Lana bijna 3 jaar! Peuter cadeautips wishlist!

 

img_3102

Lana wordt op 14 oktober alweer 3 jaar. Ik ga het nu even niet over de clichés hebben haha, maar wat geef je een peuter van 3 jaar cadeau, als ze ‘alles’ al heeft. Na ja alles, voor je gevoel dan. Het handige aan in oktober jarig zijn, is dat de sinterklaas speelgoedboeken volop verspreid zijn. Ze is nu groot genoeg om er zelf in te bladeren en zo kan ik met een oog meekijken wat voor cadeau ze zou wensen. Vandaag deel ik een soort cadeautips lijst die wij als wishlist hebben voor onze peuter die bijna 3 wordt!.

Peuter cadeautips wishlist!

Bron foto

Een (houten) poppenhuis. We hebben al wel wat speelgoed met kleine onderdelen zoals een boerderijtje met accessoires en een jungle , maar nog geen poppenhuis. Iets wat ik ook wilde uitstellen door de hoeveelheid kleine onderdelen we al hebben aan speelgoed en ik haar dan ook wil leren de onderdelen zelf op te ruimen. Ik denk dat 3 wel zo’n leeftijd is dat dit voor Lana haalbaar is, dus zo’n houten poppenuis lijkt me dan ook erg leuk voor haar.

Bron foto

De grotere poppenwagen. Had ik deze vorig jaar niet ook al op de lijst staan? In ieder geval, we hebben wel een kleine opbouwbuggy voor haar pop, maar aangezien ze hier zoveel mee loopt (en al stuk aan het gaan is), is het denk ik wel tijd voor zo’n groot modelletje. Ze pakt het liefst mijn kinderwagen met Aimy erin om mee rond te crossen, dus dan is dit een betere oplossing.

Bron foto

Trampoline. Het idee was dus om deze trampoline op de wishlist te zetten, maar vorige week kregen we deze van onze buren (die drie al wat oudere dochters hebben) om over te nemen. Hier zijn we super blij mee want Lana is dol op springen en het leek me leuk om (zeker als ze allebei wat groter zijn) dat ze er dan samen op kunnen springen. Is tevens ook lekker sportief.

hakBron

Is het heel fout als je zulke Spaanse hakschoentjes zou willen voor je dochtertje om op te spelen? Ze pakt namelijk altijd mijn schoenen (en dan heb ik maar 1 paar met hak die ze ontdekt heeft) en loopt er dan als een ‘perfes’ (prinses red.) mee rond. Ik denk dat we deze aankoop vooral uitstellen maar als het aan Lana ligt, dan loopt ze hier dagenlang mee rond.

c2

De eerste kinderfiets! Hoe leuk is deze eerste kinderfiets! Na te hebben geoefend op driewielertjes en loopfietsen, is het toch al wel tijd om op een ‘echt’ fietsje te gaan oefenen, afgestemd op haar lengte. Van deze webshop ontvingen we deze te gekke meisjesfiets  als cadeau* en deze hebben wij alvast ingepakt om te geven op haar verjaardag, zo benieuwd wat ze ervan zal vinden! Ik zie haar er al helemaal op rondfietsen hihi.

Dit waren zo wat cadeautips die erg leuk zijn om te geven aan een kindje van zo’n 3 jaar oud, als ik naar mijn dochter kijk. Het ene cadeau wat groter als het andere maar ze hoeft ze natuurlijk niet allemaal te krijgen. Dit waren zo wat ideetjes waarvan ik kan inschatten dat Lana ze erg leuk zal vinden. Wat vinden jullie leuke cadeautips om te geven aan een peuter van 3 jaar? Wat vonden jullie kindjes heel leuk om te krijgen? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en reacties bij de comments.

*  De fiets hebben wij gekregen van de webshop.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Lana bijna 3 jaar! Peuter cadeautips wishlist!”

  1. Allemaal een succes hier! Inclusief de hakken, hahaha. Ons meisje is nu net 4, dus spreek uit ervaring :).

  2. Dat fietsje is geweldig. Met die spaanse schoentjes ging de oudste hier naar bed. Was echt een enorm succes

    nu wil ze voor haar vijfde verjaardag graag lippenstift (ik wil ook zo een stiftje mama). Die zag ze op youtube want ik gebruik het echt nooit

  3. De fiets, poppenwagen en het poppenhuis staan hier ook op het lijstje. Verder nog een fietshelm (wel zo veilig!), wat knutselspullen, een spelletje en een treinset. Dat laatste is misschien geen typisch meisjescadeau maar ik weet zeker dat ze dat tof gaat vinden!
    Monique onlangs geplaatst…Thea’s bevallingsverhaalMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.