een fijn weekje! Leuk om zo met alle voorbereidingen van de bruiloft bezig te zijn. Het Marley Spoon gerecht ziet er heerlijk uit, ik kende het nog niet! En die ijsjes zien er te lekker uit, ik wou dat ze hier voor de deur langskwamen, haha!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Zal ik voor een lange bob gaan?My Profile

 3. Wat gaaf dat er bij jullie nog een ijsboer langskomt! Dat wil ik ook! Oh wat vond ik dat vroeger altijd tof. Dan hoorde je die bel al tig straten verder en dan hopen hopen hopen dat we een ijsje mochten. Geweldig! Alleen dat soort ijsjes die jullie hebben hadden we toen nog niet! Volgende week is het zover meis…. Echt spannend!
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Woensdag 6 MeiMy Profile

 4. Ah wat een leuke foto’s! ben zo benieuwd wat je voor fabulous mama gaat doen!

 5. Ahh gefeliciteerd met 3000 bloglovin volgers! Dat heb je zo verdiend, ik kom iedere dag met veel plezier weer kijken en ik kijk zo uit naar alles omtrent je bruiloft.

 6. Zo gaaf dat je ook workshops geeft bij dat soort instellingen, the colour kitchen ken ik wel, vind ik echt een goede stichting

 7. Wat een leuke diary ze zeggen dat het goede weer volgende week onze kant op komt fingers crossed voor je trouwdag
  Lisanne onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 8. Leuk om te lezen en mooie foto’s! Je hebt het maar druk zo vlak voor je bruiloft. Heb je wel tijd om daar een beetje over te stressen? 😉
  Elisabeth onlangs geplaatst…Mijn leverMy Profile

 9. Oooooohhhhh! Spannend! Wat goed dat je zo goed op to date blijft! Ik vind het maar lastig momenteel.. Dan weer een lang weekend weg, dan weer 10 dagen weg.. Ik heb echt een structuur nodig! Wat is jou structuur? Ik ben zo benieuwd naar je grote dag!! En wat leuk dat je in Amsterdam allemaal van die leuke dingen te doen had 😉 Liefs!! Eva

 10. Wat een leuke foto’s van afgelopen week weer! Toen ik nog in Waalwijk woonde kwam er ook vaak een ijsboerke langs, super lieve man met op de toonbank allemaal foto’s van zijn klantjes. Die foto’s zaten er jaren later nog op. De Zeeman is zo fijn om te winkelen, ik koop er altijd de pyjama’s en rompertjes voor mijn zoontje haha. En ik vind dat ze er ook af en toe leuke dameskleding hebben.

 11. Wauw 3000 volgers, gefeliciteerd! Ik merk ook dat het bloggen je echt een stuk zelfverzekerder heeft gemaakt, althans, dat idee heb ik. Hele leuke foto’s heb je weer. Ik ga volgend jaar ook naar de BG party 🙂

 12. Gezellige foto’s! Spannend nu jullie trouw zo dichtbij komt! 🙂 ik weet zeker dat het een prachtige dag wordt! Lukt het een beetje, zo zonder Yannick? Lijkt me toch even aanpassen…
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.