KC Photodiary : Altijd wel een reden om iets te vieren

kccpfff

En toen was het alweer donderdag, tijd om mijn week in foto’s te laten zien middels deze wekelijkse KC Photodiary. Een hele leuke week, veel gezellige afspraken, etentjes en mijn nieuwe lay-out ging live, ook dat was reden om iets te vieren! Verder deed ik van alles om en rond het huis en was ik gisteren bij een heel leuke winkelopening. Kijk je met me mee naar de foto’s van afgelopen week?

We beginnen met het eerste bezoekje aan de verloskundige, waar jullie gisteren meer over konden lezen. Dat was heel erg fijn.

In de middag samen wandelen, haar popje moest natuurlijk mee. (en de kap van de wandelwagen wil ze zelf altijd omlaag hebben haha).

In de avond kookte ik voor vrienden die gezellig kwamen eten. Kip in de hoed natuurlijk ๐Ÿ˜‰

De dag erna gezellig op bezoek bij een vriendinnetje, ik nam Patrick mee aangezien zij ook een mannetjeskat heeft en ze zo een beetje konden socializen, was helaas geen succes, Patrick at zijn bakje helemaal leeg en haar kat ging voor Patrick op de vlucht. Weten we dat ook weer ๐Ÿ˜‰

Mijn vriendin had een heerlijke lunch voor mij en Lana voorbereid, boffen!

Van Boots ontving ik een pakketje vitaminepotjes. Onder andere zwangerschapssupplementen en vitamine D druppels, die komen hier goed van pas!

In de avond was het tijd voor de weekboodschappen. Ik maakte weer netjes een weekmenu en een boodschappenlijst en zette dit plan voort, ideaal!

Zaterdag waren we uitgenodigd om Omega Spa en Wellness in Soesterberg uit te proberen, dit werd gelijk onze date voor twee. ย Binnenkort komt er een fotoverslag van online (geen grap! maar geen naaktbeelden hoor ;)). Om het dagje compleet te maken besloten we er een massage bij te nemen, hebben we daar geluncht en in de avond gedineerd, echt een compleet dagje verwennerij met ons tweetjes dus!

Pakketje ontvangen van Polarn O. Pyret, prachtige geprinte jurk voor Lana met een maillot erbij en voor Baby2 een heel schattig rompertje. Love het printje!

Mijn craving: Broodje kaas met bieslook en tomaat is nog niet weg hoor!

Bij de Bijenkorf had ik tijdens de drie dwaze dagen met een hele leuke korting van Koeka besteld, een wiegdeken en een omslagdoek. Kan niet wachten om ons tweede meisje hier heerlijk in te stoppen <3

Wauw wat is de nieuwe look en lay-out geweldig door jullie ontvangen! Weken mee bezig geweest (vooral Anouk heeft het werk gedaan natuurlijk!) en nu konden we eindelijk live. Ik werd zo blij van alle leuke reacties, en ook met de fijne tips die erbij zaten! Omdat je alles wel kunt vieren besloten we in de avond lekker uit eten te gaan bij de Griek, ook Lana vond het erg lekker!

Niets is zo fijn als een fris opgemaakt bed. <3

Maandag begon ik met een poetsochtendje en de was, hoort er ook bij ๐Ÿ™‚

Lana nam ook haar keukentje helemaal onder handen, zo schattig als ze me probeert na te doen.

Ik had nog zoveel wortels liggen dat ik ze besloot te raspen, daarna in te vriezen zodat ik ze volgende week kan gebruiken voor hutspot (ik had namelijk nog andijvie in huis en we zouden al 2x stamppot eten deze week en ik zou Yannick echt ongelukkig maken met een derde keer haha). Chefkok Lana hielp me mee met het aangeven van de wortels.

Tadaa! En van de broccoli maakte ik een broccolisoep met dit recept.

Mmm!

Babyborn nam ook plaats.

In de avond mochten we aanschuiven bij mijn ouders. Boerenkoolstamppot van mijn moeder is het allerlekkerst (der stamppotten)

Ik verkocht mijn Macbook Pro en kocht een nieuwe Macbook air, een heerlijk dunne laptop die heel makkelijk werkt. Zo blij mee!

Beter laat, dan TE laat vroeg ik dinsdag kraamzorg aan. Oops, tipje voor mede zwangeren: Dit dien je normaal tussen 12 en 16 weken zwangerschap te regelen.

Dinsdag was een lekker productieve dag voor de site. Een hoop artikelen getypt, filmpje bewerkt, mails beantwoord en wat administratieve dingen.

