Verrast met een vrijgezellenfeest! De foto’s en het verhaal

Bij een bruiloft hoort een vrijgezellenfeest, een feest met je vriendinnen of vrienden waarin je nog even helemaal ‘los’ mag. Traditioneel gezien is dit feest bedoelt voor de bruid om even te ontspannen van alle trouwstress. Voor de man is dit bedoeld omdat de man zijn vrienden gaan ‘verlaten’ omdat hij deze verruilt voor de vrouw, daarom gaan de vrienden van de aanstaande bruidegom hem nog even helemaal ‘voor gek’ zetten. Zo letterlijk gaat het allemaal niet meer natuurlijk.
Ik  hoopte stiekem wel dat ik een vrijgezellenfeestje zou krijgen, je kan het alleen niet zelf organiseren dus je hoort er spontaan mee verrast te worden. Mijn vriendinnen kennende (die ook mijn babyshower organiseerde in mijn zwangerschap van Lana) kan ik wel zoiets van verwachten, het zijn echte schatten namelijk. Afgelopen zaterdag was het zo ver, ik werd gekaapt, in een pakje gehesen en ik moest mee. Vandaag laat ik jullie zien wat we gedaan hebben!


Deze video maakten mijn vriendinnen toen ze naar me toe kwamen, zo lief en leuk!

Yannick zat natuurlijk in het complot, maar hij wist niet dat hij ook verrast zou worden die dag met een vrijgezellenfeest. Ik kreeg dit prachtige Hindoestaande kleed aan, de trouwjurk van mijn Surinaamse vriendin Carla. Ik vond het fijn dat mijn vriendinnen me bespaart hadden en me niet een heel idioot pak aangaven haha.

En ze namen me mee naar Den Bosch, we parkeerden bij het transferium om vervolgens de bus te nemen.

In de bus!

Here we go!

We gingen the wedding game spelen! Een hilarisch spel met een soort GPS tocht door het binnencentrum van Den Bosch waarbij we in 1,5 uur tijd een bruiloft moesten organiseren. We moesten alle middelen verzamelen, muntjes verdienen, maar ook konden we strafpunten krijgen als we de ‘boze schoonmoeder’ of de ‘ex van je partner’ etc. tegenkwamen. Ondertussen moesten we met veel mensen op de foto middels opdrachten. Zo moest ik een man zoeken waarmee ik op de foto ging die op Yannick zou lijken, op de foto met een mannelijk vrijgezellenuitje in de stad, de openingsdans oefenen met een onbekende man en op de foto met een boze schoonmoeder etc. Echt hilarisch!

We hadden er veel zin in!

Opdracht: Met zoveel mogelijk mannen tegelijkertijd op de foto.

Opdracht: Gratis trouwbloemen regelen, deze vriendelijke man gaf me 2 groene takken 😉

En ik moest zo snel mogelijk als echte bruid op de foto, dus koos ik deze fiets die bekleed was met bloemen, welke mijn bruidsboeket moesten voorstellen haha.

Alles met een flinke korrel zout natuurlijk 😉

En mijn team had gewonnen!

We wonnen een flesje Cava!

En toen werd ik ineens geïnterviewd voor televisie over het huwelijk haha.

Daarna werd ik verrast met een luxe high tea bij Pink lemon!

mmm lekker, zoet en hartig!

Selfie met Thirza, mijn getuige <3

Groepsfoto

Daarna naar huis waar we een heerlijk soepje aten met bubbels erbij. Daarna hebben we een filmpje gekeken en heerlijk bijgekletst!

Ik was niet de enige die verrast werd door haar vriendinnen, ook Yannick werd door zijn vrienden en broer verrast met een bachelor party! Ook hij heeft ontzettend van deze mooie dag genoten.

