kcxmas6

En we zijn alweer aangekomen bij de 6e plog van de KC Christmas Countdown. Dat betekent dat het nu echt bijna kerst is en daar heb ik zo enorm veel zin in! Ik ben echt een winter en kerstmens haha. Zondag was een heerlijke dag, we gingen naar een kerstmarkt en we genoten van een fijne zondag. Yannick heeft vakantie en dat vind ik gewoon echt genieten. Kijk je mee hoe deze dag eruit zag?

Goedemorgen, we worden wakker en Lana kruipt lekker bij ons in bed erbij. Easy like a sunday morning 😉

Maar lang uitslapen kan ik niet, ik ben gewoon een ochtendmens. Ook niet altijd fijn hoor, dus ik ga eruit, maak me op, kleed me aan en ga Lana verzorgen en aankleden.

Ik duik de keuken in en maak een grote bananenpannenkoek die ik met Lana deel. Pindakaas en plakjes banaan erop en het feest is compleet. Ik eet er nog wat yoghurt met banaan bij, voor de beeb 😉

Chillen op de bank na het ontbijt. We kijken de ‘Cupcake cup’, een soort ‘Heel Holland bakt’ maar dan voor kids en met cupcakes, echt leuk! Patrick vindt het wel best zo liggend op mijn buik.

Mijn huid en make-up had een goede dag haha. Ik unbox de L’Occitane adventskalender iedere dag op Snapchat (:Kellycaresse) en dit keer opende ik 2 vakjes want ik was de dag ervoor het vergeten. Heerlijk al die fijne travelsize producten van L’Occitane.

Lunchen met tosti, want tosti’s uit de pan zijn altijd goed! Tipje: Ik strooi er wat kerriepoeder tussen, zo lekker!

Het plan was eigenlijk om een Duitse kerstmarkt op te zoeken, echter bleek het allemaal heel druk te zijn (file’s) en ik was al zo moe van de ochtend (iets met derde trimester enzo) dat we gewoon het Dickens Festival opzochten in ons dorpje, een soort kerstmarkt in Oud-Hollandse stijl.

Yannick had nog niet geluncht, je kunt wel raden waarom haha.

Deze enorme bockworst werd door hem naar binnengewerkt. Groot gelijk.

Gezelligheid!

Maar ik ging hiervoor, druiven omhuld met chocolade en sprinkles <3

Mjam!

Daarna lopen we naar huis, Lana gaat naar bed voor haar middagslaapje en ook ik duik erin. Wat kan zo’n zwangerschap energie vreten, maar voor een heel mooi doel. Middagdutje er tegenaan en ik ben weer fit!

Daarna ga ik van bed naar bank, ook niet verkeerd. Ik begin aan dit boek, echter bleek het maar 86 pagina’s te bevatten, dus ik had ‘m die dag ook al uit. Zo haal ik die 1 boek per week challenge met gemak haha.

Betere bewaker kun je niet hebben voor de beeb!

Van de webshop Special Pink ontvingen we dit prachtige speelkeukentje voor Lana. Het is handgemaakt en helemaal in landelijke stijl afgewerkt en gemaakt van steigerhout. We zijn er enorm verliefd op, het past heel mooi binnen ons interieur. Lana is er ook helemaal weg van en heeft er na haar middagslaapje steeds mee gespeeld.

Yannick kookt in de avond dus ik heb geluk, hij maakte zijn heerlijke pasta met veel groente en uiteraard ook veel kaas.

Na het eten doe ik Lana in bad. Ook besloot ik in een opwelling dat het gezellig zou zijn als BabyBorn ook in bad zou gaan haha, vervolg: BabyBorn vol met water, hele nacht laten drogen en het is weer goed haha. Maar na de badsessie bracht ik Lana naar bed. (geen foto’s van). Daarna plof ik wederom op de bank met een alcoholvrije prosecco (aanrader dit, van Faber) en doe ik nog wat werkzaamheden op de laptop.

Dan klap ik de laptop dicht en ga ik verder met lezen. Ik ga rond 22.30 naar bed. Welterusten!

Dit was de KC Christmas countdown van vandaag. Vanmiddag komt er nog een Outfit with the bump, feestdagen editie online, dus dan hoop ik je weer te verwelkomen! Morgen heb ik natuurlijk weer een zwangerschapsupdate voor jullie (Een hele persoonlijke Q+A video) en dan is donderdag de laatste KC Christmas Countdown. Op naar kerstmis en daarna vloggend het jaar uit! Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

61 gedachten over “KC Christmas Countdown #6 Naar de kerstmarkt”

 1. Wat heerlijk dat je een ochtendmens bent, ideaal met kinderen volgens mij 😉 ik ben echt een avondmens en moet mezelf echt naar bed slepen s’avonds terwijl ik dan nog veel meer andere dingen wil doen! Vandaag ben ik vroeg wakker, want onze meisjes gaan vandaag wennen op het kdv, ik had gehoopt dat het makkelijker zou zijn, maar nee dus.. Ik heb er wakker van gelegen :$ ach het komt vast goed (zei ze stoer) 🙂
  Doortje onlangs geplaatst…Plog; taart, wijn en cadeaus!My Profile

 2. Dat kerstmarktje in ziet er echt superleuk uit. De kerstmarkt hier bij ons stelt echt niks voor. Zo stom en saai altijd… Mijn vriend is ook altijd van de curryworsten enzo op dat soort markten hahaha.
  Manon onlangs geplaatst…Kleine kerstcadeautjesMy Profile

 3. Dankjewel. Die zak (baby’sonly) heeft gaatjes aan de onderkant om de riemen van de kinderwagen doorheen te maken om ‘m zo vast te maken 🙂 dan kan hij niet inzakken

 4. Wat een leuke dag zo samen. Wij vieren dit jaar voor het eerst in heeel lange tijd kerst in Nederland, en ondanks dat ik het helemaal niet ‘gewend’ ben en ook niet naar kerst toeleef zoals veel anderen dat doen omdat ik het niet zo ken, vind ik al die kerstige dingen wel zo gezellig en kneuterig!
  Michelle onlangs geplaatst…De 20-wekenecho!My Profile

 5. Wat lekker die kerstmarkt met al dat lekkere eten! Die foto’s van patrick met je buik zijn zo lief, wij hadden ook een kat toen ik zwanger was van Olivia. Zij kwam ook altijd op mijn buik knuffelen.
  Sheela onlangs geplaatst…Lieve N,My Profile

 6. Dankjewel Maaike? Lana haar pyjama is van Zeeman, een roze witte panterprint met glitterroze knopen, zo leuk?

 7. Wat fijn om te lezen Doortje! Dat doet een moeder goed als je kindje(s) het naar hun zin hebben

 8. Heb je Rendez Vouz van Esther Verhoef gelezen, vond ik persoonlijk spannendst en intrigerend! X

 9. Altijd leuk om je blog’s te lezen , wat een leuk/gezellig gezin ! Ff vraagje met welke app lees je die boeken ? dus niet de luisterboeken die blog heb ik al gelezen.. xx.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.