Feest outfit voor tijdens je zwangerschap

ootdxma

Als je zwanger bent rondom de feestdagen dan wil je er toch ook feestelijk gekleed uitzien, maar flink investeren in dure zwangerschapskleding die enkel op feestelijke gelegenheden draagbaar zijn vind ik zelf zonde van mijn budget. Ik laat jullie vandaag een feestelijke outfit zien die voor veel vrouwen die zwanger zijn draagbaar is voor tijdens de feestdagen. Ik ben op deze foto’s 30 weken zwanger en ik draag een jurkje dat ook na de zwangerschap waarschijnlijk weer te dragen is. De fotokwaliteit is wat minder, maar de outfit is wel goed te zien.

Ik kocht deze zwart-grijze jurk bij Loavies. Er zit een soort sprankelende draad in verwerkt wat de jurk een soort glittereffect geeft, zonder als een glitterbal (want je voelt je al zo’n ronde kerstbal haha) rond te lopen. Ik vind dat dit jurkje een mooi bewijs dat je niet per se voor zwangerschapskleding hoeft te gaan, maar dat je ook met ‘normale’ kleding jezelf mooi kunt kleden tijdens je zwangerschap.
Het grootste nadeel van dit soort nauwsluitende jurkjes vind ik de zichtbare randen van een panty of ondergoed. Ik heb daar nog geen oplossing voor gevonden. Mijn panty tip voor zwangeren: Koop een veel te grote panty bij bijvoorbeeld Zeeman en draag er een comfortabel zittend zwart broekje overheen die je wat hoger kan sluiten. Je kunt de panty tot net boven je zwangere buik doen, of juist er helemaal onder dragen. Kies gewoon wat jij prettig vindt, ik vind speciale zwangerschapspanty’s gewoon niet veel fijner als het dragen van een normale panty en op deze manier bespaart het ook wat kosten uit. Kies natuurlijk zelf wat voor jou prettig voelt.

Ik draag hier suède overknee laarzen van Tamaris via Nelson schoenen. Ik koos dit keer voor een donkere panty, maar het is nog feestelijker om deze look af te maken met een panty met een lage denier. Dit maakt de look ook wat meer sexy als je deze combineert met de overknee laars. Ik denk dat ik zo’n panty ga dragen voor tijdens de kerstdagen.

Op deze foto kun je goed zien wat voor glitterdraad er verwerkt zit in de stof van deze jurk. Ik draag er verder mijn Michael Kors horloge bij, mijn trouwring en oorbellen van Bijou Brigitte. Deze outfit is mooi af te maken met deze feestelijke grijze make-up look.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Wat droegen jullie in je zwangerschap als outfit voor feestelijke gelegenheden? En voor de zwangeren onder ons, wat wordt jouw feestoutfit?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Vanessa
  22 december 2015

  Zo’n nauwsluitend jurkje is heel mooi met je zwangere buik!
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuwe trui en sjaal van Expresswear.nlMy Profile

 • Ilse
  22 december 2015

  Slim bedacht! Staat je heel mooi!
  Ilse onlangs geplaatst…Hoe een atheïst Kerstmis viertMy Profile

 • Kelly
  22 december 2015

  Mooie outfit voor met de feestdagen! Staat je goed !
  Kelly onlangs geplaatst…Monday Journal| rode kerstballenMy Profile

 • Nesrin
  22 december 2015

  Je ziet er prachtig uit. Ik vond jurkjes, zulke jurkjes net zoals jij aanhebt, echt super fijn toen ik zwanger was. Broeken vond ik maar niks plus hier groeide ik zo uit 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Nieuw design Daily Cup of Bla Bla BlaMy Profile

 • Cassandra
  22 december 2015

  Super leuke outfit. Vind deze laarzen er ook erg mooi onder staan. Ik droeg ik mijn zwangerschap ook meestal jurkjes, zit gewoon zoveel fijner.
  Cassandra onlangs geplaatst…Ik mocht geen borstvoeding gevenMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  22 december 2015

  Je ziet er feestelijke n leuk uit!
  Ik droeg tijdens mijn zwangerschap een rode overslagjurk. Die droeg ik in die tijd heel vaak. Ik heb niet iets speciaals gekocht.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#12 days of Christmas/ Dag 8. Mijn mooiste ballen in onze kerstboom! ( wat een slechte titel 😉 )My Profile

 • Nicky
  22 december 2015

  Heel leuk jurkje! Ik denk dat ik hem met een dunnere panty nog toffer vind 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Recept | Broccoli spinazie omeletMy Profile

 • Dionne
  22 december 2015

  Je ziet er prachtig uit! Mooie jurk!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit | De feestcollectie van ShoebyMy Profile

 • Amy
  22 december 2015

  De jurk staat je onwijs mooi! Geniet van deze dagen Kelly 🙂
  Amy onlangs geplaatst…WintersnacksMy Profile

 • Michelle
  22 december 2015

  Hij staat je prachtig. Ik zweer zelf ook bij dit soort jurkjes sinds ik zwanger ben. Rekt zo lekker mee!
  Michelle onlangs geplaatst…De 20-wekenecho!My Profile