Dankjewel lieve vriendinnen voor het organiseren van deze onvergetelijk leuke dag! Ik heb er echt heel erg van genoten. Ik kan niet wachten tot jullie gaan trouwplannen zodat ik jullie kan verrassen en in het zonnetje kan zetten.
Zijn jullie wel eens aanwezig geweest bij een vrijgezellenfeest? Bijvoorbeeld van jezelf of van een vriendin? Wat zijn jullie ervaringen daarmee? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

57 gedachten over “Verrast met een vrijgezellenfeest! De foto’s en het verhaal”

 1. Leuk om zo verrast te worden. Ja ik ben wel eens op een vrijgezellenfeest geweest. Heb er gelukkig zelf nooit 1 gehad (ik kreeg 2 maanden later een babyshower) maar manlief wel. Heb hem nog nooit zo dronken meegemaakt haha
  Joyce onlangs geplaatst…Angst voor de tandartsMy Profile

 2. Oh Kelly, ik zit hier met een big smile op mijn gezicht (en die had ik niet, want ik heb zo therapie, dus thanks). Wat een heerlijke vriendinnen heb je die dit voor je doen. Geweldig! Leuke foto’s! Dat zijn herinneringen voor het leven. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Dinsdag 5 MeiMy Profile

 3. Wat leuk zeg, ziet er uit als een enorm leuke en gezellige dag! Ik heb nog nooit een vrijgezellenfeest meegemaakt, maar gaat in de toekomst vast nog komen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Mexicaanse wrapsMy Profile

 4. Wat een geweldige foto’s. Lijkt me een fantastisch vrijgezellenfeest. Zelf kreeg ik er ook een toen we gingen trouwen. Was een erg geslaagde dag.
  Desiree onlangs geplaatst…Bijna op vakantieMy Profile

 5. Ziet er gezellig uit! Het is altijd zo lief als andere je ergens mee verrassen. Ik denk niet dat ik een vrijgezellenfeestje zou krijgen, maar ben er ook niet persee het type voor. Een high tea zou ik wel leuk vinden!

 6. Haha dat was een leuke dag zo te zien! Op mijn vrijgezellefeest gingen we een workshop taarten maken doen en uit eten en ‘s avonds gingen we uit en moest ik een groot wit shirt aan en zoveel mogelijk mannen er iets op laten schrijven.. was ook een erg gave dag..

 7. Ziet er gezellig uit! Fijn dat je zo ‘n leuke dag hebt gehad. Ik heb zelf meerdere vrijgezellenfeesten meegemaakt. Een paar zelfs meegeholpen te organiseren. En natuurlijk mijn eigen die ook erg leuk was. Ik heb een kookworkshop gehad. Het was erg gezellig en leuk. Daarna naar de stad waar we naar de kroeg gingen en daar was mijn man ook met zijn gezelschap.
  Henny onlangs geplaatst…Doelen voor 2015, hoe staat het ermee!My Profile

 8. Zo te zien heb je een heerlijke dag gehad! Afgelopen zaterdag ben ik door mijn vriendinnen verrast met een vrijgezellenfeestje. We hebben de hele dag in Breda gespendeerd, ontzettend leuke dag. Leuk ook hè, dat iedereen de moeite neemt om dit te regelen en evt vrij van t werk te nemen etc. Voelde me gezegend met zulke toffe vriendinnen, en zo te Sien heb jij die ook!
  Wil je alvast een geweldige dag toewensen 15 mei, ikzelf ga de 23e mei trouwen, dus dat gaat ook al opschieten. Hoop dat het stralend weer zal worden voor je 15 mei en geniet ervan!

 9. Leuke foto’s! Dat was vast een gezellige dag:)
  Onze getuigen/ceremoniemeesters hadden samen 1 groot vrijgezellenfeest georganiseerd met de mannen en vrouwen samen. Dat wilden wij graag zo en was helemaal geslaagd. We hebben heerlijk gegeten in een mooi restaurant met aansluitend een spel, zoiets als de jongens tegen de meisjes. Daarna zijn we met een aantal vrienden nog even de stad in geweest. Helemaal zoals wij wilden, zonder gekke verkleedpartijen of beschamende opdrachten;) haha!
  Miranda onlangs geplaatst…April in foto’sMy Profile

 10. Super leuk! Mijn vrijgezellenfeest is iets meer dan een jaar geleden geweest en ik vond het super! Eerst een hightea gehad, en daarna een make-up workshop. Toen hebben we op het water in zo’n bal en zijn we uit eten geweest. Tot slot zijn we in de stad drankjes gaan doen met de mannen erbij!
  Paola onlangs geplaatst…A walk through the meadowMy Profile

 11. Doordat mijn schoonzus, vriendinnen van allemaal verschillende gelegenheden heeft (school, collega, sport, vakantie, familie), heeft ze aan mij gevraagd of ik haar feest wil organiseren en mij heeft ze een lijstje gegeven met de namen van iedereen. Daar ben ik nu dus druk mee bezig en binnenkort gaat het gebeuren. We gaan eerst taartenworkshop doen en daarna uiteten en daarna volgt een pubquiz.