Lana had bij de gastouder dit prachtige herfstknutselwerkje gemaakt, super trots ben ik, het staat nu gezellig in onze vensterbank.

In de avond kregen we visite dus ik flanste last-minute een speculaascake in elkaar. (oke, met een kitchenaid is dat ook wel heel snel gedaan, en bovendien is visite de smoes om te kunnen bakken haha).

Lana en ik waren gisteren al lekker aan het bouwen. (het leuke speelkleed/boxkleed kregen we van de webshop Ukje.nl)

En we gingen een eindje wandelen. Ik moest wat spulletjes halen in het dorp en we maakten er een mooie ronde door het dorp van. Heerlijk en zo gezellig met Lana die volop kletst.

En ik heb billendoekjes ingeslagen. Ik doe het voortaan in van die 12-packs, of Pampers, of Kruidvat merk, net wat er in de aanbieding is. Met zo’n box doe je een tijdje en je grijpt dan bijna nooit mis.

Op Instagram vind je nu een hele leuke winactie online in samenwerking met By-Bineke! Je kunt voor je kindje een leuke naamposter winnen (jongens- of meisjesvariant). Wij zijn heel blij met ons exemplaar voor op Lana’s slaapkamertje.

Gisteren was ik precies 23 weken zwanger en dit is mijn babybump tot nu toe!

In de avond ging ik met een vriendin gezellig naar de officiรซle opening van de TKmaxx in Eindhoven. Dit viel rond etenstijd dus aten we eerst gezellig een hapje bij de Vooruitgang, ik nam een Mexican Burger, erg lekker!

En daarna goed geslaagd bij TKMaxx. Via Instagram mocht ik 10 volgers blij maken met een shoppingvoucher van โ‚ฌ100,00. Een aantal van hen kwam ik in de winkel ย tegen, zo leuk hoe enthousiast ze hun prijs aan het besteden waren! Het was erg leuk om gisteren een paar van mijn bezoekers ontmoet te hebben! ย Zelf heb ik ook wat leuke items gekocht, zouden jullie hier een shoplog van willen zien?

Dit was de KC Photodiary van deze week, ik ben benieuwd naar jullie reacties,

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

46 gedachten over “KC Photodiary : Altijd wel een reden om iets te vieren”

 1. Leuk weekoverzicht. Kleding van Polarn O pyret kunnen ze lang dragen. Ik was ook uitgenodigd voor Tkmaxx maar kon niet vanwege herfstvakantie. Met 3 kinderen is zoiets toch minder handig. Wel jammer dat ik je nu weer niet ontmoet heb ๐Ÿ™‚
  Josan onlangs geplaatst…De onzin van genderneutraal opvoedenMy Profile

 2. Die spulletjes van Polarn O. Pyret vind ik echt te lief. Sowieso is dit een geweldig merk, heb er twee pakjes van. De kwaliteit is top. Zou wel een shoplog willen zien ja. Ben onderhand wel benieuwd wat die winkel waar iedereen op Instagram reclame voor maakt nou allemaal verkoopt ๐Ÿ˜‰
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn playlist voor Amy en MaisieMy Profile

 3. Vlak naast mijn huis is ook een TKmaxx geopend! Ik ga zaterdag eens een bezoekje brengen. Wat gaaf dat je een Macbook Air hebt gekocht! Mijn overstap van de Pro naar de Air is alweer een paar jaar geleden, maar nog geen seconde spijt van gehad! Super fijn zo’n dunne en lichte laptop!
  Lauriette onlangs geplaatst…Mijn gedachten bij de griepprikMy Profile

 4. Wat voor een winkel is TKMaxxx? Nog nooit van gehoord haha!
  Oh en hier grappig, Fay wil de kap van de wagen juist nooit omlaag, ook niet als de zon in haar gezicht schijnt… Gek kind!
  Nicole onlangs geplaatst…Online vriendschappenMy Profile

 5. Nu ben ik heel nieuwsgierig naar die TKMaxx winkel, is het een soort bijenkorf? Of meer een soort Primark? Of denk ik in een verkeerde hoek, ik ben ook benieuwd naar een shoplog

 6. Oh heeeeerlijk die sauna en massage!!! Ik wil ook haha.
  En twee vreemde katers bij elkaar zetten zomaar, haha, dat is van te voren al niet zo’n goed plan ๐Ÿ˜›
  Manon onlangs geplaatst…Mini-meisje outfitsMy Profile