 • Shirley
  22 december 2015

  Ahhh, Kel! Wat zie je er mooi uit. Die bolle buik maakt het af 😀
  Shirley onlangs geplaatst…Doorslaapnachten dankzij visolieMy Profile

 • Paola
  22 december 2015

  Leuke outfit! Ik heb een zwart jurkje zonder mouwen gekocht met een subtiel gouddraadje en een patroontje erin. Ik ben met de kerstdagen 38.5 weken zwanger, dus wou er niet teveel aan uit geven, maar toch wel wat leuks aanhebben! 🙂
  Paola onlangs geplaatst…Nyc lovatics by demi 010 Showtime paletteMy Profile

 • Laura
  22 december 2015

  Prachtig!! Ik ben ook van de niet-zwangerschapskleding zo lang het kan, daar heb je later dan nog wat aan. Wat betreft de panty en ondergoed randen: daar zat ik ook mee. Maar een vriendin liet zien dat dat het enige is waar zo’n ultralelijke zwangerschapsonderbroek goed voor is! Want die sluit lekker hoog, dus die randjes bovenaan zie je niet. En niet te klein kopen, anders heb je die onderste randjes alsnog zichtbaar over je billen…

 • Laura
  22 december 2015

  Prachtig!! Ik ben ook van de niet-zwangerschapskleding zodat je er later nog wat aan hebt. Voor de ondergoed randjes, daar zat ik vorige keer ook mee! Maar een vriendin liet zien dat dat het enige is waar zo’n ultralelijke zwangerschapsonderbroek goed voor is!

 • Dita
  22 december 2015

  Mooie outfit! Ik moet nog even kijken wat ik aan ga doen.
  Dita onlangs geplaatst…Hotspot: By Kees – HeerenveenMy Profile

 • Debby
  22 december 2015

  Staat je goed hoor! Ik heb net een nieuw jurkje gekocht, gewoon bij de Pull & Bear, met een leuk poncho achtig omslagdoek. Bij mij valt er nog niks te zien hihi, maar dat zal snel komen. Vooral met die bolle vreet je vol dagen!
  Debby onlangs geplaatst…2015 flashback, ready for a new pageMy Profile

 • Nicole
  22 december 2015

  Ik had volgens mij voor kerst een leuk donkerpaars topje gekocht, een echte zwangerschapstop. Geloof dat ik die nog ergens op mn blog heb staan haha. En ik had ook een zwart jurkje die ik nog paste..

  Vind dit erg mooi en feestelijk staan!
  Nicole onlangs geplaatst…Win: geboorte stempelMy Profile

 • Chantal
  22 december 2015

  Je kan misschien ook van de hold up kousen aan doen, van die kousen met zo’n ‘plak’ randje. Heb je ook geen last van een zichtbare boord van de panty! En het lijkt me fijner zitten als je zwanger bent, al kan ik daar niet over meepraten haha 🙂

 • lynn
  22 december 2015

  Staat je super feestelijk!
  Ik ben nu 38 weken zwanger en voel me in alles wat ik aantrek een olifantje, haha. Deze feestdagen dus maar iets minder chic.

 • liselotte
  22 december 2015

  Mooie outfit, staat je goed! Ik had in mijn zwangerschappen ook graag jurken aan. Zit lekker en je buik komt er zo mooi in uit ?

 • Leonie
  22 december 2015

  Je ziet er prachtig en mooi feestelijk uit! Ik hoop in 2016 ook te kunnen shinen met een mooie bolle buik!:)
  Alvast heeele fijne kerstdagen gewenst!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Newborn setje!My Profile

 • Marloes
  22 december 2015

  Wat zie je er mooi uit. Staat inderdaad heel netjes en feestelijk!
  Marloes onlangs geplaatst…Recept: Gingerbread Christmas CookiesMy Profile

 • Sheela
  22 december 2015

  Die jurk is super leuk! Ik wilde hem in het rood kopen, maar helaas is mijn maat al weken uitverkocht 🙁
  Hij staat je echt super goed!
  Sheela onlangs geplaatst…Lieve N,My Profile

 • fabianne
  22 december 2015

  Wauw dat staat je erg goed.ja dat ondergoed tijdens je zwangerschap onder leuke jurkjes vond ik ook echt een dingetje.ik was in de zomer zwanger en droeg dan gewoon maxidresses van only of vero moda.maar die randen onder de jurk grrrrrr.ik heb toen bij de action gewoon een grote maat naadloos broekje gekocht die kon over mijn buik heen en had ik weinig last van de randen.