 12. Ziet er uit als een superleuke dag!! Ik heb anderhalve week geleden een vrijgezellenfeest georganiseerd voor een vriendin. De bruid en twee anderen zijn zwanger dus we hebben rustig aan gedaan. We hebben een lipdub opgenomen en daarna lekker wat gegeten!
  Adinda onlangs geplaatst…Converse, made by youMy Profile

 13. Ik zit dit met een glimlach te lezen, want het neemt me even terug mee in de tijd toen ik mijn eigen vrijgezellenfeestje had! Heerlijk hè, als je vriendinnen je zo verrassen. Ik had wel aan mijn getuigen (tegelijk mijn zusjes) dat zij een vrijgezellenfeestje voor me moesten organiseren. De rest heb ik los gelaten. En ze hebben dat heel goed gedaan!
  Saar onlangs geplaatst…The power of the heart door Baptiste de PapeMy Profile

 14. Aaah wat ontzettend leuk! Lief dat je vriendinnen dit hebben georganiseerd. Dit is wel een hele leuke manier! Soms worden mensen echt compleet voor gek gezet, maar dit is wel heel erg leuk 🙂
  Marjon onlangs geplaatst…Monthly diary: AprilMy Profile

 15. En HOE..mijn eigen vrijgezellenfeest was ontzettend tof. Eerst de “overval” met passende kleding. Daarna een workshop met Afrikaanse trommels en dans. Lekker tapa’s gegeten met leuke cadeautjes en lieve woorden. Daarna naar een karaokebar in de Jordaan, waar uren later ook de mannen naartoe kwamen. We hebben tot in de kleine uurtjes met elkaar gefeest en gedronken. Een oude schoolbus bracht het hele zootje weer naar huis. We hebben gezongen en gelachen in de bus en nog dagen lang laat gehad van een kater ha ha.
  Mijn vriendinnen zijn top! Onze vriendschap is onvoorwaardelijk..

 16. Wat leuk en lief zeg om zo verrast te worden door je vriendinnen! En ontzettend leuk zo’n bruiloftspel. Spannend zeg dat jullie grote dag steeds dichterbij gaat komen.

 17. Je straalt! 🙂 Wat een super toffe dag zeg! En wat had jouw vriendin een prachtige trouwjurk. Hij staat jou ook erg mooi! Zelf heb ik ook een aantal vrijgezellenfeestjes achter de rug. Ontzettend leuk waren ze! Ik kan niet wachten totdat mijn vriend op de knieën gaat, haha. Ook al houd ik niet van verrassingen, zo’n vrijgezellenfeest lijkt me hartstikke leuk!
  Renske onlangs geplaatst…My life tagMy Profile

 18. Ik lees eigenlijk niet zo veel op jouw blog, maar 2 keer per week ofzo. Dus vandaar dat ik soms wat later reageer op je blogpost, maar ik hoop dat je ze toch wel leest 😉

  Ik heb mijn eigen vrijgezellenfeest gehad en vroeger riep ik tegen mijn vriendinnen ‘Het kan me niet gek genoeg. Hijs me in een raar pakje, huur een stripper en ik vind het allemaal prima’. Nou, dat heb ik geweten ook, haha. Ik werd in een roze pailletten jurk gehesen, met een tijgerprint legging, witte boa en roze bloem in mijn haar, flink voor schut dus haha! Vervolgens gingen we een cursus lapdance volgen (moest eigenlijk paaldansen zijn, maar de paal was stuk) en kwam er nog een stripper. Daarna uit eten en een drankje doen in een kroegje. Een hilarische dag gehad zo dus! Je moet er van houden, dat weet ik. Maar ik vond het erg leuk om het (eenmalig) mee te maken. Het heeft voor flink de slappe lach gezorgd in ieder geval 😉

 19. Wat een mooie naam heeft je getuige! ? (Mijn dochter draagt ook deze prachtige naam!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.