 7. Kelly Caresse

  Het is een winkelconcept wat we in Nederland nog niet echt kennen maar in Amerika heel groot is, ik denk dat je het nog het beste kan zien als een combi tussen: Bijenkorf, C&A en bijvoorbeeld Zara. Veel merkartikelen met hoge kortingen, beauty producten, speelgoed, boeken, kinderkleding en dames- herenkleding, en gadgets. Ze kopen direct bij merken in en verkopen tegen outlet prijzen ๐Ÿ™‚

 8. Ziet er weer uit als een leuke week! En die badjas is echt te leuk voor woorden, kan je zo lekker in wegkruipen! Fijn dat je een keer op consult mocht bij een verloskundige, ik merk inderdaad erg veel verschil nu ik in het ziekenhuis loop met mijn zwangerschap. Een verloskundige in het dorp is toch wat gemoedelijker inderdaad, gezelliger en wat meer praten en bij een ziekenhuis is het meer straight to the point. Dat setje van polarn is ook echt te leuk! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Mini-meisje outfitsMy Profile

 9. Leuke foto’s weer met veel lekker eten! Je moet inderdaad niet zomaar een kat bij een andere kat in huis zetten, want dat gaat niet altijd goed. Ik vind het zelfs een beetje zielig dat de huiskat zich liet wegjagen in zijn eigen huis.
  Suzanne onlangs geplaatst…Feest: verjaardagscadeaus 2015My Profile

 10. Wat leuk dat je een dagje met Yannick naar de spa ging en er nog een plog van gaat maken ๐Ÿ™‚ En natuuuurlijk willen we een shoplog zien van die winkel ๐Ÿ˜‰ Heel schattig ook hoe Lana je zo nadoet! En grappig dat Patrick gewoon even die andere kat zijn bakje leeg at, haha! Je moet hem betere manieren leren hoor Kelly ๐Ÿ˜‰
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Geesten oproepen… Geloof jij erin?My Profile

 11. Wat een leuke foto blog weer. Ik vind het leuk om te zien dat je vaak wandelt. Ik probeer dat ook vaak te doen met onze dochter, alleen laat ik haar dan zelf lopen. En dat gaat de laatste tijd echt steeds beter en steeds vaker zonder te morren ?.
  Sheela onlangs geplaatst…VerhuizingskriebelsMy Profile

 12. Ik ben pas geleden op je blog terecht gekomen, en het zit nu al in mijn dagelijkse lunche-pauze routine!! Ik vind je blog echt heel leuk, ondanks dat onze levens heel erg verschillend zijn (ik ben een beetje ouder….;-)). Maareh katten zijn geen hondjes hรจ, je kunt ze niet zomaar meenemen naar mensen met een andere kat. Katten willen het liefst in hun eigen huisje blijven, ze zijn erg stressgevoelig wat betreft hun territorium!

 13. Kelly Caresse

  Hihi, het keukentje is ook echt helemaal favoriet hier. Lana vindt’ ‘m super, maar ik vind ‘m ook zo leuk en leerzaam, en hij staat mooi in de woonkamer vind ik haha

 14. Kelly Caresse

  Dankjewel Karlijn, wat leuk dat je mijn blog ontdekt hebt en er dagelijks gezellig komt kijken, super leuk! ๐Ÿ™‚
  En drankje voor de tips wat betreft ons katje ๐Ÿ™‚ Ik heb er ook mijn les van geleerd ๐Ÿ™‚

 15. Kelly Caresse

  Wat leuk om te lezen Sheela! ๐Ÿ™‚ Ik vind het heerlijk om te wandelen met haar, zeker nu ik nog fit genoeg ben nemen we het er van ๐Ÿ™‚

 16. Kelly Caresse

  Met bijenkorf denk je al in de goede hoek, het is een soort van Combi tussen een Bijenkorf (door de luxere merken) met goedkope prijzen (soort outlet) en dan wordt er ook veel home, beauty, kleding voor kids en volwassenen en leuke gadgets verkocht ๐Ÿ™‚

 17. Die basjas van Pip is zo leuk, ik heb ook een Pip badjas, vind het echt een geweldig leuk merk

 18. Wat een leuke week heb je gehad! Bij de Vooruitgang kun je heerlijk eten, ben ik nu 2x met mijn man geweest, zo lekker daar en het ziet er ook zo moo uit

 19. Leuk om te zien en goed om te horen dat het goed met je gaat! ๐Ÿ™‚ Ik ben helemaal niet into baby’s of kinderen maar op de een of andere manier blijf ik jou blog bezoeken. Vind het altijd zo gezellig! We hebben dezelfde leeftijd en wonen in een straal van 15 km maar toch een totaal ander leventje. Ik vind je blog super leuk en blijf je lekker volgen ๐Ÿ™‚ Liefs Chantall

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.