 • Ellen
  22 december 2015

  Mooi jurkje. Ik ben nu 16 weken zwanger en ik hang er zo’n beetje tussen. M’n gewone kleren zitten niet meer comfortabel maar voor dergelijke jurkjes heb ik nog te weinig “buik”, ik lijk nu in de fase “is ze nu zwanger of gewoon verdikt…” lastige periode 😉
  Ellen onlangs geplaatst…Eindelijk nog eens iets af…My Profile

 • Ellen
  22 december 2015

  Mooi jurkje. Ik ben nu 16 weken zwanger en ik hang er zo’n beetje tussen. M’n gewone kleren zitten niet meer comfortabel maar voor dergelijke jurkjes heb ik nog te weinig “buik”, ik lijk nu in de fase “is ze nu zwanger of gewoon verdikt…” lastige periode 😉
  Ellen onlangs geplaatst…Eindelijk nog eens iets af…My Profile

 • Dhini
  22 december 2015

  Prachtig buik. mooi outfit
  Dhini onlangs geplaatst…2B Cosmetics – Nude nagellakMy Profile

 • Susanne
  22 december 2015

  Dit jurkje staat je heel mooi Kelly! Je buik komt er super mooi in uit! Ideaal zulke jurkjes, die kun je idd na je zwangerschap ook nog prima dragen!
  Susanne onlangs geplaatst…Ziekenhuis termenMy Profile

 • Liess
  22 december 2015

  Je ziet er prachtig uit. Maar je hebt dan ook een super mooie jurk. Ik ben 24 weken met de kerstdagen en ik ga morgen en prachtige jurk halen via mp. Het is geen positiejurk maar tussen een maat groter en doe er eventueel een riempje omheen boven mn buik om te accentueren.
  Liess onlangs geplaatst…Een Hema “Shoplog”My Profile

 • Myrthe
  22 december 2015

  Voor die doorzichtbare lijnen heb ik dan nog wel een goed idee! Bij de hunkemöller hebben ze naadloze slipjes, die je dus echt niet ziet zitten. Ik had het een keer nodig en kocht ze met het idee van het is toch niet zo duur dus kan het weggooien als het niet werkt. Toch liggen ze nogsteeds in mijn la. Misschien is dat ook wat voor jou?
  Myrthe onlangs geplaatst…Heerlijk chocolade dessert voor kerst!My Profile

 • Drie
  22 december 2015

  Wat een mooie outfit; de jurk staat je erg goed en wat heb je toch een mooie buik.
  Ik hoop volgend jaar geen zwangerschapskleding meer nodig te hebben met kerst (ik hoop dan al zwanger te zijn geweest en te zijn bevallen) maar zo niet; dan zou zo’n jurk ook wel iets voor mij zijn.
  Drie onlangs geplaatst…Je relatie tijdens hormoonbehandelingenMy Profile

 • Bertine
  22 december 2015

  wat een prachtige jurk, staat je geweldig! ook een prachtige buik trouwens;)

 • Amelie
  22 december 2015

  Wat een mooi jurkje! Hij staat echt mooi met je buik!
  Amelie onlangs geplaatst…TAG – I Love SleepMy Profile

 • Maaike
  22 december 2015

  Jurkje staat je heel mooi! Ik ben met Kerstmis 39 weken zwanger en heb al een paar maanden een donkerblauw glitter jurkje van h&m mama die op jouw jurkje lijkt aan, dus ik ga daarvoor! Heb ook een h&m mama panty, zit niet top maar ik doe er idd een groot broekje onder, niemand die t ziet haha. Alvast fijne dagen!
  Maaike onlangs geplaatst…Feestelijk drankje: Prosecco met rode bessenMy Profile

 • Kelly Caresse
  22 december 2015

  Dankjewel, denk ik zelf ook 😀

 • Kelly Caresse
  22 december 2015

  Ah wat fijn dat je wat gevonden hebt, de laatste loodjes voor jou, ik wil je hele fijne feestdagen wensen en veel geluk met de kleine xx

 • Kelly Caresse
  22 december 2015

  Thanks voor de tip, dan is zwangerschapsondergoed wel praktisch lijkt me inderdaad

 • Kelly Caresse
  22 december 2015

  Thanks dat is een goede tip, bespaart inderdaad al wat randen uit 🙂

 • Kelly Caresse
  22 december 2015

  gefeliciteerd met je zwangerschap, dat is inderdaad een lastige periode ook met kleding, hopelijk zal dat bolletje binnenkort mooi vooruit gaan steken 🙂

 • Kelly Caresse
  22 december 2015

  Thanks voor de tip, geeft dit ook geen randen bij de bovenkant? Ik ga eens bij hunkemoller kijken 🙂

 • Rotan
  23 december 2015

  Ziet er netjes uit. Zeker geschikt voor een kerstfeest. Het is netjes en niet te opvallend, en je buikje komt er erg mooi in uit.

 • Myrthe
  23 december 2015

  Nee, helemaal niet! Ik vind het echt ideaal, en het is waarschijnlijk een stuk goedkoper dan zwangerschapsondergoed. Maar daar kan ik niet over meepraten, haha!
  Myrthe onlangs geplaatst…De donkere dagen voor kerstMy Profile

 • debby
  10 december 2018

  gave outfit en het setje lijkt me ook suuuuuper fijn zitten.
  en zou je het setje ook na de zwangerschap kunnen dragen.
  mvg debby

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.